Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Halálozási aránynál sztem is lehet ekkora ingadozás, de a pozitív esetek arányának ekkora csökkenése nagyon gyanús.Ugyanakkor hozzátenném, hogy a kórházban és lélegeztetőgépen levők száma elég szépet ugrott és rekord mindkettő mai szám (444.hu adatait nézem).
több mint 5 éve
Szerintem a halálozások számánál még reális is lenne az ilyen szintű ingadozás, a hirtelen esetszám csökkenés, ami rettentően gyanús

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
En nem vagyok ilyen minden bokor mogott gyikembereket lato, de valamivel magyarazhato ez a hirtelen csokkenes, vagy csak ez kell ahhoz hogy legitim legyen a karacsonyi lazitas?
több mint 5 éve
Mikor van ma sajttáj? Vagy valami szar, amin megaszondják, mi lesz 11.-e után?Szerintem azt vagy este OVi Fb oldalán tudjuk meg, vagy holnap. Hivatalosan ma tárgyalják.
Chargers LT
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mikor van ma sajttáj? Vagy valami szar, amin megaszondják, mi lesz 11.-e után?Senki sem tudja.
Chargers LT
több mint 5 éve
Mikor van ma sajttáj? Vagy valami szar, amin megaszondják, mi lesz 11.-e után?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
3870/116, ugye mára ígérték, hogy bejelentenek valamit karácsonyra, ebből így érik a lazításmajdnem felére csökkent, jobban teljesítünk. az emberek most már tényleg megtanulták, amit meg kellett, felesleges a kormányzati korlátozások, hiszen mint többször is olvashattuk, úgysem számítanak.
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
3870/116, ugye mára ígérték, hogy bejelentenek valamit karácsonyra, ebből így érik a lazításIndex-ről idézek:
r.baggio
A operatív törzs hétfői ülésen születhet javaslat, hogy az Orbán-kormány karácsonykor feloldja-e a járványügyi korlátozásokat – erről beszélt a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.
több mint 5 éve
3870/116, ugye mára ígérték, hogy bejelentenek valamit karácsonyra, ebből így érik a lazításVasárnap mindig alacsonyabb, de erre ráfogható persze. 😀
r.baggio
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
3870/116, ugye mára ígérték, hogy bejelentenek valamit karácsonyra, ebből így érik a lazítás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
nem, a chemtrail meg a laposföld én voltamNekem is van ilyen ismerősöm, olyan meg több is, aki azt hiszi hogy majd az oltással akarják jól megbetegíteni.Nekem van ilyen ismerősöm, ráadásul nem is a hülyébb fajtából.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
van olyan ismerősöm aki a kutyáját nem vitte el beoltatni mert hogy akkor hívják le a kötelező chipből a benne eltárolt adatokat róla ...
Negritis
Egyrészt minek tennék? Semmi olyan plusz információt nem tudhatnak meg, amit a mobilból ne lehetne könnyedén kinyerni, arról nem is beszélve, hogy minden így kinyert információ teljesen érdektelen önmagában. A reklámok hatékonyabb targetálásától eltekintve az átlagember élete miért érdekelne bárkit is, aki képes milliónyi chipben rejlő információt feldolgozni?
Sobri Jóska
slowmotion
Nem tűnik túl végiggondolhatatlannak, pláne ha van okostelefonja.
Te ismersz személyesen olyat, aki attól tart, hogy bechippelik?
Sobri Jóska
Bazzani
Chemtrailhívő is van köztük, ha már Sobri említette. 😀
Mikey
több mint 5 éve
Nekem is van ilyen ismerősöm, olyan meg több is, aki azt hiszi hogy majd az oltással akarják jól megbetegíteni.Nekem van ilyen ismerősöm, ráadásul nem is a hülyébb fajtából.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
van olyan ismerősöm aki a kutyáját nem vitte el beoltatni mert hogy akkor hívják le a kötelező chipből a benne eltárolt adatokat róla ...
Negritis
Egyrészt minek tennék? Semmi olyan plusz információt nem tudhatnak meg, amit a mobilból ne lehetne könnyedén kinyerni, arról nem is beszélve, hogy minden így kinyert információ teljesen érdektelen önmagában. A reklámok hatékonyabb targetálásától eltekintve az átlagember élete miért érdekelne bárkit is, aki képes milliónyi chipben rejlő információt feldolgozni?
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
Bazzani
Chemtrailhívő is van köztük, ha már Sobri említette. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Na attól a hülyétől helyből el kellene venni azt a szerencsétlen kutyát.amúgy kiderült hogy hiányzott az utolsó 3sor ami megválaszolja a felvetett kérdésedetEz ugyanúgy szarkasztikusan közli, mint te.mivel az eredeti tweetben sem volt semmi megjelölve így nem az embed-et használtam hanem csak a képet illesztettem beNyilván tudom, hogy te mit gondolsz róla.Ha ilyen tudományos alaposságú infót osztasz meg szerintem szerencsésebb és informatívabb, ha megjelölöd a forrást, teszel valami linket.twitteren láttam, aszittem az "okké" elég szarkasztikus lesz
Sobri Jóska
és sztem itt is kifejtettem már párszor hogy mi a fasznak ültetnének az emberekbe egy csipet a tudtuk nélkül és akartuk ellenére
mikor a fizetésük jelentős részét hajlandóak arra áldozni hogy megvásárolják ezt a csipet akár az apple akár a xiaomi árulja
és akkor még ne is beszéljünk a facebook és google használatáról
Negritis
De sokszor van forrás nélkül bebaszva valami pármondatos faszság, és őszintén érdekel (mivel én nem fb-ozom, nem instázom, nem twitterezem, és egy csomó honlaporól még csak nem is hallottam), hogy mi honnan van.
Ha én beidézek valahonnan valamit mindig teszek linket, és dőltre formázom az idézést.
Így átláthatóbb.
Ennyi a lényege.
Sobri Jóska
itt van amúgy
twitter.com/zilahy/status/1335572825973940224
inkább fejfogós mint vicces így nem a viccekbe hanem ide került ahol vmennyire releváns is
Negritis
Téged nem érdekel, hogy ezt valóban valaki komolyan írja valahol, vagy egy mémgyár szüleménye, ami kifigurázza az agyhalott bechippeléshívőket és lehet, hogy ilyet valós egyes szám első személyben senki nem is írt így?
Sobri Jóska
egyébként pedig nem, nem érdekel
sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondolja
Negritis
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Vagy táplálékkiegészítővel, Lenkei féle vitaminokkal is, meg párizsival vagy mekis hamburgerrel, persze.Akár egy fájdalomcsillapítóval is be lehetne juttani, olyat úgyis veszel be előbb utóbb.twitteren láttam, aszittem az "okké" elég szarkasztikus leszokkéEngem három éve megchippeltek.
Negritis
Eddig csak az előnyeit érzékeltem, hamarabb nyílik a fotocellás ajtó, az orrom odaérintésével tudok fizetni 15000 forintig, tiszta reggeleken készülék nélkül tudom fogni a Petőfi rádió zenei kívánságműsorát, és a már a kutyák sem ugatnak meg.
Szóval üzenem mindenkinek: látni fogja felnőni a kislányait, lehet még jobb felbontásban is, mint egyébként.
| Ha ilyen tudományos alaposságú infót osztasz meg szerintem szerencsésebb és informatívabb, ha megjelölöd a forrást, teszel valami linket. |
Sobri Jóska
és sztem itt is kifejtettem már párszor hogy mi a fasznak ültetnének az emberekbe egy csipet a tudtuk nélkül és akartuk ellenére
mikor a fizetésük jelentős részét hajlandóak arra áldozni hogy megvásárolják ezt a csipet akár az apple akár a xiaomi árulja
Negritis
bcsarli
Teljesen illogikus az egész, ezért érdeklődöm, hogy van e ennek valós beágyazottsága, vagy ez is csak a hangossága okán reprezentálódik felül.
több mint 5 éve
Akár egy fájdalomcsillapítóval is be lehetne juttani, olyat úgyis veszel be előbb utóbb.twitteren láttam, aszittem az "okké" elég szarkasztikus leszokkéEngem három éve megchippeltek.
Negritis
Eddig csak az előnyeit érzékeltem, hamarabb nyílik a fotocellás ajtó, az orrom odaérintésével tudok fizetni 15000 forintig, tiszta reggeleken készülék nélkül tudom fogni a Petőfi rádió zenei kívánságműsorát, és a már a kutyák sem ugatnak meg.
Szóval üzenem mindenkinek: látni fogja felnőni a kislányait, lehet még jobb felbontásban is, mint egyébként.
| Ha ilyen tudományos alaposságú infót osztasz meg szerintem szerencsésebb és informatívabb, ha megjelölöd a forrást, teszel valami linket. |
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
De a mobilnal pl sokkal kozvetlenebb ha benned van es allitolag mindenfele folyamatot is el lehet vele inditani.a csippeles nem uj keletu sztori.en mar 20-25 eve hallottam hip hop lemezen...😀én mikor megkérdeztem hogy ugyan miért kéne a válasz az volt hogy mert így akarnak minket irányítaniBevallom nem kérdeztem mert meggyőzni úgysem tudnám érdekelni meg nem érdekel annyira.És ő mit mond, miért éri meg a valakiknek/bárkiknek ha chip kerül belé?Nekem van ilyen ismerősöm, ráadásul nem is a hülyébb fajtából.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
Bazzani
Irányítják azáltal, vagy tudják mikor volt kocsmában, boltban, melóban? Biztos van erről valamiféle elképzelése.
Sobri Jóska
Amit olvastam tőle hogy először az oltás lesz kötelező aztán majd a chip.
Bazzani
arra a kérdésre hogy a tv-telefon nem ugyanúgy alkalmas erre a válasz az volt hogy ne legyek már naív az nem elég azok ellen akik átlátnak rajtuk de a chip már elég lehet
Negritis
Nem csipp de wtf kategoria nekem.par honapja linkeltem mar
m.hvg.hu/tudomany/20190929_kina_kreditrendszer_kreditpont_vallalkozasok
több mint 5 éve
nem. hülyékkel nem tartom a kapcsolatot. laposföldhívő barátaim sincsenek, és chemtrailesek sem.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 5 éve
én mikor megkérdeztem hogy ugyan miért kéne a válasz az volt hogy mert így akarnak minket irányítaniBevallom nem kérdeztem mert meggyőzni úgysem tudnám érdekelni meg nem érdekel annyira.És ő mit mond, miért éri meg a valakiknek/bárkiknek ha chip kerül belé?Nekem van ilyen ismerősöm, ráadásul nem is a hülyébb fajtából.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
Bazzani
Irányítják azáltal, vagy tudják mikor volt kocsmában, boltban, melóban? Biztos van erről valamiféle elképzelése.
Sobri Jóska
Bazzani
arra a kérdésre hogy a tv-telefon nem ugyanúgy alkalmas erre a válasz az volt hogy ne legyek már naív az nem elég azok ellen akik átlátnak rajtuk de a chip már elég lehet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Bevallom nem kérdeztem mert meggyőzni úgysem tudnám érdekelni meg nem érdekel annyira.És ő mit mond, miért éri meg a valakiknek/bárkiknek ha chip kerül belé?Nekem van ilyen ismerősöm, ráadásul nem is a hülyébb fajtából.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
Bazzani
Sobri Jóska
több mint 5 éve
És ő mit mond, miért éri meg a valakiknek/bárkiknek ha chip kerül belé?Nekem van ilyen ismerősöm, ráadásul nem is a hülyébb fajtából.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
Bazzani
több mint 5 éve
Nekem van ilyen ismerősöm, ráadásul nem is a hülyébb fajtából.Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Te úgy véled, hogy az eddigi, világjárvány előtti életemet is egy erkélyen töltöttem Zuglóban? 😊én elhiszem hogy a belpesti erkélyen nem találkozol ilyennel, de sajnos falun van jópárEz kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
Negritis
Elég sok embert ismerek, sokkal találkoztam, beszéltem az elmúlt mondjuk 30 évben.
Tény, falun ritkán, de a falusiak is feljönnek Pestre, főleg a fiatalok, és még köztük se hallottam ilyet közvetlenül soha.
Nyilván vannak ilyenek, nem vitatnám, és nyilván a legtöbb ember agyhalott, de attól még nem találkoztam ilyennel.
Persze indiai nővel is csak eggyel voltam, pedig a nők 20 százaléka indiai.
Ritkán járok Indiában is, falun is, az tény.
több mint 5 éve
én elhiszem hogy a belpesti erkélyen nem találkozol ilyennel, de sajnos falun van jópárEz kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ez kb. 1.0-ás gondolatmenet.namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 5 éve
namost ha valaki hülye, akkor szerinted képes ezt logikusan végiggondolni?sajnos ismerek személyesen is épp elég idiótát hogy tudjam van aki ezeket komolyan gondoljaIdiótát mindenki ismer, de én olyan emberrel még sose beszéltem aki szerint chipet raknak belénk. Vagy chemtrailt, laposföldet komolyan gondoló agyhalottal se.
Negritis
Sobri Jóska