NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
no
7 305
Alapvetoen Froome nyilatkozattal kezdodott, aki elmondta hogy felepult es oriasi dolog lenne ha tudna nyerni, sot a celja hogy 5 sot 6 is legyen belole. De ez nem a bringasoknak szolt hanem a szerzodese idei lejarta miatt az Ineosnak es a tobbi lehetseges keronek. Ezutan jott Bernal-e es eppen elenkezoleg jott az info--megerti Froome es Thomas szeretne megnyerni, de ha 100%-osnak erzi magat o nem aldozza fel magat ahogy senki sem. Az elso hegyen majd eldol. Senki nem tiltja neki hogy tamadjon. Sot. Az jo mindenkinek. G-ek ulhetnek az ellenfeleken es megprobalnak majd frissen athidalni es erre Bernal se szolhatna ha nem viszik magukkal az ellenfeleket. Eldontene az ut.
Erthetetlen Bernal nyilatkozata mert o a jovo es ha ezt nem latja akkor baj van. Neki van szuksege inkabb G-ekre, mint forditva. Raadasul ha mindenki megy a feje utan akkor G-eknek a Jumbo-s trio termeszetes szovetseges. Ha erosebb lesz akkor ugyis segiteni fogjak, ok mar bebizonyitottak. Bernal nem tudom mit fel, tavaly ha akarta volna az Ineos akkor megnyereti G-vel, de erosebb volt es megerdemelten hazavitte.
Viszont ez nem errol a TDF-rol szol hanem Froome jovojerol az Ineosnal. Ezert kell ezt Sir B-nek rendezni mert Bernal a jovo, tehat vagy be tudja szoritani az ambiciokat vagy elengedi Froome-t. Ennyi. Viszont Bernal nyilatkozata teljesen felesleges volt de ha mar megszolalt akkor ertelmesen, mert "amig van eselyem addig nem adom fel" elter az edigi ethos-tol es nem lesz hatasa a dontesre Froome jovojere de a versenyre lehet kihatasa es foleg rossz peldat mutat a jovore tekintve.
Erdekes lesz nezni, bar en a Jumbo-t varom mert ott hasonlo bringasokrol van szo, mig a skynal egyszerubb mert Bernal-nak menni kell es itt tobb is a taktikai variacio.
több mint 4 éve
dawyd728
3 851
Szerintem akkor is vihar egy kanál vízben. Froome és Thomas kell Bernalnak a Jumbo ellen ez tény. Viszont csak azért ne támadhasson, mert Froome vagy Thomas feltehetően előtte lesz az ITT miatt, az mint TDF címvédő elég kemény. Jelezte, h srácok én akkor támadni fogok az első 19 szakaszon, mert nekem kell az előny. Nyilván, ha lemarad és hátrányt szed össze az első hegyi szakaszokon, plusz még az utolsó előtti szakaszon is valószínű kapni fog, akkor nem pattoghat. Ha egálban vannak mindhárman, de tudható, h neki kell az előny akkor nem játszani arra, h címvédőként, a következő 10 év egyik domináns bringásaként előnyt szerezhessen és megtíltsák neki, mert Froomenak és a brit kerékpárnak kell az 5, az no bueno. Ezt jelezte. Legalábbis ilyen és ehhez hasonló szituációkra jelezte mi a helyzet. Szerintem nem azt mondta, h elvárja, h elejétől kezdve minden rá épüljön. Neki az kell, h ne a britekre épüljön. Aztán eldől ki az erősebb.
több mint 4 éve
no
7 305
Nalam egyik sem nyilatkozhatna ilyet, meg Froome sem. Most sem, 3 es 5 eve sem. 2018-ban eroskodhetett volna mint fonok-mint cimvedo-mint Giro gyoztes- Thomas nem bizonyitott meg, de a csapat szempontjabol hibatlan. Ahogy Thomas eseteben is beallt Bernal moge. Akkor csak egy remenyseg volt, igaz azon a "polcon" magasan volt. A csapat szempontjabol mindegy hogy Carapaz-Bernal-Sivakov nyerne, a lenyeg hogy nyerjen valamelyik. De ha a versenyzo donti el ki az erosebb az marhara nem jo es eddig a csapat dontotte el es tiszteletbe tartottak a fiuk. Bernal erre mondott fityiszt. Raadasul meg csak erosebbrol sem beszelt csak hogyha 100%-an erzi magat ( BTW ha nem akkor kb nem is menne mint csapatkapitany ). Ha ezt nem kezeli a csapat a Froome-Thomas-Carapaz-jovobeni egyeb kerekesek fele akkor majd ok is igy jarhatnak el.Azért Bernal magasabb polcon van, mint Sivakov és Carapaz. Majd, ha ők lesznek a "világ tetején", mint most Bernal. Ellenük, mint TDF címvédő övé a kedvezmény. A britek felé ez nem feltétlen áll. Carapaz hiába erősködne, neki először segítőként kell bizonyítani Bernal mellett és ha olyan lesz, mint Froome Wiggins mellett, utána kezdhet esetleg ilyet nyilatkozni. Sivakovra hatványozottan igaz.Nem tudom mit lehet ezen kezelni. Bernal az arany tojást tojó tyúkja Sir B-nek. Szerintem annyit tett, amit az ő helyzetében meg lehet tenni. Thomas 1 évvel ezelőtt nem nyilatkozhatott ilyet. Mivel fiatal és övé a jövő, hiába van idén még talán Froome felé billenve az esélyek, tudja jól, h Thomas és Froome pályafutása nem tart sokáig. Nyilván Ineos a brit piac miatt jobban örülne egy Froome győzelemnek, de hosszútávon sem akarnak a két szék közül a földre esni, és ideje korán elüldözni a legnagyobb tehetségüket.Ez nem csak kettejukrol szol. Az Ineos jovoje Bernal es nem Froome vagy Thomas. De Sivakov-Carapaz egy ev mulva azt mondja majd neki hogy ertem es megertem de ha 100%-nak erzem magam akkor nem aldozom fel magam.
Szurkolói szemmel lehet mondani nem szimpatikus az ilyen. Csak valahol az is egy sportolói skill, h hogyan tudod elérni a saját helyzeted minél jobb legyen, míg ellenfeledé minél rosszabb. Legnagyobb sportolók kíméletlenül betettek az ellenfeleknek pályán és azon kívül egyaránt. Lehet kis plusz pénzzel, vagy különböző szerződésben lévő megkötések enyhítésével be tudják majd fogni a száját, de végül is azzal is nyert valahol.
dawyd728
Nincs itt szurkoloi szem, ha elindulnak tobb kapitannyal akkor ha nem segitik egymast ahogy eddig, az nem lesz jo senkinek sem. Ennyi. En nem latom hogy lehet jo Bernal-nak ha betesz Thomas-nak vagy Froome-nak. Lasd Movistar, rohejes/ szanalmas / szerencsetlen volt ahogy a Movistar naponta cserelgetve gyilkolta Landa-t es Nairo-t. Ellenben Landa beallt Carapaz moge, csak hogy latszodjon ki a nem csapatjatekos 😊
no
dawyd728
Nem kell nekik majd nyilatkozni, Carapaz csak a jovo evi TDF majd csak nem all be a sorba. Vuelta Wilco-Barguil. Movistar.
Bernal nyert egyet ( igaz kettobol, egyen elindulni se birt ), ahol a kiiras borzasztoan segitette, de a fo fegyveruk a Thomas-Bernal kettos fenyegetettseg volt. Oszinten nem latom hogy fog Bernal megkuzdeni a Jumbo 3feju sarkanyaval, ha nem fog fejlodni az ITT-je drasztikusan, mert a Jumbo lenne a vonat es Bernal tamadhatna a hegyeken. De ha van egy Thomas-Froome akkor maris keverednek a lapok. De az pikans lenne ha G-Froome beallna a Jumbo vonat vegen es a elfogyatkozasukkor "besegitenenek" Roglic-Tom-Kruiswijk-nek zarni a gap-et. PR szempontbol Jumbo vonat lenne az ellensegt. Ha Bernal tud ellenuk akkora elonyt szerezni amivel ledolgozza a ITT hatranyt akkor kiraly, ha nem akkor is Froome/G a Mapei agyonszopkodott taktikajat kovetve "frissen" tamadhatna meg a Jumbo-sokat a hegyek vegen. Bernal pisloghatna a vegen es kezdhetne a Quintana-sodast. Megha nyerne is az Ineos ( mondjuk Thomas ) akkor is ok lennenek a vesztesek ( a jovoben ).
A sajat nyelven nyilatkozott, de osszesegeben nem lesz belole semmi mert biztos az angolra forditasnal "veszett el" valami csak egyszerubb lett volna hazon belul gyorsan elintezni.
több mint 4 éve
dawyd728
3 851
Azért Bernal magasabb polcon van, mint Sivakov és Carapaz. Majd, ha ők lesznek a "világ tetején", mint most Bernal. Ellenük, mint TDF címvédő övé a kedvezmény. A britek felé ez nem feltétlen áll. Carapaz hiába erősködne, neki először segítőként kell bizonyítani Bernal mellett és ha olyan lesz, mint Froome Wiggins mellett, utána kezdhet esetleg ilyet nyilatkozni. Sivakovra hatványozottan igaz.Nem tudom mit lehet ezen kezelni. Bernal az arany tojást tojó tyúkja Sir B-nek. Szerintem annyit tett, amit az ő helyzetében meg lehet tenni. Thomas 1 évvel ezelőtt nem nyilatkozhatott ilyet. Mivel fiatal és övé a jövő, hiába van idén még talán Froome felé billenve az esélyek, tudja jól, h Thomas és Froome pályafutása nem tart sokáig. Nyilván Ineos a brit piac miatt jobban örülne egy Froome győzelemnek, de hosszútávon sem akarnak a két szék közül a földre esni, és ideje korán elüldözni a legnagyobb tehetségüket.Ez nem csak kettejukrol szol. Az Ineos jovoje Bernal es nem Froome vagy Thomas. De Sivakov-Carapaz egy ev mulva azt mondja majd neki hogy ertem es megertem de ha 100%-nak erzem magam akkor nem aldozom fel magam.
Szurkolói szemmel lehet mondani nem szimpatikus az ilyen. Csak valahol az is egy sportolói skill, h hogyan tudod elérni a saját helyzeted minél jobb legyen, míg ellenfeledé minél rosszabb. Legnagyobb sportolók kíméletlenül betettek az ellenfeleknek pályán és azon kívül egyaránt. Lehet kis plusz pénzzel, vagy különböző szerződésben lévő megkötések enyhítésével be tudják majd fogni a száját, de végül is azzal is nyert valahol.
dawyd728
Nincs itt szurkoloi szem, ha elindulnak tobb kapitannyal akkor ha nem segitik egymast ahogy eddig, az nem lesz jo senkinek sem. Ennyi. En nem latom hogy lehet jo Bernal-nak ha betesz Thomas-nak vagy Froome-nak. Lasd Movistar, rohejes/ szanalmas / szerencsetlen volt ahogy a Movistar naponta cserelgetve gyilkolta Landa-t es Nairo-t. Ellenben Landa beallt Carapaz moge, csak hogy latszodjon ki a nem csapatjatekos 😊
no
több mint 4 éve
no
7 305
Nem tudom mit lehet ezen kezelni. Bernal az arany tojást tojó tyúkja Sir B-nek. Szerintem annyit tett, amit az ő helyzetében meg lehet tenni. Thomas 1 évvel ezelőtt nem nyilatkozhatott ilyet. Mivel fiatal és övé a jövő, hiába van idén még talán Froome felé billenve az esélyek, tudja jól, h Thomas és Froome pályafutása nem tart sokáig. Nyilván Ineos a brit piac miatt jobban örülne egy Froome győzelemnek, de hosszútávon sem akarnak a két szék közül a földre esni, és ideje korán elüldözni a legnagyobb tehetségüket.Ez nem csak kettejukrol szol. Az Ineos jovoje Bernal es nem Froome vagy Thomas. De Sivakov-Carapaz egy ev mulva azt mondja majd neki hogy ertem es megertem de ha 100%-nak erzem magam akkor nem aldozom fel magam.
dawyd728
több mint 4 éve
no
7 305
Nem csorok. Van penz boven, az hogy a vallalat miatt a spanyol-Del-Amerika fiataljat felkarolni akaro erogepet akartak csinalni az nem gond mivel szerencsejukre tehetseg boven. Jonnek UK-be szoval Froome pont jol is jonne nekik. Nairo-Landa fizetesebol boven kijonne Froome meg egy ITT erogep.iden lejar a szerzodese es ott valosabb hogy eligazol.A Movi egy csóró csapat már évek óta. Ezért volt hogy inkább nevelték mint vették a spilereket.
Froome szempontjabol: a TDF elotti valtasnal 3 csapat tudna penzt elovenni ra. Ebbol a legjobb lehetoseg a Movistar lenne, ahol a csapat qva jo es van tapasztalat is.
A csapatok szempontjabol erthetetlen lenne mert a riziko hogy nem lesz mar elatleta az tul nagy, de az ha lesz ideny, de legkesobb a telen kiderulne a keroknek is.
Ez csak piac felmeres, bar Bernal nyilatkozata nem sikerult fenyesre es ezt kezelnie kell Sir B-nak mert akar Movistar-ba is atcsaphat ahol a "3 ember-6 part" alakult ki.
no
FLZOLI
több mint 4 éve
iden lejar a szerzodese es ott valosabb hogy eligazol.A Movi egy csóró csapat már évek óta. Ezért volt hogy inkább nevelték mint vették a spilereket.
Froome szempontjabol: a TDF elotti valtasnal 3 csapat tudna penzt elovenni ra. Ebbol a legjobb lehetoseg a Movistar lenne, ahol a csapat qva jo es van tapasztalat is.
A csapatok szempontjabol erthetetlen lenne mert a riziko hogy nem lesz mar elatleta az tul nagy, de az ha lesz ideny, de legkesobb a telen kiderulne a keroknek is.
Ez csak piac felmeres, bar Bernal nyilatkozata nem sikerult fenyesre es ezt kezelnie kell Sir B-nak mert akar Movistar-ba is atcsaphat ahol a "3 ember-6 part" alakult ki.
no
több mint 4 éve
dawyd728
3 851
Nem tudom mit lehet ezen kezelni. Bernal az arany tojást tojó tyúkja Sir B-nek. Szerintem annyit tett, amit az ő helyzetében meg lehet tenni. Thomas 1 évvel ezelőtt nem nyilatkozhatott ilyet. Mivel fiatal és övé a jövő, hiába van idén még talán Froome felé billenve az esélyek, tudja jól, h Thomas és Froome pályafutása nem tart sokáig. Nyilván Ineos a brit piac miatt jobban örülne egy Froome győzelemnek, de hosszútávon sem akarnak a két szék közül a földre esni, és ideje korán elüldözni a legnagyobb tehetségüket.Szurkolói szemmel lehet mondani nem szimpatikus az ilyen. Csak valahol az is egy sportolói skill, h hogyan tudod elérni a saját helyzeted minél jobb legyen, míg ellenfeledé minél rosszabb. Legnagyobb sportolók kíméletlenül betettek az ellenfeleknek pályán és azon kívül egyaránt. Lehet kis plusz pénzzel, vagy különböző szerződésben lévő megkötések enyhítésével be tudják majd fogni a száját, de végül is azzal is nyert valahol.
több mint 4 éve
no
7 305
iden lejar a szerzodese es ott valosabb hogy eligazol.Froome szempontjabol: a TDF elotti valtasnal 3 csapat tudna penzt elovenni ra. Ebbol a legjobb lehetoseg a Movistar lenne, ahol a csapat qva jo es van tapasztalat is.
több mint 4 éve
www.origo.hu/sport/egyeni/20200514-chris-froome-tour-de-france-csapatvaltas-ideny-kozben.htmlAz Ineos szempontjából érthető, ha a fiatalabbakra (és gondolom jóval olcsóbb) emberekre építene a jövőben.
steelwolf
Aztán lehet Froome is jól jön ki a dologból végül, és egy másik csapatban jóval szimpatikusabb lesz az emberek szemében mint a "steril" Sky-ban.
több mint 4 éve
no
7 305
Nagyon jok voltak. Nalam ott az ellenfelek hianya zavar egy picit ezert is emelkednek ki nagyon. Egy evre ra meg mindig piszok eros, de az Astana beledongolt a foldbe mindenkit, de ez a ket csapat gyilkolt A 3. szamu ember 6. lett es Leipheimer feladta toluk aki Andy S elott volt 1 perc 10mp-el a 12. szakasz utan.2009 Astana az egyik legdominansabb TDF csapat volt LA ota.nálam a 2008-as Saxo a Best.
no
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
2009 Astana az egyik legdominansabb TDF csapat volt LA ota.nálam a 2008-as Saxo a Best.
no
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
no
7 305
Szerintem itt én vagyok az egyetlen aki drukkolt Contadornak 😀Contador talan az egyik legnepszerubb kerekes volt a maga idejen. Nalam o MEH. Contador stilusa, allandoan tamadt kep maradt az emberben, de a kozeg az nagyon hig volt. Az Astana doppingjai miatt nem mehetett a TDF-re sem. Mikor beleszaladt egy sky-ba utana mar nem ficankolt es sajnos ez egybe esett az eltiltasabol valo visszajovetele.
Másik kedvencem meg Quintana... szóval jah 😀
Heisman Trophy
Nemreg kerdeztek a parharcat Froome-al. Az allandoan tamadok es hajtok erzesbol vs a power meter nezese a vonat mogott kalkulalva mindent kep lett festve. Alberto baratunk elhagyna a p-metert a versenyen. 5 kerdes mulva a Giro-n izgult-e a triko elvesztese miatt Landa-Aru ellen. A valasz: AAA nem, hisz tudtam ha 400 watt-ot termelek folyamatosan akkor keptelenek lesznek hozni rajtam annyit. WTF
Contador nem a maganyos pisztolyparbajfeherkalapos hos volt hanem brutalis csapatokban tolta, de a stilusa nezobarat. 2009 Astana az egyik legdominansabb TDF csapat volt LA ota.
Nairo-t utalom. Rola nem irok.😊
több mint 4 éve
no
7 305
Ezt hivom en szubjektiv listanak. 😊Ranezve a listara ujra, nincs ember aki Valverde-t valasztana Hinault-Coppi-Anquetil helyett. Utana gorgetnem kellene de nem is teszem meg.Ez nem szubjektív lista, csak simán egy pontrendszer alapján (talán amit a UCI is használ bár ez passz) állítottak egy listát. És Valverde bazi sok versenyt és szakaszt nyert, jóval többet mint egy "sima" GC versenyző szokott
no
FLZOLI
Mint a PFF, nem mondja meg hogy szamolja. A ellenfelek erossege/ presztizs csak nem meri leiirni mennyit er egy Milan-San R vs egy Giro szakasz vs E3. Mikor ezek meg vannak utana mar egyszeru matek.
Csak egy sarga trikoert harcolot nem erdekli ha egy szakaszt sem nyer kozben.
több mint 4 éve
Én nem szerettem Contadort, mert Schleck fan voltam, de Nibalit hozzá hasonlítani szerintem blődség, mert egy csúcson levő Contador percekkel vert egy csúcson levő Nibalit. ha jól emlékszem, Nibali egyszer verte meg Contadort GT-n, amikor a spanyol bukott és fel kellett adnia a Tourt.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
no
7 305
A datum direkt nem lett tisztazva naluk es 2009 bol indultak el hiszen volt atfedes es visszabb is nyultak es beleszamoltak az akkori eredmenyeiket es kettojuk szubjektiv listaja es varjak a velemenyeket ha masnak mas.Értettem elsőre is, csak egyszerűbb lett volna a dátumot beírni (2011-től), nem mindenki vágja ezt fejből ezért 😊World Tour idoszak.1. FroomeWT időszak alatt mit értünk? Meg mi az, hogy GC? 😊 GT akar lenni, mint csak Grand Tour menő?
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
Ez lett a WT idoszak legjobb GC sorrend Pickering-eknel.
Nalatok ki lenne elorebb Nibali vagy Contador?
no
Amúgy ha össz kerékpáros teljesítmény, akkor Cancellara, Cavendish, Valverde, Sagan, Froome akik a saját kategóriájukban olyat alkottak, ami teljesen egyedi.
A lista alapján gondolom csak a GT versenyzők, akkor Froome, de csak az eredményei miatt. Contador sokkal népszerűbb és tehetségesebb kerekes volt szerintem.
Ez egy elég jó lista egyébként a témában (igaz nem a GT-re koncentrálnak hanem mindegyik profi eredményre):
www.cyclingranking.com/riders/overall/2020
FLZOLI
General Classification a Grand Tour-okon.
Nem nepszerusegi versenyrol van szo. A tehetsegesebb meg milyen ertelemben?
Szerintem borzaszto lista. Kivancsi vagyok a pontok hogy jottek ki, mert ott lesz a kutya elasva ha latnanak mit hogy ertekelnek mert addig mindenki a sajat ertekrendje alapjan szedi szet a listat. Igaz utana meg az ertekrendjuk miatt tennenk. 😊
no
Simán Froome, Contador, Nibali "uralta" ezt az időszakot, kinek ki éppen a szimpatikusabb azt rakja előbbre, de az utánuk lévőket nem tudom mi értelme listázni. Nairo csont nélkül negyedik, utána holtverseny végig.
FLZOLI
Amugy naluk Froome.....Nibali/Contador...............Nairo. es utana nagyon szoros. Bernal lemaradva hisz nem volt ideje meg, ahogy Roglic-nak sem.
több mint 4 éve
Szerintem itt én vagyok az egyetlen aki drukkolt Contadornak 😀Másik kedvencem meg Quintana... szóval jah 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Értettem elsőre is, csak egyszerűbb lett volna a dátumot beírni (2011-től), nem mindenki vágja ezt fejből ezért 😊World Tour idoszak.1. FroomeWT időszak alatt mit értünk? Meg mi az, hogy GC? 😊 GT akar lenni, mint csak Grand Tour menő?
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
no
Amúgy ha össz kerékpáros teljesítmény, akkor Cancellara, Cavendish, Valverde, Sagan, Froome akik a saját kategóriájukban olyat alkottak, ami teljesen egyedi.
A lista alapján gondolom csak a GT versenyzők, akkor Froome, de csak az eredményei miatt. Contador sokkal népszerűbb és tehetségesebb kerekes volt szerintem.
Ez egy elég jó lista egyébként a témában (igaz nem a GT-re koncentrálnak hanem mindegyik profi eredményre):
FLZOLI
Szerintem borzaszto lista. Kivancsi vagyok a pontok hogy jottek ki, mert ott lesz a kutya elasva ha latnanak mit hogy ertekelnek mert addig mindenki a sajat ertekrendje alapjan szedi szet a listat. Igaz utana meg az ertekrendjuk miatt tennenk. 😊
no
Simán Froome, Contador, Nibali "uralta" ezt az időszakot, kinek ki éppen a szimpatikusabb azt rakja előbbre, de az utánuk lévőket nem tudom mi értelme listázni. Nairo csont nélkül negyedik, utána holtverseny végig.
több mint 4 éve
Ranezve a listara ujra, nincs ember aki Valverde-t valasztana Hinault-Coppi-Anquetil helyett. Utana gorgetnem kellene de nem is teszem meg.Ez nem szubjektív lista, csak simán egy pontrendszer alapján (talán amit a UCI is használ bár ez passz) állítottak egy listát. És Valverde bazi sok versenyt és szakaszt nyert, jóval többet mint egy "sima" GC versenyző szokott
no
több mint 4 éve
no
7 305
Ranezve a listara ujra, nincs ember aki Valverde-t valasztana Hinault-Coppi-Anquetil helyett. Utana gorgetnem kellene de nem is teszem meg.
több mint 4 éve
no
7 305
World Tour idoszak.1. FroomeWT időszak alatt mit értünk? Meg mi az, hogy GC? 😊 GT akar lenni, mint csak Grand Tour menő?
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
no
FLZOLI
több mint 4 éve
no
7 305
Eros GC csapat nelkul nem nagyon van siker. Eros versenyzo nelkul sincs. Az egyik jobba teszi a masikat.1. FroomeEgyértelmű Nibali.
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
no
1. Nibali
2. Contador
3. Froome
(Froome igazából megítélhetetlen, annyira agyon volt segítve. Ami nem az ő "hibája", de így nem tudott egyedül maradandót, legendásat alkotni, "csak" eredmények szintjén.)
Sobri Jóska
Itt egy nevsor 2015 TDF: Uran-Kwiatowski-Tony Martin-Trentin-Stybar-Golas-Cavendish-Renshaw-Vermote
Uran (2db 2.hely a Giro-n, a szokasos a sky-ban kivalo segitseg ) 42. helyezest ert el. A csapat profi csak nem GC.
2018 Giro-n S Yates csapata a legerosebb es egy pontig o maga is es ledaralta a mezonyt. Mikor felrobbant a csapata nem ert semmit. Mig a Vueltan mar a Movistar hiaba volt erosebb az Orica-nal Yates elverte hiaba volt Nairo-Valverde.
A fenti listabol Dumoulin kapta a leggyengebb tamogatast, Nibalinak a legnehezebb. O az aki mindenhol eros de nem a legjobb semmiben, ezert nehez ra "idealis" csapatot epiteni.
Pont annyira mint a tobbiek. Kozel sem a semmibol.Gondolom a Sky is full tiszta volt, amikor a semmiből építettek egy világverő csapatot, ahol mindenki megtáltosodott 😊1. FroomeNibali!!
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
no
Contador | bizonyítottan | kokszos!
steelwolf
FLZOLI
több mint 4 éve
1. FroomeWT időszak alatt mit értünk? Meg mi az, hogy GC? 😊 GT akar lenni, mint csak Grand Tour menő?
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
no
több mint 4 éve
Gondolom a Sky is full tiszta volt, amikor a semmiből építettek egy világverő csapatot, ahol mindenki megtáltosodott 😊1. FroomeNibali!!
2. Contador-Nibali
3.
4. Nairo
5. Evans
6. Wiggins-Dumoulin
7.
8. Thomas/ Valverde
9.
10. Bernal
no
Contador | bizonyítottan | kokszos!
steelwolf