Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 9 éve
Gratulálok minden szervezőnek!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Kicsit nekem ez már sok... fair play ide vagy oda.Ha ennyire steril versenyt akarnak, menjenek egyéni időfutamokat.
A szakaszversenyeknek az is a lényege, hogy bukhatsz, a segítőidet elveszítheted, egyedül maradsz, vagy bármi... De ez már rinya, hogy jajaj elhagytam 2 segítőm, álljunk meg. Hát én mentem volna, az biztos, aztán zárkózz fel barátom. Nem marad csak 1 segítőd, így jártál.
több mint 9 éve
Fair play by Mollema & Cancellara. Valverde nagyon dühös remélem odabasz ma Quintanaval.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Lenne esélye...Hát ja! Nibali olasz lévén neki a legfontosabb a Giro! Froome meg a szerinte legnagyobb versenyt akarja megnyerni aka. TDF! De sztem lenne esélye Nibalinak Froome ellen!..majd talán jövőre a Tour de Hongrien ! 😊Nibali sose ment a top formában lévő Froome és Contador ellen.Vajon valaha összecsap top formában Froome és Nibali?Volt már rá példa 2012-ben, bár akkor csak Nibali volt top formában úgyhogy csak 3 perccel kapott ki. Nibali a top formában lévő Froome és Contador ellen esélytelen (és valszeg Quintana ellen is). 😉
steelwolf
Jughead
Érdekes dolog ez a "top forma".
Manapság már nem akar egy jó bringás mindent megnyerni, aki a Tourra gyúr, az tojik a Girora, vagy a Vueltára. Így a gyengébbek, vagy nem annyira tehetségesek egy jó formaidőzítéssel/megfelelő cuccal inkább "kitérnek" és rámennek a maradékra.
Régen egy bajnok vb-t akart nyerni, egynaposokat, köröket.
Nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen mentalitású bringás (Merckx talán), aki mindenhol egyaránt harapott.
Ezért a nyitókérdésre az a jó válasz szerintem, hogy sose lesz olyan, hogy Nibalinak és Froomenak egyazon időintervallumra esik a top formája.
Sobri Jóska
steelwolf
Hol?
Egy kétszemélyes időfutamon? Sík, dombos vagy hegyes?
Csapatidőfutamon?
Egynaposon?
Többnaposon?
Nagy körön?
Kinek kik a segítői?
Segítők nélkül?
Mennyire motiváltan az adott versenyen?
Milyen formában?
Látod, nem egyszerű.
Biztos nem mindig, mindenhol, minden körülmények között Froome nyerne, én is kedvelem Nibalit, de azért alapvetően én úgy érzem, hogy Froome az erősebb. De persze nem mindig az erősebb nyer ebben a sportban sem...
több mint 9 éve
Hát ja! Nibali olasz lévén neki a legfontosabb a Giro! Froome meg a szerinte legnagyobb versenyt akarja megnyerni aka. TDF! De sztem lenne esélye Nibalinak Froome ellen!..majd talán jövőre a Tour de Hongrien ! 😊Nibali sose ment a top formában lévő Froome és Contador ellen.Vajon valaha összecsap top formában Froome és Nibali?Volt már rá példa 2012-ben, bár akkor csak Nibali volt top formában úgyhogy csak 3 perccel kapott ki. Nibali a top formában lévő Froome és Contador ellen esélytelen (és valszeg Quintana ellen is). 😉
steelwolf
Jughead
Manapság már nem akar egy jó bringás mindent megnyerni, aki a Tourra gyúr, az tojik a Girora, vagy a Vueltára. Így a gyengébbek, vagy nem annyira tehetségesek egy jó formaidőzítéssel/megfelelő cuccal inkább "kitérnek" és rámennek a maradékra.
Nem is emlékszem mikor volt utoljára ilyen mentalitású bringás (Merckx talán), aki mindenhol egyaránt harapott.
Ezért a nyitókérdésre az a jó válasz szerintem, hogy sose lesz olyan, hogy Nibalinak és Froomenak egyazon időintervallumra esik a top formája.
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Vagyis nem volt top formában. 😉Nibali sose ment a top formában lévő Froome és Contador ellen.Conta ellen 2011-ben a Girón 7 percet kapott.
Sobri Jóska
Froome ellen 2012-ben a Touron 3 percet kapott, míg tavaly 8-at.
Jughead
Pont ettől igaz, hogy csak megpróbálta és nem sikerült. És nem az ő "hibája", de ha a Giróra van kihúzva a top forma, akkor a Tour esélytelen a hasonló erősségű, de oda időzített bringások ellen. (Pláne, hogy mostanság mennyit rá tud tenni egy csapat pluszban.)Érdekes dolog ez a "top forma".Ez se feltétlen igaz. Itt van Contador, aki már kétszer is megpróbálta a Giró Tour duplát, de bár a Giró mind a kétszer meglett a Touron mindkétszer "csak" az 5. hely jött össze (a Giró-Vuelta meg már sikerült is neki, mikor az Astana nem mehetett a Touron). De idén is kijelentette pl Froome, hogy nem csak a Tourt, de a Vueltát is meg akarja nyerni.
Sobri Jóska
Jughead
Froomenak ha meg lesz a Tour, szerintem hagyja a Vueltát, és nem fogja eröltetni.
Ez utóbbiban remélem tévedek. 😊
több mint 9 éve
dawyd728
4 034
Froome haternek lenni manapság nem jó biznisz. A faszi előtt le a kalappal. Helyén van az esze, nem mákol, ereje is megvan. Komplett versenyző.Sagan meg embertelen. 20 év alatt még csak hasonló versenyzővel se találkoztam. A kannibált mindig is valahogy ilyennek képzeltem, amilyen Sagan. Persze jóval jobb hegyi képességekkel. Viszont amennyire széles és specializálódott ma már a mezőny, ez elképzelhetetlen.
több mint 9 éve
Na jó, a tegnapi szakasz még öf. alapján is fantasztikus volt. A végén Sagan (ismét) versenyt csinált, és Froome is (összetettben esélyestől) egészen szokatlan szellemben teker: lejtmenetben és síkon támad és szerez külön időt.Quintana azt hiszem, sok mindent megtanul arról az idei Touron, hogyan is kellene egy nagy kerékpárosnak mennie.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Nibali sose ment a top formában lévő Froome és Contador ellen.Conta ellen 2011-ben a Girón 7 percet kapott.
Sobri Jóska
Froome ellen 2012-ben a Touron 3 percet kapott, míg tavaly 8-at.
Érdekes dolog ez a "top forma".Ez se feltétlen igaz. Itt van Contador, aki már kétszer is megpróbálta a Giró Tour duplát, de bár a Giró mind a kétszer meglett a Touron mindkétszer "csak" az 5. hely jött össze (a Giró-Vuelta meg már sikerült is neki, mikor az Astana nem mehetett a Touron). De idén is kijelentette pl Froome, hogy nem csak a Tourt, de a Vueltát is meg akarja nyerni.
Sobri Jóska
több mint 9 éve
Nibali sose ment a top formában lévő Froome és Contador ellen.Vajon valaha összecsap top formában Froome és Nibali?Volt már rá példa 2012-ben, bár akkor csak Nibali volt top formában úgyhogy csak 3 perccel kapott ki. Nibali a top formában lévő Froome és Contador ellen esélytelen (és valszeg Quintana ellen is). 😉
steelwolf
Jughead
több mint 9 éve
Mit nézett ma a MovieStar? Még én is levágtam a mozgásokból, hogy Froome nem csak védekezni ment előre 😮 De még, ha csak védekezett volna is a befújó szél ellen, akkor is teszem rá a kereket! Amatőr módon buktak komoly másodperceket :/
több mint 9 éve
Quintana ha jól emlékszem tavaly 2 percet ledolgozott Froome ellen az Alpe d'Huezen, de 3 kellett volna 😕 Valoszinuleg Froome-nak lett volna még erelye
Aru-Quintana-Froome lesz a jövő igazi nagy csatája, es Nibali is csak 31 éves, de Aru jobb lesz szerintem, fiatal hiába most lemaradt. Hiányozni fog Cancellara
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Vajon valaha összecsap top formában Froome és Nibali?Volt már rá példa 2012-ben, bár akkor csak Nibali volt top formában úgyhogy csak 3 perccel kapott ki. Nibali a top formában lévő Froome és Contador ellen esélytelen (és valszeg Quintana ellen is). 😉
steelwolf
Viszont így, hogy Conta megint az aszfalton töltötte a Tour elejét eldőlt az is, hogy egy top formás Froome vs top formás Conta sose fog már összejönni (hiába indulnak el idén mindketten a Vueltán egyik se lesz top formába pont mint a 2014-ben).
több mint 9 éve
Vajon valaha összecsap top formában Froome és Nibali?Most néztem végig a Giro'16 utolsó 3 szakaszát, hát Nibali brutál volt, most meg itt a Touron Froome az!
több mint 9 éve
Sagan jól elb..ta.
több mint 9 éve
Tényleg szép idő volt rájuk. Le a kalappal mindenki előtt aki itt végig ment.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
😀 😀twitter.com/LeTour/status/752184537405280256
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Arra sem tettem volna sok pénzt, hogy Dumoulin fog nyerni Andorrában. De megérdemelte.Adam Yates nagyon komoly, Dan Martin mellett a másik meglepetés számomra.
Az időjárásnak nagy pacsi. 😀
több mint 9 éve
youtu.be/GL0rbxB9Lqg

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
várható volt sajnos.Ez könnyen elkerülhető lett volna, ha a mai nap már rajthoz sem áll, amikor tudták, hogy 99,9% hogy fel fogja adni...
a mai világról pedig sokat mondott, hogy két fotós majdnem beült az ölébe az anyósülésre...
Mikey
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
várható volt sajnos.a mai világról pedig sokat mondott, hogy két fotós majdnem beült az ölébe az anyósülésre...
ezek után sajnálhatja a Tinkoff hogy Majka ellazázta az első szakaszokat. viszont ezek után szakaszokra vígan rámehet ő és Sagan is, aminek örülök.
több mint 9 éve
Contador feladta a Tourt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Szép volt Froome munkája. Látszott arra pályázik, hogy minél előnyösebb pozícióban érjen fel a hegyre (leginkább első helyen), és onnantól ami a csövön kifér. Mørkøv szenvedéseinek pedig most már vége. Majka meg örülhet a pöttyös trikónak. 😊
Contador pedig állítólag a Trek csapatában folytatja. Róla ennyit. Már nem tényező itt a Touron. Max. egy szakasz győzelem befigyel neki.
több mint 9 éve
Froome asztakúrva. 😲 Hatalmas respekt neki, hogy ezt bevállalta. 👍Dan Martin számomra nagy meglepetés, innentől szurkolok neki hogy bírja a "nagyokkal" végig.
Contador bye-bye.
több mint 9 éve
Az utolsó km-es kapu bukása. 😀Cummings idén is megcsinálta, hatalmas taps. Jól mondta a kommentátor, azt tudtad hogy nyerni fog egy szakaszt szökésből, csak azt nem hogy mikor.
Van Avermaet jól taktikázik. Úgy védi a sárgát, hogy még növeli is az előnyét. 😊