Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Egyetlen helyen lehet könnyítés: az idősotthonok lakói nem mehetnek ki és nem látogathatják őket, de mivel 80%-uk átesett már az oltáson, itt szeretnének egy emberileg elfogadhatóbb megoldást találni.Lenne még itt pár kérés, ha ilyen jól be vagy csatotnázva 😀😀
Csak kérnem kellett.
Bazzani
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Egyetlen helyen lehet könnyítés: az idősotthonok lakói nem mehetnek ki és nem látogathatják őket, de mivel 80%-uk átesett már az oltáson, itt szeretnének egy emberileg elfogadhatóbb megoldást találni.Csak kérnem kellett.
több mint 5 éve
😁ha tudnád mik derültek ki pl anno az én igazgatóságomon is.Ahhoz csak bizonyos munkakörökben férnek hozzá, nem? És "magánügyben" nekik sem ildomos keresgélni benne.btw: le lehet kérni, hogy ki keresett rád az SZL-ben, ki fért hozzá az adatodhoz. nem árt néha-néha lekérni amúgy sztem.Semmi olyan adatot nem kellett megadni, amit ne tudna egy random rendőr egy számítógép előtt ülve, vagy bárki aki rálát a népességnyilvántartóra, választási címjegyzékre.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
m.hvg.hu/itthon/20210223_vakcinainfo_nemzeti_konzultacio_hirdetese
r.baggio
Toca
r.baggio
Sobri Jóska
csebi
warr_b
csebi
El tudom képzelni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ha tudnád mik derültek ki pl anno az én igazgatóságomon is.Ahhoz csak bizonyos munkakörökben férnek hozzá, nem? És "magánügyben" nekik sem ildomos keresgélni benne.btw: le lehet kérni, hogy ki keresett rád az SZL-ben, ki fért hozzá az adatodhoz. nem árt néha-néha lekérni amúgy sztem.Semmi olyan adatot nem kellett megadni, amit ne tudna egy random rendőr egy számítógép előtt ülve, vagy bárki aki rálát a népességnyilvántartóra, választási címjegyzékre.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Sobri Jóska
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ahhoz csak bizonyos munkakörökben férnek hozzá, nem? És "magánügyben" nekik sem ildomos keresgélni benne.btw: le lehet kérni, hogy ki keresett rád az SZL-ben, ki fért hozzá az adatodhoz. nem árt néha-néha lekérni amúgy sztem.Semmi olyan adatot nem kellett megadni, amit ne tudna egy random rendőr egy számítógép előtt ülve, vagy bárki aki rálát a népességnyilvántartóra, választási címjegyzékre.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Sobri Jóska
csebi

több mint 5 éve
btw: le lehet kérni, hogy ki keresett rád az SZL-ben, ki fért hozzá az adatodhoz. nem árt néha-néha lekérni amúgy sztem.Semmi olyan adatot nem kellett megadni, amit ne tudna egy random rendőr egy számítógép előtt ülve, vagy bárki aki rálát a népességnyilvántartóra, választási címjegyzékre.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Mi nem...simán csak foglaltunk húsvétkor szállást. K.rvára elegem van a korlátozásokból és nem tudok többet tenni a vakcináért, mint regisztrálni. Ha mehetünk az jó, ha nem mehetünk, akkor megyünk májusban, a pénz nem vész el. De ha megvárom, hogy bejelentsék a nyitást és utána foglalok, olyan árak lesz, hogy nem lesz kedvem szállodázni sem.A magyar ember már tud valamit...biztos mind beregeltek már a fizetős magánpraxisos oltásra
index.hu/belfold/2021/02/24/utazas-koronavirus-magyarorszagon-korlatozasok-foglalas-mtu-vendegejszaka/
Beki
briareos
több mint 5 éve
Anyósnak is azt mondta a lelkiismeretes háziorvos, hogy gyógyszerallergiája miatt egyik vakcinával se hajlandó beoltani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Közben fatert szombaton óccsák a kínaival, első kör.azt tudom, hogy otthon lelkiismeretes, jó háziorvosa van szüleimnek.
index.hu/belfold/2021/02/23/kinai-vakcina-koronavirus-szajbarago-oltas-sinopharm-oltoanyag/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20210224_Egeszsegugyi_jogviszony_szerzodesek24.hu/belfold/2021/02/24/egeszsegugyi-torveny-traumatologia-surgossegi-sved-tamas-mok-interju/
kiváncsi leszek mi sül ki ebből, 1 hét és meglátjuk
valszeg fundamentálisan semmi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
a jpg jobban tudja 😀A magyar ember már tud valamit...Itt a tavasz,
index.hu/belfold/2021/02/24/utazas-koronavirus-magyarorszagon-korlatozasok-foglalas-mtu-vendegejszaka/
Bekidagad a fasznyitnak a szállodák!
warr_b
"süt a nap és itt a tavasz, átázik a nádi haraszt"
több mint 5 éve
A magyar ember már tud valamit...Itt a tavasz,
Beki

több mint 5 éve
A magyar ember már tud valamit...biztos mind beregeltek már a fizetős magánpraxisos oltásra
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
A magyar ember már tud valamit...index.hu/belfold/2021/02/24/utazas-koronavirus-magyarorszagon-korlatozasok-foglalas-mtu-vendegejszaka/
több mint 5 éve
Nem tudtad, hogy a Click here to unsubscribe gombok csak arra jók, hogy megerősítsék, hogy ez egy működő email cím, és mehet rá a mindenféle spam meg reklám? 😊Feleségem tegnap regisztrált, amíg nem pipálta ki mindkettőt, azt írta, hogy sikertelenNem kell kipipálni, csak ha akarsz kapni tájékoztatókat. Mi a családban pl. nem kapjuk ezeket az e-maileket, mert nem kértük.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Aki kérte az meg leiratkozhat, ha mégse kéri.
Jughead
Mondjuk az lmp-s hírlevélről se tudok leiratkozni, mert ott meg a gombra kattintva mindig hibaüzenet fogad
r.baggio

több mint 5 éve
Feleségem tegnap regisztrált, amíg nem pipálta ki mindkettőt, azt írta, hogy sikertelenNem kell kipipálni, csak ha akarsz kapni tájékoztatókat. Mi a családban pl. nem kapjuk ezeket az e-maileket, mert nem kértük.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Jughead
Mondjuk az lmp-s hírlevélről se tudok leiratkozni, mert ott meg a gombra kattintva mindig hibaüzenet fogad
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Hát ez az, ezért nem értem az ezen való nyűglődést.Tudnak ezek mindent, nekem a papír alapú nemzeti konzultációkat sem küldik évek óta 😀Igen, de olyan jó érzés megkapni.Nem kell kipipálni, csak ha akarsz kapni tájékoztatókat. Mi a családban pl. nem kapjuk ezeket az e-maileket, mert nem kértük.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Jughead
És alig foglal helyet a postafiókban.
Vagyis miért ne akarjam tudni, hogy mit írnak?
Én még tavaly regisztráltam, és semmi propaganda nem jött azóta se, pedig várom.
Lehet tudják, hogy nekem mindegy, úgyis rájuk szavazok.
De mit kaphat vajon egy ellenzéki, amitől átáll?....
Sobri Jóska
warr_b
Már régóta nincs átállás ellenzék vs. Fidesz vonalon amúgyse.
Az döntött eddig is, hogy melyik oldalról megy el több szavazó.
Én a teljes ismerettségi körömben egy olyan embert ismerek, aki 2018-ban másra szavazott mint 2014-ben. Ő is személyes sértődésből.
több mint 5 éve
Tudnak ezek mindent, nekem a papír alapú nemzeti konzultációkat sem küldik évek óta 😀Igen, de olyan jó érzés megkapni.Nem kell kipipálni, csak ha akarsz kapni tájékoztatókat. Mi a családban pl. nem kapjuk ezeket az e-maileket, mert nem kértük.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Jughead
Én még tavaly regisztráltam, és semmi propaganda nem jött azóta se, pedig várom.
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Igen, de olyan jó érzés megkapni.Nem kell kipipálni, csak ha akarsz kapni tájékoztatókat. Mi a családban pl. nem kapjuk ezeket az e-maileket, mert nem kértük.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
Jughead
több mint 5 éve
Nem kell kipipálni, csak ha akarsz kapni tájékoztatókat. Mi a családban pl. nem kapjuk ezeket az e-maileket, mert nem kértük.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
több mint 5 éve
Semmi olyan adatot nem kellett megadni, amit ne tudna egy random rendőr egy számítógép előtt ülve, vagy bárki aki rálát a népességnyilvántartóra, választási címjegyzékre.Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca
r.baggio
több mint 5 éve
Ez olyan mint az országgyűlési képviselőválasztás.ne légy naív. bárhogyan konzultálunk, már régen megvan, hogy mi fog történni.LegaljaOké, de ha nem konzultálsz, és nem az történik, amit szeretnél, akkor egy szavad nem lehet.
r.baggio
Sobri Jóska
csebi
Tudtad, hogy nyerni fog a Fidesz 18-ban, és nem lesz se Vona- se Szél-kormány? Tudtad.
Elmentél mégis a Fidesz ellen szavazni? Elmentél.
Protestálhatsz így a választás eredményét illtően? Simán.
De aki el se megy szavazni, attól nem legitim ha azon picsog, hogy elégedetlen a jelenlegi kormányzattal. Én így vélem.
több mint 5 éve
Első körben kijárási tilalom szűkítése, aztán az edzőtermek, éttermi teraszok részleges megnyitása, húsvét után vidéki szállodák, májustól meg kb mindenne légy naív. bárhogyan konzultálunk, már régen megvan, hogy mi fog történni.LegaljaOké, de ha nem konzultálsz, és nem az történik, amit szeretnél, akkor egy szavad nem lehet.
r.baggio
Sobri Jóska
csebi

---
több mint 5 éve
Kormányprogandára használják az oltási regisztrációnál megadott email címedet, mert hát miért is ne, ha már csak úgy lehet sikeresen regelni, ha kipipálod a személyes adataid ilyen jellegű felhasználását is...LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
Toca

---
több mint 5 éve
már azt is tudják mit akarunkne légy naív. bárhogyan konzultálunk, már régen megvan, hogy mi fog történni.LegaljaOké, de ha nem konzultálsz, és nem az történik, amit szeretnél, akkor egy szavad nem lehet.
r.baggio
Sobri Jóska
csebi