Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
ne légy naív. bárhogyan konzultálunk, már régen megvan, hogy mi fog történni.LegaljaOké, de ha nem konzultálsz, és nem az történik, amit szeretnél, akkor egy szavad nem lehet.
m.hvg.hu/itthon/20210223_vakcinainfo_nemzeti_konzultacio_hirdetese
r.baggio
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
LegaljaOké, de ha nem konzultálsz, és nem az történik, amit szeretnél, akkor egy szavad nem lehet.
r.baggio
Aki regisztrált az már régen kapott amúgy erről emailt:
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Ettől a héttől kezdve már ötféle vakcina áll rendelkezésre a hazai oltási programban. Már közel félmillió honfitársunk kapott oltást, közülük több mint 200 ezren a másodikat is megkapták.
A járvány még erőteljesen jelen van, de az oltási program előrehaladása lehetővé teszi, hogy konzultációt indítsunk az újraindításról. Most Ön is elmondhatja véleményét az újraindítás legfontosabb kérdéseiről.
A konzultációs kérdőívet az oltási regisztrációnak otthont adó honlapon találja:
vakcinainfo.gov.hu
Számítunk véleményére, vegyen Ön is részt a konzultációban!
Üdvözlettel:
Koronavírus Tájékoztatási Központ
több mint 5 éve
Kemenesi Gábor magyar virológus tollából.
Bocs ha offtopic 😂
több mint 5 éve
Krasznaja...Klasznaja pyzda 😀 😀Vazze!trecsemi zubami zajcsikami
Anno 4 -re érettségiztem oroszból!
Van még itt valaki abból a korosztályból?
😄😄😄
zemanla
hogymi???
egy három fogú nyúl
sutianap
Chargers LT
😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
LegaljaEbben egyébként éppen mi?
r.baggio
több mint 5 éve
Klasznaja pyzda 😀 😀Vazze!trecsemi zubami zajcsikami
😄😄😄
zemanla
hogymi???
egy három fogú nyúl
sutianap
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Legaljam.hvg.hu/itthon/20210223_vakcinainfo_nemzeti_konzultacio_hirdetese

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Vazze!trecsemi zubami zajcsikami
😄😄😄
zemanla
hogymi???
egy három fogú nyúl

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Azok az új kocsmák 😊A gyülekezést fontos betiltás alatt tartani, mert Március 15-re könnyen összegyűlnének az anti Neresek. 😉Dohányboltok előterei a legjobbak.
A teraszok meg idáig is értelmetlenül voltak zárva a gyros árus vagy a kávézók éttermek előtt, ha a Tesco vagy a tömegközlekedés szabályozatlanul tömve volt.
ozibozi
Toca
több mint 5 éve
A gyülekezést fontos betiltás alatt tartani, mert Március 15-re könnyen összegyűlnének az anti Neresek. 😉Dohányboltok előterei a legjobbak.
A teraszok meg idáig is értelmetlenül voltak zárva a gyros árus vagy a kávézók éttermek előtt, ha a Tesco vagy a tömegközlekedés szabályozatlanul tömve volt.
ozibozi
több mint 5 éve
A gyülekezést fontos betiltás alatt tartani, mert Március 15-re könnyen összegyűlnének az anti Neresek. 😉A teraszok meg idáig is értelmetlenül voltak zárva a gyros árus vagy a kávézók éttermek előtt, ha a Tesco vagy a tömegközlekedés szabályozatlanul tömve volt.
több mint 5 éve
A magyar néplélek ilyenkor is a kocsmára gondol először 😊Minden tiszteletem azoké, akik tudatmódosító szer nélkül képesek tűrni a magyarországi állapotokat 😊
MC12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Konzultációban is az van, csodálkozol ?Az jó volt 😊 legalább 10 haverom hívott, hogy én hallottam e, amit ő hallott egy haverjától akinek a testvére/nagyon közeli barátja/rokona dolgozik/üzleti ügyben járt a nyomdában/a nyomdász a legjobb barátja 😊)))az mennyire igaz,hogy pár jól informált szálloda már tudja április elsején nyitás lesz ?gondolom mint a plakátok
Janek
Negritis
- Már kész van “a” nyomdában a Legyőztük a vírust- plakát
- február 17 és 25 között valamikor fogják kirakni
- és március 1-el nyitnak a kocsmák
A magyar néplélek ilyenkor is a kocsmára gondol először 😊
MC12
több mint 5 éve
Az jó volt 😊 legalább 10 haverom hívott, hogy én hallottam e, amit ő hallott egy haverjától akinek a testvére/nagyon közeli barátja/rokona dolgozik/üzleti ügyben járt a nyomdában/a nyomdász a legjobb barátja 😊)))az mennyire igaz,hogy pár jól informált szálloda már tudja április elsején nyitás lesz ?gondolom mint a plakátok
Janek
Negritis
- Már kész van “a” nyomdában a Legyőztük a vírust- plakát
- február 17 és 25 között valamikor fogják kirakni
- és március 1-el nyitnak a kocsmák
A magyar néplélek ilyenkor is a kocsmára gondol először 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
index.hu/kulfold/2021/02/23/szlovakia_koronavirus_karanten_eletmento-kezeles/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Akkor most anyámon (is) fognak kísérletezni? Ne próbáljam meg lebeszélni a szutnyikról?De amúgy ha kurvara nincs tesz 60+-rá, meg el is mondjak hogy 18-59 közötti csoportra fokuszaltak, akkor miért a 60+oknak adják ezt?Crash test dummies
Csak nekem tűnik ostobaságnak ?
Toca
Willie Parker
több mint 5 éve
az mennyire igaz,hogy pár jól informált szálloda már tudja április elsején nyitás lesz ?gondolom mint a plakátok
Janek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
az mennyire igaz,hogy pár jól informált szálloda már tudja április elsején nyitás lesz ?
több mint 5 éve
Vazze!Nekem sikerült úgy kavarnom, hogy megúsztam. Helyette jött képbe az angol. Az orosznak nem lett volna jó vége, pedig már ált. isk. alsóban tanulni kezdtem.
😄😄😄
zemanla
Kedvencem:
Kák tyibja zavut?
Minja zavut Akakij Akakijevics.
Kák mozsná zsity sz tákim jimenem?
Ez konkrétan benne volt a nyelvkönyvben.
több mint 5 éve
Vazze!Nekem ált. 4.ben tanítottak utoljára ruszkit, szóval majdnem 😀
😄😄😄
zemanla
több mint 5 éve
Ócseny hárásó!Süti, biztonságos az orosz?nu pagagyí!Da.Egyedüli félelmem az hogy az orosszal oltják. Ismer valaki olyat aki azt kapott?igen.
bcsarli
deyell
Solymi
sutianap
bcsarli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Vazze!Anno 4 -re érettségiztem oroszból!
😄😄😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
De amúgy ha kurvara nincs tesz 60+-rá, meg el is mondjak hogy 18-59 közötti csoportra fokuszaltak, akkor miért a 60+oknak adják ezt?Crash test dummies
Csak nekem tűnik ostobaságnak ?
Toca
több mint 5 éve
Zácsiji kapuszta karandas stoéta 😛tovaris, nyikto nye otszusztvujetSüti, biztonságos az orosz?nu pagagyí!Da.Egyedüli félelmem az hogy az orosszal oltják. Ismer valaki olyat aki azt kapott?igen.
bcsarli
deyell
Solymi
sutianap
bcsarli
da
biz tonnsa goss
sutianap
De a lényeg: nu zajec nu pagagyí 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
De amúgy ha kurvara nincs tesz 60+-rá, meg el is mondjak hogy 18-59 közötti csoportra fokuszaltak, akkor miért a 60+oknak adják ezt?Csak nekem tűnik ostobaságnak ?