Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Otthoni futópadokról valakinek tapasztalat?én outdoor párti vagyok...szinte bármilyen időben lehet futni (kivéve zuhogó eső mondjuk)
Szokol
egyszer próbáltam padot nekem nem jött be igazán az egy helyben futás!összehasonlíthatatlanul nagyobb fun a szabadban...
így közben tévézgetve meg ezt azt csinálva nem is lehet igazán rendesen teljesíteni!eltereli a figyelmet , rontja a hatékonyságot!tesómék azt tolják de amikor kimegy a szabadba jelentősen visszaesnek az eredményei!
Szerkesztette: yooker
több mint 3 éve
plusz a jobbik féle beszél telóddal és kinyerhetsz adatokatén szobabiciklin gondolkozok, közbe legalább tudnék filmezni/sorozatot nézniha van jó bringád én javasolnám egy mágnesfékes görgő beszerzését (ha ez a valid neve mindenesetre erre ad találatokat 😀)
Negritis
télen bírsz benn tekerni vele, tavasszal meg nyáron meg nem foglal annyi helyet.
rokaur
több mint 3 éve
rokaur
869
én szobabiciklin gondolkozok, közbe legalább tudnék filmezni/sorozatot nézniha van jó bringád én javasolnám egy mágnesfékes görgő beszerzését (ha ez a valid neve mindenesetre erre ad találatokat 😀)
Negritis
télen bírsz benn tekerni vele, tavasszal meg nyáron meg nem foglal annyi helyet.
több mint 3 éve
bicikli, nekem nem nagyon kéne futni a gyerekkori perteszkór uitánén szobabiciklin gondolkozok, közbe legalább tudnék filmezni/sorozatot néznifutópad közben nem?
Negritis
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
én szobabiciklin gondolkozok, közbe legalább tudnék filmezni/sorozatot néznifutópad közben nem?
Negritis
több mint 3 éve
Otthoni futópadokról valakinek tapasztalat?nehéz, hangos, sok hely kell neki. Az amelyik ér valamit nem olcsó.
Szokol
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
Faszan lehet szedulni tole az elejen 😀Otthoni futópadokról valakinek tapasztalat?Ugyanolyan fárasztó. 😊
Szokol
Nagyot, drágát, nehezet érdemes venni, a kis "bóvlik" hamar tönkremennek.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Akkor már inkább egy ellipszis tréner.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
én szobabiciklin gondolkozok, közbe legalább tudnék filmezni/sorozatot nézni
több mint 3 éve
Otthoni futópadokról valakinek tapasztalat?Szomszédokat jól lehet idegesíteni vele
Szokol
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Otthoni futópadokról valakinek tapasztalat?Ugyanolyan fárasztó. 😊
Szokol
Nagyot, drágát, nehezet érdemes venni, a kis "bóvlik" hamar tönkremennek.
több mint 3 éve
Otthoni futópadokról valakinek tapasztalat?
több mint 3 éve
Köszi, már rendbe is van bár a covid helyzet oldódna meg ilyen gyorsan........
több mint 3 éve
Az miért lehet, hogy a telefonom elkezdte ezt a hülyeséget, hogy alkalmazásokat nem hajlandó futtatni, bezárja őket.....Sony X1s android 9 van rajta frissítés már nincs. Hiába indítom újra telepítem újra, most a Gmailel és Telekomtv Go val meg még néhány másikkal csinálja... De pl Madden játék meg Firefox egyelőre megy... Kezdi a szoftver végleg megadni magát?telex.hu/tech/2021/03/23/kedd-reggelre-sok-androidos-app-osszeomlott-de-mar-meg-is-van-a-megoldas
dande
több mint 3 éve
Az miért lehet, hogy a telefonom elkezdte ezt a hülyeséget, hogy alkalmazásokat nem hajlandó futtatni, bezárja őket.....Sony X1s android 9 van rajta frissítés már nincs. Hiába indítom újra telepítem újra, most a Gmailel és Telekomtv Go val meg még néhány másikkal csinálja... De pl Madden játék meg Firefox egyelőre megy... Kezdi a szoftver végleg megadni magát?Ne csinálj semmit! Google központi hiba, nem hivatalos infó! 😊 Ki fog dobni a google egy frissítést, az megold mindent. Addig sajnos türelem.
dande
több mint 3 éve
Az miért lehet, hogy a telefonom elkezdte ezt a hülyeséget, hogy alkalmazásokat nem hajlandó futtatni, bezárja őket.....Sony X1s android 9 van rajta frissítés már nincs. Hiába indítom újra telepítem újra, most a Gmailel és Telekomtv Go val meg még néhány másikkal csinálja... De pl Madden játék meg Firefox egyelőre megy... Kezdi a szoftver végleg megadni magát?
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
És mi szól egy MacBook Air ellen?Én lassúnak érzem, illetve - rétegprobléma tudom - de a legtöbb jogi software offos rajta teljesen.
Az enyém már ezeréves és ugyanolyan jó, mint első nap. Sose érződött lassúnak, mindenre tökéletes.
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Végül thinkpad lettKöszönömtud valaki normális, ujjlenyomat olvasóval rendelkező, win laptopot ajánlani?laptopstudy.com/best-laptop-fingerprint-reader/
Amadeus
Negritis
Amadeus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Ilyet ne....a suliban pont ezekből van 3 éves kiadás és katasztrófálisak sebességben, javítani pedig nem nagyon lehet rajtuk...lehet az új konstrukciók már jobbak, de amit nálunk vettek régrbben a "szakértők"!!!! (én abszolút nem vagyok az csak, olyanok, akik valóban értenek hozzá, felhomályosítottak mire érdemes figyelni 😛) azok már nehezen működnek idegbaj nélkül 😊ha újat akar akkor nincs ott 😀De HP egy jó 100s-l olcsóbb 😀 😀 ha nem többel helyenként 😛Ott van amit belinkeltem, HP 250 azon már 8. generációs i5 van. Ahogy írtam, teljesen jól működik, igaz még csak fél éves.amit most linkelt fujitsu az is 8. genes intel 😀
dande
Negritis
dande
radium.hu/pc-laptop/dell-vostro-3400.html
ez amúgy nem néz ki rosszul, de tuti h megnéznék pár youtube reviewt előtte
Negritis
több mint 3 éve
És mi szól egy MacBook Air ellen?Ha csak 13"-os kijelzővel van, az nagyon picike.
Az enyém már ezeréves és ugyanolyan jó, mint első nap. Sose érződött lassúnak, mindenre tökéletes.
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
ha újat akar akkor nincs ott 😀De HP egy jó 100s-l olcsóbb 😀 😀 ha nem többel helyenként 😛Ott van amit belinkeltem, HP 250 azon már 8. generációs i5 van. Ahogy írtam, teljesen jól működik, igaz még csak fél éves.amit most linkelt fujitsu az is 8. genes intel 😀
dande
Negritis
dande
radium.hu/pc-laptop/dell-vostro-3400.html
ez amúgy nem néz ki rosszul, de tuti h megnéznék pár youtube reviewt előtte
Ryzen 2-es AMD-k
radium.hu/pc-laptop/acer-aspire-5-a515-44g-r1ww.html
radium.hu/pc-laptop/lenovo-ideapad-5-14are05.html
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
És mi szól egy MacBook Air ellen?az M1 még macerás sok szempontból
Sobri Jóska
és úgy néz ki az emuláció miatt kicsit túlzabálja az SSD-t is
több mint 3 éve
És mi szól egy MacBook Air ellen?Az enyém már ezeréves és ugyanolyan jó, mint első nap. Sose érződött lassúnak, mindenre tökéletes.
több mint 3 éve
De HP egy jó 100s-l olcsóbb 😀 😀 ha nem többel helyenként 😛Ott van amit belinkeltem, HP 250 azon már 8. generációs i5 van. Ahogy írtam, teljesen jól működik, igaz még csak fél éves.amit most linkelt fujitsu az is 8. genes intel 😀
dande
Negritis
több mint 3 éve
Ott van amit belinkeltem, HP 250 azon már 8. generációs i5 van. Ahogy írtam, teljesen jól működik, igaz még csak fél éves.amit most linkelt fujitsu az is 8. genes intel 😀
dande