NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Világosítson fel valaki ha én lemaradtam valamiről,de miért van ekkora felhajtás Parker utolsó kosara körül?Felmegyek az nba.com-ra mindenütt ez,ilyen interjú olyan interjú,interjú Parekerrel,mintha a 7ik meccsen dobta volna azt a flóteret.Én még a gamewinnig kifejezéssel is tudnék vitatkozni,mert ha jól emlékszem 90-88 volt az állás előtte,tehát közvetlen nem volt gamewinning shot,persze baszott fontos kosár volt mert a heat így 3 ponton kívülre került,de láttunk már ennél sokkal sokkal "clutchabb" megmozdulásokat a döntőkben,nem is kell messzire vissza menni,meg nem az első meccsen.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
nem az volt a kérdés, hogy befújták-e, hanem hogy az volt vagy nem volt az.Az NBA-ben a lábhiba befújása nem konzekvensen történik.danylyvezeti a labdát, amikor lemegy a padlóra, akkor reflexből magához akarja ölelni, és mindkét kezével hozzáér.mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...slowmotionSzerintem nézd még meg párszor a jelenetet, mert ha a meccs előtt nem változtatták meg a szabályt akkor ez nem volt kétszer indulás.Blaise
ez után még pattogtatja a labdát, innentől nincs értelme humorizálni a meccs előtti szabályváltoztatással.
necces, és értem, hogy nem fogja a bíró befújni (egy olyan ligáról beszélünk, ahol ha látványosabb a zsákolás, akkor akár négyet is léphetsz a labdával), de attól még az.slowmotion
ahol bíró van, ott szubjektivitás is van, ahol sebesség van, ott hiba van. les is létezik, amit nem fúj be a bíró, pass interference is, safe call is szokott lenni, amikor nem kéne, sőt ha nem a két premier pályán játszol pl a Roland Garroson, akkor az ütés helyét is szubjektíven állapítja meg a bíró. attól még az les, PI, out és out/in.
több mint 11 éve
Az NBA-ben a lábhiba befújása nem konzekvensen történik.vezeti a labdát, amikor lemegy a padlóra, akkor reflexből magához akarja ölelni, és mindkét kezével hozzáér.mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...slowmotionSzerintem nézd még meg párszor a jelenetet, mert ha a meccs előtt nem változtatták meg a szabályt akkor ez nem volt kétszer indulás.Blaise
ez után még pattogtatja a labdát, innentől nincs értelme humorizálni a meccs előtti szabályváltoztatással.
necces, és értem, hogy nem fogja a bíró befújni (egy olyan ligáról beszélünk, ahol ha látványosabb a zsákolás, akkor akár négyet is léphetsz a labdával), de attól még az.slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
vezeti a labdát, amikor lemegy a padlóra, akkor reflexből magához akarja ölelni, és mindkét kezével hozzáér.mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...slowmotionSzerintem nézd még meg párszor a jelenetet, mert ha a meccs előtt nem változtatták meg a szabályt akkor ez nem volt kétszer indulás.Blaise
necces, és értem, hogy nem fogja a bíró befújni (egy olyan ligáról beszélünk, ahol ha látványosabb a zsákolás, akkor akár négyet is léphetsz a labdával), de attól még az.
több mint 11 éve
mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...slowmotionszerintem sem volt az, de ha mégis ilyet nem fújnak be
csakúgy mint james totyogását mikor oldalról kapja a labdát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...slowmotionSzerintem nézd még meg párszor a jelenetet, mert ha a meccs előtt nem változtatták meg a szabályt akkor ez nem volt kétszer indulás.
több mint 11 éve
mekkora kétindulás volt Parker utolsó kosara, te jó ég...
több mint 11 éve
James tripla dupla ellenére Leonard mekkorát védekezett rajta. 😮 Támadásban 4 TO (Pacers képes volt 10-15-t is összehozni) az nagyon nem gyenge, de a triplákat jobban kellene dobni. Manunak meg le kellene szokni a megye kettes hülyeségekről a végjátékokban, mert megint az a tripla másfél perccel a vége előtt... Nealt nagyon próbálta Pop belövetni mert sokat volt a pályán, de ez azért nem volt acélos.Wadet nem merem szapulni, mert mindig hozza kiegyensúlyozottan amit tud és ha kell extrát, de utolsó 15 percben nincs pontja és kísérlete is kb 1 úgy nehéz ügy 😉 Bosh meg dobálja csak nyugodtan a triplákat, akár Allen helyett is akinek nagyon sült a keze.
több mint 11 éve
jól mondtátok, tényleg fásultak voltak a srácok... 1 negyed erejéig 😀 Duncan első 5 dobás 0 poont, abból legalább 3 ziccer, aztán belendült a gépezet öröm volt nézni, innentől nincs más dolgunk csak a hazai meccseket hozni, és szevasz Heat 😀eaglesmcnabba Spurs mérlege, mikor 5 napnál több idejük volt pihenni: 8-0
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
jól mondtátok, tényleg fásultak voltak a srácok... 1 negyed erejéig 😀 Duncan első 5 dobás 0 poont, abból legalább 3 ziccer, aztán belendült a gépezet öröm volt nézni, innentől nincs más dolgunk csak a hazai meccseket hozni, és szevasz Heat 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ilyen szintű mákot már régen láttam kosár pályán. (pattanók, dobások) Bár igazság szerint a Miami is elszúrta, nem is kicsit, Jamesnek jóval többet kell vállalnia dobásban.
több mint 11 éve
De megnézném a Ben Wallace fémjelezte fantasztikusan védekező Pistonst ez ellen a James vezette fantasztiikusan támadó Heat ellen...Én nem vagyok Pistons drukker, de azok a Spurs elleni nagydöntős meccsek felejthetetlenek. Imádtam azokat nézni. Rengeteg statisztikát, újságcikket, internetes hírt összegyűjtöttem a párharccal kapcsolatban.
És hamár Wade. Kíváncsi volnék mi lett volna vele ha a Pistons nem Darko Milicic-et draftolja 1/1re hanem őt (vagy Melo-t). Atyaég...Bazzani
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Wade nekem is nagy kedvencem volt, de megnyerte magának a saját gyűrűjét, aztán még rátett egyet James-el, és nem úgy néz ki, mint aki annyira megszakadna már bármiért is a pályán. Néha napján ha előjön a kedve, akkor hozza amit tud, de azt a 2006-os dominálást amit be tudott mutatni, azt már nagyon rég nem hozza -> nem azt nyújtja amit tud, de legalábbis konstans semmiképp.EazzyŐszintén azt ami ő abban a döntőben leművelt kb Jordan óta nem láttam. Nekem nba talan eddigi legfelsjthetlenebb elmenye( Heat Dwade fankent) , de hogy valaki azt elvárja hogy ilyen szinten konzisztensen jatsszon az eleg vicces.
Sajnos Wade teste elegge elkopós ( Pacers elleni utolsó meccsen is úgy hozott egy elit teljesítményt hogy kb 60-80% os max).
Nem tudom mit tudna tenni James nelkul egy mas szerkezetű csapatban , de rendszeres sérülései miatt szerintem az egykori szintjét már nem tudná megütni.
Viszont nem tudok perpill ennek ellenere se 10 jobb jatekost mondani nala ( aki nem ponterossegben hanem vezerkent, clutchkent es gyoztes tipusként ) előrébb van nála.
több mint 11 éve
Valakit letrollozni elég trollkodás, nem gondolod?Sobri JóskaHa rólad van szó talán bocsánatos 😊
több mint 11 éve
Senki nem akar téged meggyőzni.Ez már itt off, ezért nem is szaporítom ebben a témában tovább a hozzászólásaim számát, mert veled tényleg felesleges leállni karaktereket váltani. Nem vitázol, hanem meggyőzni próbálsz még akkor is amikor az állításod Te magad sem tudod alátámasztani. Élvezed a troll szerepét és ennek bedőltem. Így jártam.BlaiseMert ehhez van kedvem?A lényeg, hogy engem, akinek Tebow a kedvenc QB-ja, akarnál meggyőzni, hogy Wade nem az, akinek látom?Ezek alapján minek mész bele akármilyen vitába? Tartsd meg magadnak a véleményedet, és (szigorúan magadban) nevess ki minket, hogy milyen hülyék vagyunk mert más a véleményünk.Blaise
Szerintem az. 😊Sobri Jóska
Mondj meggyőzőbb érvet egy vitára.Sobri Jóska
Nem feltételeztem, hogy egy idegen beírására egy fórumon megváltoztatod a már kialakult véleményed, bármennyire is butaság, vagy átgondolatlan.
Leírtam a meglátásom Wade-ről.
Azt hitted, majd odaböfögsz valami megalapozatlan ellenvéleményt, és azt kapod: "hogyne, persze, én vélekedek rosszul?"
Ha igen, akkor nem neked való a fórumozás.
Ha nem, akkor meg mit lepődsz meg, és mit trollozol?
Valakit letrollozni elég trollkodás, nem gondolod?
több mint 11 éve
Ez már itt off, ezért nem is szaporítom ebben a témában tovább a hozzászólásaim számát, mert veled tényleg felesleges leállni karaktereket váltani. Nem vitázol, hanem meggyőzni próbálsz még akkor is amikor az állításod Te magad sem tudod alátámasztani. Élvezed a troll szerepét és ennek bedőltem. Így jártam.Mert ehhez van kedvem?A lényeg, hogy engem, akinek Tebow a kedvenc QB-ja, akarnál meggyőzni, hogy Wade nem az, akinek látom?Ezek alapján minek mész bele akármilyen vitába? Tartsd meg magadnak a véleményedet, és (szigorúan magadban) nevess ki minket, hogy milyen hülyék vagyunk mert más a véleményünk.Blaise
Mondj meggyőzőbb érvet egy vitára.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Mert ehhez van kedvem?A lényeg, hogy engem, akinek Tebow a kedvenc QB-ja, akarnál meggyőzni, hogy Wade nem az, akinek látom?Ezek alapján minek mész bele akármilyen vitába? Tartsd meg magadnak a véleményedet, és (szigorúan magadban) nevess ki minket, hogy milyen hülyék vagyunk mert más a véleményünk.Blaise
Mondj meggyőzőbb érvet egy vitára.
több mint 11 éve
a lényegi kérdés felett megint elmentél 😕Te hány karaktert írtál ide a fórumra idén?
segítek!
"Jóska! Mennyi meccsen láttad játszani az elmúlt években Wade-et?"sapka
több mint 11 éve
Jughead
5 221
De megnézném a Ben Wallace fémjelezte fantasztikusan védekező Pistonst ez ellen a James vezette fantasztiikusan támadó Heat ellen...1/2-re az az évi 1/1 LeBron volt a Cavsnél. 😉
És hamár Wade. Kíváncsi volnék mi lett volna vele ha a Pistons nem Darko Milicic-et draftolja 1/1re hanem őt (vagy Melo-t). Atyaég...Bazzani
Hát nem tudom James a lényegesen gyengébb Cavsszel majdnem kiütötte őket, szóval nem hinném, hogy akkor fejtörést okoznának, pláne, hogy sem Sheed, sem pedig Big Ben nem a támadó oldalon történő palánk alatti dominancia miatt lett az aki, márpedig egyértelmű, hogy ha valahol akkor ott kell megverni a Heatet (ezért félnék a Grizzliestől, és ezért nem félek annyira a Spurstől)...
Wade-del együtt az a Pistons jó lett volna még 1 gyűrűre mindenképpen, többre neccesen... 😉
több mint 11 éve
De megnézném a Ben Wallace fémjelezte fantasztikusan védekező Pistonst ez ellen a James vezette fantasztiikusan támadó Heat ellen...És hamár Wade. Kíváncsi volnék mi lett volna vele ha a Pistons nem Darko Milicic-et draftolja 1/1re hanem őt (vagy Melo-t). Atyaég...
több mint 11 éve
Wade nekem is nagy kedvencem volt, de megnyerte magának a saját gyűrűjét, aztán még rátett egyet James-el, és nem úgy néz ki, mint aki annyira megszakadna már bármiért is a pályán. Néha napján ha előjön a kedve, akkor hozza amit tud, de azt a 2006-os dominálást amit be tudott mutatni, azt már nagyon rég nem hozza -> nem azt nyújtja amit tud, de legalábbis konstans semmiképp.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A lényeg, hogy engem, akinek Tebow a kedvenc QB-ja, akarnál meggyőzni, hogy Wade nem az, akinek látom?Ezek alapján minek mész bele akármilyen vitába? Tartsd meg magadnak a véleményedet, és (szigorúan magadban) nevess ki minket, hogy milyen hülyék vagyunk mert más a véleményünk.
több mint 11 éve
Azért az, hogy Pacers kaparna a PO-ért, sztem eléggé erős túlzás. Az utolsó meccsen nem nyújtottak sokat, az igaz, de ez betudható annak is, hogy viszonylag fiatal csapat, akik még soha nem voltak ehhez hasonló helyzetben. Nagyon rendben van ez a csapat szvsz, és ha lett volna egy-két használható játékosuk a padról (vagy egy egészséges, használható Granger), és nem csak kb. 6 ember tudna kosarazni a csapatból, akkor meg is fogták volna a Heat-et. Sztem semmivel se kevesebb ez a csapat, mint pl keleten a Memphis. Wade-t pedig sztem nem kell isteníteni, hanem azt csinálja, amit minden ilyen játékosnak tennie kéne. Tudja, hogy teljesen tropa a térde, és nem vállalja túl magát. Az, hogy beáll James mögé, meg eléggé evidens, tekintve, hogy James perpillanat a legjobb játékos. Védekezésben kiveszi a részét, támadásban nyújt annyit amennyit tud, de azért a sorozatban voltak eléggé homály meccsei is, a 7ikre kijött neki a lépés.kisvanek4Egy kicsit a csalódottságom is mondatta velem, de nem tudnám rámondani erre a Pacersre, hogy jobb csapat mint mondjuk a GSW/DEN. A Memphis meg szerintem egyértelműen jobb náluk. Ma letudva a tegnapi meccs "élményét" úgy fogalmaznák, hogy meg lenne, de nem lenne sima a PO a Pacersnek Nyugaton.
több mint 11 éve
a lényegi kérdés felett megint elmentél 😕segítek!
"Jóska! Mennyi meccsen láttad játszani az elmúlt években Wade-et?"
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Valamit félreolvastál, ismerem a történetet.Én nem így látom.Jóska! Mennyi meccsen láttad játszani az elmúlt években Wade-et? Mert ő pont képes eltűnni, nála pont a napi forma, hangulat, stb. a meghatározó. Nem kell sokat visszanézned, 4-6. meccs az Indy ellen. Tény és való, hogy az elmúlt 10 év egyik legjobb combo guardja, de "jelenkor legnagyobbja" kifejezés valószínűleg csak nálad áll meg, ahogy írtad is: "számomra".
Nekem ő olyan sportoló, aki mindig hozza amit tud, és néha még extrát is.
A sporton kívül is szeretem a megbízható, számítható embereket, akik egy bizonyos teljesítményre mindig képesek, ha esik, ha fúj. Nem keresnek kifogásokat, se mentségeket, se magyarázatokat, ugyanis nincs mire, hozzák, amit tudnak.
A tavalyi sorozatban is, ebben is Wade számomra az az ember, aki lehet nem egy James kaliberű zseni, de azért nem is futottak még kategória.
Azért volt ő nagyobb sztár Miamiban, mint bárki elötte. Ebből az attitűdből beállni a csapatba, visszalépni az NBA jelenlegi top-sztárja mögé számomra szimpatikus. Ha el akart volna igazolni lett volna hova, több pénzért is. Ha nem akceptálja a James igazolást, senkinek egy szava se lehetett volna, ő volt ott "elöbb".
De nem is ez az, amiért a jelenkor legnagyobbja számomra, hanem az a képessége, amit már írtam, hogy a tudása nem függ napi formától, hangulattól, körülményektől, prezentálja meccsről meccsre. És ha meg úgy szükséges, akkor a standard 95-100%-ot feltornázza, és előlép az "árnyékból". A tavalyi döntőn is ezt tette, és most is.Sobri Jóska
Ő nem akarta volna James igazolását? Hát kéremszépen, ez a 3 jómadár leült beszélni Peking után és abban maradtak, hogy mikor lejár a szerződésük egy helyre igazolnak. Jöttek is a sign and trade-ek 2010-ben.gdavid
Azt írtam "ha el akart volna igazolni", dehát persze, hogy nem akart, bevállalta a szitut, de ez csak amolyan emocionális dolog, nem ez volt a lényeg.
A lényeg, hogy engem, akinek Tebow a kedvenc QB-ja, akarnál meggyőzni, hogy Wade nem az, akinek látom?
Szerintem az. 😊