NBA
32 feliratkozó
több mint 1 éve
Amikor azt gondolnád h nem hagyhatsz ki sorozatban 18 db 3 pontos kísérletet, büntetlenül, de mégis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
LOL
több mint 1 éve
Gobert MVP
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Úgy látszik ma már nem fog kapni fujast ANT
több mint 1 éve
bekapcsoltam a gs meccset, 15-0ás futás és curry 2 fault xd szerencsét hozok a bandára na
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
több mint 1 éve
Mi a csocs, nem adja Sport tv a Lakers-meccset?Pistons - Knicks meccset adja péntek 1.30-tól.
Stez

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Mi a csocs, nem adja Sport tv a Lakers-meccset?
több mint 1 éve
Csak megkerdezem a Bucksot, hogy volt kepes elvesziteni ezt a meccset, de Colts-fan vagyok, minden evben latok ennel ket wtfebb alkotast. 🤣Hat pont ez az indianapolisi csapat ellen sikerült nekik. 😀
Stez
több mint 1 éve
Csak megkerdezem a Bucksot, hogy volt kepes elvesziteni ezt a meccset, de Colts-fan vagyok, minden evben latok ennel ket wtfebb alkotast. 🤣
több mint 1 éve
Igen, így van. Azt a videót később láttam, Giannis elé állt zászlóval a kezében és nézte. Undorító volt.Giannis megbolondulta nyomorék haliburton apja rohant be a meccs végén az arcába ordibálni, giannis először szart rá, azt hitte csak egy szurkoló, miután leesett neki ki az azután kattant el
KeyG
Cruyffista
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Jó lesz még látni ezt a párharcot Detroitban továbbra is.😊
több mint 1 éve
Hát akkor ennyit arról, hogy a Clips megszorongathatja az OKC-t, így viszont nehéz látni, hogy az OKC 1 meccsnél többet bukjon a döntőig.
több mint 1 éve
Giannis megbolondulta nyomorék haliburton apja rohant be a meccs végén az arcába ordibálni, giannis először szart rá, azt hitte csak egy szurkoló, miután leesett neki ki az azután kattant el
KeyG
több mint 1 éve
Murray nagyot ment, így Jokic gyengébb estélye nem számított
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
No ez csak sima lett így a vègère. Gyerünk tovább 😊
több mint 1 éve
😍
több mint 1 éve
49-19 a Cavsnek Garland nélkül, nem látom, hogy nyer ellenük majd bárki többet két meccsnél Keleten.Celtics...
KeyG
több mint 1 éve
Ejj, de kellett ez a win, főleg hogy Curry gála nélkül lett meg.
több mint 1 éve
Milwaukee Bucks star Damian Lillard has been diagnosed with a torn left Achilles tendon, sources tell ESPN. MRI today revealed the severity. A devastating end to his season.Ettol szarabb serules keves van, sajnos ez a Lillard-Milwaukee nem egy sikersztori.
KeyG
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
dawyd728
4 301
Reavest ha cseréljük akkor az érdekesebb és kell majd egy secondary playmaker hosszútávon Doncic mellé hogy le tudjon róla venni valamennyi terhetÉn sem osztom ezt a hurráoptimista Reaves értékelést. Negyedik meccs utolsó negyedében én például azon gondolkodtam, ha JJ cserélni fog, azt Reaves helyére csinálja.
de az tény hogy brutál jó asset
Negritis, a vajda
Másodlagos ballhandler, aki védekezésben ennyire súlytalan, az nem tudom kinek kell a kezdőjébe annyira. Persze Doncic trade óta nem lehet már semmit kizárni.
Fizetése korrekt, pozitív asset, de kb ennyi. Ringer teljesen vakon van a 44. hellyel. Valahol 80 körül van a helye.
Egyedül a Magicet tudom elképzelni, h birizgálja a fantáziájukat. Olyan csapatban van értelme, akik elit védekező csapat, illetve a csapat első embere big wing (3-4) vagy center (5). Az összes, ahol guard az első ember, ott saját magát szorítja sarokba egy csapat, h vagy Reaves lesz égetve védekezésben vagy a támadásért felelős első embere a csapatnak, vagy szuboptimális módon egy 1-4-ig védekező, de eredendően SF méretű elit védőjátékosnak kell, de alacsony gyors guardok ellen már csak átlagos teljesítményt hozva. Még utóbbi esetén is ott a probléma, h ugyan nem kell elsődlegesen se neki se a csapat franchise playerének védekezésben a legnagyobb falatot kapni, de egy kompetens po csapat kezdője, aki a keresztbe védekezés miatt 10 kiló és 10 cm-el magasabb, mint Reaves, az igaz, h nem annyira képzett, de fizikálisan elnyomhatja.
Akkor még nem is beszéltem azok ellen a csapatok ellen mit csinálna a leendő csapata, akik elit módon vadásszák a nekik kedvező matchupokat, ahol váltást nehezen tudod elkerülni.. Szóval nagyon speciális az a környezet, ahol Reaves brutál assethez méltóan ki tudna teljesedni..
Fizetése is inkább arra van belőle, h ő egy elit 6. ember, aki megfelelő matchupok esetén kezdőként is képest játszani egy contender csapatban.. Produkciója és a fizetése akkor lenne összhangban, ha valahol 20M körül keresne évente.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
Egy 40 éves játékosért biztos kurva nagy lenne a kereslet. 😀Én Reavest értékké tenném a nyári cserében, nagyon jó a szerződése de Doncic mellé jobb lenne egy sima 3 pontos jó periméter védő. Kíváncsi vagyok ki az aki jönni fog a palánk alá de nekem Sabonis, Adebayo és Embiid jut először eszembe. Ami biztos, valaki jönni fog és senki se tudja ki és miért.én előbb LeBront cserélném ha nincs neki no trade clause
KeyG
Sabonist semmiképp, de Adebayo jó lenne
Reavest ha cseréljük akkor az érdekesebb és kell majd egy secondary playmaker hosszútávon Doncic mellé hogy le tudjon róla venni valamennyi terhet
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Én Reavest értékké tenném a nyári cserében, nagyon jó a szerződése de Doncic mellé jobb lenne egy sima 3 pontos jó periméter védő. Kíváncsi vagyok ki az aki jönni fog a palánk alá de nekem Sabonis, Adebayo és Embiid jut először eszembe. Ami biztos, valaki jönni fog és senki se tudja ki és miért.én előbb LeBront cserélném ha nincs neki no trade clause
KeyG
Sabonist semmiképp, de Adebayo jó lenne
Reavest ha cseréljük akkor az érdekesebb és kell majd egy secondary playmaker hosszútávon Doncic mellé hogy le tudjon róla venni valamennyi terhet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!