Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Semmi.Én jártam elsősegély versenyekre anno gimiben (tudom, buzis), és ami az elsősegély vizsgánál van az vicc.Valakinek van nem olyan régről (1-2 éves) tapasztalata Moszkva téren lévő Elsősegélynyújtó vizsgákról? Jogsihoz persze...Én három éve voltam, ha az is jó. Nem volt nehéz a többségnek, én pont megszívtam, mert hülye voltam és átléptem az emberkét, akit stabiloldalba raktam (a lábánál), és az szigorúan tilos, szóval kaptam extra kérdést, amiben 15 jellemző tünetét kellett felsorolnom az agyrázkódásnak, 5ig jutottam, aztán valahogy kiszenvedtem 10et, és átengedett az arc. De a többieknek semmi extra, kérdez egy tételt, lélegeztetés (azt kb. nem is nézni) és stabiloldal mindenkinél, ennyi.Rajna
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy kb. mire számítsak. 😀Stez
Előttem 4 ember ölte volna meg azt, akinek "segített", nem tudom ennek így mi értelme van.tenorx
De elsősegély ide vagy oda, szerintem az emberek java része amúgy is baszik komolyan segíteni, ha odáig fajul a helyzet.
Vagy max mentőt hív, de például egy stabil oldalfekvést, és hasonlókat szerintem már a legtöbben nem is csinálnák meg.
Az, hogy nem tudja, vagy nem akarja, mindegy.
Na meg hogy engednek át mindenkit? Maguk a mentősök, vizsgabiztosok is tudják, hogy bazmeg ezeknek az embereknek a fele még a bábut is megöli, ahogy pont egy még élő áldozat állapotán is kb. csak rontanának. 😀
De az persze tény, hogy az egésznek szinte semmi értelme sincs így.
több mint 11 éve
Én jártam elsősegély versenyekre anno gimiben (tudom, buzis), és ami az elsősegély vizsgánál van az vicc.Valakinek van nem olyan régről (1-2 éves) tapasztalata Moszkva téren lévő Elsősegélynyújtó vizsgákról? Jogsihoz persze...Én három éve voltam, ha az is jó. Nem volt nehéz a többségnek, én pont megszívtam, mert hülye voltam és átléptem az emberkét, akit stabiloldalba raktam (a lábánál), és az szigorúan tilos, szóval kaptam extra kérdést, amiben 15 jellemző tünetét kellett felsorolnom az agyrázkódásnak, 5ig jutottam, aztán valahogy kiszenvedtem 10et, és átengedett az arc. De a többieknek semmi extra, kérdez egy tételt, lélegeztetés (azt kb. nem is nézni) és stabiloldal mindenkinél, ennyi.Rajna
Előttem 4 ember ölte volna meg azt, akinek "segített", nem tudom ennek így mi értelme van.
több mint 11 éve
átléptem az emberkét, akit stabiloldalba raktam (a lábánál), és az szigorúan tilos,RajnaEnnek mi az oka?
több mint 11 éve
Mondjuk, nem egy télálló viselet.De ez az:Sem.Sobri JóskaDemajdnemsokára...laccoo74Még...apeszosWhat?...Jóóó De azért az utcán nem látsz embereket így mászkálni.. 😀 😀 Double B
Hanni
tereptarka.hu/spd/KAB00158/KATONAI_KABAT_M65
több mint 11 éve
Sem.Demajdnemsokára...laccoo74Még...apeszosWhat?...Jóóó De azért az utcán nem látsz embereket így mászkálni.. 😀 😀 Double B
Hanni
több mint 11 éve
Demajdnemsokára...Még...apeszosWhat?...Jóóó De azért az utcán nem látsz embereket így mászkálni.. 😀 😀 Double B
Hanni
több mint 11 éve
Még...What?...Jóóó De azért az utcán nem látsz embereket így mászkálni.. 😀 😀 Double B
Hanni
több mint 11 éve
What?...Jóóó De azért az utcán nem látsz embereket így mászkálni.. 😀 😀
Hanni
több mint 11 éve
Valakinek van nem olyan régről (1-2 éves) tapasztalata Moszkva téren lévő Elsősegélynyújtó vizsgákról? Jogsihoz persze...Én három éve voltam, ha az is jó. Nem volt nehéz a többségnek, én pont megszívtam, mert hülye voltam és átléptem az emberkét, akit stabiloldalba raktam (a lábánál), és az szigorúan tilos, szóval kaptam extra kérdést, amiben 15 jellemző tünetét kellett felsorolnom az agyrázkódásnak, 5ig jutottam, aztán valahogy kiszenvedtem 10et, és átengedett az arc. De a többieknek semmi extra, kérdez egy tételt, lélegeztetés (azt kb. nem is nézni) és stabiloldal mindenkinél, ennyi.
több mint 11 éve
Van valaki olyan jó lelkű, aki Kispest (környékén) át tudna venni egy vaterás csomagot, majd azt a belvárosban (VI. kerület körül), át tudná adni egy ismerősömnek ?sütiSürgős?
Ma jöttem éppen haza. :S De lehet jövőhéten fent leszek... 😀
több mint 11 éve
Valakinek van nem olyan régről (1-2 éves) tapasztalata Moszkva téren lévő Elsősegélynyújtó vizsgákról? Jogsihoz persze...Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy kb. mire számítsak. 😀
több mint 11 éve
Van valaki olyan jó lelkű, aki Kispest (környékén) át tudna venni egy vaterás csomagot, majd azt a belvárosban (VI. kerület körül), át tudná adni egy ismerősömnek ?
több mint 11 éve
szaba
10 553
Van itt valaki, aki a TF-re jár?
több mint 11 éve
Abban most elbizonytalanodtam hogy bartel vagy barter. De nem vagyok én gugli csak beugrott... 😊Matthew99Richard Bartel ex QB. Ezen a fórumon szakszó.. 😛 😀
több mint 11 éve
Abban most elbizonytalanodtam hogy bartel vagy barter. De nem vagyok én gugli csak beugrott... 😊Matthew99Jól mondtad: medwe.blog.hu/2011/05/11/barter_vagy_bartel_1
Viszont a cserekereskedelem is teljesen helyénvaló "szakszó", csak az éppen magyarul van.
több mint 11 éve
Abban most elbizonytalanodtam hogy bartel vagy barter. De nem vagyok én gugli csak beugrott... 😊Matthew99jóra gondoltál,barter.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Abban most elbizonytalanodtam hogy bartel vagy barter. De nem vagyok én gugli csak beugrott... 😊
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
köszönöm, ez lesz az.mi a neve annak a fajta kereskedelemnek ahol nem pénzért ment a kereskedés, hanem árut áruért? A hivatalos - szak - neve kéne. (kőkor)Amadeus91Barter?Matthew99
(látjátok srácok...)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
mi a neve annak a fajta kereskedelemnek ahol nem pénzért ment a kereskedés, hanem árut áruért? A hivatalos - szak - neve kéne. (kőkor)Amadeus91Barter?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
valamit valamiért 😀hát cserekereskedelem, nem?fetomyde van valami szakneve is nem?Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
hát cserekereskedelem, nem?fetomyde van valami szakneve is nem?
több mint 11 éve
De szerintem íj szakértő, és nem szakértő kezek között is nagyon veszélyes. csak ugye már "modern" korban élünk és az emberek elfeledkeztek róla.What?...
Double B
több mint 11 éve
hát cserekereskedelem, nem?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
mi a neve annak a fajta kereskedelemnek ahol nem pénzért ment a kereskedés, hanem árut áruért? A hivatalos - szak - neve kéne. (kőkor)