Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
új facebook account kell hozzá, előadni hogy a bilderberg csoportnak dolgoztál mint mérnök, és a petárda füst segítségével sterilizálják azokat akik ezzel akarnak szórakozni 😀Végtelen nagy örömmel olvasom, hogy szilveszterkor - hivatalosan - lehetetlen lesz petárdázni és tüzijátékozni a kijárási tilalom miatt. A járvány első pozitív hozadéka.Én ettől függetlenül a pince mélyére zárom a kutyát megint, és lefüldugózom, mert szerencsétlen idegbajos és három napig remeg minden szilveszter után. 😊 Pedig falun, kertes házban vagyok. De itt is minden harmadik embernek élvezetet okoz, hogy 12 környékén kimenjen és 15-20 percet durroggasson a levegőbe. Se nem szép, se nem színes, sz*r olcsó, harmadosztályú pukkancsokkal, ami annyit tud, hogy hangos. Sokaknak ennyi elég az élvezethez.
Mikey
Ha indítanék egy facebook csoportot a "megchippelt petárdák" néven, szerintetek mi lenne? Eredményesebb lenne, mint akár a tiltás, akár a józan érvelés? 😀
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Végtelen nagy örömmel olvasom, hogy szilveszterkor - hivatalosan - lehetetlen lesz petárdázni és tüzijátékozni a kijárási tilalom miatt. A járvány első pozitív hozadéka.Én ettől függetlenül a pince mélyére zárom a kutyát megint, és lefüldugózom, mert szerencsétlen idegbajos és három napig remeg minden szilveszter után. 😊 Pedig falun, kertes házban vagyok. De itt is minden harmadik embernek élvezetet okoz, hogy 12 környékén kimenjen és 15-20 percet durroggasson a levegőbe. Se nem szép, se nem színes, sz*r olcsó, harmadosztályú pukkancsokkal, ami annyit tud, hogy hangos. De sokaknak ennyi éppen elég az élvezethez.
Mikey
Ha indítanék egy facebook csoportot a "megchippelt petárdák" néven, szerintetek mi lenne? Eredményesebb lenne, mint akár a tiltás, akár a józan érvelés? 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Amit nyilván megtehetnek most is.A kommentek jó része mindenhol, hogy "Én akkor is bulizni fogok szilveszterkor!".Melóhelyen dettó így reagáltak,leszarják,ők akkor is 10-15-en bulizni fognak és nem engednek be senkit a lakásba. 🤔
Bazzani
JoeyPorter
Ez az "Én akkor is bulizni fogok szilveszterkor!" attitűd a lázadás a mindenkori hatalom ellen, hogy nekem ne mondják már meg, hogy mit csináljak.
Bulizzanak.
Amire nulla ráhatása van az embernek azon felesleges stresszelnie.
több mint 5 éve
Sokkal jobb világban élnénk...Végtelen nagy örömmel olvasom, hogy szilveszterkor - hivatalosan - lehetetlen lesz petárdázni és tüzijátékozni a kijárási tilalom miatt. A járvány első pozitív hozadéka.tényleg a kutyák hozzák a fő döntéseket
Mikey
r.baggio
Mikey
több mint 5 éve
Sokkal jobb világban élnénk...Végtelen nagy örömmel olvasom, hogy szilveszterkor - hivatalosan - lehetetlen lesz petárdázni és tüzijátékozni a kijárási tilalom miatt. A járvány első pozitív hozadéka.tényleg a kutyák hozzák a fő döntéseket
Mikey
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
A kommentek jó része mindenhol, hogy "Én akkor is bulizni fogok szilveszterkor!".Az ilyet nem kellene kezelni a vírus ellen, ha elkapja. Bezárni a lakásába/házába, oszt' gyógyuljon ki belőle, ha tud. Ha nem, így járt.
Bazzani
több mint 5 éve
Végtelen nagy örömmel olvasom, hogy szilveszterkor - hivatalosan - lehetetlen lesz petárdázni és tüzijátékozni a kijárási tilalom miatt. A járvány első pozitív hozadéka.tényleg a kutyák hozzák a fő döntéseket
Mikey
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Végtelen nagy örömmel olvasom, hogy szilveszterkor - hivatalosan - lehetetlen lesz petárdázni és tüzijátékozni a kijárási tilalom miatt. A járvány első pozitív hozadéka.Lehet majd azért osztani a bírságokat rendesen, ebben biztos vagyok.
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Végtelen nagy örömmel olvasom, hogy szilveszterkor - hivatalosan - lehetetlen lesz petárdázni és tüzijátékozni a kijárási tilalom miatt. A járvány első pozitív hozadéka.
több mint 5 éve
Pofa be jut eszembeVernet: - Vigye el Quentin-t, jobb lesz neki a bolondokházában.
Doki: - Bolondok háza, nem hülyék háza. Nem hiába nem építenek hülyék házát. Felemésztené az építőanyag készletet.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
karácsonykor hazamegyek a szüleimhez és találkozok öcsémmelde pl unokatesómékhoz én már nem mék
én meghívtam összesen 5 embert szilveszterre szar filmet nézni és pálinkázni
mind olyan akivel amúgy is szoktam találkozni és ők is odafigyelnek a dolgokra
aki akar tépje le a fejemet ezért nyugodtan
több mint 5 éve
Nem is kell. Szerinted a rendőrök tudják ezt ellenőrizni? Kétlem.A kommentek jó része mindenhol, hogy "Én akkor is bulizni fogok szilveszterkor!".Melóhelyen dettó így reagáltak,leszarják,ők akkor is 10-15-en bulizni fognak és nem engednek be senkit a lakásba. 🤔
Bazzani
JoeyPorter
Kimennek pár helyre akit a szomszéd feljelent és annyi.
De én továbbra is azt mondom, hogy amíg mennek az iskolák addig mindegy, hogy 10 vagy 12 ember eszi együtt a halászlét.
több mint 5 éve
Én meg úgy vagyok vele, hogy legalább nem kell agyalni, hogy hogy mondjam le a bulimeghívásokat 😊
több mint 5 éve
A kommentek jó része mindenhol, hogy "Én akkor is bulizni fogok szilveszterkor!".Melóhelyen dettó így reagáltak,leszarják,ők akkor is 10-15-en bulizni fognak és nem engednek be senkit a lakásba. 🤔
Bazzani
több mint 5 éve
OK.Nincs logika. Barmit megdont az embert ervekkel logikailag felepitve, masnapra uj teoria erkezik kiforgatva minden elozot.Amugy nem is azt furcsállom, hogy lepereg róluk valami érv, az okés, makacsok. Akceptálom.Illogikus gondolkodásban keresed a logikát, ami valljuk be kicsit fából vaskarika esete. 😊
De nekik mi az érvük, hogy ki akar új világrendet? Most nem rabszolga? A rabszolga érték, termelőeszköz, ki akarná elpusztítani? Chip nélkül is rabszolga a legtöbb "alszik-eszik-dolgozik" vonalon működő ember, nem? Stb.
Sobri Jóska
empty taxi
Sogornal eloszor a virus szandekos nepirtas volt. Most hogy jon a vakcina, ez torlodott az emlekezetbol es helyebe lepett az hogy a gyengek meghalnak a vakcinatol, az eroseket pedig az 5g-vel fogjak robotkent iranyitani, hogy nekik dolgozzanak az o hasznukert.
Ha megkerdezned, hogy a gyengek miert ne dolgozzanak nekik, miert nem akarnak ketszer haromszor annyi droidot, az mar suket fulekre talal. Ami nem illik bele a fantaziavilagba az nincs. Es masnapra ez is modosul az alapjan amit majd olvas valami fasz megosztasban a facebookon.
Es csodalkozik hogy nem beszelunk vele kb semmirol.
topin
Átfogalmazom: irracionális érvrendszerben megy a racionalitás keresése 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nincs logika. Barmit megdont az embert ervekkel logikailag felepitve, masnapra uj teoria erkezik kiforgatva minden elozot.Amugy nem is azt furcsállom, hogy lepereg róluk valami érv, az okés, makacsok. Akceptálom.Illogikus gondolkodásban keresed a logikát, ami valljuk be kicsit fából vaskarika esete. 😊
De nekik mi az érvük, hogy ki akar új világrendet? Most nem rabszolga? A rabszolga érték, termelőeszköz, ki akarná elpusztítani? Chip nélkül is rabszolga a legtöbb "alszik-eszik-dolgozik" vonalon működő ember, nem? Stb.
Sobri Jóska
empty taxi
Sogornal eloszor a virus szandekos nepirtas volt. Most hogy jon a vakcina, ez torlodott az emlekezetbol es helyebe lepett az hogy a gyengek meghalnak a vakcinatol, az eroseket pedig az 5g-vel fogjak robotkent iranyitani, hogy nekik dolgozzanak az o hasznukert.
Ha megkerdezned, hogy a gyengek miert ne dolgozzanak nekik, miert nem akarnak ketszer haromszor annyi droidot, az mar suket fulekre talal. Ami nem illik bele a fantaziavilagba az nincs. Es masnapra ez is modosul az alapjan amit majd olvas valami fasz megosztasban a facebookon.
Es csodalkozik hogy nem beszelunk vele kb semmirol.
több mint 5 éve
A kommentek jó része mindenhol, hogy "Én akkor is bulizni fogok szilveszterkor!".Amúgy sem értem a szilveszteri bulit. Mi is történik? Általában:
Bazzani
- új minimálbér
- új adószabályok
- egy-egy új törvény
- én júniusig azt sem tudom milyen év van
- állandóan elírom a dátumot
Ezen nincs mit ünnepelni.
De a Fidesz ezt is elbaszta, mert most már az a divat hogy évközben lépnek életbe új jogszabályok.

több mint 5 éve
Persze tudom. Csak ebben az a visszas, hogy akik felelosseget vallalva otthon maradnak, azok vedik gyakorlatilag a felelotleneket.Sokan lemondanak hidd el. Mi is megbeszéltük, hogy Viberen karácsonyozunk, és sok ilyet ismerek. Persze lesz akit nem lehet megállítani...a döntéssel egyetértek, annyi enyhítést szeretnék, hogy a 3 nap karácsonykor ne legyen kijárásiEn meg azt, hogy szigoritas legyen, ha a szamok nem javulnak.
NB2
Jovore is van karacsony.
Es nem magam miatt, mert en itthon szepen eszem-iszom majd es az ajandekokat is elkuldjuk az unokaocsiknek, unokahugiknak.
De a 60 feletti anyam meg apam, az autoimmun beteg hugom, a pajszmirigy beteg sogorasszony, a 65 felett a halal torkaban levo anyos, aki ha meghal utcara kerul az egyik sogor gyerekestol es nyilvan rank szakad majd az is, mert eletkeptelenek. Na ezek mind karacsonyozni akarnak,mert enelkul nincs elet. Ossze akarnak ulni csapatostul es ugy unnepelni. Es mivel rendeletileg lehet, en hiaba pofazok, hogy mindenki dolgozik, ovi es suliba jar, hogy kb a fel varosnak kontaktjai igy kozvetve vagy kozvetlenul es igy felelotlenseg ez. Nem..mert lehet a rendelet szerint.
Pedif karacsony lesz jovore is. Vagy lehet ev kozben is osszeulni..na mindegy. Nehogy lemondjon barki is barmirol onkentes alapon.
topin
bcsarli
Egy sima oltasnal van mondjuk 10 fos csoport, akibol ketto oltas ellenes. 8 beoltja magat, a ketto aki felelotlenebb es nem tesz a kozossegert pedig oltas nelkul is vedett lesz. De o nem tenne meg masert.
Vagy a klimaszkeptikus is megolne mkit a foldon, mig a klimavedo tevekenysege az o segget is megmenti.
Nekem ez a bajom az ilyen hozzaallassal. Hogy utana majd mas viseli a terhet, de kell a pillanatnyi emocio, mert anelkul nem lehet letezni.
több mint 5 éve
Amugy nem is azt furcsállom, hogy lepereg róluk valami érv, az okés, makacsok. Akceptálom.Illogikus gondolkodásban keresed a logikát, ami valljuk be kicsit fából vaskarika esete. 😊
Sobri Jóska

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sokan lemondanak hidd el. Mi is megbeszéltük, hogy Viberen karácsonyozunk, és sok ilyet ismerek. Persze lesz akit nem lehet megállítani...a döntéssel egyetértek, annyi enyhítést szeretnék, hogy a 3 nap karácsonykor ne legyen kijárásiEn meg azt, hogy szigoritas legyen, ha a szamok nem javulnak.
NB2
Jovore is van karacsony.
Es nem magam miatt, mert en itthon szepen eszem-iszom majd es az ajandekokat is elkuldjuk az unokaocsiknek, unokahugiknak.
De a 60 feletti anyam meg apam, az autoimmun beteg hugom, a pajszmirigy beteg sogorasszony, a 65 felett a halal torkaban levo anyos, aki ha meghal utcara kerul az egyik sogor gyerekestol es nyilvan rank szakad majd az is, mert eletkeptelenek. Na ezek mind karacsonyozni akarnak,mert enelkul nincs elet. Ossze akarnak ulni csapatostul es ugy unnepelni. Es mivel rendeletileg lehet, en hiaba pofazok, hogy mindenki dolgozik, ovi es suliba jar, hogy kb a fel varosnak kontaktjai igy kozvetve vagy kozvetlenul es igy felelotlenseg ez. Nem..mert lehet a rendelet szerint.
Pedif karacsony lesz jovore is. Vagy lehet ev kozben is osszeulni..na mindegy. Nehogy lemondjon barki is barmirol onkentes alapon.
topin
több mint 5 éve
óóóó baszki. sajnálom.Kibaszott nagy a baj ha ezt húzták meg.engem is leépítettek már a repülőtérről, rengeteg tervezett járatot töröltek az ünnepi időszakban, abból már sejtettem, hogy ez lesz
Alighanem sokkal rosszabb mint amit a számok mutatnak.
Vendéglátásnak necces lesz így.
Bazzani
de sebaj, Schwechat tárt karokkal várja az embereket!
r.baggio
igen elképesztő, hogy a máltás csoportban is ez megy, hogy mki Bécsen keresztül jön majd haza és azzal számolnak, hogy így karantén sem lesz...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
a döntéssel egyetértek, annyi enyhítést szeretnék, hogy a 3 nap karácsonykor ne legyen kijárásiEn meg azt, hogy szigoritas legyen, ha a szamok nem javulnak.
NB2
Jovore is van karacsony.
több mint 5 éve
A kommentek jó része mindenhol, hogy "Én akkor is bulizni fogok szilveszterkor!".
több mint 5 éve
Kibaszott nagy a baj ha ezt húzták meg.engem is leépítettek már a repülőtérről, rengeteg tervezett járatot töröltek az ünnepi időszakban, abból már sejtettem, hogy ez lesz
Alighanem sokkal rosszabb mint amit a számok mutatnak.
Bazzani
de sebaj, Schwechat tárt karokkal várja az embereket!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kibaszott nagy a baj ha ezt húzták meg.Alighanem sokkal rosszabb mint amit a számok mutatnak.