Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 8 éve
Mikey
18 754
Ahhoz képest, hogy Cav már csak a pénzért és a reklámért ment a Dimension Datahoz, egész jól megy. 3/6 és feljött a második helyre Merckx mögé a TDF szakaszgyőzelmek számában.LE-GEN-DA.
Holnap Col d'Aspin -- kár hogy onnan még 7 km a cél.
több mint 8 éve
Szép volt Van Avermaet menete, de nem hiszem, hogy a pihenőnapig kitart a sárga trikója. De ez így is nagy elismerés neki és a csapatának. Contador meg ahogy vártam újra leszakadt. Majka lehet, hogy azért hajtott, hogy felér a szökevényekre és pontokat gyűjt a pöttyös trikóra. Vagy azért, hogy ha beéri a főmezőny, segíthet Contadornak. Bár én néztem az arcát és a reakcióit a befutónál, de nem tűnt elégedetlennek. Sok hegy van még, és még sok pontot lehet gyűjteni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
Vagy tudják, h Contadornak ennyi volt. Mondjuk maga a szökésének se volt sok értelme. Se pöttyösre nem gyúrt, se szakaszgyőzelemre nem volt esélye, és még összetettben se hozott semmit.Majka segítőként van itt elsősorban. Abba meg nem fér bele, h a saját pecsenyéjét sütögesse és mondjuk elcsípjen egy 7-8. helyet. Vörös zónának közelébe még véletlenül se engedik. Olyan pihenten akarják őt a Pireneusokba, amennyire csak lehet. dawyd728mondjuk ez a teória megdőlt a mai szakaszon rögtön :d
eaglesmcnabb
Én Majka miatt, a mai után komolyan aggódnék. Mert, ha szabad kezet kapott Contador állapota miatt, és csak ennyit tud, az kevés.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Mikey
18 754
Nibalival mi történt?Majkázik. Semmi extra, pihen a komoly szakaszokra.
steelwolf
Viszont az hogy Contador itt a végén nem bírta átvenni a franciák ritmusváltását, az azért gáz. Oké, csak ~15 mp-et kapott, de akkor is. Hogy Kreuziger nem maradt vissza, talán még többet is mond.
Sagan szurkolóként gyönyörű volt ez a három nap, jól állt Peternek a Maillot Jaune. Holnaptól Maillot Vert. 😊
több mint 8 éve
Contador leszakadt!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
szép volt GvA
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Csak angolul találtam .. na mind1!Semmi. Aru az elsőszámú a csapatban.
Nibalival mi történt? (ha jól látom lemaradt)
steelwolf
több mint 8 éve
Csak angolul találtam .. na mind1!Nibalival mi történt? (ha jól látom lemaradt)
több mint 8 éve
Tudtok magyarul streamet?Én a francia tévén nézem a közvetítést. Személy szerint nem vagyok oda a magyar közvetítő párosért. Bocs, de én nem tudok magyar streamet.
steelwolf
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Tudtok magyarul streamet?Sajnos asszem nincs, Ncore-on szokott fent lenni 2-3 nappal később 😕 Olasz Rai Uno közvetítést szeretem, tavaly azt néztem végig, igaz alig értem belőle valamit xD
steelwolf
több mint 8 éve
Tudtok magyarul streamet?
több mint 8 éve
Mikey
18 754
Ja, igen. 😊Esélyesek ma nem fognak támadni, az ő szintjükhöz rövidek a mai emelkedők.Gondolom összetett 1. helyre esélyes versenyzőkre érted ezt.
Mikey
danyly
...és akkor van Avermaet otthagyja De Gendtet. Ez jó lehet.
több mint 8 éve
Van Avermaet megindult
több mint 8 éve
Contador lemaradóban, két esés után várható volt. Nem fogja szerintem végig tekerni a Tourt, tartalélkolnia kéne az olimpiára és/vagy a Vueltára.
több mint 8 éve
Esélyesek ma nem fognak támadni, az ő szintjükhöz rövidek a mai emelkedők. Inkább csak tempózás lesz, à la Movistar.Gondolom összetett 1. helyre esélyes versenyzőkre érted ezt. Mert Alaphilippe v. Valverde biztos megindul. De ha nem érik utol a szökevényeket, Van Avermaet lesprinteli De Gendt-et. Persze De Gendt majd elpróbál szökni. Contador meg le fog szakadni a végén (ha nem magától, akkor leszakítják).
Hirtelen lekaptak 4 percet a szökevények előnyéből. 😲
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 754
Esélyesek ma nem fognak támadni, az ő szintjükhöz rövidek a mai emelkedők. Inkább csak tempózás lesz, à la Movistar.Hirtelen lekaptak 4 percet a szökevények előnyéből. 😲
több mint 8 éve
Esélyesek közül ki fog ma jobban próbálkozni (ez alatt azt értem hogy jobban elhajt nem csak hirtelen ütemet vált 250 méterre). Szerintem nem mer még senki az ötödik szakaszon ilyet húzni.
több mint 8 éve
Igen, kellett beszélni Majka gyengélkedéséről. Máris előre menekült (céllal persze). 😊
több mint 8 éve
Mikey
18 754
Igazából a mai szökéssel együtt is csak ott fog tartani erőkifejtésben, mint bárki más a mezőnyben, mert eddig nagyon látványosan spórolt. 😊Majka segítőként van itt elsősorban. Abba meg nem fér bele, h a saját pecsenyéjét sütögesse és mondjuk elcsípjen egy 7-8. helyet. Vörös zónának közelébe még véletlenül se engedik. Olyan pihenten akarják őt a Pireneusokba, amennyire csak lehet. dawyd728mondjuk ez a teória megdőlt a mai szakaszon rögtön :d
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Majka segítőként van itt elsősorban. Abba meg nem fér bele, h a saját pecsenyéjét sütögesse és mondjuk elcsípjen egy 7-8. helyet. Vörös zónának közelébe még véletlenül se engedik. Olyan pihenten akarják őt a Pireneusokba, amennyire csak lehet. dawyd728mondjuk ez a teória megdőlt a mai szakaszon rögtön :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Persze, de ezt én is fel tudom mérni. Ez csak azért írtam, mert régebben ennyire feltűnően nem maradoztak le. Persze kell az erő a hegyekbe, ez tény.De Majkával sem vagyok megelégedve. Ilyen sima kis dombokat sem bír, csak erőlködik. Illetve sok top csapat segítő emberei "elhalszálkáznak" hátul. Ez egy új taktika? Tartalékolnak?Ha összetettben 11. vagy, az kis túlzással pont annyit ér, mintha 111. lennél. A top10-et jegyzik, a többi kis túlzással futottak még.
danyly
Majka segítőként van itt elsősorban. Abba meg nem fér bele, h a saját pecsenyéjét sütögesse és mondjuk elcsípjen egy 7-8. helyet. Vörös zónának közelébe még véletlenül se engedik. Olyan pihenten akarják őt a Pireneusokba, amennyire csak lehet. Ezzel persze nincs egyededül. Talán még Nibali is szemrebbenés nélkül gyűjt majd óra hátrányt, ha nyer egy szakaszt, és fontos szituációban tud segíteni Arunak. Pedig ugye Nibali>Majka.
Ha Contador nem adja fel a versenyt az első hegyiszakaszok egyikén (remélem nem fogja), akkor a lengyelt még pöttyösre se engedik rástartolni.
dawyd728
több mint 8 éve
dawyd728
3 851
De Majkával sem vagyok megelégedve. Ilyen sima kis dombokat sem bír, csak erőlködik. Illetve sok top csapat segítő emberei "elhalszálkáznak" hátul. Ez egy új taktika? Tartalékolnak?Ha összetettben 11. vagy, az kis túlzással pont annyit ér, mintha 111. lennél. A top10-et jegyzik, a többi kis túlzással futottak még.
danyly
Majka segítőként van itt elsősorban. Abba meg nem fér bele, h a saját pecsenyéjét sütögesse és mondjuk elcsípjen egy 7-8. helyet. Vörös zónának közelébe még véletlenül se engedik. Olyan pihenten akarják őt a Pireneusokba, amennyire csak lehet. Ezzel persze nincs egyededül. Talán még Nibali is szemrebbenés nélkül gyűjt majd óra hátrányt, ha nyer egy szakaszt, és fontos szituációban tud segíteni Arunak. Pedig ugye Nibali>Majka.
Ha Contador nem adja fel a versenyt az első hegyiszakaszok egyikén (remélem nem fogja), akkor a lengyelt még pöttyösre se engedik rástartolni.
több mint 8 éve
Azért tisztában vagyok a kerékpársport szépségeivel, de kicsit értelmetlennek tűnik nekem ez. Bár valószínűleg azért van, mert egy fontos pont a dán kerékpáros a Katusha csapatában ezen a Tour-on (mint segítő). De ezt a csapat menedzser is elmondta.Mørkøv nem tudom mit szenved még. Nem egészséges a nagy bukása után ez teljesen látszik, de csak szenved. Most is kapott majd 15 percet.Erről (is) szól a kerékpársport.
danyly
Mikey
több mint 8 éve
Lecsó
3 117
Gyűjti a hátrányt a szakaszgyőzelemhez... 😊Ez is szép befutó volt. 2 cm után, 1 cm. 😊az ózdi fenegyerek tavalyelőtt is ezt csinálta, aztán alázott az utolsó héten + pöttyöst is szerzett. Nem lennék meglepve ha idén is ez lenne a fotgatókönyv.
Mørkøv nem tudom mit szenved még. Nem egészséges a nagy bukása után ez teljesen látszik, de csak szenved. Most is kapott majd 15 percet.
De Majkával sem vagyok megelégedve. Ilyen sima kis dombokat sem bír, csak erőlködik. Illetve sok top csapat segítő emberei "elhalszálkáznak" hátul. Ez egy új taktika? Tartalékolnak?
danyly
eaglesmcnabb