Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 7 éve
Dumoulinnek nem feküdt a mai nap? Lehet. DE hogy sikon odabasz neki froome tobb mint ket percet, ugy hogy elotte csak kapott tole, azért az tobb mint gyanús.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Thx. Gondoltam. Akkor emberünk tényleg bejelentkezett a Goat címért. Persze mindenki maga dönti el, hogy kit tart a legnagyobbnak, de Froome beléphet az igazán nagy legendák klubjába.Az Armstrong előtti idők nincsenek meg nekem. Emlékszik valaki arra, hogy volt valaha, valaki egyszerre címvédője a három nagy versenynek korábban? Hamár vasárnap Froome az lehet, kiváncsi lennék megcsinálta-e már valaki.Nem nyert még senki hármat egymás után.
gyurczi
Mikey
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Az Armstrong előtti idők nincsenek meg nekem. Emlékszik valaki arra, hogy volt valaha, valaki egyszerre címvédője a három nagy versenynek korábban? Hamár vasárnap Froome az lehet, kiváncsi lennék megcsinálta-e már valaki.Nem nyert még senki hármat egymás után.
gyurczi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Azért a Landises sztorihoz képest vannak különbsége. 😊 Egyrészt ugyanis Landis azelőtt egy nappal teljesen lefőtt, másrészt Landis koránt sem volt ennyire jó versenyző, mint Froome, harmadrészt Froome annyira lent kezdte ezt a Girot a sérülése miatt, hogy lehet, ha egészségesen jön, akkor már most több perccel vezetett volna, így meg muszáj volt mindent egy lapra feltenni, amire még sose volt rákényszerítve. De hozzátenném, hogyha Yates meg Pozzovivo nem pont ma rogyott volna meg, akkor teljesen más lett volna minden, mert ők tudták volna húzni többieket is. Így meg ugye az volt, hogy az erősek közül csak az a Dumoulin maradt, akinek amúgy sem feküdt a mai szakasz és, akinek pont az tesz a legjobbat, ha van, akire teheti kereket.
több mint 7 éve
Yates végül laza 35 percet kapott. Az nem semmi. Ilyen összezuhanást tényleg nem láttam ennyire a végén összetett elsőtől egy háromhetesen.
több mint 7 éve
Azt a kurva Froome mit ment. Ezert a valaha volt egyik legnagyobb haromhetes meno. Egyszerre mindharom nagy koron cimvedo lehet valaki, elkepeszto. Ezt bevallalni egyedul. Amikor olvastam nem hittem el, most hogy a sajat szemeimmel lattam sem vagyok benne teljesen biztos hogy ilyen van... Dumoulin meg sejthette volna hogy a kutya nem fog neki menni. Ur isten mit ment Froomey
több mint 7 éve
Az Armstrong előtti idők nincsenek meg nekem. Emlékszik valaki arra, hogy volt valaha, valaki egyszerre címvédője a három nagy versenynek korábban? Hamár vasárnap Froome az lehet, kiváncsi lennék megcsinálta-e már valaki.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Közben Vivianiék 45 percre jöttek.Olyat miért kérdezel mire tudod a választ? 😁 en alapból nem kedvelem Sagant, gondolod mennyire díjazom 😂
Közben sport1-en gemenci nagydíj, komoly😁 csak V. Aurélt ne kellene hallgatniSagan előkerült már?
eaglesmcnabb
dawyd728
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ezután legalább nem kell magyarázkodnia hogy csak a Sky sor miatt nyertEzután majd más miatt kell 😉 😕
Toca
több mint 7 éve
Shit. 😕Én meg egy ilyen szakaszt nem látok. 😀 #floydlandisingÚgy a Finestre 1/4-nél leszakadt. Nagyjából 3 órával a szakasz vége előtt. 😕 Egy ideig (5-10 percig) próbált kapaszkodni, de vmi borzalmas testtartással ment szemmel láthatóan nyélen, majd a murvás részre érve volt kb 4 perc hátránya, ahol feladta. Hegy tetején már 8-10 perc, onnantól kb nem is mutatták a szakaszon.
Yatesszel mi történt?
Mikey
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 110
Én meg egy ilyen szakaszt nem látok. 😀 #floydlandisingÚgy a Finestre 1/4-nél leszakadt. Nagyjából 3 órával a szakasz vége előtt. 😕 Egy ideig (5-10 percig) próbált kapaszkodni, de vmi borzalmas testtartással ment szemmel láthatóan nyélen, majd a murvás részre érve volt kb 4 perc hátránya, ahol feladta. Hegy tetején már 8-10 perc, onnantól kb nem is mutatták a szakaszon.
Yatesszel mi történt?
Mikey
több mint 7 éve
Én meg egy ilyen szakaszt nem látok. 😀 #floydlandisingYatesszel mi történt?
több mint 7 éve
Közben sport1-en gemenci nagydíj, komoly😁 csak V. Aurélt ne kellene hallgatni
több mint 7 éve
dawyd728
4 110
Jó, arra sem volt sok esély hogy Froome nyom egy Landist, aztán mégis bekövetkezett. Dumoulinnek akkor van esélye ha Froome erőből leszakad a mezonyrol, mint most Yates. De Budán nem sokszor volt kutyavásárITT után 19x-es volt, ha jól rémlik.
Inkább az erdekelne, hogy tegnap mekkora szorzo volt Froome gyozelmere, es hányan raktak meg kozulunk 😀
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Jó, arra sem volt sok esély hogy Froome nyom egy Landist, aztán mégis bekövetkezett. Dumoulinnek akkor van esélye ha Froome erőből leszakad a mezonyrol, mint most Yates. De Budán nem sokszor volt kutyavásárInkább az erdekelne, hogy tegnap mekkora szorzo volt Froome gyozelmere, es hányan raktak meg kozulunk 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Baszki 2 szakasszal le vagyok maradva és 100+ komment van! Valami nagyon durva dolog történhetett!
több mint 7 éve
dawyd728
4 110
Nyilván nem azt mondom, h megnyeri, de egy hete hasonló forgatókönyv már lejátszódott.Froome 1,2-es, addig Dumoulinnek 4,5-es a szorzója. Kecsegtető.Én több esélyt látok arra, hogy Dumoulin kicsúszik a top 3-ból (ha akciózik és megrogyik mondjuk) mint arra, hogy megnyeri. De nagyjából egyikre se látok esélyt.
dawyd728
Jughead
több mint 7 éve
Froome 1,2-es, addig Dumoulinnek 4,5-es a szorzója. Kecsegtető.Én több esélyt látok arra, hogy Dumoulin kicsúszik a top 3-ból (ha akciózik és megrogyik mondjuk) mint arra, hogy megnyeri. De nagyjából egyikre se látok esélyt.
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 110
Az a baj a mai nap TD-t is visszaveti holnap.Ugye múlt szombaton is nyélen ment mindkettő. Egyik a szakaszért, a másik, h minimalizálja Yates-hez képest a hátrányát.
Innen nagyon nehéz lesz.
Az első lejtőn mehetett volna csövön, ha felment volna 20mp-re megpróbálhatott volna felérni rá, onnantól szerintem nem hibázott a holland.
Floyd ellen ma ennyire tellett.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
dawyd728
4 110
Froome 1,2-es, addig Dumoulinnek 4,5-es a szorzója. Kecsegtető.
több mint 7 éve
Ezután legalább nem kell magyarázkodnia hogy csak a Sky sor miatt nyert
több mint 7 éve
Az a baj a mai nap TD-t is visszaveti holnap. Innen nagyon nehéz lesz.
Az első lejtőn mehetett volna csövön, ha felment volna 20mp-re megpróbálhatott volna felérni rá, onnantól szerintem nem hibázott a holland.
Floyd ellen ma ennyire tellett.
több mint 7 éve
Megint az az érzésem, hogy a gonosz kenyai kokszol a szimpatikus, steril versenyzőkkel szemben.
több mint 7 éve
dawyd728
4 110
Azért a Zoncolan után ennél többet kapott Froome Dumoulintől múlt vasárnap. Bízzunk benne ez a mai a kenyait legalább annyira visszaveti.