Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Sztem sok fórumozó körében nagy népszerűségre tennél szert 😛 😉Vagy fejcsere, 1 napra. Valakinek biztos van alig használt kobakja 😀JC6Hogy egyelek meg az ötletért 😀kristóf17
több mint 11 éve
Vagy fejcsere, 1 napra. Valakinek biztos van alig használt kobakja 😀JC6Hogy egyelek meg az ötletért 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Vagy fejcsere, 1 napra. Valakinek biztos van alig használt kobakja 😀
több mint 11 éve
akkor mondjuk afro paróka Tesco-ból! 😉Egy esetleges buliban? 😀kristóf17Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
több mint 11 éve
Egy esetleges buliban? 😀Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊kristóf17Sapka.
több mint 11 éve
Srácok, 3 öltéssel lett összevarrva a fejem. Homlokom fölött 6 centivel körülbelül. 2-odikán veszik ki a varratot. A kérdés, hogy hogyan mossak hajat szilveszter estére és hogy mennyire lenne gáz, hogy szabadon van a varratom szilveszterkor? Mert most még rajta van a tapasz amit kaptam. Azt tudom, hogy víz nem érheti, és erre kéne a legjobb alternatíva. 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
😂Féltékeny vagy? 😀Amadeus91hát ez elég durva, itt a szemem előtt...ki tudja PM-ben mik mennek??
😀 JC6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Féltékeny vagy? 😀Amadeus91hát ez elég durva, itt a szemem előtt...ki tudja PM-ben mik mennek??
😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Féltékeny vagy? 😀Toca-val? 😀 😀 😀JC6Hűség ide vagy oda, Amadeus közelebb lesz, mint Toca 😀 😀 😀JC6pechjére velem zárnák össze a kabinban 😀Amadeus91
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Toca-val? 😀 😀 😀Hűség ide vagy oda, Amadeus közelebb lesz, mint Toca 😀 😀 😀JC6pechjére velem zárnák össze a kabinban 😀Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Hűség ide vagy oda, Amadeus közelebb lesz, mint Toca 😀 😀 😀JC6pechjére velem zárnák össze a kabinban 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hűség ide vagy oda, Amadeus közelebb lesz, mint Toca 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
sure 😀simán nagy élmény hálókocsiban utazni 😀 megéri. Pláne ha 2n vagytok és a másik csaj.Amadeus91Azért én feltételeztem, hogy Toca nem egy másik csajjal fog a kint élő barátnőjéhez utazni 😀 Bár kétségkívül manapság már akkor lenne igazi férfi, ha egy csajjal utazna Bécsig, ott mikor átszáll felszedne egy másik csajt, és még Dortmundból oda ahova megy egy harmadik csajjal menne 😀fetomy
Toca, hát hogy mennél te Oroszországba?
több mint 11 éve
simán nagy élmény hálókocsiban utazni 😀 megéri. Pláne ha 2n vagytok és a másik csaj.Amadeus91Azért én feltételeztem, hogy Toca nem egy másik csajjal fog a kint élő barátnőjéhez utazni 😀 Bár kétségkívül manapság már akkor lenne igazi férfi, ha egy csajjal utazna Bécsig, ott mikor átszáll felszedne egy másik csajt, és még Dortmundból oda ahova megy egy harmadik csajjal menne 😀
több mint 11 éve
De egyedül utazok, mert ő kimegy hamarabb én meg majd meglátogatom 2 hétre rá. Biztos nagyélmény 10-20 órát vonatozni, de én már kinőttem a sihuhus korszakbólsimán nagy élmény hálókocsiban utazni 😀 megéri. Pláne ha 2n vagytok és a másik csaj.Amadeus91Dortmundba megy még vonat azt hiszem Pestről.Amadeus91Szerintem ilyen távolságban már a repülő olcsóbb, úgy pedig főleg, ha hozzáveszed, hogy vonaton zötyögsz egy 15 órát és át is kell szállni, akár többször is. Ahogy néztem 100 euró minimum, míg megnézed a wizzairt, és legalább úgy kb. 10 nappal előre foglalsz akkor elég olcsón el lehet menni.
Most konkrétan megnézed, január 9-én (banki átutalással) 7.700 FT-ért elmész, egyben veszed meg 11-ére péntek reggelre a visszajegyet 3.700 FT-ért, 2.200 foglalási díjjal együtt 11.380 forintból megfordultál. Nyilván el kell jutni a reptérre, és onnan házhoz, de az megvan a vonat/busz kombónál is ugyanúgy, mivel Pest és Dortmund között közlekedik minden. 😊 fetomy
10kból megjárom odavissza, ha találnék ilyen WizzAir kártyás valakit akkor még 2000 minusz. Olcsóbb is gyorsabb is vonatozzon a masiniszta 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
simán nagy élmény hálókocsiban utazni 😀 megéri. Pláne ha 2n vagytok és a másik csaj.Dortmundba megy még vonat azt hiszem Pestről.Amadeus91Szerintem ilyen távolságban már a repülő olcsóbb, úgy pedig főleg, ha hozzáveszed, hogy vonaton zötyögsz egy 15 órát és át is kell szállni, akár többször is. Ahogy néztem 100 euró minimum, míg megnézed a wizzairt, és legalább úgy kb. 10 nappal előre foglalsz akkor elég olcsón el lehet menni.
Most konkrétan megnézed, január 9-én (banki átutalással) 7.700 FT-ért elmész, egyben veszed meg 11-ére péntek reggelre a visszajegyet 3.700 FT-ért, 2.200 foglalási díjjal együtt 11.380 forintból megfordultál. Nyilván el kell jutni a reptérre, és onnan házhoz, de az megvan a vonat/busz kombónál is ugyanúgy, mivel Pest és Dortmund között közlekedik minden. 😊 fetomy
több mint 11 éve
Dortmundba megy még vonat azt hiszem Pestről.Amadeus91Szerintem ilyen távolságban már a repülő olcsóbb, úgy pedig főleg, ha hozzáveszed, hogy vonaton zötyögsz egy 15 órát és át is kell szállni, akár többször is. Ahogy néztem 100 euró minimum, míg megnézed a wizzairt, és legalább úgy kb. 10 nappal előre foglalsz akkor elég olcsón el lehet menni.
Most konkrétan megnézed, január 9-én (banki átutalással) 7.700 FT-ért elmész, egyben veszed meg 11-ére péntek reggelre a visszajegyet 3.700 FT-ért, 2.200 foglalási díjjal együtt 11.380 forintból megfordultál. Nyilván el kell jutni a reptérre, és onnan házhoz, de az megvan a vonat/busz kombónál is ugyanúgy, mivel Pest és Dortmund között közlekedik minden. 😊
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Dortmundba megy még vonat azt hiszem Pestről.Felőlem Leonardo Dicaprio vagy akárki is lehet kint.Valakinek nincs itt WizzAires akármilyen kártyája amivel olcsóbban lehet utazni? Vagy Wizzaires bankkrtyája amivel 2000el olcsóbban lehet jegyet foglalni ?Szerinted kint nincsenek potens pasik, vagy mi? 😊Sobri Jóska
Barátnőm kint lesz 2 hónapig aztán nem bírom ki hogy ne repkedjek utána, jó volna viszont spórolni rajta 😊Toca
Szerencsére a hűség nem csak addig tart míg a kifizetett órák tartnaka vagy ameddig a pénztárca elér mint az ideális Sobri világban. És ez így jó 😊
Amúgy Bottropba vagy hova valami kis város Düsseldorf és Dortmud között.Toca
több mint 11 éve
Felőlem Leonardo Dicaprio vagy akárki is lehet kint.Valakinek nincs itt WizzAires akármilyen kártyája amivel olcsóbban lehet utazni? Vagy Wizzaires bankkrtyája amivel 2000el olcsóbban lehet jegyet foglalni ?Szerinted kint nincsenek potens pasik, vagy mi? 😊Sobri Jóska
Barátnőm kint lesz 2 hónapig aztán nem bírom ki hogy ne repkedjek utána, jó volna viszont spórolni rajta 😊Toca
Szerencsére a hűség nem csak addig tart míg a kifizetett órák tartnaka vagy ameddig a pénztárca elér mint az ideális Sobri világban. És ez így jó 😊
Amúgy Bottropba vagy hova valami kis város Düsseldorf és Dortmud között.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
😂Láttam, de Amadeus91 félreértette szerintem. Bár a lelkesültsége és segíteniakarása mindenesetre így látatlanban is imponáló.Sobri JóskaSzerinted kint nincsenek potens pasik, vagy mi? 😊Sobri JóskaItt is az első jelentkező 😀
hol lesz?Amadeus91fetomy
más: Aranypart utolsó részt (32. ugye?) hol lehet megtekinteni?
több mint 11 éve
Láttam, de Amadeus91 félreértette szerintem. Bár a lelkesültsége és segíteniakarása mindenesetre így látatlanban is imponáló.Szerinted kint nincsenek potens pasik, vagy mi? 😊Sobri JóskaItt is az első jelentkező 😀
hol lesz?Amadeus91fetomy
több mint 11 éve
Szerinted kint nincsenek potens pasik, vagy mi? 😊Sobri JóskaItt is az első jelentkező 😀
hol lesz?Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Valakinek nincs itt WizzAires akármilyen kártyája amivel olcsóbban lehet utazni? Vagy Wizzaires bankkrtyája amivel 2000el olcsóbban lehet jegyet foglalni ?hol lesz?