NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Miért, szerinted mennyi 100/5?Mondja ezt Jóska 😉 😛.....(akinek persze minden hsz szent és tiszta jó szándékú kötekedés mentes teljesen logikán alapuló 😀)dandevégtelenül szórakoztató vagy 😀sapkaEzt elfogadom bocsánatkérésnek.
Csak a trollkodást nem szeretem.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Mondja ezt Jóska 😉 😛.....(akinek persze minden hsz szent és tiszta jó szándékú kötekedés mentes teljesen logikán alapuló 😀)végtelenül szórakoztató vagy 😀sapkaEzt elfogadom bocsánatkérésnek.
Csak a trollkodást nem szeretem.Sobri Jóska
több mint 11 éve
végtelenül szórakoztató vagy 😀sapkaEzt elfogadom bocsánatkérésnek.
Csak a trollkodást nem szeretem.
több mint 11 éve
végtelenül szórakoztató vagy 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
mondta valaki van benne hiba? 😀sapkaMerthogy nincs is.
MMMS csak a menetet kérte, a rizsát nem, ő érti.
Ha te nem, akkor kérdezz bátran személyeskedés helyett.
Én se mondom például, hogy menj vissza a konfekcióosztályra ezzel a névvel.
Ha a tartalmi részt nem tudod cáfolni, márpedig nem is lehet, minek beletrollkodni két egymást értő és kölcsönösen tisztelő ember esélylatolgatásába?
több mint 11 éve
mondta valaki van benne hiba? 😀
több mint 11 éve
Azért érdekelne, hogy hol a hiba a számításokban?!?!igen, pontosan ennyire értesz ehhez a sporthozOké.na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.ennyire nem unatkozhatsz ...MMMSKiszámoltam.
Sobri Jóska
azt megtarthatod masnak.MMMS
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 MiamiSobri Jóska
inkább támadj vissza a soccer topicba 😊sapka
Szerinted 100/5 mennyi? 30????
több mint 11 éve
igen, pontosan ennyire értesz ehhez a sporthozOké.na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.ennyire nem unatkozhatsz ...MMMSKiszámoltam.
Sobri Jóska
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 MiamiSobri Jóska
inkább támadj vissza a soccer topicba 😊
több mint 11 éve
Oké.na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.ennyire nem unatkozhatsz ...MMMSKiszámoltam.
Sobri Jóska
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 Miami
több mint 11 éve
na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.ennyire nem unatkozhatsz ...MMMSKiszámoltam.
Sobri Jóska
azt megtarthatod masnak.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
ennyire nem unatkozhatsz ...MMMSKiszámoltam.
Ez jött ki.
Most mit tegyek?
Ha másnak más, majd leírja.
több mint 11 éve
ennyire nem unatkozhatsz ...
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
3-ból, (már csak 2-ből) kell egyet hozni a Miaminak, hogy otthon szépen behúzhassák az utolsó (2) meccsen.Ez még mindig a legvalószínűbb kimenetel.
Kb. 80-20 még mindig a Heatnek áll a párharc.
több mint 11 éve
Én nem akarom Jamest szidni, mert tavaly nagyrészt neki volt köszönhető az OKC legyőzése, de eddig amit a döntőben művel az erősen megkérdőjelezi bennem azt, amikor sokan már arról beszélnek, hogy Jordan who? Hány mérkőzés volt Jordannak, amikor ha a társaknak nem ment, akkor legalább Ő ne próbált volna pontokat szerezni, különösen egy nagydöntőben? Értem én hogy jól lát James a pályán, és jobban passzol, de ilyen helyzetekben látszik meg ki "A" játékos, és ki nem.EazzyHuuu azert a vege erosre sikeredett
több mint 11 éve
Én nem akarom Jamest szidni, mert tavaly nagyrészt neki volt köszönhető az OKC legyőzése, de eddig amit a döntőben művel az erősen megkérdőjelezi bennem azt, amikor sokan már arról beszélnek, hogy Jordan who? Hány mérkőzés volt Jordannak, amikor ha a társaknak nem ment, akkor legalább Ő ne próbált volna pontokat szerezni, különösen egy nagydöntőben? Értem én hogy jól lát James a pályán, és jobban passzol, de ilyen helyzetekben látszik meg ki "A" játékos, és ki nem.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
1-1 után aki a harmadik meccset nyeri kb. 90%-os eséllyel nyer (tény)de most a párharcban a negyedik meccs lesz a döntő, a Heat az életéért fog kaparni, és a Spursnek is kell menni, különben visszamennek Miamiba a párharc végén, ami biztosan nem lesz kellemes
több mint 11 éve
Hát azért az túlzás, hogy James rendre tisztára adja a lasztit, a többiek pedig kihagyják.Pont azt veszem észre, hogy egy idő után teljesen fogalmatlanná vált a támadójátéka, James azt sem vállalta el, amit eddig mindig vállalt, erőltette folyton a passzolgatást, de dobóhelyzetet meg nem tudtak kidolgozni és egy rakat dobást így nehezebb helyzetből kellett elengednie mindenkinek. Wade meg egyre borzalmasabb, már a középtávolit sem meri eldobni, mindent elmond a Heat offenseről az, hogy a 3-4. negyedben, mikor Miller a pályán volt, kb. végig arra mentek, hogy ő dobhasson triplát, mert már csak az mentheti meg őket.
A 2. meccs után mondtam, hogy James nem lesz még egyszer ilyen gyenge, hát tévedtem, és úgy tűnik, hogy fejben nem is tudja magát összeszedni.
És az a baj, hogy erre a mostani Bosh-Wade duóra nem is tudom azt mondani, hogy ha majd elkapják a fonalat... Mert főleg elsőben egyáltalán nincs benne a nagy meccs.
Az meg siralmas, amit a Heat a gyűrű alatt leművel, majdnem 20 támadó lepettanó a Spursnél, és a baj nem az, hogy ez így alakult, hanem hogy a Heat játékosok kb. nem is ugranak a pattanóért és egyáltalán látni sem lehetett rajtuk, hogy ők ma itt nyerni akarnának.
Mondjuk ahogy a 2. meccs után is, nyilván most is lehet mondani, hogy azért Green és Neal sem fog vélhetően ekkorát játszani, de bennük, főleg Greenben sokkal jobban benne van, hogy villan, szóval én a Spurst látom esélyesebbnek.
És halkan jegyzem meg, hogy szerintem azért mutatja ez a döntő a két HC közti különbséget, Popovich honnan és hogyan kanalazta össze a játékosait a 2. meccses blowout után, hajnalban pedig hozzászagolni sem tudott Spoelstra a meccshez. Kíváncsian várom, hogy ő össze tudja-e szedni majd a Heatet fordított helyzetben, most megteheti.
több mint 11 éve
Amúgy az jutott még eszembe, nem tudom melyik játékos nyilatkozta, hogy az volt a taktikájuk a Bulls ellen, hogy Jordan dobáljon, a többieket le kellett fogni. Namost ez annyira nem működött (egy idő után), de a James-féle Heat ellen ez működőképes lehet. Nyilván ezt leírni elég egyszerű.füligjimmyazt vettem észre eddigi meccsek alatt, hogy james támadja a gyűrűt és ott van duncan, a védője (green v leonard) plusz még egy ember, és a kiosztás után nem dobják be a többiek. és azért azt sztem mind belátjuk h ez nem az ő hibája, és h ez a helyes kosárlabda döntés. a kérdés számomra az, h mikor fogja azt mondani, h basszátok meg ha nem vagytok képesek bedobni a tisztát akkor felrakom magamtól, bár a testem már így is a végét járja...
nagyon jól meg van ez a spurs védekezés szervezve mit ne mondjak
több mint 11 éve
Amúgy az jutott még eszembe, nem tudom melyik játékos nyilatkozta, hogy az volt a taktikájuk a Bulls ellen, hogy Jordan dobáljon, a többieket le kellett fogni. Namost ez annyira nem működött (egy idő után), de a James-féle Heat ellen ez működőképes lehet. Nyilván ezt leírni elég egyszerű.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Azért írtam, hogy nem közvetlenül, de lehet a (h)őskorban volt ilyen.Na, de azért ez se 20+ után 30+. De ne hasogassak szőrszálat 😀 Azért némi lóvét felteszek a Heatre, ebben a 2-3-2 szériában a 2. hazai nagy csapda szokott lenni az alacsonyabban soroltaknak.füligjimmyNem közvetlenül, de pont a Spurs-el esett meg ez a szégyen 2005-ben. Második meccsen nyertek otthon 21 ponttal, utána a harmadikon elverték őket 17-el, majd a köv. meccsen 31-el.danylyhát finoman szólva meglepett ez az eredmény, azt hittem meglovagolja a momentumot a heat, de ilyen játékkal nehézkes lesz. még mindig hiszem h nyerni fognak, de baszott mély ez a spurs be kell vallani...Hát, azt lehet tudni évek óta, hogy ilyen inside-out játékkal kell megverni a Heatet. Mondjuk az meglepő, hogy most ennyi fast break pontot kaptak. Az nem nagy újdonság, hogy "túllepattanózzák" őket. De iso O-val, meg pick&rollokkal kb. esélyed sincs. A sztárok egyelőre csendesek, a másik oldalon Parker szerintem már nem lesz tényező, de Ginobili még mindig nem csinált szinte semmit, Duncan is bőven tud többet. Ha a kiegészítő embereken múlik, akkor azért Spursnél van az előny. Nyilván nem fognak mindig így játszani. Volt már olyan döntő, hogy valaki egy 20+ pontos zakó után kiosszon egy 30+ pontos verést?füligjimmy
lebronról az meg sokat elmond h h játszott h green simán sapkázta ma is :sa.kacsa
Legyen igazad és behúzza a köv. meccset a Miami.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Green és Neal jó kezű játékosok, ma hajnalban kegyetlenül sült a kezük. Ettől függetlenül ebből, ahogy a 2. meccs kiütéséből, nem lehet levonni konzekvenciákat az egész sorozatra nézve ( ugye: 80-20 mert eldöntöttem 😀 ) Valószínűleg nem lesz még egy ilyen meccsük, ahogy Chalmers 19 pontos performansza is uniqe volt. Jamesnek sem tudom elképzelni , hogy lenne még egy ilyen rettenetes meccse, bár a védekezés sem Leonardtól, sem Greentől nem lesz lazább rajta ( 15 pontjából 7-t 1 perc alatt szerzett már közte 20 nál )Bosh nem tudta belőni magát, Wade ismét fogalmatlan volt a második félidőben. De ha bármelyikük elkapja a fonalat...Nehéz lenne Spurs oldalról negatívumot felhozni, de ez nem jelenti azt (Manu még mindig nem kapta el a ritmust, Parker sérülése[?] és, hogy T-Mac nem szerzett pontot 😀 ), hogy simán behúzzuk a kövi kettőt és Championship. Kemény meccsek következnek ahol szerintem momentumok fognak dönteni. GO SPURS!
több mint 11 éve
Na, de azért ez se 20+ után 30+. De ne hasogassak szőrszálat 😀 Azért némi lóvét felteszek a Heatre, ebben a 2-3-2 szériában a 2. hazai nagy csapda szokott lenni az alacsonyabban soroltaknak.Nem közvetlenül, de pont a Spurs-el esett meg ez a szégyen 2005-ben. Második meccsen nyertek otthon 21 ponttal, utána a harmadikon elverték őket 17-el, majd a köv. meccsen 31-el.danylyhát finoman szólva meglepett ez az eredmény, azt hittem meglovagolja a momentumot a heat, de ilyen játékkal nehézkes lesz. még mindig hiszem h nyerni fognak, de baszott mély ez a spurs be kell vallani...Hát, azt lehet tudni évek óta, hogy ilyen inside-out játékkal kell megverni a Heatet. Mondjuk az meglepő, hogy most ennyi fast break pontot kaptak. Az nem nagy újdonság, hogy "túllepattanózzák" őket. De iso O-val, meg pick&rollokkal kb. esélyed sincs. A sztárok egyelőre csendesek, a másik oldalon Parker szerintem már nem lesz tényező, de Ginobili még mindig nem csinált szinte semmit, Duncan is bőven tud többet. Ha a kiegészítő embereken múlik, akkor azért Spursnél van az előny. Nyilván nem fognak mindig így játszani. Volt már olyan döntő, hogy valaki egy 20+ pontos zakó után kiosszon egy 30+ pontos verést?füligjimmy
lebronról az meg sokat elmond h h játszott h green simán sapkázta ma is :sa.kacsa
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem közvetlenül, de pont a Spurs-el esett meg ez a szégyen 2005-ben. Második meccsen nyertek otthon 21 ponttal, utána a harmadikon elverték őket 17-el, majd a köv. meccsen 31-el.hát finoman szólva meglepett ez az eredmény, azt hittem meglovagolja a momentumot a heat, de ilyen játékkal nehézkes lesz. még mindig hiszem h nyerni fognak, de baszott mély ez a spurs be kell vallani...Hát, azt lehet tudni évek óta, hogy ilyen inside-out játékkal kell megverni a Heatet. Mondjuk az meglepő, hogy most ennyi fast break pontot kaptak. Az nem nagy újdonság, hogy "túllepattanózzák" őket. De iso O-val, meg pick&rollokkal kb. esélyed sincs. A sztárok egyelőre csendesek, a másik oldalon Parker szerintem már nem lesz tényező, de Ginobili még mindig nem csinált szinte semmit, Duncan is bőven tud többet. Ha a kiegészítő embereken múlik, akkor azért Spursnél van az előny. Nyilván nem fognak mindig így játszani. Volt már olyan döntő, hogy valaki egy 20+ pontos zakó után kiosszon egy 30+ pontos verést?füligjimmy
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
hát finoman szólva meglepett ez az eredmény, azt hittem meglovagolja a momentumot a heat, de ilyen játékkal nehézkes lesz. még mindig hiszem h nyerni fognak, de baszott mély ez a spurs be kell vallani...Hát, azt lehet tudni évek óta, hogy ilyen inside-out játékkal kell megverni a Heatet. Mondjuk az meglepő, hogy most ennyi fast break pontot kaptak. Az nem nagy újdonság, hogy "túllepattanózzák" őket. De iso O-val, meg pick&rollokkal kb. esélyed sincs. A sztárok egyelőre csendesek, a másik oldalon Parker szerintem már nem lesz tényező, de Ginobili még mindig nem csinált szinte semmit, Duncan is bőven tud többet. Ha a kiegészítő embereken múlik, akkor azért Spursnél van az előny. Nyilván nem fognak mindig így játszani. Volt már olyan döntő, hogy valaki egy 20+ pontos zakó után kiosszon egy 30+ pontos verést?
- Abe Simpson