Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
“Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai arról, hogy leküzdöttük a koronavírus-járványt, az oltatlanok száma ugyanis elég magas ahhoz, hogy berobbantsa a negyedik hullámot Magyarországon is - hangsúlyozta Jakab Ferenc virológus a Magyar Nemzet kérdésére.“Hülyeség megkérdezni őket. De gondolom úgy vannak vele, hogy inkább mondanak rosszabb verziót, aztán tartsuk szárazon a puskaport. Önmagában mindegyik berobbanthatta volna, de úgy látszik ez kevés volt szerencsére. Viszont az is érdekes, hogy tavaly nyáron teljesen eltűnt Európában, aztán szépen egyszerre visszajött. Gondolom nincs olyan ember, aki meg tudná mondani, hogy pontosan mikor jön a következő hullám, ha jön, de azt sem tudjuk, hogy mikor találja el a földet egy aszteroida, aztán mégis havonta születik cikk erről.
Őőő bocsánat, én még ott tartok, hogy aziskolanyitásja nem, aterasznyitásja nem, a rendes nyitás fogja berobbantani, át robbantani, felrobbantani aharmadikizé, negyedik hullámot 😊
végülis ha elég sokszor tippelgetnek akkor előbb - utóbb megint eltalálnak valamit csak ehhez nem értem minek virologus diploma ez megy Józsi bácsinak a helyei tippmixeldében is 😉
Szánalmas amit továbbra is művelnek a médiában az orvosok.
MC12
Csak azt tudják, hogy sok az oltatlan és hogy ha sok ember tartózkodik egyszerre kis területen, azt szereti a vírus...
több mint 4 éve
“Senkinek ne legyenek hiú ábrándjai arról, hogy leküzdöttük a koronavírus-járványt, az oltatlanok száma ugyanis elég magas ahhoz, hogy berobbantsa a negyedik hullámot Magyarországon is - hangsúlyozta Jakab Ferenc virológus a Magyar Nemzet kérdésére.“Őőő bocsánat, én még ott tartok, hogy az
végülis ha elég sokszor tippelgetnek akkor előbb - utóbb megint eltalálnak valamit csak ehhez nem értem minek virologus diploma ez megy Józsi bácsinak a helyei tippmixeldében is 😉
Szánalmas amit továbbra is művelnek a médiában az orvosok.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
EindhovenMelyik városban élsz?Nincs komoly szigorítás, sajnos most isszák meg annak a levét hogy az oltás nem haladt úgy mint kellett volna és nem érte el azt a szintet nyárig ami már biztonságos lenne. Kockáztattak, 2 hete még a beltéri bolti maszk használatot is eltörölték, furcsálltam is hogy amikor visszajöttem szóltak hogy már nem kell. Bulikat is engedik, és ugye az emberek ki is használták egyből, tömegrendezvények is vannak például mellettünk a templomnál levő parkolóba felállítottak egy mini "bucsut", óriáskerékkel, bungy-jumpinggal meg mindenféle vidàmparkos cuccal, most, fél 12kor is dübörög a zene meg kint van a nép.24.hu/kulfold/2021/07/09/koronavirus-benelux-allamok-uj-fertozottek-gyorsulo-jarvany/Olvasom a híreket. Németország, Benelux államok stb. Magamat ismétlem: sosem lesz vége.mi van arra ?
nagylaza
Janek
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/egyadagos-oltas-bevezetesere-keszul-a-pfizer-a-nemetek-mar-szamolnak-vele.732663.html
nagylaza
Kiváncsi leszek holnap mi lesz mert ma azt mondták hogy reggel 6tól már ilyen rendezvényt nem lehet majd tartani megint minimum aug 13ig. Majd ha elcseszett politikáról beszéltek jusson eszetekbe Hollandia is...
davemayer
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Melyik városban élsz?Nincs komoly szigorítás, sajnos most isszák meg annak a levét hogy az oltás nem haladt úgy mint kellett volna és nem érte el azt a szintet nyárig ami már biztonságos lenne. Kockáztattak, 2 hete még a beltéri bolti maszk használatot is eltörölték, furcsálltam is hogy amikor visszajöttem szóltak hogy már nem kell. Bulikat is engedik, és ugye az emberek ki is használták egyből, tömegrendezvények is vannak például mellettünk a templomnál levő parkolóba felállítottak egy mini "bucsut", óriáskerékkel, bungy-jumpinggal meg mindenféle vidàmparkos cuccal, most, fél 12kor is dübörög a zene meg kint van a nép.24.hu/kulfold/2021/07/09/koronavirus-benelux-allamok-uj-fertozottek-gyorsulo-jarvany/Olvasom a híreket. Németország, Benelux államok stb. Magamat ismétlem: sosem lesz vége.mi van arra ?
nagylaza
Janek
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/egyadagos-oltas-bevezetesere-keszul-a-pfizer-a-nemetek-mar-szamolnak-vele.732663.html
nagylaza
Kiváncsi leszek holnap mi lesz mert ma azt mondták hogy reggel 6tól már ilyen rendezvényt nem lehet majd tartani megint minimum aug 13ig. Majd ha elcseszett politikáról beszéltek jusson eszetekbe Hollandia is...
davemayer
több mint 4 éve
Nincs komoly szigorítás, sajnos most isszák meg annak a levét hogy az oltás nem haladt úgy mint kellett volna és nem érte el azt a szintet nyárig ami már biztonságos lenne. Kockáztattak, 2 hete még a beltéri bolti maszk használatot is eltörölték, furcsálltam is hogy amikor visszajöttem szóltak hogy már nem kell. Bulikat is engedik, és ugye az emberek ki is használták egyből, tömegrendezvények is vannak például mellettünk a templomnál levő parkolóba felállítottak egy mini "bucsut", óriáskerékkel, bungy-jumpinggal meg mindenféle vidàmparkos cuccal, most, fél 12kor is dübörög a zene meg kint van a nép.24.hu/kulfold/2021/07/09/koronavirus-benelux-allamok-uj-fertozottek-gyorsulo-jarvany/Olvasom a híreket. Németország, Benelux államok stb. Magamat ismétlem: sosem lesz vége.mi van arra ?
nagylaza
Janek
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2021/07/09/koronavirus-benelux-allamok-uj-fertozottek-gyorsulo-jarvany/Olvasom a híreket. Németország, Benelux államok stb. Magamat ismétlem: sosem lesz vége.mi van arra ?
nagylaza
Janek
több mint 4 éve
Az emberek azért oltakoztak, mert nem akarnak szigorításokat!
több mint 4 éve
Olvasom a híreket. Németország, Benelux államok stb. Magamat ismétlem: sosem lesz vége.mi van arra ?
nagylaza
több mint 4 éve
Olvasom a híreket. Németország, Benelux államok stb. Magamat ismétlem: sosem lesz vége.
több mint 4 éve
24.hu/tudomany/2021/07/09/szputnyik-v-ema-engedely-csuszas/ösmered a lottós viccet, először a szelvény aztán lehet imádkozni
Mikorra engedélyezik(márha), addigra már nem lesz járvány.
ender1112

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Közben malta vissza szigorít :timesofmalta.com/articles/view/health-minister-to-speak-at-4pm-amid-rapid-rise-in-virus-cases.885415
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
24.hu/tudomany/2021/07/09/szputnyik-v-ema-engedely-csuszas/Mikorra engedélyezik(márha), addigra már nem lesz járvány.
több mint 4 éve
Számomra meglepő módon a legelvakultabb fideszesek között is van aki mondogatja, hogy ősszel úgyis újra kötelező lesz a maszk.Ebben nem értünk egyet, szerintem az emberek igen jelentős része tudja, hogy ez csak átmeneti helyzet. A többit meg eddig sem érdekelte semmiArcvesztés nélkül, ennyi ígérttel, lélegeztetőgéppel, vakcinával a farzsebben nem fogod újra felvetetni az emberekkel a maszkot.Főleg, ha a politikai helyzet úgy igényli majd.ahogy eloadjak mennyire fertozo a migrans mutans, hidd el napok alatt 50-200-400-800-1500...... napi esetszam lehet. amire persze a hajoskapitany eloadja majd egy darabig hogy tarja az iranyt, de 1 honap utan mar kontenerszam jelentkeznek a hullak is amitol megint megfeneklik a rendszer.Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Nehogy lezarjanak itt nekem megint mindet, ugyis: “nincs végzet, csak ha bevegzed.”
Gyere ram, omega!
Ventura
Klaci79
van legalabb 3 millio oltatlan aki jon megy...es 1 millio kinai sosvizzel oltott,akik miatt van az egesz pandemia.
ebbol lazan lehet egy eros 4. hullamot csinalni...
karim7
Mikey
gordon
csi77
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ha az eddigiekkel nem vesztettek elég nagy arcot, akkor ezután sem fognak már a járványügye intézkedésekkel.Arcvesztés nélkül, ennyi ígérttel, lélegeztetőgéppel, vakcinával a farzsebben nem fogod újra felvetetni az emberekkel a maszkot.Főleg, ha a politikai helyzet úgy igényli majd.ahogy eloadjak mennyire fertozo a migrans mutans, hidd el napok alatt 50-200-400-800-1500...... napi esetszam lehet. amire persze a hajoskapitany eloadja majd egy darabig hogy tarja az iranyt, de 1 honap utan mar kontenerszam jelentkeznek a hullak is amitol megint megfeneklik a rendszer.Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Nehogy lezarjanak itt nekem megint mindet, ugyis: “nincs végzet, csak ha bevegzed.”
Gyere ram, omega!
Ventura
Klaci79
van legalabb 3 millio oltatlan aki jon megy...es 1 millio kinai sosvizzel oltott,akik miatt van az egesz pandemia.
karim7
Mikey
gordon
A gépeket, vakcinákat meg boldog-boldogtalannak odaadjuk már, ha kéri, ha nem.
több mint 4 éve
Ebben nem értünk egyet, szerintem az emberek igen jelentős része tudja, hogy ez csak átmeneti helyzet. A többit meg eddig sem érdekelte semmiArcvesztés nélkül, ennyi ígérttel, lélegeztetőgéppel, vakcinával a farzsebben nem fogod újra felvetetni az emberekkel a maszkot.Főleg, ha a politikai helyzet úgy igényli majd.ahogy eloadjak mennyire fertozo a migrans mutans, hidd el napok alatt 50-200-400-800-1500...... napi esetszam lehet. amire persze a hajoskapitany eloadja majd egy darabig hogy tarja az iranyt, de 1 honap utan mar kontenerszam jelentkeznek a hullak is amitol megint megfeneklik a rendszer.Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Gyere ram, omega!
Ventura
Klaci79
karim7
Mikey
gordon
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Te kinek drukkolsz? Egyébként amúgy mi bajod, azon kívül, hogy egy elég gyenge troll vagy?ahogy eloadjak mennyire fertozo a migrans mutans, hidd el napok alatt 50-200-400-800-1500...... napi esetszam lehet. amire persze a hajoskapitany eloadja majd egy darabig hogy tarja az iranyt, de 1 honap utan mar kontenerszam jelentkeznek a hullak is amitol megint megfeneklik a rendszer.Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Gyere ram, omega!
Ventura
Klaci79
karim7
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Arcvesztés nélkül, ennyi ígérttel, lélegeztetőgéppel, vakcinával a farzsebben nem fogod újra felvetetni az emberekkel a maszkot.Főleg, ha a politikai helyzet úgy igényli majd.ahogy eloadjak mennyire fertozo a migrans mutans, hidd el napok alatt 50-200-400-800-1500...... napi esetszam lehet. amire persze a hajoskapitany eloadja majd egy darabig hogy tarja az iranyt, de 1 honap utan mar kontenerszam jelentkeznek a hullak is amitol megint megfeneklik a rendszer.Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Gyere ram, omega!
Ventura
Klaci79
karim7
Mikey
több mint 4 éve
Főleg, ha a politikai helyzet úgy igényli majd.ahogy eloadjak mennyire fertozo a migrans mutans, hidd el napok alatt 50-200-400-800-1500...... napi esetszam lehet. amire persze a hajoskapitany eloadja majd egy darabig hogy tarja az iranyt, de 1 honap utan mar kontenerszam jelentkeznek a hullak is amitol megint megfeneklik a rendszer.Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Gyere ram, omega!
Ventura
Klaci79
karim7
több mint 4 éve
ahogy eloadjak mennyire fertozo a migrans mutans, hidd el napok alatt 50-200-400-800-1500...... napi esetszam lehet. amire persze a hajoskapitany eloadja majd egy darabig hogy tarja az iranyt, de 1 honap utan mar kontenerszam jelentkeznek a hullak is amitol megint megfeneklik a rendszer.Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Gyere ram, omega!
Ventura
Klaci79
több mint 4 éve
Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.Én nem izgulok különösebben, továbbra is az oltás nélküliek vannak veszélyben és nem hiszem, hogy különösebb lezárás jöhetne újra.
Gyere ram, omega!
Ventura
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/07/08/uj-zelandon-most-fizetik-meg-a-lezarasok-arat-egyre-tobb-a-nem-koronas-gyerekbetegseg

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Oks semmi paraBocs. Nem lattam, nem jelzi napok ota, ha valaki idezett, a topikba meg nem jartam. Egyelore ott van a kezemen a folt, bizom benne hogy majd elmulik. Koszi a valaszt.Megkaptam tegnap a 2. Pfizert, semmi problemam alapvetoen, semmi laz, faradekonysag, etc. A kerdesem az, hogy talalkoztatok olyannal, hogy az oltas helyen, vagyis korul szep barna folt, olyan, mintha veralafutas lenne? Nem lila, hanem csak barna, az oltas helye korul kb. egy centis sugaru korben.Szúrás miatt van véraláfutás előfordul ahogy beadták eltaláltak egy hajszálért pár nap aztán elmúlik
Netan lehet azert, mert hogy az oltas utan massziroztam? De az elsonel is tettem, megsem volt semmi. Csak en azt hallottam, hogy el kell masszirozni.
Stez
:köszi hogy válaszra se méltattál érdemes neked írni :"
VvAlekosz
Stez
Tuti pár nap és nyoma se lesz
több mint 4 éve
Bocs. Nem lattam, nem jelzi napok ota, ha valaki idezett, a topikba meg nem jartam. Egyelore ott van a kezemen a folt, bizom benne hogy majd elmulik. Koszi a valaszt.Megkaptam tegnap a 2. Pfizert, semmi problemam alapvetoen, semmi laz, faradekonysag, etc. A kerdesem az, hogy talalkoztatok olyannal, hogy az oltas helyen, vagyis korul szep barna folt, olyan, mintha veralafutas lenne? Nem lila, hanem csak barna, az oltas helye korul kb. egy centis sugaru korben.Szúrás miatt van véraláfutás előfordul ahogy beadták eltaláltak egy hajszálért pár nap aztán elmúlik
Netan lehet azert, mert hogy az oltas utan massziroztam? De az elsonel is tettem, megsem volt semmi. Csak en azt hallottam, hogy el kell masszirozni.
Stez
:köszi hogy válaszra se méltattál érdemes neked írni :"
VvAlekosz
több mint 4 éve
Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media.pedig be fognak
Gyere ram, omega!
Ventura
több mint 4 éve
Meg a delta sem csapott le reank (szeptembertol), de mar a lambdaval (del-amerika) is riogatja a publikumot a media. Nehogy lezarjanak itt nekem megint mindet, ugyis: “nincs végzet, csak ha bevegzed.”
Gyere ram, omega!
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------