Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
nekem is egyből ugyanez jutott eszembe 😀És a cigánygyűlölök nem mondhatják, hogy ők elfogadják a cigányokat, csak ellenük vannak? 😊fetomyNem.Mindenféle diszkrimináció ellen vagyok.Sobri Jóskatehát diszkriminálod a diszkriminációt és innentől bele is kerültél egy szép paradoxonba 😛fetomy
Elfogadom a diszkriminációt, és ellene vagyok. Nincs paradoxon.Sobri Jóska
több mint 11 éve
És a cigánygyűlölök nem mondhatják, hogy ők elfogadják a cigányokat, csak ellenük vannak? 😊Nem.Mindenféle diszkrimináció ellen vagyok.Sobri Jóskatehát diszkriminálod a diszkriminációt és innentől bele is kerültél egy szép paradoxonba 😛fetomy
Elfogadom a diszkriminációt, és ellene vagyok. Nincs paradoxon.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Nem.Mindenféle diszkrimináció ellen vagyok.Sobri Jóskatehát diszkriminálod a diszkriminációt és innentől bele is kerültél egy szép paradoxonba 😛fetomy
Elfogadom a diszkriminációt, és ellene vagyok. Nincs paradoxon.
több mint 11 éve
Mindenféle diszkrimináció ellen vagyok.Sobri Jóskatehát diszkriminálod a diszkriminációt és innentől bele is kerültél egy szép paradoxonba 😛
több mint 11 éve
Az hogy megveted az előítéletességet nem jelenti azt, hogy mindent ki is kell próbálni és kedvelni. 😊
több mint 11 éve
náluk van most karácsonyi akció, sobri meg nem tagad meg magától semmilyen szórakozási lehetőséget felszínes okokból 😊Dehát ez a karácsony üzenete:Kurvákat meguntad és ezekhez jársz? 😀Asbee
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Dehát ez a karácsony üzenete:Kurvákat meguntad és ezekhez jársz? 😀
Sobri Jóska
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
micsoda melegfront járja át a fórumot.... 😀Divatkölcsönös szeretet. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
igen egyébként már akartam mondani, hogy ha mások lebuziznak az tök poén, de ha te játszod a buzit az már kevésbé 😀fetomyde én nem is, cuncimókus 😀
több mint 11 éve
öcsém, ez már tényleg meleg 😀JC6igen egyébként már akartam mondani, hogy ha mások lebuziznak az tök poén, de ha te játszod a buzit az már kevésbé 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
öcsém, ez már tényleg meleg 😀dande, te nagyon nem szeretsz engem 😀JC6nem vagyok neked én elég? 😀Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
dande, te nagyon nem szeretsz engem 😀JC6nem vagyok neked én elég? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
dande, te nagyon nem szeretsz engem 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Köszi srácok a segítséget!! 😊 Amadeus, majd ez a megoldás is lehet szóba jön 😀kristóf17csajozás & sárm
több mint 11 éve
Köszi srácok a segítséget!! 😊 Amadeus, majd ez a megoldás is lehet szóba jön 😀
több mint 11 éve
szaba
10 553
Igen. Varratszedésig jobb nem háborgatni a sebet, nehogy valami legyen, főleg, hogy ilyen látható helyen van.Azt mondom akkor, hogy felcsapok egy baseball sapit, alatta a tapasztott seb. És mondjuk nem fogom halálra táncolni magam, hogy nehogy megizzadjak meg semmi, akkor az úgy fasza elvileg? 😊kristóf17Hát pedig ha annyira zavar, akkor sapkázz, mert ha kicsit is kiázna a seb, az nem lenne jó. szabaEgy esetleges buliban? 😀kristóf17Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
minek eltakarni? vannak csajok akik buknak rá, csak mondjad, hogy valami kemény mafilya fightban szerezted.Ez így korrektül hangzik akkor, 😀 köszönöm! 😊kristóf17Szerezz be vmi normálisabb baseball sapit, az sztem absz nem gáz partyöltözék.Egy esetleges buliban? 😀kristóf17Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
Szerk. látom megy ez magadtól is 😀empty taxi
több mint 11 éve
Ez így korrektül hangzik akkor, 😀 köszönöm! 😊Szerezz be vmi normálisabb baseball sapit, az sztem absz nem gáz partyöltözék.Egy esetleges buliban? 😀kristóf17Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
Szerk. látom megy ez magadtól is 😀empty taxi
több mint 11 éve
Szerezz be vmi normálisabb baseball sapit, az sztem absz nem gáz partyöltözék.Egy esetleges buliban? 😀kristóf17Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
Szerk. látom megy ez magadtól is 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Azt mondom akkor, hogy felcsapok egy baseball sapit, alatta a tapasztott seb. És mondjuk nem fogom halálra táncolni magam, hogy nehogy megizzadjak meg semmi, akkor az úgy fasza elvileg? 😊Hát pedig ha annyira zavar, akkor sapkázz, mert ha kicsit is kiázna a seb, az nem lenne jó. szabaEgy esetleges buliban? 😀kristóf17Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
több mint 11 éve
szaba
10 553
Hát pedig ha annyira zavar, akkor sapkázz, mert ha kicsit is kiázna a seb, az nem lenne jó.Egy esetleges buliban? 😀kristóf17Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
több mint 11 éve
pedig nem tudom😕Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
| 😛😛 |
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!