Bowldog Hálaadást!

NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
végtelenül szórakoztató vagy 😀sapka
Ezt elfogadom bocsánatkérésnek.
Csak a trollkodást nem szeretem.Sobri Jóska
Mondja ezt Jóska 😉 😛.....(akinek persze minden hsz szent és tiszta jó szándékú kötekedés mentes teljesen logikán alapuló 😀)dande
Miért, szerinted mennyi 100/5?

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak a trollkodást nem szeretem.Sobri Jóska
Mondja ezt Jóska 😉 😛.....(akinek persze minden hsz szent és tiszta jó szándékú kötekedés mentes teljesen logikán alapuló 😀)
több mint 11 éve
Csak a trollkodást nem szeretem.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
végtelenül szórakoztató vagy 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
mondta valaki van benne hiba? 😀sapka
Merthogy nincs is.
MMMS csak a menetet kérte, a rizsát nem, ő érti.
Ha te nem, akkor kérdezz bátran személyeskedés helyett.
Én se mondom például, hogy menj vissza a konfekcióosztályra ezzel a névvel.
Ha a tartalmi részt nem tudod cáfolni, márpedig nem is lehet, minek beletrollkodni két egymást értő és kölcsönösen tisztelő ember esélylatolgatásába?

több mint 11 éve
mondta valaki van benne hiba? 😀

több mint 11 éve
ennyire nem unatkozhatsz ...MMMS
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.
azt megtarthatod masnak.MMMS
Oké.
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 MiamiSobri Jóska
igen, pontosan ennyire értesz ehhez a sporthoz
inkább támadj vissza a soccer topicba 😊sapka
Azért érdekelne, hogy hol a hiba a számításokban?!?!
Szerinted 100/5 mennyi? 30????

több mint 11 éve
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
na erre kivancsi vagyok. ird mar le a menetet legyszi. a rizsatol meg kimelj meg kerlek.
Oké.
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 MiamiSobri Jóska
igen, pontosan ennyire értesz ehhez a sporthoz
inkább támadj vissza a soccer topicba 😊

több mint 11 éve
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
Oké.
100/5=20 Spurs
(100/5)x4=80 Miami

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Kiszámoltam.
Sobri Jóska
azt megtarthatod masnak.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Kiszámoltam.
Ez jött ki.
Most mit tegyek?
Ha másnak más, majd leírja.

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
ennyire nem unatkozhatsz ...

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
3-ból, (már csak 2-ből) kell egyet hozni a Miaminak, hogy otthon szépen behúzhassák az utolsó (2) meccsen.
Ez még mindig a legvalószínűbb kimenetel.
Kb. 80-20 még mindig a Heatnek áll a párharc.

több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Én nem akarom Jamest szidni, mert tavaly nagyrészt neki volt köszönhető az OKC legyőzése, de eddig amit a döntőben művel az erősen megkérdőjelezi bennem azt, amikor sokan már arról beszélnek, hogy Jordan who? Hány mérkőzés volt Jordannak, amikor ha a társaknak nem ment, akkor legalább Ő ne próbált volna pontokat szerezni, különösen egy nagydöntőben? Értem én hogy jól lát James a pályán, és jobban passzol, de ilyen helyzetekben látszik meg ki "A" játékos, és ki nem.Eazzy
Huuu azert a vege erosre sikeredett
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
Én nem akarom Jamest szidni, mert tavaly nagyrészt neki volt köszönhető az OKC legyőzése, de eddig amit a döntőben művel az erősen megkérdőjelezi bennem azt, amikor sokan már arról beszélnek, hogy Jordan who? Hány mérkőzés volt Jordannak, amikor ha a társaknak nem ment, akkor legalább Ő ne próbált volna pontokat szerezni, különösen egy nagydöntőben? Értem én hogy jól lát James a pályán, és jobban passzol, de ilyen helyzetekben látszik meg ki "A" játékos, és ki nem.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
1-1 után aki a harmadik meccset nyeri kb. 90%-os eséllyel nyer (tény)
de most a párharcban a negyedik meccs lesz a döntő, a Heat az életéért fog kaparni, és a Spursnek is kell menni, különben visszamennek Miamiba a párharc végén, ami biztosan nem lesz kellemes

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!

Ahogy szemmel követi a triplát 😀
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát azért az túlzás, hogy James rendre tisztára adja a lasztit, a többiek pedig kihagyják.
Pont azt veszem észre, hogy egy idő után teljesen fogalmatlanná vált a támadójátéka, James azt sem vállalta el, amit eddig mindig vállalt, erőltette folyton a passzolgatást, de dobóhelyzetet meg nem tudtak kidolgozni és egy rakat dobást így nehezebb helyzetből kellett elengednie mindenkinek. Wade meg egyre borzalmasabb, már a középtávolit sem meri eldobni, mindent elmond a Heat offenseről az, hogy a 3-4. negyedben, mikor Miller a pályán volt, kb. végig arra mentek, hogy ő dobhasson triplát, mert már csak az mentheti meg őket.
A 2. meccs után mondtam, hogy James nem lesz még egyszer ilyen gyenge, hát tévedtem, és úgy tűnik, hogy fejben nem is tudja magát összeszedni.
És az a baj, hogy erre a mostani Bosh-Wade duóra nem is tudom azt mondani, hogy ha majd elkapják a fonalat... Mert főleg elsőben egyáltalán nincs benne a nagy meccs.
Az meg siralmas, amit a Heat a gyűrű alatt leművel, majdnem 20 támadó lepettanó a Spursnél, és a baj nem az, hogy ez így alakult, hanem hogy a Heat játékosok kb. nem is ugranak a pattanóért és egyáltalán látni sem lehetett rajtuk, hogy ők ma itt nyerni akarnának.
Mondjuk ahogy a 2. meccs után is, nyilván most is lehet mondani, hogy azért Green és Neal sem fog vélhetően ekkorát játszani, de bennük, főleg Greenben sokkal jobban benne van, hogy villan, szóval én a Spurst látom esélyesebbnek.
És halkan jegyzem meg, hogy szerintem azért mutatja ez a döntő a két HC közti különbséget, Popovich honnan és hogyan kanalazta össze a játékosait a 2. meccses blowout után, hajnalban pedig hozzászagolni sem tudott Spoelstra a meccshez. Kíváncsian várom, hogy ő össze tudja-e szedni majd a Heatet fordított helyzetben, most megteheti.

több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Amúgy az jutott még eszembe, nem tudom melyik játékos nyilatkozta, hogy az volt a taktikájuk a Bulls ellen, hogy Jordan dobáljon, a többieket le kellett fogni. Namost ez annyira nem működött (egy idő után), de a James-féle Heat ellen ez működőképes lehet. Nyilván ezt leírni elég egyszerű.füligjimmy
azt vettem észre eddigi meccsek alatt, hogy james támadja a gyűrűt és ott van duncan, a védője (green v leonard) plusz még egy ember, és a kiosztás után nem dobják be a többiek. és azért azt sztem mind belátjuk h ez nem az ő hibája, és h ez a helyes kosárlabda döntés. a kérdés számomra az, h mikor fogja azt mondani, h basszátok meg ha nem vagytok képesek bedobni a tisztát akkor felrakom magamtól, bár a testem már így is a végét járja...
nagyon jól meg van ez a spurs védekezés szervezve mit ne mondjak
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Amúgy az jutott még eszembe, nem tudom melyik játékos nyilatkozta, hogy az volt a taktikájuk a Bulls ellen, hogy Jordan dobáljon, a többieket le kellett fogni. Namost ez annyira nem működött (egy idő után), de a James-féle Heat ellen ez működőképes lehet. Nyilván ezt leírni elég egyszerű.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
hát finoman szólva meglepett ez az eredmény, azt hittem meglovagolja a momentumot a heat, de ilyen játékkal nehézkes lesz. még mindig hiszem h nyerni fognak, de baszott mély ez a spurs be kell vallani...
lebronról az meg sokat elmond h h játszott h green simán sapkázta ma is :sa.kacsa
Hát, azt lehet tudni évek óta, hogy ilyen inside-out játékkal kell megverni a Heatet. Mondjuk az meglepő, hogy most ennyi fast break pontot kaptak. Az nem nagy újdonság, hogy "túllepattanózzák" őket. De iso O-val, meg pick&rollokkal kb. esélyed sincs. A sztárok egyelőre csendesek, a másik oldalon Parker szerintem már nem lesz tényező, de Ginobili még mindig nem csinált szinte semmit, Duncan is bőven tud többet. Ha a kiegészítő embereken múlik, akkor azért Spursnél van az előny. Nyilván nem fognak mindig így játszani. Volt már olyan döntő, hogy valaki egy 20+ pontos zakó után kiosszon egy 30+ pontos verést?füligjimmy
Nem közvetlenül, de pont a Spurs-el esett meg ez a szégyen 2005-ben. Második meccsen nyertek otthon 21 ponttal, utána a harmadikon elverték őket 17-el, majd a köv. meccsen 31-el.danyly
Na, de azért ez se 20+ után 30+. De ne hasogassak szőrszálat 😀 Azért némi lóvét felteszek a Heatre, ebben a 2-3-2 szériában a 2. hazai nagy csapda szokott lenni az alacsonyabban soroltaknak.füligjimmy
Azért írtam, hogy nem közvetlenül, de lehet a (h)őskorban volt ilyen.
Legyen igazad és behúzza a köv. meccset a Miami.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Green és Neal jó kezű játékosok, ma hajnalban kegyetlenül sült a kezük. Ettől függetlenül ebből, ahogy a 2. meccs kiütéséből, nem lehet levonni konzekvenciákat az egész sorozatra nézve ( ugye: 80-20 mert eldöntöttem 😀 ) Valószínűleg nem lesz még egy ilyen meccsük, ahogy Chalmers 19 pontos performansza is uniqe volt. Jamesnek sem tudom elképzelni , hogy lenne még egy ilyen rettenetes meccse, bár a védekezés sem Leonardtól, sem Greentől nem lesz lazább rajta ( 15 pontjából 7-t 1 perc alatt szerzett már közte 20 nál )Bosh nem tudta belőni magát, Wade ismét fogalmatlan volt a második félidőben. De ha bármelyikük elkapja a fonalat...

Nehéz lenne Spurs oldalról negatívumot felhozni, de ez nem jelenti azt (Manu még mindig nem kapta el a ritmust, Parker sérülése[?] és, hogy T-Mac nem szerzett pontot 😀 ), hogy simán behúzzuk a kövi kettőt és Championship. Kemény meccsek következnek ahol szerintem momentumok fognak dönteni. GO SPURS!
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
hát finoman szólva meglepett ez az eredmény, azt hittem meglovagolja a momentumot a heat, de ilyen játékkal nehézkes lesz. még mindig hiszem h nyerni fognak, de baszott mély ez a spurs be kell vallani...
lebronról az meg sokat elmond h h játszott h green simán sapkázta ma is :sa.kacsa
Hát, azt lehet tudni évek óta, hogy ilyen inside-out játékkal kell megverni a Heatet. Mondjuk az meglepő, hogy most ennyi fast break pontot kaptak. Az nem nagy újdonság, hogy "túllepattanózzák" őket. De iso O-val, meg pick&rollokkal kb. esélyed sincs. A sztárok egyelőre csendesek, a másik oldalon Parker szerintem már nem lesz tényező, de Ginobili még mindig nem csinált szinte semmit, Duncan is bőven tud többet. Ha a kiegészítő embereken múlik, akkor azért Spursnél van az előny. Nyilván nem fognak mindig így játszani. Volt már olyan döntő, hogy valaki egy 20+ pontos zakó után kiosszon egy 30+ pontos verést?füligjimmy
Nem közvetlenül, de pont a Spurs-el esett meg ez a szégyen 2005-ben. Második meccsen nyertek otthon 21 ponttal, utána a harmadikon elverték őket 17-el, majd a köv. meccsen 31-el.danyly
Na, de azért ez se 20+ után 30+. De ne hasogassak szőrszálat 😀 Azért némi lóvét felteszek a Heatre, ebben a 2-3-2 szériában a 2. hazai nagy csapda szokott lenni az alacsonyabban soroltaknak.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Nem közvetlenül, de pont a Spurs-el esett meg ez a szégyen 2005-ben. Második meccsen nyertek otthon 21 ponttal, utána a harmadikon elverték őket 17-el, majd a köv. meccsen 31-el.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Hát, azt lehet tudni évek óta, hogy ilyen inside-out játékkal kell megverni a Heatet. Mondjuk az meglepő, hogy most ennyi fast break pontot kaptak. Az nem nagy újdonság, hogy "túllepattanózzák" őket. De iso O-val, meg pick&rollokkal kb. esélyed sincs. A sztárok egyelőre csendesek, a másik oldalon Parker szerintem már nem lesz tényező, de Ginobili még mindig nem csinált szinte semmit, Duncan is bőven tud többet. Ha a kiegészítő embereken múlik, akkor azért Spursnél van az előny. Nyilván nem fognak mindig így játszani. Volt már olyan döntő, hogy valaki egy 20+ pontos zakó után kiosszon egy 30+ pontos verést?

- Abe Simpson