Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 2 éve
haverom ~32gyerekkori cimborám kórházba coviddal, és már bánja hogy nem oltottÚristen, hány éves? A cimborád apukája feltételezem már idős, nem mintha gépre kéne kerülnie......
másik cimborám faterja meg gépen szintén coviddal
Negritis
csi77
másik haverom apja meg 60 körül van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
gyerekkori cimborám kórházba coviddal, és már bánja hogy nem oltottÚristen, hány éves? A cimborád apukája feltételezem már idős, nem mintha gépre kéne kerülnie......
másik cimborám faterja meg gépen szintén coviddal
Negritis
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
gyerekkori cimborám kórházba coviddal, és már bánja hogy nem oltottmásik cimborám faterja meg gépen szintén coviddal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
MC12
6 378
Aki transznemű az akkor hogy vágat hajat?Szerintem ollóval és géppel de a fene tudja….
ozibozi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Aki transznemű az akkor hogy vágat hajat?Inkább az a kérdés, hol?
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 183
Aki transznemű az akkor hogy vágat hajat?
több mint 2 éve
lecsepeg az ereszen, az e re szen...Szájer, te vagy az?A nejem 7 éve férfi fodrászhoz jár, akkor ő férfi? Én meg hol férfi hol női fodrászhoz, attól függően, ki ér rá a fodrászatban - így most teljesen elbizonytalanodtam a nemiségemben 😊))Mert nő?Bakker, ma fodrásznál voltam, dumálgattunk tök normális hangnemben ki hogy áll az oltássokkal, bejön egy nő még nem vette le a kabátját de már üvölt hogy ez a covid csak egy összeesküvés senki be ne merje oltani magát mert az oltásban méreg!!! van, a Kóbornak semmi baja nem volt, még telefonált is hogy haza akar menni /az sajnos nem derült ki hogy kinek és hogy ő ezt honnan tudja/, de a gonosz orvosok megölték és most kinyírják szegény Csollányt is mert ő is elmondja az embereknek az igazságot; baszki hál istennek hogy én pár perc múlva végeztem mert nem szívesen nézek agyhalottakat élőbenDe miért női fodrászhoz jársz?
Cuchulain82
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
Bazzani
esikesőcsendesen
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Szájer, te vagy az?A nejem 7 éve férfi fodrászhoz jár, akkor ő férfi? Én meg hol férfi hol női fodrászhoz, attól függően, ki ér rá a fodrászatban - így most teljesen elbizonytalanodtam a nemiségemben 😊))Mert nő?Bakker, ma fodrásznál voltam, dumálgattunk tök normális hangnemben ki hogy áll az oltássokkal, bejön egy nő még nem vette le a kabátját de már üvölt hogy ez a covid csak egy összeesküvés senki be ne merje oltani magát mert az oltásban méreg!!! van, a Kóbornak semmi baja nem volt, még telefonált is hogy haza akar menni /az sajnos nem derült ki hogy kinek és hogy ő ezt honnan tudja/, de a gonosz orvosok megölték és most kinyírják szegény Csollányt is mert ő is elmondja az embereknek az igazságot; baszki hál istennek hogy én pár perc múlva végeztem mert nem szívesen nézek agyhalottakat élőbenDe miért női fodrászhoz jársz?
Cuchulain82
Sobri Jóska
peterk2005
MC12
több mint 2 éve
MC12
6 378
A nejem 7 éve férfi fodrászhoz jár, akkor ő férfi? Én meg hol férfi hol női fodrászhoz, attól függően, ki ér rá a fodrászatban - így most teljesen elbizonytalanodtam a nemiségemben 😊))Mert nő?Bakker, ma fodrásznál voltam, dumálgattunk tök normális hangnemben ki hogy áll az oltássokkal, bejön egy nő még nem vette le a kabátját de már üvölt hogy ez a covid csak egy összeesküvés senki be ne merje oltani magát mert az oltásban méreg!!! van, a Kóbornak semmi baja nem volt, még telefonált is hogy haza akar menni /az sajnos nem derült ki hogy kinek és hogy ő ezt honnan tudja/, de a gonosz orvosok megölték és most kinyírják szegény Csollányt is mert ő is elmondja az embereknek az igazságot; baszki hál istennek hogy én pár perc múlva végeztem mert nem szívesen nézek agyhalottakat élőbenDe miért női fodrászhoz jársz?
Cuchulain82
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Minden faluba Barber Shop-ot!
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
1. nem vagyok nőMert nő?Bakker, ma fodrásznál voltam, dumálgattunk tök normális hangnemben ki hogy áll az oltássokkal, bejön egy nő még nem vette le a kabátját de már üvölt hogy ez a covid csak egy összeesküvés senki be ne merje oltani magát mert az oltásban méreg!!! van, a Kóbornak semmi baja nem volt, még telefonált is hogy haza akar menni /az sajnos nem derült ki hogy kinek és hogy ő ezt honnan tudja/, de a gonosz orvosok megölték és most kinyírják szegény Csollányt is mert ő is elmondja az embereknek az igazságot; baszki hál istennek hogy én pár perc múlva végeztem mert nem szívesen nézek agyhalottakat élőbenDe miért női fodrászhoz jársz?
Cuchulain82
Sobri Jóska
peterk2005
2. nálunk a faluban nincs külön férfi vagy női fodrász, de biztos mi vagyunk elmaradottak 😊
több mint 2 éve
Mert nő?Bakker, ma fodrásznál voltam, dumálgattunk tök normális hangnemben ki hogy áll az oltássokkal, bejön egy nő még nem vette le a kabátját de már üvölt hogy ez a covid csak egy összeesküvés senki be ne merje oltani magát mert az oltásban méreg!!! van, a Kóbornak semmi baja nem volt, még telefonált is hogy haza akar menni /az sajnos nem derült ki hogy kinek és hogy ő ezt honnan tudja/, de a gonosz orvosok megölték és most kinyírják szegény Csollányt is mert ő is elmondja az embereknek az igazságot; baszki hál istennek hogy én pár perc múlva végeztem mert nem szívesen nézek agyhalottakat élőbenDe miért női fodrászhoz jársz?
Cuchulain82
Sobri Jóska
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Bakker, ma fodrásznál voltam, dumálgattunk tök normális hangnemben ki hogy áll az oltássokkal, bejön egy nő még nem vette le a kabátját de már üvölt hogy ez a covid csak egy összeesküvés senki be ne merje oltani magát mert az oltásban méreg!!! van, a Kóbornak semmi baja nem volt, még telefonált is hogy haza akar menni /az sajnos nem derült ki hogy kinek és hogy ő ezt honnan tudja/, de a gonosz orvosok megölték és most kinyírják szegény Csollányt is mert ő is elmondja az embereknek az igazságot; baszki hál istennek hogy én pár perc múlva végeztem mert nem szívesen nézek agyhalottakat élőbenDe miért női fodrászhoz jársz?
Cuchulain82
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Rádöbbentem, hogy a járvány pszichés defektusokat okozott nálam (is). Kissé átstrukturálódtak a vásárlói szokásaim. Korábban egyáltalán nem volt jellemző rám, hogy tartalékolnék. Most pedig: halmozok. Mindenből. Étolaj, szappan, tészta, wc-tisztító, sajt, cukor, mosogatószivacs, papír zsebkendő, csomagolt szalámi, fogkrém, konzerv stb. Ha valami fogytán van, akkor pánikszerűen pótolom. Közben jól tudom, hogy nincs rá racionális indokom.Amíg WC-papírból nincs legalább 100 gurigád felhalmozva, addig nem kell aggódnod a pszichés állapotod miatt.
nagylaza
több mint 2 éve
MC12
6 378
Nemrég kaptam a két astrára egy Pfizert hál istennek nekem semmi ilyesmi nem volt mint lentebb. Kis karfájás egy napig aztán annyi. Mondjuk az astrát megszenvedtem anno….
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Reggel belövettem a harmadik chipet. A 66-os parancsot még mindig nem látom, biztos valami rejtett utasítás, viszont remelem most már érvényesíthetem a garanciát. Az első 12 órában csak telepített gondolom mert semmi gond nem volt, azóta meg szinkronizal a másik kettővel mert eléggé kiütött. Ráadásul nem tudok elaludni ettől a cucctól. Hosszú este lesz.én szerda óta nyomta 3 napot szenvedősen...pedig ez is amcsi gyártmány...úgy fájt a karom 2 napig, hogy cataflammal tudtam aludni...tegnap este még gyenge voltam, mára az Army-Navy-t már nyoma és jól vagyok. Pedig az első kettőt meg se éreztem.
samu09
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
Bakker, ma fodrásznál voltam, dumálgattunk tök normális hangnemben ki hogy áll az oltássokkal, bejön egy nő még nem vette le a kabátját de már üvölt hogy ez a covid csak egy összeesküvés senki be ne merje oltani magát mert az oltásban méreg!!! van, a Kóbornak semmi baja nem volt, még telefonált is hogy haza akar menni /az sajnos nem derült ki hogy kinek és hogy ő ezt honnan tudja/, de a gonosz orvosok megölték és most kinyírják szegény Csollányt is mert ő is elmondja az embereknek az igazságot; baszki hál istennek hogy én pár perc múlva végeztem mert nem szívesen nézek agyhalottakat élőben
több mint 2 éve
Reggel belövettem a harmadik chipet. A 66-os parancsot még mindig nem látom, biztos valami rejtett utasítás, viszont remelem most már érvényesíthetem a garanciát. Az első 12 órában csak telepített gondolom mert semmi gond nem volt, azóta meg szinkronizal a másik kettővel mert eléggé kiütött. Ráadásul nem tudok elaludni ettől a cucctól. Hosszú este lesz.Kitartás, addig is ott az Army-Navy meccs 😉
samu09
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Reggel belövettem a harmadik chipet. A 66-os parancsot még mindig nem látom, biztos valami rejtett utasítás, viszont remelem most már érvényesíthetem a garanciát. Az első 12 órában csak telepített gondolom mert semmi gond nem volt, azóta meg szinkronizal a másik kettővel mert eléggé kiütött. Ráadásul nem tudok elaludni ettől a cucctól. Hosszú este lesz.
több mint 2 éve
Mer honnan a faszomból szopja bárki is hogy mondjuk mijen állapotban van az immunrendszere? Van rá valami mutató? Jó, mongyuk az allergiásoknak túlműködik, ezetúl? Az hogy sportoló, élsportoló? Több orvosra van szüksége, mint bárki másnak! Baszod simán 35 éves fittnek mondott palik bolyonganak bekapott infarktussal! Hogy mijen állapotban van az immunrendszere - a faszom tuggya, tropa a szíve, ezzel tropa a tüdeje is! T'od nagyvérkör, kisvérkör, szépen terheli visszafele. Élsportoló meg roxtár ezek a legélesebb kések a fiókban? Eza celebfaszom meghüjít mindenkit. Merkelyt mér nem kérdezik mi a véleménye a magasépítésről, vagyhogy hisz-e a deréxögekbe? Me hüje kérdésekre nem kell válaszolni. Egyébként deréxögek nem léteznek, sem egyenesek - a legendáriumba van egy DOTE prof. akit kicsit mellbevágott a villanyszerelője, mikor közölte a ház felújítás, újradrótolás árát, ezé ement okj-n megcsinálta a villanyszakmát, majd tizedéér otthon összerakta magától. DEBAZMEG FORDÍTVA NEMMŰKÖDIK, egy villanyszerelő se nincs akicsak egy szaros mandulaműtétet megcsinálna fusiba...azé vannak fusizók...
sutianap
beszarsz
index.hu/kulfold/2021/12/10/nyolc-es-fel-evet-kapott-a-kasztralo-bajor-villanyszerelo/
több mint 2 éve
Rádöbbentem, hogy a járvány pszichés defektusokat okozott nálam (is). Kissé átstrukturálódtak a vásárlói szokásaim. Korábban egyáltalán nem volt jellemző rám, hogy tartalékolnék. Most pedig: halmozok. Mindenből. Étolaj, szappan, tészta, wc-tisztító, sajt, cukor, mosogatószivacs, papír zsebkendő, csomagolt szalámi, fogkrém, konzerv stb. Ha valami fogytán van, akkor pánikszerűen pótolom. Közben jól tudom, hogy nincs rá racionális indokom.A felhalmozás csak akkor gáz, ha nincs közte viszki meg kávé. Ha ezek vannak, akkor minden más is legitim.
nagylaza
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Ha ötször olvasod el, akkor ötperces.Jelzem: Örkénynek egypercesei vannak.Lehet olyan lesz ez, mint Örkény ötpercesei.Amadeus véleménye is érdekel (néha egész jókat ír, kivéve az egysorosait), a tiéd is, mégha nem is értek vele egyet.Én nem hiszem, hogy valaha írtam volna neked bármilyen bejegyzést, szóval az "ugyanazoktól az emberektől" kitétel annyira nem stimmel.. (fogalmam sincs mi volt az előző téma).Kettős mérce van itten, de ezerrel.Mondtam már, így nem nyilatkozunk emberekről. Lehet, hogy ostobaságot mondott vagy csinált, de ember.Kaptál egy szánalom likeot.Nem target kérdése, egyszerűen csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki újfent, szóval semmi extra..Most már több helyen írják Csollányt, lélegeztetőgép, kritikus állapot...Tudom, hogy én leszek az illetékes "kurvaanyád" target megint a fórumon, de az van, hogy nem tudom sajnálni.
Ha minden igaz, ő sincs oltva...
warr_b
Nyomatja a gödényista faszságokat, meg, hogy az emberiség selejtezése zajlik jelenleg és öl vakcina.
Stb.
Azt kapja, amit érdemel.
Kóbor ugyanez volt. Talán novemberben nyilatkozta, hogy elég erős ő, nem kell neki vakcina. Mára bezsákolták.
Az internet egyik legdurvább hatása, hogy most már a természetes kiválasztódást is élőben követhetjük.
Amadeus
Amúgy az tényleg hihetetlen, hogy mennyire alja szinten volt oltásellenes a posztjai alapján. Remélem azért benne lesz abban az 5-10%-ban akik vissza tudnak jönni innen.. Kóbornak esélye se volt, neki azért reális lehet.
Szesze
Amadeus
csi77
Amikor a Ruggs eset után nyilatkoztam ebben a szellemben ("lehet, hogy ostobaságot mondott vagy csinált, de ember."), és leírtam hogy sajnálom a srácot, nem ezt érdemelte, akkor pont ugyanilyen targetet kaptam és nagyjából pont ugyanazoktól az emberektől ( 😀 ) akik ilyenkor meg forgatják a szemüket Amadeus véleményén.
Aki Csollányi hülyeségén röhög, az paraszt, és szegénységi bizonyítvány, és Amadeus egy köcsög, stb, de közben meg ugyanezen emberek szerint Ruggs rohadjon meg és épp csak fejbe nem akarták lőni ott helyben - és ott én voltam a köcsög, amiérr le mertem írni, hogy én sajnálom a srácot. 😀
Amadeust tisztelem. Nem feltétlenül a konkrét véleményeiért, inkább azért, hogy hű a saját gondolatrendszeréhez, és nem forgatja a véleményét a közhangulathoz, mint itt sokan. Ezért kap tőlem respectlájkot.
Amúgy sem értem:
Én jobbulást kívánok Csollánynak akármekkora konteós is, azt meg főleg nem gondolom, hogy aki hülye haljon meg, de miért parasztság pl nem sajnálni?
Mert sajnálni én sem tudom, ez színtiszta karma volt, így járt.
Még csak azt sem írom, hogy megérdemelte -(de azért ebben a mondásban már bőven van igazság)- jó, ne érdemelje meg.
De nem sajnálom.
akdestroyer
(A véleményed ebben a formában amúgy számomra is elfogadható)
Szesze
csi77
100 év múlva.
Amadeus
Ja, vótmá.
nagylaza
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Rádöbbentem, hogy a járvány pszichés defektusokat okozott nálam (is). Kissé átstrukturálódtak a vásárlói szokásaim. Korábban egyáltalán nem volt jellemző rám, hogy tartalékolnék. Most pedig: halmozok. Mindenből. Étolaj, szappan, tészta, wc-tisztító, sajt, cukor, mosogatószivacs, papír zsebkendő, csomagolt szalámi, fogkrém, konzerv stb. Ha valami fogytán van, akkor pánikszerűen pótolom. Közben jól tudom, hogy nincs rá racionális indokom.
több mint 2 éve
Ötkénynek öt perceseiJelzem: Örkénynek egypercesei vannak.Lehet olyan lesz ez, mint Örkény ötpercesei.Amadeus véleménye is érdekel (néha egész jókat ír, kivéve az egysorosait), a tiéd is, mégha nem is értek vele egyet.Én nem hiszem, hogy valaha írtam volna neked bármilyen bejegyzést, szóval az "ugyanazoktól az emberektől" kitétel annyira nem stimmel.. (fogalmam sincs mi volt az előző téma).Kettős mérce van itten, de ezerrel.Mondtam már, így nem nyilatkozunk emberekről. Lehet, hogy ostobaságot mondott vagy csinált, de ember.Kaptál egy szánalom likeot.Nem target kérdése, egyszerűen csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki újfent, szóval semmi extra..Most már több helyen írják Csollányt, lélegeztetőgép, kritikus állapot...Tudom, hogy én leszek az illetékes "kurvaanyád" target megint a fórumon, de az van, hogy nem tudom sajnálni.
warr_b
Nyomatja a gödényista faszságokat, meg, hogy az emberiség selejtezése zajlik jelenleg és öl vakcina.
Stb.
Azt kapja, amit érdemel.
Kóbor ugyanez volt. Talán novemberben nyilatkozta, hogy elég erős ő, nem kell neki vakcina. Mára bezsákolták.
Az internet egyik legdurvább hatása, hogy most már a természetes kiválasztódást is élőben követhetjük.
Amadeus
Amúgy az tényleg hihetetlen, hogy mennyire alja szinten volt oltásellenes a posztjai alapján. Remélem azért benne lesz abban az 5-10%-ban akik vissza tudnak jönni innen.. Kóbornak esélye se volt, neki azért reális lehet.
Szesze
Amadeus
csi77
Amikor a Ruggs eset után nyilatkoztam ebben a szellemben ("lehet, hogy ostobaságot mondott vagy csinált, de ember."), és leírtam hogy sajnálom a srácot, nem ezt érdemelte, akkor pont ugyanilyen targetet kaptam és nagyjából pont ugyanazoktól az emberektől ( 😀 ) akik ilyenkor meg forgatják a szemüket Amadeus véleményén.
Aki Csollányi hülyeségén röhög, az paraszt, és szegénységi bizonyítvány, és Amadeus egy köcsög, stb, de közben meg ugyanezen emberek szerint Ruggs rohadjon meg és épp csak fejbe nem akarták lőni ott helyben - és ott én voltam a köcsög, amiérr le mertem írni, hogy én sajnálom a srácot. 😀
Amadeust tisztelem. Nem feltétlenül a konkrét véleményeiért, inkább azért, hogy hű a saját gondolatrendszeréhez, és nem forgatja a véleményét a közhangulathoz, mint itt sokan. Ezért kap tőlem respectlájkot.
Amúgy sem értem:
Én jobbulást kívánok Csollánynak akármekkora konteós is, azt meg főleg nem gondolom, hogy aki hülye haljon meg, de miért parasztság pl nem sajnálni?
Még csak azt sem írom, hogy megérdemelte -(de azért ebben a mondásban már bőven van igazság)- jó, ne érdemelje meg.
De nem sajnálom.
akdestroyer
Szesze
csi77
100 év múlva.
Amadeus
Ja, vótmá.
nagylaza
több mint 2 éve
Jelzem: Örkénynek egypercesei vannak.Lehet olyan lesz ez, mint Örkény ötpercesei.Amadeus véleménye is érdekel (néha egész jókat ír, kivéve az egysorosait), a tiéd is, mégha nem is értek vele egyet.Én nem hiszem, hogy valaha írtam volna neked bármilyen bejegyzést, szóval az "ugyanazoktól az emberektől" kitétel annyira nem stimmel.. (fogalmam sincs mi volt az előző téma).Kettős mérce van itten, de ezerrel.Mondtam már, így nem nyilatkozunk emberekről. Lehet, hogy ostobaságot mondott vagy csinált, de ember.Kaptál egy szánalom likeot.Nem target kérdése, egyszerűen csak a saját szegénységi bizonyítványodat állítottad ki újfent, szóval semmi extra..Most már több helyen írják Csollányt, lélegeztetőgép, kritikus állapot...Tudom, hogy én leszek az illetékes "kurvaanyád" target megint a fórumon, de az van, hogy nem tudom sajnálni.
warr_b
Stb.
Azt kapja, amit érdemel.
Amadeus
Szesze
Amadeus
csi77
Amúgy sem értem:
De nem sajnálom.
akdestroyer
Szesze
csi77
100 év múlva.
Amadeus
Ja, vótmá.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok