Kerékpár

22 feliratkozó

több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kwiatkoski elérhet valamit?
Brutál segítő a csávó, de tényleg, amit a Touron összegürizett az nem akármi. De 3 hetesen elérhet valami nagy eredményt?
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 891
Valverde konkrétan hihetetlen.

Úgy viszont érdekes Vuelta lesz ez, hogy Nibali és Porte - aki még versenyben van! - sem az összetettért jött és Zakarin is kapott az első kisebb emelkedőn egy percet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 404 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma Vuelta nyitány, szerintem izgalmas spanyol körnek nézünk elébe.

Rajna indítptt fantasyt is, aki gondolja, csatlakozzon hozzánk!
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
Vuelta piros triko.
Ha mindenkit beleszamolok akkor Mollema, Majka, Uran, Valverde, Zakarin, Kruijswijk, Kelderman, MA Lopez, Bilbao megnyerheti de ok azert egy-ket (-harom-negy) lepcsofokkal el vannak maradva a legjobbaktol es azert alapvetoen meglepetes lenne a gyozelmuk. | De La Cruz es a sky is itt lehet, de mindkettonel sokkal erosebbek is vannak a mezonyben es a legjobb 10ben sincs persze a nyomas nelkuliseg okozhat meglepetest. |
A kovetkezo kalapban nalam Adam es Simon Yates es Thibaut vannak akik nem mentek a TDF-on ami elony Adam meg mar most kijelentve hogy segitonek indul.
A top kalapban Aru, Nibali, Quintana es Porte vannak. Ok a legnagyobb agyuk, akikbol 3 nem ide keszult elsosorban. Itt Aru nem ment a TDF-on, de neki a leggyengebb a csapata kozuluk es nalam a leirt sorrendben erosodik a csapatuk. Viszont Nibali a vb-re keszul es Izagirre a kapitany, Porte a vb + a formaja nem olyan jo mint a TDF elott a sajat elmondasa szerint.
Es a vb "hegyessege" miatt az erosen hegyes Vuelta eselyeseit fogja ritkitani tovabb, mert barmelyikuk kacsinthat arra megha most meg csak kettorol tudni ebben a pillanatban. Visszatertunk a kor elejere, mert akkor meg az elso kalapbol is nyerhet valaki megha nem is "kellene".
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 891
Sagan indul a Vueltán. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Ukrán gyerek megcsinálta kb 5 másodperccel.
Jó ez a magyar kör.

Remélem jövőre beraknak legalább 1 hegyi befutót, ha nem is a Kékest, de egy ilyen olasz várakhoz hasonló rövid, de meredeket.
több mint 7 éve
Danny Arizona Cardinals 1 774
Bombazzooo, Terpsta - Direct Energie
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 097 — Apu ökölbeszorított keze
OV ide vagy oda a felcsuti resz nagyon kedvelt bringas terep outival.
Tegnap megnéztem a rajtot maszkaltunk a csapatok buszai között megnéztuk hogy hangolodnak egy ilyen versenyre.

több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 087
A Bükkszentkereszti csúcs az kb milyen magas és meredek?
S a Kékes? Valaki tud erről infókat?
tüsi91
Kèkes Gyöngyösről enyhèn emelkedik Màtrafüredig, utàna 5-6%, az ucsó 4km az 10% vagy hogy...
kishaszi
 www.tourdehongrie.hu/szakaszok/4

több mint 7 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 200 — Steelers fan
tüsi91
Kèkes Gyöngyösről enyhèn emelkedik Màtrafüredig, utàna 5-6%, az ucsó 4km az 10% vagy hogy...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 135 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Egész profi közvetítés van a Magyar körről. Nem vártam ilyet.
tüsi91
Igaz, nekem is tetszik, elsőre jó!
Contadort is megfűzték egy interjúra!
Amúgy a verseny is jó szervezettnek tűnik. Tetszik a ToudeHon! Engem megvettek! 😀😀
Fattyu
...és még a Sky sincs itt! 😁
több mint 7 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 087
tüsi91
Igaz, nekem is tetszik, elsőre jó!
Contadort is megfűzték egy interjúra!
Amúgy a verseny is jó szervezettnek tűnik. Tetszik a ToudeHon! Engem megvettek! 😀😀

több mint 7 éve
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 452 — Cowboys fan
Egy ünnepi hétvégén ennyit ne bírjon ki párszázezer ember
dawyd728
Pár millió.
Sobri Jóska
muhaha
bépé lakossága nincs kétmillió, ráadásul elég erős túlzás azt hinni, hogy a hétvégén mindenki hirtelen közlekedni akar, és akkora dugó van, hogy Rákosborzasztón szívjanak emiatt
slowmotion
Persze, hogy nincs. (1.7 kb.)
De van agglomeráció, plusz nyáron erős a turizmus.
És a tüzijátékra egy rakás vidéki is megérkezik.
Simán megvan a (pár) 2 millió.
Jócskán nem pár (2) százezer.
Sobri Jóska
Ellenoldalon meg aki teheti, elhúz a vérbe a hosszú hétvégére még BP környékéről is. A biciklis befutó 19-én lett volna asszem, akkor még nem szoktam látni pár százezer embert a Duna partján, ahogy a helyüket foglalják a tűzijátékra. 😊
somoskovig
fura, én a belváros abszolút központjában lakok és pont azért nem tudok elmenni sehova a hétvégén, mert hétfő este nem tudnék a saját házamig eljutni az autómmal a sok pleb miatt.
shawnka
találj egy ismerőst, aki nem a lezárt részen lakik, és menjetek az ő autójával 😊
slowmotion
nem mész véletlenül Kaposvárra a hétvégén? 😀 😀
shawnka
de, pont megyek - mondjuk Pécsen keresztül, de megyek.
(viszont a kocsi sajnos tele lesz, mert viszem a kiccsaládomat és még a kiköltöző húgom pár zsákját is, és hát nem Transporter a családi autó, csak egy kettes Focus :o)

Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 634 — Így remélem megfelelek nektek.....
Teljesen egyet értek, erről írtam már akkor én is:

index.hu/sport/bringa/2018/08/15/cirkuszt_csinaltak_a_kerekparbol_tour_de_france_nibali_alpe_d_huez_csigolyatores/
több mint 7 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 706 — Tyrone Creek
dawyd728
Pár millió.
Sobri Jóska
muhaha
bépé lakossága nincs kétmillió, ráadásul elég erős túlzás azt hinni, hogy a hétvégén mindenki hirtelen közlekedni akar, és akkora dugó van, hogy Rákosborzasztón szívjanak emiatt
slowmotion
Sobri Jóska
Ellenoldalon meg aki teheti, elhúz a vérbe a hosszú hétvégére még BP környékéről is. A biciklis befutó 19-én lett volna asszem, akkor még nem szoktam látni pár százezer embert a Duna partján, ahogy a helyüket foglalják a tűzijátékra. 😊
somoskovig
fura, én a belváros abszolút központjában lakok és pont azért nem tudok elmenni sehova a hétvégén, mert hétfő este nem tudnék a saját házamig eljutni az autómmal a sok pleb miatt.
shawnka
találj egy ismerőst, aki nem a lezárt részen lakik, és menjetek az ő autójával 😊
slowmotion
nem mész véletlenül Kaposvárra a hétvégén? 😀 😀
több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 617 — Chiefs GM
Térjünk át inkább a nap hősére:

www.nemzetisport.hu/kerekpar/video-ment-a-tour-de-hongrie-o-betekert-papucsban-2653017?utm_content=buffer0c237&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb

😊

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 452 — Cowboys fan
dawyd728
Pár millió.
Sobri Jóska
muhaha
slowmotion
Sobri Jóska
somoskovig
shawnka
több mint 7 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 706 — Tyrone Creek
dawyd728
Pár millió.
Sobri Jóska
muhaha
slowmotion
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 7 éve
Ellenoldalon meg aki teheti, elhúz a vérbe a hosszú hétvégére még BP környékéről is. somoskovig
Én ki szoktam menni néha ilyenekre. SZigorúan biciklivel így nem kell nyomorognom 😀. MIkor megunom, elhúzok a vérbe seperc alatt 😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 7 éve
Oké. Szerintem bevallhatod, h alig bírtad röhögés nélkül, mikor leírtad.
dawyd728
😀 😀

több mint 7 éve
dawyd728 4 292
miért akarunk Olimpiát, atlétika vb-t stb. Egy ünnepi hétvégén ennyit ne bírjon ki párszázezer ember
dawyd728
Nem akarunk.
Ez a hivatalos álláspont.
Visszavonta a budapesti közgyűlés a nevezést.

dawyd728
Pár millió.
Sobri Jóska
Oké. Szerintem bevallhatod, h alig bírtad röhögés nélkül, mikor leírtad.

Atlétika vb? 4 gyalogló és két marathoni verseny?

Párszázezer embert érint közvetlenül. Kit nagyon, kit kevésbé. Pl engem, mint budafokit rohadtul nem. Szóval a milliód barokkos túlzás.
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 958 — #NoStress
dawyd728
Pár millió.
Sobri Jóska
muhaha
slowmotion
Sobri Jóska
somoskovig
Ja.
De Budapest semmi esetben sem párszázezer ember.
Az EU 9. legnépesebb városa.
Csak London, Berlin, Madrid, Róma, Párizs, Bécs, Hamburg és Bukarest törzslakossága több.
De agglomerációval együtt is top20-as simán.

több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 617 — Chiefs GM
dawyd728
Pár millió.
Sobri Jóska
muhaha
slowmotion
Sobri Jóska