NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 10 éve
Kösz. Akkor még átgondolom, mert nagyon Samsung párti vagyok.Tökéletesen meg tudom erősíteni az itt leírtakat. Örülök, hogy Nokiát vettem, pedig nagyon szerettem az android nyíltságát.cartman023Középkategóriás mobilt nézek. Samsung Galaxy Ace 4 vagy Nokia Lumia 635-ben gondolkozok. Vélemény vagy egyéb ajánlás?Matthew99A 635-ről csak jót tudok mondani. Nagyon megbízható, nem fagy meg, nem akad, az alkalmazások sem záródnak be mint anno Androidon. Olyan gondom sem volt még vele, hogy üzenetet ne kapott volna meg valaki, Androidon ez is gyakori probléma volt. Agyon nyomkodva is két napot bír az akksi, ha éppen úgy jön ki hogy csak telefonálásra használom, bír 4 napot is, állandóan mobilnetre csatlakozva. Telefonálás közben csodaszép a hang. Bár a testreszabhatósága véges, és az alkalmazások választéka is szűkös, utóbbiak legalább jók. Na jó, a gyári böngésző vacak rajta - de hát Explorer... -, de az áruházból lehet letölteni olyan böngészőket, amelyek stabilak és gyorsak.
A kamerája nem elit, de szerintem bőven jó képeket és videókat csinál, bár nálam ez az utolsó szempontok egyike. Cserébe legalább király fényképjavítók és -szerkesztők vannak hozzá.
Nem bántam meg, hogy cirka fél éve megvettem. Amit ennyi pénzért elvárhat az ember egy okostelefontól, azt szerintem üzembiztosan hozza.Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Szintén zenész, nekem 925-öm van...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
cartman023
828
Tökéletesen meg tudom erősíteni az itt leírtakat. Örülök, hogy Nokiát vettem, pedig nagyon szerettem az android nyíltságát.Középkategóriás mobilt nézek. Samsung Galaxy Ace 4 vagy Nokia Lumia 635-ben gondolkozok. Vélemény vagy egyéb ajánlás?Matthew99A 635-ről csak jót tudok mondani. Nagyon megbízható, nem fagy meg, nem akad, az alkalmazások sem záródnak be mint anno Androidon. Olyan gondom sem volt még vele, hogy üzenetet ne kapott volna meg valaki, Androidon ez is gyakori probléma volt. Agyon nyomkodva is két napot bír az akksi, ha éppen úgy jön ki hogy csak telefonálásra használom, bír 4 napot is, állandóan mobilnetre csatlakozva. Telefonálás közben csodaszép a hang. Bár a testreszabhatósága véges, és az alkalmazások választéka is szűkös, utóbbiak legalább jók. Na jó, a gyári böngésző vacak rajta - de hát Explorer... -, de az áruházból lehet letölteni olyan böngészőket, amelyek stabilak és gyorsak.
A kamerája nem elit, de szerintem bőven jó képeket és videókat csinál, bár nálam ez az utolsó szempontok egyike. Cserébe legalább király fényképjavítók és -szerkesztők vannak hozzá.
Nem bántam meg, hogy cirka fél éve megvettem. Amit ennyi pénzért elvárhat az ember egy okostelefontól, azt szerintem üzembiztosan hozza.Mikey
több mint 10 éve
Mikey
18 758
Középkategóriás mobilt nézek. Samsung Galaxy Ace 4 vagy Nokia Lumia 635-ben gondolkozok. Vélemény vagy egyéb ajánlás?Matthew99A 635-ről csak jót tudok mondani. Nagyon megbízható, nem fagy meg, nem akad, az alkalmazások sem záródnak be mint anno Androidon. Olyan gondom sem volt még vele, hogy üzenetet ne kapott volna meg valaki, Androidon ez is gyakori probléma volt. Agyon nyomkodva is két napot bír az akksi, ha éppen úgy jön ki hogy csak telefonálásra használom, bír 4 napot is, állandóan mobilnetre csatlakozva. Telefonálás közben csodaszép a hang. Bár a testreszabhatósága véges, és az alkalmazások választéka is szűkös, utóbbiak legalább jók. Na jó, a gyári böngésző vacak rajta - de hát Explorer... -, de az áruházból lehet letölteni olyan böngészőket, amelyek stabilak és gyorsak.
Nem bántam meg, hogy cirka fél éve megvettem. Amit ennyi pénzért elvárhat az ember egy okostelefontól, azt szerintem üzembiztosan hozza.
több mint 10 éve
Középkategóriás mobilt nézek. Samsung Galaxy Ace 4 vagy Nokia Lumia 635-ben gondolkozok. Vélemény vagy egyéb ajánlás?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Mert nem a web streameket, hanem a VLC playereseket kell keresni (újabb ok mondjuk az NCAA-nézésre, mert ott minden kiemelt meccshez HD vagy közel HD minőségű streamek vannak). Tűzoltó kérdése mégse erre vonatkozott, hanem internetes PPV vagy hasonló modellre, ami viszont a labdarúgásban szinte vagy alig működik a nagy tv-társaságok nyomása miatt. A Barcánál én a Barca TV-t találtam, de a neten ők sem elérhetőek, csak műholdas csatornaként fogható,Srácok!Ezen az oldalon elég jó minőségű soccer streameket lehet találni. (Sajnos az NFL-esek ugyanolyan rossz minőségűek, mint a legtöbb)
Egy ismerősöm szeretne Barcelona labdarúgó mérkőzéseket nézni élőben az interneten. Van valamilyen lehetőség előfizetni, mint pl a Gamepass az NFL mérkőzéseivel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a választ!tûzoltó
www.wiziwig.tv/index.php?part=sportsdugo1993
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
dugo93
4 234
Srácok!Ezen az oldalon elég jó minőségű soccer streameket lehet találni. (Sajnos az NFL-esek ugyanolyan rossz minőségűek, mint a legtöbb)
Egy ismerősöm szeretne Barcelona labdarúgó mérkőzéseket nézni élőben az interneten. Van valamilyen lehetőség előfizetni, mint pl a Gamepass az NFL mérkőzéseivel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a választ!tûzoltó
www.wiziwig.tv/index.php?part=sports
több mint 10 éve
tûzoltó
853
Srácok!Egy ismerősöm szeretne Barcelona labdarúgó mérkőzéseket nézni élőben az interneten. Van valamilyen lehetőség előfizetni, mint pl a Gamepass az NFL mérkőzéseivel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a választ!
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ezt a pennys illatgyöngyöt hogy lehet a legeffektívebben takarékosan használni? Leszedtem a tetejét és eltávolítottam a védő nejlont. Majd visszacsavartam a tetejét, és a matricát csak félig szaggattam fel, majd jól meg is ráztam. De nem nagyon akarja beillatozni a 4x6 méteres szobámat. De ha teljesen leszedem a tetejéről a matricát, akkor meg gyorsan elhasználódik?ano92A Brise/Glade vagy AirWick gyöngy se ér sz.rt se. Egy darabig illatozik, azután max akkor ha egész nap rázod. Gondolom a Pennys ennél nem lesz jobb.
Nekem legjobban a konnektorba dugható illatosító jött be. Az akkor párolog ha bedugom, ha nem kell kihúzom.
több mint 10 éve
dugo93
4 234
Most nézem, hogy az ideiglenes lakcímemre lejárt a dátum. Ez az egész kártyára érvényes vagy csak az ideiglenes lakcímre?TocaEgyszer amikor elkérte egy rendőr a lakcímkártyám, és rajta volt ideiglenesnek az ami már nem élt, elkezdett okoskodni, hogy ezt azért meg kéne változtatni. Rá pár hónapra mentem személyit csináltatni és kérdeztem h akkor ezt át lehet-e írni, erre mondták, hogy semmi szükség rá, mert 5 évig érvényes, tehát lejárt. Vagyis olyan mintha ott sem lenne.
A kiskoma meg ott okoskodott nekem, miközben fogalma nem volt az egész rendszerről...
több mint 10 éve
ezt a pennys illatgyöngyöt hogy lehet a legeffektívebben takarékosan használni? Leszedtem a tetejét és eltávolítottam a védő nejlont. Majd visszacsavartam a tetejét, és a matricát csak félig szaggattam fel, majd jól meg is ráztam. De nem nagyon akarja beillatozni a 4x6 méteres szobámat. De ha teljesen leszedem a tetejéről a matricát, akkor meg gyorsan elhasználódik?ano92Egyszerre csak egyet dugj az egyik orrlyukadba! (Motto: "...de nem akarok trollkodni.") )
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
ezt a pennys illatgyöngyöt hogy lehet a legeffektívebben takarékosan használni? Leszedtem a tetejét és eltávolítottam a védő nejlont. Majd visszacsavartam a tetejét, és a matricát csak félig szaggattam fel, majd jól meg is ráztam. De nem nagyon akarja beillatozni a 4x6 méteres szobámat. De ha teljesen leszedem a tetejéről a matricát, akkor meg gyorsan elhasználódik?ano92ezt a pennys wc-papírt hogy lehet a legeffektívebben takarékosan használni? Ha kicsomagolom, és csak egy réteggel törlöm, szaros lesz a kezem. De ha meg három réteget használok egyszerre, gyorsan elhasználódik.
több mint 10 éve
ezt a pennys illatgyöngyöt hogy lehet a legeffektívebben takarékosan használni? Leszedtem a tetejét és eltávolítottam a védő nejlont. Majd visszacsavartam a tetejét, és a matricát csak félig szaggattam fel, majd jól meg is ráztam. De nem nagyon akarja beillatozni a 4x6 méteres szobámat. De ha teljesen leszedem a tetejéről a matricát, akkor meg gyorsan elhasználódik?
több mint 10 éve
szaba
10 556
Most nézem, hogy az ideiglenes lakcímemre lejárt a dátum. Ez az egész kártyára érvényes vagy csak az ideiglenes lakcímre?TocaUtóbbi.
több mint 10 éve
Most nézem, hogy az ideiglenes lakcímemre lejárt a dátum. Ez az egész kártyára érvényes vagy csak az ideiglenes lakcímre?
több mint 10 éve
mnl.gov.hu/bal_menusor/hasznalat/oktatas/mindenkinek/csaladfakutatas.htmlMegnézem köszi. (Y)gabenÜdv. MINDENKI!Itt is jártál?
Meg kellene találnom egy 1937-ben, Püspökladányban született rokonom családját Ottawa-ban.
Interneten már nagyjából túl vagyok.
Aki tud segíteni nagyon lekötelez.gaben
www.collectionscanada.gc.ca/genealogy/022-908.007-e.htmlGabesz92
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Megnézem köszi. (Y)Üdv. MINDENKI!Itt is jártál?
Meg kellene találnom egy 1937-ben, Püspökladányban született rokonom családját Ottawa-ban.
www.collectionscanada.gc.ca/genealogy/022-908.007-e.htmlGabesz92
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Üdv. MINDENKI!Itt is jártál?
www.collectionscanada.gc.ca/genealogy/022-908.007-e.html
több mint 10 éve
Üdv. MINDENKI!Meg kellene találnom egy 1937-ben, Püspökladányban született rokonom családját Ottawa-ban.
Aki tud segíteni nagyon lekötelez.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 915
van egy július közepén elmúlt 1 éves(!) nokia lumia 620-am. telenorba vettem.hogy sikerült betörni?! Teljesen betört? A toknak a cseréje nem oldja meg?
most nem rég betört a bekapcsoló/feloldó gombja...
annyi szerencsém van, hogy az opercációs rendszernek van olyan funciója, ha kettőt kattintok a kijelzőre akkor is felébred, fel lehet oldani. a hátrány hogy vigyáznom kell le ne merüljön, mert beszopom.
gödöllőn vinném el mobilszervízbe. szopás hogy holnap vasárnap lesz...
mennyibe kerülne ennek megjavíttatása, mennyi ideig lehet tőllem távol a telefon? illetve legalább kapok cseretelefont?
hova érdemes vinni? telenorba vagy mobilszervízbe?Ventura
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
van egy július közepén elmúlt 1 éves(!) nokia lumia 620-am. telenorba vettem.most nem rég betört a bekapcsoló/feloldó gombja...
annyi szerencsém van, hogy az opercációs rendszernek van olyan funciója, ha kettőt kattintok a kijelzőre akkor is felébred, fel lehet oldani. a hátrány hogy vigyáznom kell le ne merüljön, mert beszopom.
gödöllőn vinném el mobilszervízbe. szopás hogy holnap vasárnap lesz...
mennyibe kerülne ennek megjavíttatása, mennyi ideig lehet tőllem távol a telefon? illetve legalább kapok cseretelefont?
hova érdemes vinni? telenorba vagy mobilszervízbe?
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
ez az elhíresült apollo hester-es interjú nem található valahol szöveges formában ( www.youtube.com/watch?v=X7ymriMhoj0 ).www.chicagotribune.com/sports/smackblog/chi-high-school-football-apollos-hester-amped-up-20140922-story.html
csak mert még nincs olyan szinten az angolom, hogy megértsem jól.Ventura
több mint 10 éve
ez az elhíresült apollo hester-es interjú nem található valahol szöveges formában ( www.youtube.com/watch?v=X7ymriMhoj0 ).csak mert még nincs olyan szinten az angolom, hogy megértsem jól.
több mint 10 éve
catattack
3 520
új kéne...Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.catattackvedd meg tőlem nexus 4-tAsbee
több mint 10 éve
Telót vennék a közeljövőben kicsi pénzért (Max 50)... és lehetőleg tűrhető kamerával.catattackvedd meg tőlem nexus 4-t