NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
2 045
53
01:47 CFB ELŐDÖNTŐ 🍑 - Oregon vs Indiana (tv: ARENA4)
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
11 órája
Tavasszal kell venni vagy 10 db. szánkót meg hólapátot.Sosem felejtem el, amikor szüleim egy postaládát szerettek volna venni a hatvani vásárban. Semelyik árusnál nem volt akit kérdeztek, de rá egy hétre megjelent legalább 15 eladónál, mindegyiknél egy pontosan ugyanolyan kivitelű.
Ha jövő ilyenkor mákom lesz akkor a 2027-es szezonra meg is lesz az új bicó.😀
eaglesmcnabb
Szerintem most is lesznek akik egy raktárkonténert teleraknak majd szánkóval és hólapáttal reménykedve, hogy újra lesz ilyen telünk. 😀
11 órája
Tavasszal kell venni vagy 10 db. szánkót meg hólapátot.errol egy "turista" torveny" jut eszembe.akkor most kellene belőle kiszállni.brutál milyen áron mennek, 30 ezer egy mezei faszánkó. Persze a hiány miatt neten már láttam 60 ezerért is árulni.Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
zavi27
12e volt, kicsit használt, viszont battle proven. szerintem adnának érte ötvenet, szerintetek?
slowmotion
ne akkor kakilj pisilj amikor kell hanem amikor lehetoseg van ra.
innentol mindenki tarazzon be szankoval aki tudja tarolni
YoungZeeZee
Ha jövő ilyenkor mákom lesz akkor a 2027-es szezonra meg is lesz az új bicó.😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 órája
Az necces viszont, mert én valszeg home-ban leszek, ezzel se volt olyan nagy baj, csak nekem meg pont itt parkol a város közepén mélygarázsban a verda XDDzsoki megint jelentkezett, de alapvetően egy hócsúszka is elég lenne valahol BP belvárosában, mert autózni se nagyon akarok holnap, ha nem kell.ha még aktuális, kérdezek egyet a jobbik felemtőlSzánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
kishaszi
r.baggio
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
11 órája
Dzsoki megint jelentkezett, de alapvetően egy hócsúszka is elég lenne valahol BP belvárosában, mert autózni se nagyon akarok holnap, ha nem kell.ha még aktuális, kérdezek egyet a jobbik felemtőlSzánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
kishaszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 órája
S íme egy ismerős FB posztja az imènt 😀"Alig használt kétszemélyes szánkónkat cserélném balatoni, vízközeli, minimum kétszobás nyaralóra. Saját partszakasz és stég előnyt jelent. Alkualapként még kiváló, tesztelt hólapátot is felajánlunk!"
Szerkesztette: dande2
11 órája
Anyám mondta is, hogy anno 5 éve 2 költözéssel ezelőtt meg kellett volna tartani a szánkót, nem odaadni valakinek.brutál milyen áron mennek, 30 ezer egy mezei faszánkó. Persze a hiány miatt neten már láttam 60 ezerért is árulni.Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
zavi27
Poloska vagyok.
11 órája
ha még aktuális, kérdezek egyet a jobbik felemtőlSzánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
11 órája
Meg hólapáttal ès síkosságmentesítővel stb stb....😏errol egy "turista" torveny" jut eszembe.akkor most kellene belőle kiszállni.brutál milyen áron mennek, 30 ezer egy mezei faszánkó. Persze a hiány miatt neten már láttam 60 ezerért is árulni.Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
zavi27
12e volt, kicsit használt, viszont battle proven. szerintem adnának érte ötvenet, szerintetek?
slowmotion
YoungZeeZee
11 órája
pont, mint a LEGO készletekkel, nem? 😊errol egy "turista" torveny" jut eszembe.akkor most kellene belőle kiszállni.brutál milyen áron mennek, 30 ezer egy mezei faszánkó. Persze a hiány miatt neten már láttam 60 ezerért is árulni.Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
zavi27
slowmotion
YoungZeeZee
11 órája
YoungZeeZee
9 430
errol egy "turista" torveny" jut eszembe.akkor most kellene belőle kiszállni.brutál milyen áron mennek, 30 ezer egy mezei faszánkó. Persze a hiány miatt neten már láttam 60 ezerért is árulni.Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
zavi27
slowmotion
12 órája
akkor most kellene belőle kiszállni.brutál milyen áron mennek, 30 ezer egy mezei faszánkó. Persze a hiány miatt neten már láttam 60 ezerért is árulni.Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
zavi27
12 órája
A jó öreg mèg nagyapám által kèszített kb 35 èves szánkó megvan 😀😛
12 órája
brutál milyen áron mennek, 30 ezer egy mezei faszánkó. Persze a hiány miatt neten már láttam 60 ezerért is árulni.Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
12 órája
Ha jó az olyan fajta, ami karszékes piciknek, olyanunk van és vihető!Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
14 órája
tudnék adni mindent is, csak az a baj, hogy szar helyen laksz 😀Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
20 órája
Tudtok esetleg megbízható vízszerelőt SOS-ben?megkérdeztem. tele van, szombaton is 2 helyre megy
r.baggio
23 órája
Szánkót kitől tudnék kölcsönözni holnapra? 😊Nagyon durva, de minden áruház kifogyott a szánkókból, szóval ez a kérdés újra aktuális szombatra
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Tudtok esetleg megbízható vízszerelőt SOS-ben?

---
2 napja
mondjuk a földhivatalnál személyesen mész be valamit intézni akkor se biztos hogy sikerül nekik ...Van az 3-4 év is, de ki számolja. 😀Egyébként éppen folyamatban van az átállás a digitális ügyintézésre a földhivataloknál. Maradjunk annyiban, hogy nem igazán megy egyszerűen.Kb 3-4 hónapja megy az átállás😀 nem sok sikerrel
Jughead
JC6 (Mr. Miele)
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Van az 3-4 év is, de ki számolja. 😀Egyébként éppen folyamatban van az átállás a digitális ügyintézésre a földhivataloknál. Maradjunk annyiban, hogy nem igazán megy egyszerűen.Kb 3-4 hónapja megy az átállás😀 nem sok sikerrel
Jughead
JC6 (Mr. Miele)
2 napja
Koszi szepen! 😊Riminiben volt már vki esetleg közületek? Strandolást leszámítva hány napot lehet eltölteni környéken nyáron?Én személyesen nem, de minden ismerős azt mondta, hogy max egy hosszú hétvége
Beki
r.baggio
2 napja
Riminiben volt már vki esetleg közületek? Strandolást leszámítva hány napot lehet eltölteni környéken nyáron?Én személyesen nem, de minden ismerős azt mondta, hogy max egy hosszú hétvége
Beki

---
3 napja
Egyébként éppen folyamatban van az átállás a digitális ügyintézésre a földhivataloknál. Maradjunk annyiban, hogy nem igazán megy egyszerűen.Kb 3-4 hónapja megy az átállás😀 nem sok sikerrel
Jughead
3 napja
Riminiben volt már vki esetleg közületek? Strandolást leszámítva hány napot lehet eltölteni környéken nyáron?
3 napja
azért az ük és az eeszt leszokodt rohadni egypárszor 😊nyilván ha egy hónapban 1x használod akkor valszeg működik, de azért kérdezz meg egy patikust mit mond az eesztről 😊