NBA
33 feliratkozó
2 napja
Már 6 éve. Hihetetlen...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
66 kibaszott pont... 48 játékperc alatt... És ezek után ezek felveszik a fizut?
Te most szopatsz engem????
ZERO_L
Cam Thomas got benched after protecting his FG % in the first quarter 😭💀 pic.twitter.com/ilywK9MUcR
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 24, 2026
És ettől a kutyaszar Netstől sikerült majdnem kikapni duplahosszabbításban...
kellett hozzá egy zseniális edzői húzás és egy rookie clutch play
An absolutely absurd sequence here to close OT. The Celtics are about to inbound the ball and Joe Mazzulla sees something that makes him call for Hugo Gonzalez to check in at the very last moment. Hugo checks in, and promptly drills the three to send it to 2OT. pic.twitter.com/cEhLaq9AI4
— Marc D'Amico (@Marc_DAmico) January 24, 2026

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 napja
wolves - warriors halasztvawww.nytimes.com/athletic/6996105/2026/01/24/timberwolves-warriors-game-postponed-shooting-minnesota/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
dawyd728
4 058
Nem lennék most Bucks szurkoló. Ez már tényleg a vég. Nem elég, h szarok, de már se hit, se lelkesedés. A meglevő játékosok is mélyen a tudásuk alatt.. Denvernél a 240 egyéni játékpercből 68-at voltak olyan játékosok fent, akik a PO rotáció tagjai lesznek tavasszal.. Azok is a 8-9. emberek, plusz egy félig sérült Gordon, aki a második félidőre ki sem jött.. 72%-ban PO-ban non-factor emberekkel sikerült közte 20-at elérni.. Nem hiszem, h ez a meccs után lenne bármely Bucks fan, aki azt mondaná maradjon minden változatlan, mert ennél még az is jobb, ha kilátástalanabb a játék, de elkezdődhet végre az újjáépítés..
4 napja
YoungZeeZee
9 469
Nahát elvileg a Giannis trade happening lassan. És ugye rengeteg trade emiatt van stand by-ban. Valószínúleg a sérülések ellenére AD és Butler is cserélve lesz a Giannis deal után, MPJ-re szintén van esély.es hova megy?
Cruyffista
4 napja
Milyen kerettel sikerült megint nyerni a Denvernek, atyagatya.
5 napja
Nahát elvileg a Giannis trade happening lassan. És ugye rengeteg trade emiatt van stand by-ban. Valószínúleg a sérülések ellenére AD és Butler is cserélve lesz a Giannis deal után, MPJ-re szintén van esély.
7 napja
Be volt hűtve egy Butler csere elvileg, szóval elég kemény ütés, de Green nem kereshet ennyi pénzt, ha bajnokságért akarnak harcolni, az elsődleges hiba ott bújik meg, a másodlagos hogy Kerr coachingban egy ideje középszer.
8 napja
BREAKING: Jimmy Butler has suffered a season-ending torn right ACL 🚨(via Shams)
Nem mintha ez a sajnálatos dolog pecsételte volna meg, de így már fixen megvolt évekkel ezelőtt a last dance
8 napja
Én Celtics meccset fogok nézni, de igen az MLK day miatt van ez, viszont a Super Bowl már olyan esemény amivel az NBA meg se próbál versengeni, ott korai meccsek lesznek sokMi ez a sok korai meccs Hétfőn?cfb döntő napjának hívják, ahelyett a lőtéri kutyika nem fog nba alapszakaszt nézni este
remontada
szerk ja meg mlk day is ma van
fake.id
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 napja
Mi ez a sok korai meccs Hétfőn?
8 napja
Azt a kva eletbe, mekkora blokkot kapott Williams. 😃
9 napja
ez nem volt? ilyet se látsz minden nap az NBA-ben
DUNK OF THE YEAR?!!?! ANTHONY BLACK ON 4 GRIZZLIES 😳😳😳 pic.twitter.com/8QANj6pPUM
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 15, 2026

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 napja
Spursnek megint majdnem sikerült elszórakoznia a sokadik meccset 20+ pontos előnyből
11 napja
Valaki követi mi van a WNBA-el? Most akkor megszűnik? Nagyon eltérő hírek olvasok, már nem tudom követni.van egyáltalán új CBA?
Sixo
mondjuk nemtom egyáltalán lehetséges-e új CBA úgy hogy a befektetők viszik a pénz nagy részét
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 napja
Valaki követi mi van a WNBA-el? Most akkor megszűnik? Nagyon eltérő hírek olvasok, már nem tudom követni.
13 napja
dawyd728
4 058
azért durva, hogy adelman ott lapított tavaszig malone zsebében, lényegében minden játékos szintet lépett alatta, amint egészséges lesz mindenki megint all timer számokat hozó offenzt fogunk látni. watsont mondjuk nem tudom hogyan fogjuk megfizetni, de valamit kell varázsolniÉn Murray és Watsonon kívül senkitől nem veszek észre szintlépést. Egyszerűen vastagabb a keret. Murraytől ideje volt, h ne csak beszéljen az all-starról, hanem harcolja is ki az első tagságát. Nem játszik jobban, mint egyik másik PO szériában a múltban tette..
Cruyffista
Watsonról a napokban szóltam, ő ha ezt fogja tudni hozni Jokic visszatérése után, akkor MIP frontrunner lesz. Sok a ha..
14 napja
na es ezert nemcsak a boxscore szamit. Super Bowlig nem nagyon szoktam Wolves meccseket nezni, havonta 1-2-t kapok el. vhogy azokon DiVincenzo sosem jatszott tul jol, meccsek utan megnezem a boxscoret es alapvetoen az sem igazan tetszik (bar teny, hogy mostanaban az is jobban mutat, es 3p%ban hatalmasat jott fel). nem is ertettem, hogy miert irogatjak azt, hogy ne tegyuk bele ot a White cserebe, mert mennyire jo.
el kezdtem jobban utananezni a statjainak, es szembejott, hogy konkretan top5ben van a csapat effeciency rating swingben, ha palyan van illetve ha nem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
14 napja
azért durva, hogy adelman ott lapított tavaszig malone zsebében, lényegében minden játékos szintet lépett alatta, amint egészséges lesz mindenki megint all timer számokat hozó offenzt fogunk látni. watsont mondjuk nem tudom hogyan fogjuk megfizetni, de valamit kell varázsolniJól rámutat a Denver arra, hogy az on/off statoknak mennyire nincs értelme.
Cruyffista
14 napja
Többet nem nézek Lakers meccset, kíváncsi vagyok a Hawksra erre dobnak félidőbe 81-et a gelesiek
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
14 napja
azért durva, hogy adelman ott lapított tavaszig malone zsebében, lényegében minden játékos szintet lépett alatta, amint egészséges lesz mindenki megint all timer számokat hozó offenzt fogunk látni. watsont mondjuk nem tudom hogyan fogjuk megfizetni, de valamit kell varázsolni