NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor jövőre meg is van a bajnok, le se kell játszani a szezont, ennek örülökBREAKING: The Suns are planning to hire Frank Vogel as the franchise’s next coach, sources tell ESPN. Sides are starting work on a long-term deal. Vogel brings with him a 2020 NBA title and history of constructing high-level defenses. pic.twitter.com/csF6bO8Bp7
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 2, 2023
több mint 1 éve
DBook90
126
Vogel Phoenix
több mint 1 éve
20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.Ez ritka valóban (olyannyira, hogy még sose volt NBA döntőben olyan, hogy egy csapat csak két büntetőt dobott), de ha valamin elment a meccs, akkor inkább ezen:
Jughead
Martin & Strus 17 kosárradobás, 1 találat.
több mint 1 éve
Azért nagyon sokat jelent a nuggetsnek h minden párharcba úgy ment bele h jóval többet tudott rá készülni, pihenni mint az ellenfélNa, de miért is? Mert mindenkit lerendeztek, ledomináltak simán. Erre jár a pihenés, ha így menetelsz, nem ellinkeskedsz meccseket mint mondjuk a Boston többször.
csebi
Szerkesztette: zavi27
több mint 1 éve
Azért nagyon sokat jelent a nuggetsnek h minden párharcba úgy ment bele h jóval többet tudott rá készülni, pihenni mint az ellenfél
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Na, jött simán a papírforma hazai az első meccsre, izgalmak nélkül.
több mint 1 éve
Imádom a csavotyoutu.be/Dv_o9zIZVYI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
csak szólok a Lakers kiesett és senkit nem érdekel, hogy amúgy jogosan ki hányszor hozta fel, hogy erősen tolva volt a Lakers.Az alapszakaszban hoztad fel ezt a témát, de csak 3 posztod volt erről, meg a PO-ban 2, szóval tényleg nem sokszor, elnézést többre emlékeztem.A Lakersnek a rájátszásban igenis többször fújtak kedvükre, mint ellenük. Nem vészesen, de 2-3 meccsen kilógott a lóláb. Azt is mind felemlegettem, mi? A Nuggets elleni 3. meccsen után is jöttem itt neked, h a szerelmed bírói segítséggel sem bírt a Denverrel? Akkor milyen 'egyfolytában'-ról mesélsz? 😀Sose érdekelt senkit a kontextus, csak a számadat. 😀 Te pl. egyfolytában felemlegetted, most is csalás volt?20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.Kontextussal vagy nélküle sikerült? 😀
Jughead
dawyd728
Jughead
Visszatérve a meccsre hány téves ítéletet számoltál Heat kárára? Amikor Butler mondja a meccs után, h nem támadtuk a gyűrűt és ebben javulni kell, akkor alighanem a 2 büntető okát rossz helyen keresed.
dawyd728
Amúgy továbbra se mondom, hogy kilógott volna a lóláb, megkapta a Nuggets a hazai pályát, ahogy annak lennie is kell egy normális világban, de egy ilyen aránynál a Lakers javára, felrobbanna a net, mint ahogy fel is robbant minden meccsen, amin több büntetőjük volt, és senkit nem érdekelt az általam akkor is emlegetett kontextus kérdése, így most se érdekes ez (amúgy Bam pl. finoman se értett egyet azzal, hogy itt normális bíráskodás ment, ha már Butlert felhoztad).
Jughead
Menj a Lakers fórumra ott hallgató fülekre fogsz találni és jól megbeszelhetitek 😊
Jó meccs volt, ez pl. a Boston ellen egy kurva szoros meccs lett volna, itt azért Jokic a végén is ( az elejét ataludtam 😀) közbelépett.
Ha a két kezdő Guard nem javul fel akkor sima lesz, de Caleb Martin első rosszabb meccse talán remljuk visszatér.
Spo-nak fel van adva a meccs. A 2.meccset ha nem hozza a Heat akkor nem csodálkoznék hogy 3-1-el tér haza a Denver.
több mint 1 éve
Volt errol mar szo, de szerintem ez baj, mert brown es Tatum redundans, mindegyik scorer. Tatum jobb egyeni scorer Brown jobb all around, de ugyanazt csinaljak a es b. Nagyon csunya a jatek szep egyeni megoldasokkal. Az a keret fantasztikus melysege hogy idaig eljutottak folyamatosan, de ha el is mennek a dontoig ez biztos nem eleg egy PO-ban ahol 4x kell nyerni 4 ellenfel ellen. A Miami tudta a lecket es szerencsen is mult hogy nem lett vege 4-2nel. Masreszt a keleti rajatszas gyenge volt... A Suns vagy a Gs is siman dontozott volna keletrol. Szoval ez a gond...Biztos rossz dolog ez? Ha nem sérül meg Tatum az 7. meccsen akkor ez döntő lett volna. Biztos nem ér meg még1 próbát ez a keret? Közel vannak egymáshoz, bármikor kijöhet egy jó PO.Joe Mazzulla will return as coach of Celtics, says Brad Stevensez azt jelenti nem fognak változtatni a kereten sem
Fasza….
KeyG
sapka
Sixo
Nekik kellene meg vki aki kepes kosarlabdazni, es raveszi pl. Tatumot hogy igy lehet nyerni.. csak igy... nem tudom ki lehet ez, de Brownt siman odaadnam erte, mert nem hianyozna, Ami furcsa de tenyleg nem
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
5 poszt ami kb 2-3 külön alkalmat jelent 3 hónap alatt.. Én kérek elnézést.Az alapszakaszban hoztad fel ezt a témát, de csak 3 posztod volt erről, meg a PO-ban 2, szóval tényleg nem sokszor, elnézést többre emlékeztem.A Lakersnek a rájátszásban igenis többször fújtak kedvükre, mint ellenük. Nem vészesen, de 2-3 meccsen kilógott a lóláb. Azt is mind felemlegettem, mi? A Nuggets elleni 3. meccsen után is jöttem itt neked, h a szerelmed bírói segítséggel sem bírt a Denverrel? Akkor milyen 'egyfolytában'-ról mesélsz? 😀Sose érdekelt senkit a kontextus, csak a számadat. 😀 Te pl. egyfolytában felemlegetted, most is csalás volt?20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.Kontextussal vagy nélküle sikerült? 😀
Jughead
dawyd728
Jughead
Visszatérve a meccsre hány téves ítéletet számoltál Heat kárára? Amikor Butler mondja a meccs után, h nem támadtuk a gyűrűt és ebben javulni kell, akkor alighanem a 2 büntető okát rossz helyen keresed.
dawyd728
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Az alapszakaszban hoztad fel ezt a témát, de csak 3 posztod volt erről, meg a PO-ban 2, szóval tényleg nem sokszor, elnézést többre emlékeztem.A Lakersnek a rájátszásban igenis többször fújtak kedvükre, mint ellenük. Nem vészesen, de 2-3 meccsen kilógott a lóláb. Azt is mind felemlegettem, mi? A Nuggets elleni 3. meccsen után is jöttem itt neked, h a szerelmed bírói segítséggel sem bírt a Denverrel? Akkor milyen 'egyfolytában'-ról mesélsz? 😀Sose érdekelt senkit a kontextus, csak a számadat. 😀 Te pl. egyfolytában felemlegetted, most is csalás volt?20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.Kontextussal vagy nélküle sikerült? 😀
Jughead
dawyd728
Jughead
dawyd728
Amúgy továbbra se mondom, hogy kilógott volna a lóláb, megkapta a Nuggets a hazai pályát, ahogy annak lennie is kell egy normális világban, de egy ilyen aránynál a Lakers javára, felrobbanna a net, mint ahogy fel is robbant minden meccsen, amin több büntetőjük volt, és senkit nem érdekelt az általam akkor is emlegetett kontextus kérdése, így most se érdekes ez (amúgy Bam pl. finoman se értett egyet azzal, hogy itt normális bíráskodás ment, ha már Butlert felhoztad).
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
A Lakersnek a rájátszásban igenis többször fújtak kedvükre, mint ellenük. Nem vészesen, de 2-3 meccsen kilógott a lóláb. Azt is mind felemlegettem, mi? A Nuggets elleni 3. meccsen után is jöttem itt neked, h a szerelmed bírói segítséggel sem bírt a Denverrel? Akkor milyen 'egyfolytában'-ról mesélsz? 😀Sose érdekelt senkit a kontextus, csak a számadat. 😀 Te pl. egyfolytában felemlegetted, most is csalás volt?20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.Kontextussal vagy nélküle sikerült? 😀
Jughead
dawyd728
Jughead
több mint 1 éve
Amilyen hulladékul dobtak az alapemberek ez még egy vállalható eredmény.A büntető arány elég nagy vicc, de a párharc inkább a 2. meccsen kezdődik.
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Sose érdekelt senkit a kontextus, csak a számadat. 😀 Te pl. egyfolytában felemlegetted, most is csalás volt?20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.Kontextussal vagy nélküle sikerült? 😀
Jughead
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.Kontextussal vagy nélküle sikerült? 😀
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 213
20 FTA vs 2 FTA. 😀 Ha ez egy Lakers meccsen történik, tele lenne sírva az internet, hogy a bírók ezt is elcsalták.
több mint 1 éve
Lowry a semmiből bolondul mega vérzést sikerült elállítani, de van jópár hülyén vállalt tripla most hogy joker ül
a Nuggets is kikap a nagy előnyről?
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Payton&Payton és RWilson is kint vanNeighbors always showin' support 🤝#BringItIn x @Broncos pic.twitter.com/tTgOIerKeH
— Denver Nuggets (@nuggets) June 2, 2023
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Lowry a semmiből bolondul mega Nuggets is kikap a nagy előnyről?
több mint 1 éve
Válaszolok mindenkinek itt most.nincs olyan játékos a celticsben akinek kiemelkedő lenne a kosár iq-ja
Tavaly ugyanez a keret tudott védekezni idén nem. Tavaly Udoka megtalálta az utat a W-hez lásd Grant Williams a Bucks ellen.
Mazzulla alatt szenvedte el a csapatom a legkilátástalanabb vereséget amióta követem ezt a sportot ( 04/05 a KeyG-ből lejön sokaknak, hogy nekem Kevin Garnett volt a kedvencem ) és szószerint FELADTÁK, megszűntek csapat lenni egy főcsoportdöntő 3. meccsén, ugyanaz a csapat ami tavaly, mart kapart,vert és küzdött a sikerért. Számomra a teljes csapat csődje az edző csődje egyben.
Későn kér időt ha egyáltalán kér, az első vagy második ment el ezen, or both jobb nem is emlékezni rá.
Az első meccsen leadták az előnyt, látta hogy szaros a gatya és jön a Heat de hagyta ugyanabban a szaros gatyában őket. Időt kellett volna kérni is kirángatni őket abból a szarból. Ettől függetlenül a csapatban nincs egy lélek vagy egy olyan játékos aki vezető az öltözőben. Smartot mondják de aki dobálja magát mint egy kislány az számomra nem követendő példa vezetőként. Ha a Celtics időszakos Rondo játszott volna ma vagy tavaly kettőből 1 gyűrű itt van. Smart nálam nem tud játékot szervezni mehet ő is. Brown buta akiben évek óta nincs semmilyen önreflexió pedig intelligens elvileg.
Ha nincs Tatum sérülése? Érezni lehetett addig amíg 100-as volt, hogy baj van megint a csapatnál, szerintem ha 100-as marad akkor is Heat ez. Tatumba volt akarás, ezt elismerem.
KeyG
anélkül pedig edző kellene aki komponál helyettük
erre Mazula alkalmatlan
több mint 1 éve
meddig marad a zóna?
több mint 1 éve
KeyG
9 515
Válaszolok mindenkinek itt most.Tavaly ugyanez a keret tudott védekezni idén nem. Tavaly Udoka megtalálta az utat a W-hez lásd Grant Williams a Bucks ellen.
Mazzulla alatt szenvedte el a csapatom a legkilátástalanabb vereséget amióta követem ezt a sportot ( 04/05 a KeyG-ből lejön sokaknak, hogy nekem Kevin Garnett volt a kedvencem ) és szószerint FELADTÁK, megszűntek csapat lenni egy főcsoportdöntő 3. meccsén, ugyanaz a csapat ami tavaly, mart kapart,vert és küzdött a sikerért. Számomra a teljes csapat csődje az edző csődje egyben.
Későn kér időt ha egyáltalán kér, az első vagy második ment el ezen, or both jobb nem is emlékezni rá.
Az első meccsen leadták az előnyt, látta hogy szaros a gatya és jön a Heat de hagyta ugyanabban a szaros gatyában őket. Időt kellett volna kérni is kirángatni őket abból a szarból. Ettől függetlenül a csapatban nincs egy lélek vagy egy olyan játékos aki vezető az öltözőben. Smartot mondják de aki dobálja magát mint egy kislány az számomra nem követendő példa vezetőként. Ha a Celtics időszakos Rondo játszott volna ma vagy tavaly kettőből 1 gyűrű itt van. Smart nálam nem tud játékot szervezni mehet ő is. Brown buta akiben évek óta nincs semmilyen önreflexió pedig intelligens elvileg.
Ha nincs Tatum sérülése? Érezni lehetett addig amíg 100-as volt, hogy baj van megint a csapatnál, szerintem ha 100-as marad akkor is Heat ez. Tatumba volt akarás, ezt elismerem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Ti milyen elképzelést láttatok azonnkívül, hogy a 2 allstar játékosa közül az egyik betör, vagy ráemeli 3 pontért?A védelem viszonylag összeállt a végére, de támadásban az égegyadta világon semmit.
Ez a Celtics nyert, ha ültek a kinti dobások és vesztett, ha nem, de olyan nem volt, hogy valamin érdemben változtatott volna.
Meglátjuk, fiatal edző és a víz is jó mély volt amibe beledobták, de a probléma inkább az amit itt valaki már írt, hogy így valszeg nem fog a kereten változtatni és jövőre ott fog állni a csapatom letolt gatyával, amikor Jaylen Brown szerződése lekettyen.
Do your job