Jégkorong
21 feliratkozó
11 órája
Mikey
18 839
Kochetkov 22/23, 0+2 a Rangers ellen. Hihi.
1 napja
YoungZeeZee
8 605
a tegnapi vagy tegnapi elotti calgary sentaros...nem volt olyan ordas nagy iram, de volt par odabokes boven.
izgalmas OT-s gyozelem a senatorstol.
3 napja
A Kakko tradet érti valaki ?Akik megkötötték minden bizonnyal.
Janek
4 napja
elmentem én is azért hogy meglegyen😊mashogy nem tudtam megoldani 😊 h komfortos legyenMáshol nem lehetett NHL-t nézni csak itt?😊de hianyzott. baromi jo meccs voltvegre full match replayakkor egy jo boston - flames
nhlfullgame.com/
YoungZeeZee
vegre hoki
YoungZeeZee
elso harmad 0-0
a masodik elejen rogton 2-0 a calgarynak
aztan 2-1. ujra nyitott minden.
hopp 3-1, de innen felallt a boston es a hosszabbitas utolso perceben 4-3
YoungZeeZee
zavi27
YoungZeeZee
Szerkesztette: zavi27
4 napja
YoungZeeZee
8 605
mashogy nem tudtam megoldani 😊 h komfortos legyenMáshol nem lehetett NHL-t nézni csak itt?😊de hianyzott. baromi jo meccs voltvegre full match replayakkor egy jo boston - flames
nhlfullgame.com/
YoungZeeZee
vegre hoki
YoungZeeZee
elso harmad 0-0
YoungZeeZee
zavi27
4 napja
Máshol nem lehetett NHL-t nézni csak itt?😊de hianyzott. baromi jo meccs voltvegre full match replayakkor egy jo boston - flames
nhlfullgame.com/
YoungZeeZee
vegre hoki
YoungZeeZee
elso harmad 0-0
YoungZeeZee
4 napja
YoungZeeZee
8 605
de hianyzott. baromi jo meccs voltvegre full match replayakkor egy jo boston - flames
nhlfullgame.com/
YoungZeeZee
vegre hoki
YoungZeeZee
elso harmad 0-0
4 napja
YoungZeeZee
8 605
vegre full match replayakkor egy jo boston - flames
nhlfullgame.com/
YoungZeeZee
vegre hoki
4 napja
Fowler -----> St. Louis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 napja
Mikey
18 839
Pyotr Kochetkov shutout az Islanders ellen.A másik toikban már örömömet fejeztem ki a Bellinger-csere miatt.
Ennél már csak akkor lehetne szebb a reggelem, ha Chrissy Costanza bekopogtatna az ajtómon...
5 napja
vegre full match replayДа здравствует Россия!
nhlfullgame.com/
YoungZeeZee
5 napja
Mikey
18 839
Hát, ez a KAC ellen térített betli, remélem azért vasárnap helyszínen jobb meccset fogunk ki.KAC szurkolóként nekem kifejezetten tetszett. 😊
zacknorb
5 napja
Panthers - Oilers 😮😮😮
5 napja
Hát, ez a KAC ellen térített betli, remélem azért vasárnap helyszínen jobb meccset fogunk ki.Szerencsére kurva jó volt
zacknorb
9 napja
Hát, ez a KAC ellen térített betli, remélem azért vasárnap helyszínen jobb meccset fogunk ki.
10 napja
Mikey
18 839
Nah kezdődik, pedig a 4 Nations még sehol. A második soros center Drury esett ki hetekre, miután egy blokkolt lövéstől eltört a kézfejében egy csont és műteni kellett. Kotkaniemin a Canes szurkolók szeme.
11 napja
Flyers fanok gyülekező! 😊A gyökér szurkolók is szörnyűek tudnak lenni.Már csak egy Tom Wilson kellene oda egy igazi gyökérválogatotthoz. 😀@csebiEttől csak még szerethetőbb csapat lettek 😂
Trouba, tényleg!?!?!?🤮
nagir
#büdöskacsák
warr_b
kishaszi
🤘 gaben 🤘
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
12 napja
Mikey
18 839
Ez volt a pozitív hozzáállásom!Csak pozitívan!4 NationsHárom Canes játékos megy, abból kettő lesérül és kiesik a szezon hátralévő részére.
Mik a tippek?🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
12 napja
A gyökér szurkolók is szörnyűek tudnak lenni.Már csak egy Tom Wilson kellene oda egy igazi gyökérválogatotthoz. 😀@csebiEttől csak még szerethetőbb csapat lettek 😂
Trouba, tényleg!?!?!?🤮
nagir
#büdöskacsák
warr_b
kishaszi
12 napja
Már csak egy Tom Wilson kellene oda egy igazi gyökérválogatotthoz. 😀@csebiEttől csak még szerethetőbb csapat lettek 😂
Trouba, tényleg!?!?!?🤮
nagir
#büdöskacsák
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
12 napja
Meg kellett fizetni, úgyhogy ez nem Holik-féle szerződés azért. 😉Igor Sesztyorkin lett a valaha volt legjobb fizetett kapus.Rangers just being Rangers 😁
A Rangers kapusa évi 11,5 millió dollárt fog keresni és ezzel ligaszinten is a TOP 10-be került.
zacknorb
warr_b
12 napja
Csak pozitívan!4 NationsHárom Canes játékos megy, abból kettő lesérül és kiesik a szezon hátralévő részére.
Mik a tippek?🤘 gaben 🤘
Mikey