Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
irjatok mar le legyszi h mi volt/van, mert nemtudom nezni :/MMMS
Kb. 15 km-nél járt a mezőny, amikor a GreenEdge buszának sikerült a célkaput levinnie és beszorulnia alá:
 twitter.com/m_xl/status/350991121939316736/photo/1
Majd a szervezők bejelentették, hogy jó, akkor 3 km-nél lesz a cél, mert ott van célfotó. De ez a 3 km-es cél, egy körforgalom kijárata lett volna. Majd kb. 6 km-nél jártak, mikor szóltak a szervezők, hogy sikerült kiszedni a buszt, és mégis a cél lesz a cél. Ekkor bukott a fél mezőny, Cav, Sagan és Contador is benne volt, Greipelnek defekt. Majd a hajrát megnyerte Kittel a papírforma szerint a maradékból, de rendes végeredmény még mindig alig van, mert a célfotó elromlott azzal, hogy a busz elvitte a kaput.

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
irjatok mar le legyszi h mi volt/van, mert nemtudom nezni :/

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Lehet szidni a buszsofőrt, de igazából a szervezők voltak ostobák, hogy odaengedték...rantotthus
Egyetértek. És ezzel iszonyú sok ember munkáját tették tönkre. Azt nem értem, hogy 15 km-nél, mikor megtudták, miért nem lehetett félreállítani a mezőnyt, úgyis együtt volt mindenki, majd ha rendbe szedték, akkor egy sprintet elindítani, és kész.

több mint 11 éve
rantotthus Seattle Seahawks 261
Lehet szidni a buszsofőrt, de igazából a szervezők voltak ostobák, hogy odaengedték...
több mint 11 éve
Idióta kretén szervezők.....

több mint 11 éve
Miért nem állították meg a mezőnyt, mikor megtudták, hogy mi történt?

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
LOL. Lerohadt a busz? 😀
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 883
Nagyon LOL
több mint 11 éve
Mi a fasz? 😀

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Magyar nyelvű streamet nem tud dobni senki?

Amúgy ki közvetít Jenci mellett?tüsi91
 www.game-mania.hu/hu/internetes-online-tv-csatornak.html

sport3
több mint 11 éve
Magyar nyelvű streamet nem tud dobni senki?

Amúgy ki közvetít Jenci mellett?
több mint 11 éve
Sárga: Froome
Zöld: Cavendish
Pöttyös: Voeckler
Fehér: Quintana

megvan a csapat, de hogy tudok a ligába csatlakozni?clbass
Bocs, csak most láttam ezt. Még semmiről nem maradsz le, a pontokat hozod is a ligába. Rámész a Private Ligen-re, majd ott Liga Login -> bowl.hu TdF/wiggo ->Teams és beixeled a nevezni kívánt csapaatodat.

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Nem az a gond, hogy nincs esetleg igaza.. de megint kijött az egomán, ilyen tökéletes időzítéssel. (ez a Le Monde-ra is áll..) Nehogymár a 100. Tour véletlenül ne róla szóljon..
És persze, a Boss mindig csak ártatlan áldozat volt.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Én szorgalmaztam egy tényfeltáró bizottság életre hívását, de McQuaid ezt el akarta kerülni, mert ha összeállna egy ilyen, ő, Verbruggen és az egész UCI bukna.
Lance Armstrong

bikemag.hu/kiemelt/armstrong-megadta-az-alaphangot-a-100-tour-de-france-elott?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bikemag+(Bikemag.hu+-+A+kerékpár+magazin)

Sárga: Contador
Zöld: Sagan
Pöttyös: Contador
Fehér: Sagan

több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Az én tippem:
sárga: Froome
zöld.: Cavendish
pöttyös: Quintana
fehér: Pinot
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Nyomok én is egy tippet.. ha már a fantasy csapatomat abszolúte nem érzem.
Jó lesz ez, sok hegy, végre a hétvégén.. bár ezt a buta csapatidőfutamot simán kivehették volna így is.

sárga: Froome
zöld.: Sagan
pöttyös: Quintana

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Most látom, hogy ott van ismét Valverde, szal megvan, hogy kinek fogok szurkolni. 😀
Remélem egy szakaszgyőzelmet vhol össze tud hozni.
Jah és persze Sagan-nak is szorítok. 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
na akkor a tippjeim :
sárga: Schleck (persze esélytelen, de ha már neki drukkolok, legalább én bízzak benne 😀 )
zöld.: Cavendish
pöttyös: Voeckler

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hosszú évek után nekem kimarad ez a Tour, legalábbis a döntőhányada. Munka+még ezek a nyüvek az Eurosportot is kivették a csomagból... Sipi nélkül amúgy is más lesz.

Azért jó szórakozást, hajrá Cadel!
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
megvan a csapat, de hogy tudok a ligába csatlakozni?
több mint 11 éve
Gyertek fantasyzni:
 bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/fantasy_cycling?oldal=0Rajna
Up, szombaton rajt.Rajna
Ha még valaki nincs rápörögve, akkor itt van egy színvonalas beharangozó Bede Mártontól:  444.hu/2013/06/28/a-100-tour-de-france-vegre-armstrong-mentes/

több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Gyertek fantasyzni:
 bowl.hu/forum/egyeb_jatekok/fantasy_cycling?oldal=0Rajna
Up, szombaton rajt.

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Ilyen lesz az idei gépünk. Ha már a győzelemre Rydernek semmi esélye, legalább a bicaj nálunk lesz a legszebb 😀

több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
[Tegnap is a CNN-t nézve volt egy megszólalás a Tourról, hogy jön, de az egyetlen hozzáfűznivalójuk az volt, hogy mi újság doppingügyben, semmi Froome vs Contador vagy akármi.Rajna
ha mindenki doppingol, akkor a "Froome vs Contador" anyag is "mi újság doppingfronton?" témájú lenne indirekt módon, nem?slowmotion
Ha nagyon szeretnéd, lehet csak ennyit látni, de dopping ide vagy oda, a verseny az általában verseny marad. Nyilván mindketten doppingolnak, de akkor a Konföderációs Kupáról is tessék így beszámolni.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ha te tényleg azt hiszed, hogy csak Lance és az akik lebuktak doppingolnak, és szegény sanyarú többiek akik csak saját erejükből mennek kox nélkül nem nyerhetnek a csalók miatt, akkor te naivabb vagy mint gondoltam.
Toca
kérdeztem valamit: mivel tudod bizonyítani hogy mindenki doppingol? 😀
naivság ide vagy oda: Egy Olyan emberről mivel tudod bizonyítani aki sosem bukott meg? Mindenkit megillet az ártatlanság védelme. Ha 100 emberből 90 puskázik, ebből 10 lebukik, akkor a többi 90-től is vegyük el a dolgozatot? 😀 mi lesz a maradék 20-al a 100-ból aki tiszta?
De mondom, ilyen befolyása a dolgokba egyetlen kerékpárosnak sem volt, mint ami Armstrongnak volt már 99-ben. Ez az amiért bűnhődnie kell. Ez az ami sokaknak szúrta a szemét, de ezzel sokakat tönkre is tett, és érthető módon most tönkretették őt is.
Filippo Simeoni, az Andreu házaspár, mind alá voltak rendelve a kiskirálynak. Ez nem maradhatott büntetlenül. És mint már fentebb írtam, nem a doppingolás, hanem ez a viselkedés az ami nálam betette a kaput, ez az amivel köcsögebb volt mint a többi bicajos. ne csodálkozzunk hogy ez szúrta a szemét valakiknek...
Ettől függetlenül hiszem hogy a kerékpársport kitisztul, a sportok 99%-ban dőlnek meg a világcsúcsok, itt pedig a 15-25 évvel ezelőtti teljesítményeket megközelíteni se tudják, ez nem naivitás, hanem tény. Anno egy pantani 3-6 perceket is simán vert a mezőnyre, most ha valaki egy hegyen fél perccel veri a vetélytársát felkapjuk rá a fejünk. Ezt a fajta teljesítménycsökkenést csak a kevesebb dopping számlájára tudom írni. Nem létezik hogy ennyivel "szarabb" ez a generáció, mint az ezt megelőzőek.
vagy ha naiv vagyok, akkor magyarázd meg ezt nekem kérlek szépen, hogy szerinted mi az oka.eaglesmcnabb
Nem azt mondtam, hogy vegyük el, de ha mindenki tudja hogy puskázik a többi és itt is ez van, sőt még a tanárok is látják, akkor oltári nagy képmutatás elvenni mondjuk Kis Józsit a dolgozatot , mert mondjuk ő volt a legnagyobb név vagy mert ő 7xes TDK győztes volt emiatt 😀.
Én nem gondolom szentnek Lancet, én nem gondolom , hogy ne érdemelte volna meg hogy megbukjon, csak az ilyen szintű képmutatás hogy ő rontotta meg a kerékpár srpotot, meg mindenki szent sose látott még EPO-t meg stb. hagyjuk már, csak mindenki akit legyőzött az most rúg rajta egyet még ha a legtöbben neki is köszönhetnek sokat.
Tábornok volt ? igen, vezette a csapatát ? igen, mindenkinek be kellett hódolnia ? igen, emiatt lett jónéhány vízhordójából nagy bicajos mert az ő árnyékából tudtak kilépni ? igen, ezután ezek most meg rugdossák ? Igen. Nah ez a gusztustalan.
Mellesleg eddig a köcsög viselkedésre annyi példát hoztál fel, hogy nem vallotta be hogy doppingolt, hanem hazudott hogy nem 😀