Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
- JC6
6 988
Ujabb kerdes:Csakis Miele.
Szaritogep:kinek milyen van ,milyet ajanlotok?
😀
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Desktopon opera, chrome nem ment.Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
Ket bongeszo is letilt privateban is.figyelmeztetnek h lehuzhatnak penzzel.be sem jon az oldal.
YoungZeeZee
Negritis
Solymi
Most mobilon az opera ment.
Kesobb megnezem majd milyen linket probaltam a gepen.lehet valami temo. Hiba volt, de az uzenet volt furcsa.
több mint 3 éve
4-6 vonalán, vasárnap is nyitva lévő megbízható iPhone szervizt tud ajánlani valaki?iStyle az Andrássyn 20-ig nyitva van ma, holnap zárva.
2020 SE kijelzőcsere 😕
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
4-6 vonalán, vasárnap is nyitva lévő megbízható iPhone szervizt tud ajánlani valaki?2020 SE kijelzőcsere 😕
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nekem műxik FF alatt. .pro végződéssel próbáld, a .cc már rég nem működik és az átirányítás se megy.Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
Ket bongeszo is letilt privateban is.figyelmeztetnek h lehuzhatnak penzzel.be sem jon az oldal.
YoungZeeZee
Negritis
több mint 3 éve
Az n maggal van vmi?nekem se chrome se firefox nem jelez semmit
YoungZeeZee
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Az n maggal van vmi?Ket bongeszo is letilt privateban is.figyelmeztetnek h lehuzhatnak penzzel.be sem jon az oldal.
több mint 3 éve
Kispesten tudtok valami nem késdobálós kocsmát, vagyok olyan étteremet, ahol céges rendezvény keretében ha 20-25 fő beiszik, akkor nem teszik ki őket "zavarják a hely légkörét" címszóval?Ekkora rendezvény esetén illik lefoglalni a helyet magánrendezvényre. Akkor biztos hogy nem fogjátok zavarni a hely légkörét, és kitenni se fognak titeket.
Gorcsev
több mint 3 éve
Kispesten tudtok valami nem késdobálós kocsmát, vagyok olyan étteremet, ahol céges rendezvény keretében ha 20-25 fő beiszik, akkor nem teszik ki őket "zavarják a hely légkörét" címszóval?Nótafát vagy Halásztanyát (inkább előbbit) próbáltad már?
Gorcsev
több mint 3 éve
Gorcsev
500
Kispesten tudtok valami nem késdobálós kocsmát, vagyok olyan étteremet, ahol céges rendezvény keretében ha 20-25 fő beiszik, akkor nem teszik ki őket "zavarják a hely légkörét" címszóval?
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
ha telefonhoz is akarod használni akkor érdemes megnézni hogy ne usb-s hanem jack dugós legyenwww.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/kingston/hyperx-cloud-ii-khx-hscp-p263688191/Elhiszem, koszonom! Egy a bajom vele, hogy amennyi idom van jatszani es amilyen szinten jatszom picit dragallom, 20 alatt szeretnem meguszni (Ha nagyon azt mondjatok, hogy azok kalap szarok, akkor elgondolkozok rajta! Sajnos nem ertek hozza, sose hasznaltam).
amúgy erre szokták mondani hogy a legjobb
Negritis
Aspect
több mint 3 éve
Aspect
87
www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/kingston/hyperx-cloud-ii-khx-hscp-p263688191/Elhiszem, koszonom! Egy a bajom vele, hogy amennyi idom van jatszani es amilyen szinten jatszom picit dragallom, 20 alatt szeretnem meguszni (Ha nagyon azt mondjatok, hogy azok kalap szarok, akkor elgondolkozok rajta! Sajnos nem ertek hozza, sose hasznaltam).
amúgy erre szokták mondani hogy a legjobb
Negritis
több mint 3 éve
www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/kingston/hyperx-cloud-ii-khx-hscp-p263688191/amúgy erre szokták mondani hogy a legjobb
több mint 3 éve
Igaz mind picit 10 felett van, de en az ismert markat vennem (bar garancia mindenre van par ev).NegritisPc (amator/hobbi) lolozas haverokkal +baratnovel, de csak telefonon hasznalnam kozben 😊
Aspect
www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/kingston/hyperx-cloud-stinger-core-ps4-xbox-one-hx-hscsc2-bk-p406826893/
www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/steelseries/arctis-1-61427-p478653111/
www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/jbl/quantum-100-p550083936/
www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/corsair/hs35-ca-901119-p480737784/
10e alatt:
www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/spirit-of-gamer/elite-h70-mic-eh70-p364630225/
Errol egesz sok pozitiv velemeny van. Sajat tapasztalat annyi, h ilyen arban szerintem nincs lenyegi kulonbseg, bar ki lehet fogni jo termeket is, de nagyon ergyat is.
Egy jobb fulesre erdemes 1x beruhazni, es azert 3-5 evet hasznalattol fuggoen ki is birnak.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Aspect
87
NegritisPc (amator/hobbi) lolozas haverokkal +baratnovel, de csak telefonon hasznalnam kozben 😊
több mint 3 éve
Tudnátok ár-érték arányban jó fülhallgatót ajánlani elsősorban játèkhoz? (10e huf körül ha van ilyen)www.tomsguide.com/best-picks/best-cheap-gaming-headsets
Aspect
az a baj hogy amikről én tudok nyilatkozni azok 20-25nél kezdődnek
konzol vagy pc mellé kell amúgy?
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Aspect
87
Tudnátok ár-érték arányban jó fülhallgatót ajánlani elsősorban játèkhoz? (10e huf körül ha van ilyen)
több mint 3 éve
Kaposváron a KFC mikor nyít ki?
több mint 3 éve
Légtisztítókkal kapcsolatban vannak személyes tapasztalatok? Melyik márkát érdemes venni, érnek-e egyáltalán bármit a 30-50 ezer forintos verziók?
Egy kis garzonba kellene, hogy elviselhetőbb legyen a pesti levegő...😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Még mindig remek helynek titulálom. 😀 Új építésű környezetben előfordulnak ilyenek.Srácok, Kevenetről van bárkinek tapasztalata? (utálom, de egyelőre nincs több kiépített kábeles spot a telekomnál az utcában, másnál pedig alapból nincs, a gigaerős net+-t pedig senki ne próbálja ki Délegyen, mert a varsányi és tököli tornyok szart sem érnek ide már. 😊 )Én mondtam hogy ne költözzetek oda, de ti nudizni akartatok…
kristóf17
😄
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 988
Srácok, Kevenetről van bárkinek tapasztalata? (utálom, de egyelőre nincs több kiépített kábeles spot a telekomnál az utcában, másnál pedig alapból nincs, a gigaerős net+-t pedig senki ne próbálja ki Délegyen, mert a varsányi és tököli tornyok szart sem érnek ide már. 😊 )Én mondtam hogy ne költözzetek oda, de ti nudizni akartatok…
kristóf17
😄
Szerkesztette: - JC6
több mint 3 éve
Srácok, Kevenetről van bárkinek tapasztalata? (utálom, de egyelőre nincs több kiépített kábeles spot a telekomnál az utcában, másnál pedig alapból nincs, a gigaerős net+-t pedig senki ne próbálja ki Délegyen, mert a varsányi és tököli tornyok szart sem érnek ide már. 😊 )
több mint 3 éve
nekem LG TONE Free FN6 van, és nagyon szeretem