Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát ez ennyi volt.És még nagyon fiatal, pedig már tavaly is zúzott. Időfutamban is sokat javult, ha minden jól megy jövőre már nagy körön is komoly esélyes lehet.
Legalább lett új kedvencem Quintana személyében, akinek nagyon durva a háttértörténete. Onnan ilyen szintre jutni óriási dolog. Itt egy jó cikk róla, akit érdekel: www.cyclinginquisition.com/2013/04/who-is-nairo-quintana.htmlSchleck
több mint 11 éve
Hát ez ennyi volt.Legalább lett új kedvencem Quintana személyében, akinek nagyon durva a háttértörténete. Onnan ilyen szintre jutni óriási dolog. Itt egy jó cikk róla, akit érdekel: www.cyclinginquisition.com/2013/04/who-is-nairo-quintana.html
több mint 11 éve
Pedig mindent megtettek a szervezők, hogy nagy Tourt lássunk, de most már nagy dolgok kellenének, hogy bármi legyen. A menők közül egyedül Valverde volt tűrhető, vicc, hogy egy Mollema a 4. Időfutamon még nőni fognak a különbségek, utáne pedig egy Fuente Dé-szerű akció is kevés lesz (bár erre amúgy se lenne esély a Sky-vonat ellen). De legalább a sprintek izgalmasak.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Hát akkor el is dőlt a nagy kérdés.Armstrong és Contador is mindig az első szakaszon odavágott, hogy a többiek tudják hol a helyük. Ma Froome.
Porte elképesztő.
több mint 11 éve
Én a mai szakaszra egy nagy szökés győzelmet tippelek. Hosszú az etap és be lehet vállalni a dombocskák miatt pár hegyi pontért. Szerintem egy francia nyer, vagy Fedrigo v. Jeannesson.danylyFantasy csapatom nagy örömére (Sagan nálam -is- teker), ez nem jött be.
Székely Dávid tweetjének köszönhetően már lehet tudni, miért van ott Bodrogi a Tour egyes szakaszainál (pár napja ugye az Astananál látták beszélgetni). Nos ezért.
Bodrogi Laci a Skodánál dolgozik, a vendégeknek mutatja be a Tourt.
több mint 11 éve
Én a mai szakaszra egy nagy szökés győzelmet tippelek. Hosszú az etap és be lehet vállalni a dombocskák miatt pár hegyi pontért. Szerintem egy francia nyer, vagy Fedrigo v. Jeannesson.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Sajnos munka és egyéb elfoglaltságok miatt közel sem fogom tudni úgy követni az idei Tourt, mint szeretném, de látom ma személyes kedvencem, JVDB fel is adta. Hát, hiába centenáriumi a Tour, meg eddig ahogy hallom izgalmas, nekem nem lesz annyira az. 😀 :/
több mint 11 éve
közben a leopard kibaszta Frankot, így sikerült az idei vueltáját is elkúrni fasza... Becca most már bekaphatná a faszt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A Lotto igen undorító módon viselkedett. Azért ez, hogy az utolsó felvezetőember izomból elindul keresztbe szerintem elég sportszerűtlen.
több mint 11 éve
Azért az elég nonszensz, hogy Cavendisht ma 6:30-kor költötték a doppingellenőrök. Mit gondoltak, hogy alvás közben biztosan benyomott volna magának még egy-két fedőszert?
több mint 11 éve
zubeldiának eltört a keze, még nem tudni hogy folytatja-e.eaglesmcnabbCsak én nem értem, hogy mi a g*ci értelme van egy sprint szakasz utolsó kilométerére ilyen kanyarokat tenni, amikor nagy eséllyel együtt jön a mezőny és kb. 60-nal robognak be a "vonatok"?
több mint 11 éve
zubeldiának eltört a keze, még nem tudni hogy folytatja-e."Engedett a versenyzők kérésének, így a 100. Tour de France után, július 24-én hozza nyilvánosságra a Francia Szenátus az 1998-as Touron EPO-t használó kerekesek listáját. A Laurent Jalabert-t már lebuktató, utólagosan elvégzett vizsgálatokon fennakadtak eredetileg az idei év egyik királyszakaszának, az Alpe d'Huezzel tarkított etapnak a napján buktak volna le, ám a Jens Voigt és Samuel Dumoulin által vezetett delegáció elérte, hogy mégsem a világ legnagyobb körversenyének legizgalmasabb részét feketítse be egy ilyen sztori."...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jó ez a Tour, az első napos baki ellenére is. Ezt vártam a Tourtól, remélem ilyen is marad. 😉Nem akarja a pöttyöst, az összetettben akar minél előbb végezni. De az Europcarnak célja volt megszerezni a pöttyöst, eredetileg Voecklerrel vagy Gautier-vel, de neki jött össze. Nem fogja megtartani, ha ezzel akár egy helyet is előrébb mehet az összetettben.
Ja amúgy azt hiszem a pöttyös kb el is dőlt. Egy Rolland szintű hegyimenő, ha ennyire akarja akkor be is fogja húzni. 😉 Már bánom, hogy nem őt tippeltem pedig gondoltam rá...Jughead
több mint 11 éve
Jughead
5 213
Jó ez a Tour, az első napos baki ellenére is. Ezt vártam a Tourtól, remélem ilyen is marad. 😉Ja amúgy azt hiszem a pöttyös kb el is dőlt. Egy Rolland szintű hegyimenő, ha ennyire akarja akkor be is fogja húzni. 😉 Már bánom, hogy nem őt tippeltem pedig gondoltam rá...
több mint 11 éve
Ezt az utolsó kanyart, hogy elrontották Saganék... Bár nekem ő is lassúnak tűnt.
több mint 11 éve
Viszont így tán nincs az, hogy a hegyekig ugyanannál van a sárga trikó, és megy érte a harc az elejétől kezdve.Sobri JóskaEz jól hangzik, csak ezzel minden szakaszra garantálják a bukást. Jó, mondjuk ez a 2-3. szakasz így okés, ezek közül kellett volna az egyik elsőnek és akkor okés lenne minden. 30-40-es csoportban már nincs igazi sansza a káosznak.
több mint 11 éve
Viszont így tán nincs az, hogy a hegyekig ugyanannál van a sárga trikó, és megy érte a harc az elejétől kezdve.
több mint 11 éve
Lehet szidni a buszsofőrt, de igazából a szervezők voltak ostobák, hogy odaengedték...rantotthusIgazából a szakasz így is magában foglalta a bukás komoly esélyét, nem véletlen szokás prológgal kezdeni. Ha a 100. Tour sárga trikóját odadobod tétnek, a világ legjobb vonatai szépen kinyírják egymást. Persze erre rátett a buszmizéria, de eleve marhaság volt kihagyni a prológot. Jövőre megint ez lesz.
több mint 11 éve
Székely Dávid kurvajó, a jelenlegi kerékpárt közvetítők közül messze a legjobb, de Dániel is iparkodik, ha ők maradnak végig nem lesz ez rossz.
több mint 11 éve
Kik a kommentátorok? (a linken amit kaptam nem jött be az adó)tüsi91Székely Dávid és Rév Dániel. Egy kicsit túlparázták a dolgot, de ezen kívül szerintem nem voltak rosszak.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Kik a kommentátorok? (a linken amit kaptam nem jött be az adó)
több mint 11 éve
Jughead
5 213
Ez azért megnyugtatott: 😀Alberto Contador @albertocontador
Thanks very much to all for your messages, we think I've nothing broken, now a lot of ice and rest. French asphalt is very hard!
Pedig a végét leszámítva jó kis 1. szakasz volt, a kommentátorok felkészültek voltak, ha egy kissé kevéssé veszik feszültre a helyzetet, akkor semmi gond nem lesz, meg úgy tetszett a Tour életérzés... 😀.
A végén aztán a szervezők rosszabbnál rosszabb döntéseket hoztak, ami sajnos (szerintem) Cavendish sárgájába, és adott esetben a zöld trikójába is kerülhet. Pláne, ha még ezt megtoldjuk azzal, hogy Contador is bukott, mert a tweet ellenére azért eszembe juttatta 2011-et, amikor ugyanígy kezdősött a Tour.
Egyébként a kaotikus verseny nyertese (persze Kittelen kívül) Danny Van Poppel, aki 19 évesen, az első Tourján 3. lett egy szakaszon, és holnap viselheti a fehéret. 😉
Na de mindent félretéve holnap érdekes szakasz vár a mezőnyre, kiváncsi leszek mi lesz. 😊
Ja tippelek még egyet én is:
Sárga: Contador
Zöld: Cavendish
Fehér: Quintana
Pöttyös: Contador
több mint 11 éve
koszi mindkettotoknek.hat ez vmi kurvanagy rohej.
es most joarc leszek: a marhahus nem ved a nyalas ellen ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Martin eltörte a kulcscsontját, majd a buszban még el is ájult. Számára ez annyi volt sajnos.
több mint 11 éve
15 km-nél, mikor megtudták, miért nem lehetett félreállítani a mezőnyt, úgyis együtt volt mindenki, majd ha rendbe szedték, akkor egy sprintet elindítani, és kész.Schleckna abból mi lett volna... Igaz így is el lett baszva rendesen, de ha nincs az a bukás akkor jól kijöttek volna belőle. Igazából azt nem értem mit kellett variálni azzal a 3 km-es céllal, simán ki tudták volna tolni. Ahogy tették is...
irjatok mar le legyszi h mi volt/van, mert nemtudom nezni :/MMMSoricás teetséges, és jól képzett buszsofőr sikeresen beszorult a célkapu alá a busszal 😀
Aztán a szervezők balfaszkodtak, először nem tudták kiszedni alóla Istennek sem, majd kitalálták ama remek ötletet, hogy 3 km-el a cél előtt lesz a befutó, pont egy nagy kanyar előtt. 9 (azaz így már csak 6) km-el a vége előtt szóltak hogy 3 kilinél lesz a befutó, a vonatok el is kezdtek dolgozni, majd amikot elérték az eredetileg6 (így már csak 3 kilis) kaput akkor rájuk szóltak, hogy bocsi a buszt ki tudtuk tolni mégis az eredeti célban lesz a befutó. Na mire ezt kimondták lett egy gyönyörű bukás a boly elején, aztán dominoeffekt 55-60-as tempónál, maradtak vagy 25-30-an elől, se cav, se sagan, se greipel se bouhanni se senki... Nyert kittel, mindenki azonos időt kapott, contador és tony martin balesete tűnt súlyosnak, de még nincs biztos info. Cav meg greipel meg persze geci ideg, mert ziccer lett volna amúgy ez...