Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Lehet, hogy nem olyan nagyon okos...kaszo: egy egyyszerű nem is elég lett volna :/Azért jó ideje körözés alatt állt már... Az ember is megér egy misét. Ha tudja mit követett el, keresik a zsaruk, kamerák vették fel, oszt' bemegy a tv-be mutogatni magát. Gratulálok...
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/02/kirugta_a_tv2_a_rablassal_gyanusitott_sorozatszereplojet/hurrá megint védhetem a TV-ket, de akkoris most megint nem értem. 2 napja elkapták a rendőrök, most meg kirúgták. Előre jósolják meg, hogy kik fognak bűnt elkövetni és alapból ne alkalmazzák? Mert azon túl, hogy 2 nap alatt kirúgják, nem tudom mit kellett volna még a paranormális dolgokat leszámítva tenniük. És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.fetomy
annyira örülök, hogy köztörvényeseket mutogatnak a tévében.berger90
apeszos
több mint 13 éve
kaszo: egy egyyszerű nem is elég lett volna :/Azért jó ideje körözés alatt állt már... Az ember is megér egy misét. Ha tudja mit követett el, keresik a zsaruk, kamerák vették fel, oszt' bemegy a tv-be mutogatni magát. Gratulálok...
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/02/kirugta_a_tv2_a_rablassal_gyanusitott_sorozatszereplojet/hurrá megint védhetem a TV-ket, de akkoris most megint nem értem. 2 napja elkapták a rendőrök, most meg kirúgták. Előre jósolják meg, hogy kik fognak bűnt elkövetni és alapból ne alkalmazzák? Mert azon túl, hogy 2 nap alatt kirúgják, nem tudom mit kellett volna még a paranormális dolgokat leszámítva tenniük. És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.fetomy
több mint 13 éve
És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.fetomyEgyelőre valóban csak gyanusított. Mondjuk az elég sokat nyom a latban, hogy elkövetőként van már most beállítva, hogy kamerák rögzítették amint a saját!!! autójával elhagyja a helyszínt, benne a rabolt cuccokkal.
több mint 13 éve
kaszo: egy egyyszerű nem is elég lett volna :/velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/02/kirugta_a_tv2_a_rablassal_gyanusitott_sorozatszereplojet/hurrá megint védhetem a TV-ket, de akkoris most megint nem értem. 2 napja elkapták a rendőrök, most meg kirúgták. Előre jósolják meg, hogy kik fognak bűnt elkövetni és alapból ne alkalmazzák? Mert azon túl, hogy 2 nap alatt kirúgják, nem tudom mit kellett volna még a paranormális dolgokat leszámítva tenniük. És akkor most túlléptem azon, hogy egyelőre gyanúsított.
több mint 13 éve
sohase vegyetek digitális mérleget... hogy tud 2-3 kilós eltérést mutatni két mérés között, mikor ugyanott és ugyanúgy állok rá kétszer egymás után, azt fel nem foghatomjjncaaRosszat vettél, az enyém nem csinál ilyet.
több mint 13 éve
sohase vegyetek digitális mérleget... hogy tud 2-3 kilós eltérést mutatni két mérés között, mikor ugyanott és ugyanúgy állok rá kétszer egymás után, azt fel nem foghatom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
igazságtalan a világ. Ha hopkins nyom method actinget, akkor mindenki tapsol, ha egy egyszerű feltörekvő tehetség, akkor kirúgják...velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/02/kirugta_a_tv2_a_rablassal_gyanusitott_sorozatszereplojet/legalább hitelesen adja vissza a karaktert.Amadeus91
😕
több mint 13 éve
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/02/kirugta_a_tv2_a_rablassal_gyanusitott_sorozatszereplojet/legalább hitelesen adja vissza a karaktert.
több mint 13 éve
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/02/kirugta_a_tv2_a_rablassal_gyanusitott_sorozatszereplojet/Na, ez az igazi reality só.
több mint 13 éve
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/03/02/kirugta_a_tv2_a_rablassal_gyanusitott_sorozatszereplojet/annyira örülök, hogy köztörvényeseket mutogatnak a tévében.
Mindig jövőre
több mint 13 éve
a március jobb lesz? 😀fetomyIlyen elkúrt szar hetem is régen volt.és vége a februárnak is, végre....... 😊csi77
De hálistennek holnap már péntek, jelenleg több vigaszom nincs... 😀 :/Vrijbloed
több mint 13 éve
a március jobb lesz? 😀Ilyen elkúrt szar hetem is régen volt.és vége a februárnak is, végre....... 😊csi77
több mint 13 éve
Ilyen elkúrt szar hetem is régen volt.és vége a februárnak is, végre....... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Ilyen elkúrt szar hetem is régen volt.De hálistennek holnap már péntek, jelenleg több vigaszom nincs... 😀 :/
több mint 13 éve
Mérnök az kell meg informatikus, még mindig. Ennyit tudtam leszűrni 😀 Egy helyen "álltak szóba" velem, a légi irányítóknál 😀
több mint 13 éve
Ja, sorry 😀 A "Ki ne akarna" típusú kérdésre könnyű félreérthető választ adni 😀
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Na hát aki a Forever living szerű trágyákat unta meg pont nem Zepterezni fog, egyik kutya másik eb 😀Azt írtam, hogy AKI MEGUNTA az flp-t, az tuti NEM akar Zepterezni, biztosítózni, meg hasonló jövedelmező állásokat betölteni
www.youtube.com/watch?v=Fob-Hb4fLHgRataxes
több mint 13 éve
Na hát aki a Forever living szerű trágyákat unta meg pont nem Zepterezni fog, egyik kutya másik eb 😀www.youtube.com/watch?v=Fob-Hb4fLHg
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Mondjuk az, aki megunta a ForeverLivinget, meg a sok hasonló trágyát.szinte hihetetlen. pedig, ki ne akarna egy frenetikus zepteres karriert? Amadeus91ja, az ingatlanos, biztosítási ügynök, zepteres és hostess munkák mellett volt egy olyan is, aminél kapsz fizetést.fetomyEz a HVG Állásbörze mekkora csalódás volt te jó ég....Hannivolt munka?Amadeus91
több mint 13 éve
catattack
3 520
Természetesen fel!Kurvát kell hogy akasszak! catattackFel/le/meg?
Mindegy.
Sooóbriiiiiiii!!!! Kuncsaft!tomi-tomi
több mint 13 éve
Kurvát kell hogy akasszak! catattackFel/le/meg?
Mindegy.
Sooóbriiiiiiii!!!! Kuncsaft!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
catattack
3 520
Kurvát kell hogy akasszak!
több mint 13 éve
ne legyél demagóg fetomy, pl a KPMG is kinn volt és gondolom a többi Big4 is.ja, az ingatlanos, biztosítási ügynök, zepteres és hostess munkák mellett volt egy olyan is, aminél kapsz fizetést.fetomyEz a HVG Állásbörze mekkora csalódás volt te jó ég....Hannivolt munka?Amadeus91
nálunk pl tudom, h csak a mi részlegünkre keresnek adminsztrátort, it-sokat, és egyéb pályakezdőket.
több mint 13 éve
szinte hihetetlen. pedig, ki ne akarna egy frenetikus zepteres karriert?ja, az ingatlanos, biztosítási ügynök, zepteres és hostess munkák mellett volt egy olyan is, aminél kapsz fizetést.fetomyEz a HVG Állásbörze mekkora csalódás volt te jó ég....Hannivolt munka?Amadeus91
több mint 13 éve
ja, az ingatlanos, biztosítási ügynök, zepteres és hostess munkák mellett volt egy olyan is, aminél kapsz fizetést.Ez a HVG Állásbörze mekkora csalódás volt te jó ég....Hannivolt munka?Amadeus91