Kosárlabda
13 feliratkozó
8 napja
Hajnalban megvolt a WNBA draft, papírforma 1/1-el:www.forbes.com/sites/roberta-rodrigues/2025/04/15/2025-wnba-draft-paige-bueckers-goes-no-1-dominique-malonga-no-2/
Hailey Van Lith 1/11 Chicago.
Poloska vagyok.
10 napja
Sikerült az NKA-nak a ligautolsó otthonában lemaradni a playoffról, de legalább jöhetnek a jó kis városi derbik az alsóházban.3 tök felesleges bukta helyett jött volna a győzelem, akkor simán 4.-ek
Kampman
10 napja
Sikerült az NKA-nak a ligautolsó otthonában lemaradni a playoffról, de legalább jöhetnek a jó kis városi derbik az alsóházban.

10 napja
Gratula Dorka!Skills, heart, and determination 🔥
— EuroLeague Women (@EuroLeagueWomen) April 12, 2025
Congratulations to the All-#EuroLeagueWomen Second Team👏 pic.twitter.com/U8gIEuJqds
14 napja
Nagyon jó döntő és Final Four volt ez összeségében, tetszett!nekem is, csak ez a kappan hangú "szagkommentátor" ne lett volna
zavi27
15 napja
király volt a Final Four, gratula Alex Wardnak a bracket győzelemhez, bárki is legyen az 😀Pedig ha a Houston húzza be, én nyerek. Nem sokon múlt.😊
Löfli
15 napja
király volt a Final Four, gratula Alex Wardnak a bracket győzelemhez, bárki is legyen az 😀
15 napja
Nagyon jó döntő és Final Four volt ez összeségében, tetszett!
16 napja
Sima Huskies bajnoki cím.ránéztem 73-44, oké 😊Na, nézzük a csajok döntőjét, dildo hatewatch, Go UConn (dildo=nők játékfasza)Már a félidőben 10 pontos az előny
zacknorb
zacknorb
NB2
Valaki nagyon büszke a régi csapatára.
I’m so so PROUD of these girls…. So much adversity over the past years.. and look at them now!!🥹🥹🥹💙💙💙
— Dorka Juhász (@Dorkajuhasz14) April 6, 2025
Szerkesztette: iktriad
16 napja
ránéztem 73-44, oké 😊Na, nézzük a csajok döntőjét, dildo hatewatch, Go UConn (dildo=nők játékfasza)Már a félidőben 10 pontos az előny
zacknorb
zacknorb
16 napja
Na, nézzük a csajok döntőjét, dildo hatewatch, Go UConn (dildo=nők játékfasza)Már a félidőben 10 pontos az előny
zacknorb
Poloska vagyok.
16 napja
Na, nézzük a csajok döntőjét, dildo hatewatch, Go UConn (dildo=nők játékfasza)Juhász Dorka likes this.
zacknorb
16 napja
Na, nézzük a csajok döntőjét, dildo hatewatch, Go UConn (dildo=nők játékfasza)
Poloska vagyok.
17 napja
Ugyan a Houston bracket win életben maradt, de egy Duke-Florida lett volna az igazi döntő szerintem.
17 napja
A Duke marha nagy heartbreaking, de Flagg és Knueppel gecijók, mint ahogy Martin is a Floridaból.Döntőben go Gátőrök. Bye-bye bracket liga győzelmek 😕
Poloska vagyok.
17 napja
Florida megint másfél perc alatt visszajöttWell...
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
17 napja
Florida megint másfél perc alatt visszajött
22 napja
2008 után van megint négy első kiemelt a Final Fourban, nekem csak a Zags Cinderella tippem nem jött beés akkor is San Antonioban volt😊
Löfli
23 napja
2008 után van megint négy első kiemelt a Final Fourban, nekem csak a Zags Cinderella tippem nem jött beEzen a héten csak 2 tippem volt rossz a 12-ből
Löfli
Poloska vagyok.
23 napja
2008 után van megint négy első kiemelt a Final Fourban, nekem csak a Zags Cinderella tippem nem jött be
23 napja
na a Spartansnak se jön semmi
23 napja
durva dominancia eddig a HoustontólInkább a Vols nagyon off, főleg a trojkák
Löfli
Poloska vagyok.
23 napja
durva dominancia eddig a Houstontól
24 napja
Florida 1 perc alatt visszajött 9 pont mínuszról, az igen, komoly végjáték lesz itt