NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
30-20-10 wtf???ket tripla dupla amugy. Murrayt nem fogtak meg, buktak is a meccset.
Sajnos ismétlést kell néznem
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
30-20-10 wtf???Sajnos ismétlést kell néznem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Irány a LakersBreaking: Suns have waived CP3, making him a free agent, per B/R's @ChrisBHaynes pic.twitter.com/7pcmD88ucg
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 7, 2023
Sixo
több mint 1 éve
Breaking: Suns have waived CP3, making him a free agent, per B/R's @ChrisBHaynes pic.twitter.com/7pcmD88ucg
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 7, 2023
több mint 1 éve
Ha minden igaz Harden marad Phillybe vagy megy vissza Houstonba.Nem tudom eldönteni hogy a Houstonba menetel, az ő részéről vagy a csapat részéről lenne nagyobb baromság.
dande2
több mint 1 éve
Ha minden igaz Harden marad Phillybe vagy megy vissza Houstonba.
több mint 1 éve
en is igy tudom elkepzelni, hogy van egy program, amibe csak betaplaljak az adott havi adatokat az meg kiadja, hogy mit hogy kell fizetni.Miért, könyvelésben nem programokat alkalmaznak manapság?Persze, programozva 🙂Nem hiszem, hogy ne lenne leprogramozva a dologJó lehet ott könyvelőnek lenni akkor 🙂Amúgy azt sosem teszik hozzá, hogy adóparadicsomokban mint Texas vagy Florida eleve sokkal többet kap a játékos nettó mint a kevésbé előnyös államokban. Ha már kis és nagy piac szóba szokott kerülni ez sem mindegy.NHL kapcsan tobbszor elojon ez. pl a kaliforniai csapatok is szivnak emiatt rengeteget. de ugye ott az adozas ugy van, hogy szamit epp hol jatszol aznap. pl hiaba Nuggets jatekos vagy, ha Miamiban jatszol akkor ottani adozas szamit arra a napra. legalabbis vhol olvastam ezt. nyilvan a kulonbsegek megmaradnak jo reszt, de arnyalja a kepet.
Pont egy Jokicos tweetben jött ez szembe, hogy a max szerződéséből elég sokat le kell "adjon"
FLZOLI
csebi
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
El tudom képzelni, ahogy Gyurmáék körmölik a főkönyvbe az adatot, mert nincs program... de inkább mégsem.
slowmotion
Szerkesztette: r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Miért, könyvelésben nem programokat alkalmaznak manapság?Persze, programozva 🙂Nem hiszem, hogy ne lenne leprogramozva a dologJó lehet ott könyvelőnek lenni akkor 🙂Amúgy azt sosem teszik hozzá, hogy adóparadicsomokban mint Texas vagy Florida eleve sokkal többet kap a játékos nettó mint a kevésbé előnyös államokban. Ha már kis és nagy piac szóba szokott kerülni ez sem mindegy.NHL kapcsan tobbszor elojon ez. pl a kaliforniai csapatok is szivnak emiatt rengeteget. de ugye ott az adozas ugy van, hogy szamit epp hol jatszol aznap. pl hiaba Nuggets jatekos vagy, ha Miamiban jatszol akkor ottani adozas szamit arra a napra. legalabbis vhol olvastam ezt. nyilvan a kulonbsegek megmaradnak jo reszt, de arnyalja a kepet.
Pont egy Jokicos tweetben jött ez szembe, hogy a max szerződéséből elég sokat le kell "adjon"
FLZOLI
csebi
FLZOLI
slowmotion
FLZOLI
El tudom képzelni, ahogy Gyurmáék körmölik a főkönyvbe az adatot, mert nincs program... de inkább mégsem.
több mint 1 éve
Persze, programozva 🙂Nem hiszem, hogy ne lenne leprogramozva a dologJó lehet ott könyvelőnek lenni akkor 🙂Amúgy azt sosem teszik hozzá, hogy adóparadicsomokban mint Texas vagy Florida eleve sokkal többet kap a játékos nettó mint a kevésbé előnyös államokban. Ha már kis és nagy piac szóba szokott kerülni ez sem mindegy.NHL kapcsan tobbszor elojon ez. pl a kaliforniai csapatok is szivnak emiatt rengeteget. de ugye ott az adozas ugy van, hogy szamit epp hol jatszol aznap. pl hiaba Nuggets jatekos vagy, ha Miamiban jatszol akkor ottani adozas szamit arra a napra. legalabbis vhol olvastam ezt. nyilvan a kulonbsegek megmaradnak jo reszt, de arnyalja a kepet.
FLZOLI
csebi
FLZOLI
slowmotion
több mint 1 éve
Nem hiszem, hogy ne lenne leprogramozva a dologJó lehet ott könyvelőnek lenni akkor 🙂Amúgy azt sosem teszik hozzá, hogy adóparadicsomokban mint Texas vagy Florida eleve sokkal többet kap a játékos nettó mint a kevésbé előnyös államokban. Ha már kis és nagy piac szóba szokott kerülni ez sem mindegy.NHL kapcsan tobbszor elojon ez. pl a kaliforniai csapatok is szivnak emiatt rengeteget. de ugye ott az adozas ugy van, hogy szamit epp hol jatszol aznap. pl hiaba Nuggets jatekos vagy, ha Miamiban jatszol akkor ottani adozas szamit arra a napra. legalabbis vhol olvastam ezt. nyilvan a kulonbsegek megmaradnak jo reszt, de arnyalja a kepet.
FLZOLI
csebi
FLZOLI
több mint 1 éve
Jó lehet ott könyvelőnek lenni akkor 🙂Amúgy azt sosem teszik hozzá, hogy adóparadicsomokban mint Texas vagy Florida eleve sokkal többet kap a játékos nettó mint a kevésbé előnyös államokban. Ha már kis és nagy piac szóba szokott kerülni ez sem mindegy.NHL kapcsan tobbszor elojon ez. pl a kaliforniai csapatok is szivnak emiatt rengeteget. de ugye ott az adozas ugy van, hogy szamit epp hol jatszol aznap. pl hiaba Nuggets jatekos vagy, ha Miamiban jatszol akkor ottani adozas szamit arra a napra. legalabbis vhol olvastam ezt. nyilvan a kulonbsegek megmaradnak jo reszt, de arnyalja a kepet.
FLZOLI
csebi
több mint 1 éve
a korábbi linkben ez szerepelt:Arra, hogy az első 3 negyed utolsó 2 percében is büntető és labdabirtoklás jár érte, nem csak a 4. negyedek és az OT-k utolsó 2 percében (nem nehéz amúgy utánanézni ezeknek, ha nem emlékszel rá 😀 ).2016ban lett módosítva a szabályA meccsek utolsó 2 percében sose lehetett alkalmazni a hack a Shaq-et, mert büntető és labdabirtoklás járt érte.ez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.nem volt ez mindig így
Jughead
Shaq, Howard, Ben Wallace, Deandre Jordan ... mind áldozatai voltak a hackashaqnek
mikor pályán tarthatlanok voltak mert már 2 percel a vége előtt répázták őket
ők meg 0 pontot szereztek a 2 büntiből
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
The new rules said that an off-ball foul in the last two minutes of a game meant that the player would get one free throw and the offensive team would remain possession of the ball.de direkt megkerestem
pr.nba.com/nba-board-governors-new-rules-away-from-the-play-fouls/
szóval a link volt rossz
ami komoly változtatás volt az az inbound, ami mehetett korábban a 4. utolsó 2 percében is
és azért nem nagyon lehetett őket pályán tartani
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Arra, hogy az első 3 negyed utolsó 2 percében is büntető és labdabirtoklás jár érte, nem csak a 4. negyedek és az OT-k utolsó 2 percében (nem nehéz amúgy utánanézni ezeknek, ha nem emlékszel rá 😀 ).2016ban lett módosítva a szabályA meccsek utolsó 2 percében sose lehetett alkalmazni a hack a Shaq-et, mert büntető és labdabirtoklás járt érte.ez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.nem volt ez mindig így
Jughead
Shaq, Howard, Ben Wallace, Deandre Jordan ... mind áldozatai voltak a hackashaqnek
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
annyit azért vártak általában hogy "bonus"ban legyen az ellenfél, de igen utána már az első negyedben is előfordultShaq esetében ez kb már a meccs elejétől ment, mert elég hosszú volt a Spurs cserepadja, és húsz büntetőből kevesebb pontot szerzett, mint három végigengedett támadásbólez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.nem volt ez mindig így
Jughead
Negritis, a vajda
slowmotion
több mint 1 éve
2016ban lett módosítva a szabályA meccsek utolsó 2 percében sose lehetett alkalmazni a hack a Shaq-et, mert büntető és labdabirtoklás járt érte.ez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.nem volt ez mindig így
Jughead
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 213
A meccsek utolsó 2 percében sose lehetett alkalmazni a hack a Shaq-et, mert büntető és labdabirtoklás járt érte.ez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.nem volt ez mindig így
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Shaq esetében ez kb már a meccs elejétől ment, mert elég hosszú volt a Spurs cserepadja, és húsz büntetőből kevesebb pontot szerzett, mint három végigengedett támadásbólez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.nem volt ez mindig így
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
ez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.nem volt ez mindig így
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Akkor van fault, ha egy labdabirtoklásnál nagyobb a különbség vagy ha bár egy labdabirtoklás a különbség, de kevesebb, mint 24 mp (támadópattanó esetén 14 mp van hátra), és ez mindig is így volt semmi értelme nem lenne saját magadat szar helyzetbe hozni egy faulttal.Ez is egy terv, ja, de régebben minden ilyen szituban eltartott az utolsó 1-2 perc vagy 10 percig a büntetők miatt. És oké, hogy 2 labda kell, de nem mindegy, hogy 15 másodperced van vagy 30 van rá.Én csak örülök, hogy teljesen váratlanul és indokolatlanul nyert a Miami, úgy, hogy Butler jó ergya volt. Néztem a meccset, de még így is nehéz megfogni, hogy hol fordult meg.Ha odaütnek jó eséllyel 2 labda kell a győzelemhez/döntetlenhez, így pedig egy jó védekezéssel, mákkal egyből mehettek.
Amit nem értettem, hogy a Denver a végén minusz háromnál, fél perccel a vége előtt szépen végigengedte az utolsó Miami támadást, amit ugyan elbaszott Butler, de nem ütöttek oda, és ha akár egy sima kettes jön, akkor -5, és van tizenmásodpercük. Ebben mi volt a logika?
Őszentsége Sobri Jóska
FLZOLI
Szóval továbbra se értem, de végülis "bejött".
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
régebben 2eseket hajigáltak és olyannak ütöttek oda aki szarul büntetőzikEz is egy terv, ja, de régebben minden ilyen szituban eltartott az utolsó 1-2 perc vagy 10 percig a büntetők miatt. És oké, hogy 2 labda kell, de nem mindegy, hogy 15 másodperced van vagy 30 van rá.Én csak örülök, hogy teljesen váratlanul és indokolatlanul nyert a Miami, úgy, hogy Butler jó ergya volt. Néztem a meccset, de még így is nehéz megfogni, hogy hol fordult meg.Ha odaütnek jó eséllyel 2 labda kell a győzelemhez/döntetlenhez, így pedig egy jó védekezéssel, mákkal egyből mehettek.
Amit nem értettem, hogy a Denver a végén minusz háromnál, fél perccel a vége előtt szépen végigengedte az utolsó Miami támadást, amit ugyan elbaszott Butler, de nem ütöttek oda, és ha akár egy sima kettes jön, akkor -5, és van tizenmásodpercük. Ebben mi volt a logika?
Őszentsége Sobri Jóska
FLZOLI
Őszentsége Sobri Jóska
most olyan szabály van tudtommal hogy ha nem labdásnak ütsz oda a végén akkor büntető+labda
valamint a triplák miatt tudsz máshogy is védekezni
www.wearebasket.net/explain-game-hack-shaq/
több mint 1 éve
Ez is egy terv, ja, de régebben minden ilyen szituban eltartott az utolsó 1-2 perc vagy 10 percig a büntetők miatt. És oké, hogy 2 labda kell, de nem mindegy, hogy 15 másodperced van vagy 30 van rá.Én csak örülök, hogy teljesen váratlanul és indokolatlanul nyert a Miami, úgy, hogy Butler jó ergya volt. Néztem a meccset, de még így is nehéz megfogni, hogy hol fordult meg.Ha odaütnek jó eséllyel 2 labda kell a győzelemhez/döntetlenhez, így pedig egy jó védekezéssel, mákkal egyből mehettek.
Őszentsége Sobri Jóska
FLZOLI
több mint 1 éve
Amúgy azt sosem teszik hozzá, hogy adóparadicsomokban mint Texas vagy Florida eleve sokkal többet kap a játékos nettó mint a kevésbé előnyös államokban. Ha már kis és nagy piac szóba szokott kerülni ez sem mindegy.NHL kapcsan tobbszor elojon ez. pl a kaliforniai csapatok is szivnak emiatt rengeteget. de ugye ott az adozas ugy van, hogy szamit epp hol jatszol aznap. pl hiaba Nuggets jatekos vagy, ha Miamiban jatszol akkor ottani adozas szamit arra a napra. legalabbis vhol olvastam ezt. nyilvan a kulonbsegek megmaradnak jo reszt, de arnyalja a kepet.
FLZOLI
több mint 1 éve
Én csak örülök, hogy teljesen váratlanul és indokolatlanul nyert a Miami, úgy, hogy Butler jó ergya volt. Néztem a meccset, de még így is nehéz megfogni, hogy hol fordult meg.Ha odaütnek jó eséllyel 2 labda kell a győzelemhez/döntetlenhez, így pedig egy jó védekezéssel, mákkal egyből mehettek.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Én csak örülök, hogy teljesen váratlanul és indokolatlanul nyert a Miami, úgy, hogy Butler jó ergya volt. Néztem a meccset, de még így is nehéz megfogni, hogy hol fordult meg. Amit nem értettem, hogy a Denver a végén minusz háromnál, fél perccel a vége előtt szépen végigengedte az utolsó Miami támadást, amit ugyan elbaszott Butler, de nem ütöttek oda, és ha akár egy sima kettes jön, akkor -5, és van tizenmásodpercük. Ebben mi volt a logika?