NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Én nem így látom.Jóska! Mennyi meccsen láttad játszani az elmúlt években Wade-et? Mert ő pont képes eltűnni, nála pont a napi forma, hangulat, stb. a meghatározó. Nem kell sokat visszanézned, 4-6. meccs az Indy ellen. Tény és való, hogy az elmúlt 10 év egyik legjobb combo guardja, de "jelenkor legnagyobbja" kifejezés valószínűleg csak nálad áll meg, ahogy írtad is: "számomra".
Nekem ő olyan sportoló, aki mindig hozza amit tud, és néha még extrát is.
A sporton kívül is szeretem a megbízható, számítható embereket, akik egy bizonyos teljesítményre mindig képesek, ha esik, ha fúj. Nem keresnek kifogásokat, se mentségeket, se magyarázatokat, ugyanis nincs mire, hozzák, amit tudnak.
A tavalyi sorozatban is, ebben is Wade számomra az az ember, aki lehet nem egy James kaliberű zseni, de azért nem is futottak még kategória.
Azért volt ő nagyobb sztár Miamiban, mint bárki elötte. Ebből az attitűdből beállni a csapatba, visszalépni az NBA jelenlegi top-sztárja mögé számomra szimpatikus. Ha el akart volna igazolni lett volna hova, több pénzért is. Ha nem akceptálja a James igazolást, senkinek egy szava se lehetett volna, ő volt ott "elöbb".
De nem is ez az, amiért a jelenkor legnagyobbja számomra, hanem az a képessége, amit már írtam, hogy a tudása nem függ napi formától, hangulattól, körülményektől, prezentálja meccsről meccsre. És ha meg úgy szükséges, akkor a standard 95-100%-ot feltornázza, és előlép az "árnyékból". A tavalyi döntőn is ezt tette, és most is.Sobri Jóska
Ő nem akarta volna James igazolását? Hát kéremszépen, ez a 3 jómadár leült beszélni Peking után és abban maradtak, hogy mikor lejár a szerződésük egy helyre igazolnak. Jöttek is a sign and trade-ek 2010-ben.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Ez a Wade meg megérdemelne még akárhány gyűrűt meg... Elkezdhetnénk sorolni napestig azokat a játékosokat akik megérdemelnének/megérdemelték volna. Wade csak annyit tett, hogy realizálta, hogy nem Ő a Heat legjobb kosarasa és ezt elfogadta. Az, hogy valamit reálisan lát az ne érjen már gyűrűt. Leadott a fizetési igényeiből, hogy bajnokságokat nyerjen, ennyit tettBlaiseÉn nem így látom.
Nekem ő olyan sportoló, aki mindig hozza amit tud, és néha még extrát is.
A sporton kívül is szeretem a megbízható, számítható embereket, akik egy bizonyos teljesítményre mindig képesek, ha esik, ha fúj. Nem keresnek kifogásokat, se mentségeket, se magyarázatokat, ugyanis nincs mire, hozzák, amit tudnak.
A tavalyi sorozatban is, ebben is Wade számomra az az ember, aki lehet nem egy James kaliberű zseni, de azért nem is futottak még kategória.
Azért volt ő nagyobb sztár Miamiban, mint bárki elötte. Ebből az attitűdből beállni a csapatba, visszalépni az NBA jelenlegi top-sztárja mögé számomra szimpatikus. Ha el akart volna igazolni lett volna hova, több pénzért is. Ha nem akceptálja a James igazolást, senkinek egy szava se lehetett volna, ő volt ott "elöbb".
De nem is ez az, amiért a jelenkor legnagyobbja számomra, hanem az a képessége, amit már írtam, hogy a tudása nem függ napi formától, hangulattól, körülményektől, prezentálja meccsről meccsre. És ha meg úgy szükséges, akkor a standard 95-100%-ot feltornázza, és előlép az "árnyékból". A tavalyi döntőn is ezt tette, és most is.
több mint 11 éve
A Pacers rettenetesen nagy csalódás volt 2 negyedig. Addig bírtam nézni amit művelnek. Kár, hogy őket tarják a nagy Heat szorongatónak keleten, miközben a túloldalon kaparhatnának a PO-ért.Azért az, hogy Pacers kaparna a PO-ért, sztem eléggé erős túlzás. Az utolsó meccsen nem nyújtottak sokat, az igaz, de ez betudható annak is, hogy viszonylag fiatal csapat, akik még soha nem voltak ehhez hasonló helyzetben. Nagyon rendben van ez a csapat szvsz, és ha lett volna egy-két használható játékosuk a padról (vagy egy egészséges, használható Granger), és nem csak kb. 6 ember tudna kosarazni a csapatból, akkor meg is fogták volna a Heat-et. Sztem semmivel se kevesebb ez a csapat, mint pl keleten a Memphis. Wade-t pedig sztem nem kell isteníteni, hanem azt csinálja, amit minden ilyen játékosnak tennie kéne. Tudja, hogy teljesen tropa a térde, és nem vállalja túl magát. Az, hogy beáll James mögé, meg eléggé evidens, tekintve, hogy James perpillanat a legjobb játékos. Védekezésben kiveszi a részét, támadásban nyújt annyit amennyit tud, de azért a sorozatban voltak eléggé homály meccsei is, a 7ikre kijött neki a lépés.
Ez a Wade meg megérdemelne még akárhány gyűrűt meg... Elkezdhetnénk sorolni napestig azokat a játékosokat akik megérdemelnének/megérdemelték volna. Wade csak annyit tett, hogy realizálta, hogy nem Ő a Heat legjobb kosarasa és ezt elfogadta. Az, hogy valamit reálisan lát az ne érjen már gyűrűt. Leadott a fizetési igényeiből, hogy bajnokságokat nyerjen, ennyit tettBlaise
több mint 11 éve
A Pacers rettenetesen nagy csalódás volt 2 negyedig. Addig bírtam nézni amit művelnek. Kár, hogy őket tarják a nagy Heat szorongatónak keleten, miközben a túloldalon kaparhatnának a PO-ért. Ez a Wade meg megérdemelne még akárhány gyűrűt meg... Elkezdhetnénk sorolni napestig azokat a játékosokat akik megérdemelnének/megérdemelték volna. Wade csak annyit tett, hogy realizálta, hogy nem Ő a Heat legjobb kosarasa és ezt elfogadta. Az, hogy valamit reálisan lát az ne érjen már gyűrűt. Leadott a fizetési igényeiből, hogy bajnokságokat nyerjen, ennyit tett
több mint 11 éve
Szerintem Wade megérdemel még akárhány bajnokságot.Simán top10-es játékos az NBA-ben, mégis be tud állni James mögé, nem fújja magát, nem duzzog, teszi a dolgát, stabilan hozza amit tud, és ha kell a plusz azt is megoldja.
Nagyon nagy kedvenc, az elmúlt évek számomra magasan legkiemelkedőbb játékosa.
több mint 11 éve
Sarkítva, de egy Wade-nyivel volt jobb a Heat. Meg persze amit sapka is írt a lélektelen játék a második negyed közepétől. És meglepő módon a fújások is rendben voltak (a negyedik negyedet nem néztem, mert akkor már nem hittem hogy fordíthat a Pacers).Nem tetszik a döntő párosítás, egyik csapatot sem szívlelem.
több mint 11 éve
Az a jó a Heat-ben, hogy tud váltani játékstílust, akár egyik meccsről a másikra is. Főleg most szükség van a gyors váltásokra, mert most már nem babra megy a játék (persze a PO-ban azért sose, még ha 1. kör is). A Spurs-nél ott van guru Popo + a magas emberek + Parker fürgesége. Kemény kis meccs lesz. Remélem 7 meccses lesz, hadd élvezzük a jót jó sokáig. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
csalódott vagyok, úgy hittem a Pacersbe, főleg a nagyon bíztató 6. meccs után, úgy hogy akkor se Wade se Bosh, de áhh...megnéztem az ismétlést (miért tudják megoldani, hogy az nba magyar közv. 1000x élvezhetőbb mint az nfl??), és ez a teljesen lélektelen játék -8, -10-nél nagyon elkeserítő volt
kíváncsi vagyok mi lesz Westtel és Grangerrel
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Végre nyertem egy kis pénzt a Heaten, egyből szimpatikusabbak. A 38 büntető se ártott persze, de mivel nem láttam a meccset, ezt már tényleg a rosszmájúság mondatja velem.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Grant után 2 nappal a másik 95ös Rookie of the year nyertes is visszavonult.😕
Köszönet az elmúlt évekért, Jason Kidd!iktriad
nekem ő volt A Passzkirály (tudom, Stockton megelőzi, de Kidd nem tudott 8000 asszisztot adni Malone-nak teljesen érthető okokból), örültem, amikor tizenhat vagy tizenhét év után végre szerzett egy gyűrűt.
jó pihenést!
több mint 11 éve
Na épp ezen morfondíroztam én is vajon sikerül e megoldaniuk sikerült most már csak nekem kell az ébrenlétet 😛, vagy majd az ismétlést megnézni de a baj, hogy az eredmény megnézését úgy sem tudom kikerülni. Mindegy go Pacers!
több mint 11 éve
elméletileg nem is adta volna, mivel kifogytak a szerződésben foglalt meccskeretből, de valahogy megoldották. Lehet az NBA sem adta olyan csillagászati összegért.király ! Mentségemre szóljon, délelőtt mikor néztem, még nem volt fenn ez a hír.DubKülön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubwww.sport1tv.hu/Hirek/2013/06/03/stv_nba_ecf76xrace77
több mint 11 éve
Dub
1 019
király ! Mentségemre szóljon, délelőtt mikor néztem, még nem volt fenn ez a hír.Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubwww.sport1tv.hu/Hirek/2013/06/03/stv_nba_ecf76xrace77
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubwww.sport1tv.hu/Hirek/2013/06/03/stv_nba_ecf76
több mint 11 éve
Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).Dubadja...
több mint 11 éve
Dub
1 019
Külön gratulálnék a sport1-nek, hogy nem sikerül a mindent eldöntő 7-ik meccset adni. Egyébként go Pacers (bár tartok tőle, hogy nagy lesz a bírói ellenszél).
több mint 11 éve
Hát kezdek aggódni hogy a Heat (playoffba) döntőbe kerul-e.oda fognak. lehet, hogy unalmas állandóan LBJ-t az emberek arcába tolni, de mégiscsak ő a legjobban marketingelhető játékos a ligában. Miamiban, hetedik meccsen nem fognak ellenük fújni, az egyszer ziher, sőt...
Bosh noveszthetne egy kis tököt( bár ennyi év után meglepő lenne )Toca
több mint 11 éve
Ha akartam volna, nem értem félre direkt és nem szemétkedek, de hétfő reggel volt... 😊Hétfő reggel írtam, szerintem nem kell más indok. 😀TocaHát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e.Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀somoskovig
több mint 11 éve
Hétfő reggel írtam, szerintem nem kell más indok. 😀Hát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e.Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀somoskovig
több mint 11 éve
Hát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e.Szerintem bejutnak, de ez csak tipp... 😀
több mint 11 éve
Hát kezdek aggódni hogy a Heat playoffba kerul-e. Bosh noveszthetne egy kis tököt( bár ennyi év után meglepő lenne )
több mint 11 éve
előtte se volt semmi bajom vele de a sunsos évei alatt én is nagyon megkedveltem,az egyik kedvencem volt az utolsó "nagy" PHX dinasztiából.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen