NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Duff
3 133
Már miért múlnák alul? A Grizzlies játéka nem annyi mint a NY-é, hogy odaadják a SF-nek vagy a sixth man-nek, hogy tessék baszd rá vagy bemegy, vagy nem.Pedig milyen jó lenne egy Memphis - Indiana döntő!DuffVolt már egy New York-Indi párharc ne akarjuk azt alulmúlni...Blaise
több mint 11 éve
Carmeloman
644
még nem 😊A legnagyobb balfasz meg a Bobcats... 😕Newman= hornets 😀Höri
több mint 11 éve
Pedig milyen jó lenne egy Memphis - Indiana döntő!DuffVolt már egy New York-Indi párharc ne akarjuk azt alulmúlni...
több mint 11 éve
3 év alatt két 1/1-et sorsoltak a Cavsnek.A legnagyobb balfasz meg a Bobcats... 😕
de a lottery legnagyobb ásza a Wizards, amely 8. legrosszabb mérleggel választ majd 1/3-on.Höri
Kibebaszott Spursnek nagy mákja volt, az a baj, hogy Popovich meg a legénysége is elég tapasztalt ahhoz, hogy ne bukják el innen, de azért még reménykedek.
Go Grizzlies! 😊
több mint 11 éve
szaba
10 553
na 0-2...nehogymá' a spurs menjen döntőbe én már viszketek tőlük...CowboykarcsiPedig ha szakmai szemmel nézzük, a kosárlabdát ők játsszák a legjobban jelenleg nyugaton. 😛
több mint 11 éve
na 0-2...nehogymá' a spurs menjen döntőbe én már viszketek tőlük...Cowboykarcsi😀
Duff az indinek én is örülnék a döntőben, bár tökmindegy, talán ez az utolsó dobása ennek a generációnak, idén bárki jön: meg kell csapni őket!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
3 év alatt két 1/1-et sorsoltak a Cavsnek.de a lottery legnagyobb ásza a Wizards, amely 8. legrosszabb mérleggel választ majd 1/3-on.
több mint 11 éve
Duff
3 133
Clippers ellen is így kezdtünk, bár most nem érzem, hogy benne lenne egy fordítás, a Spurs jobb csapat mint a LAC. 😕 De jó lett volna most egy Rudy Gay, se Prince, se Allen nem tud pontot szerezni. 😛Pedig milyen jó lenne egy Memphis - Indiana döntő!
több mint 11 éve
na 0-2...nehogymá' a spurs menjen döntőbe én már viszketek tőlük...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
empty taxiEgészen kíváncsi lettem ki az első amikor Marion kiment 2. helyen... 😀
több mint 11 éve
www.buzzfeed.com/ktlincoln/the-9-ugliest-shooting-motions-in-the-nba?fb_action_ids=10151513921443521&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%2210151513921443521%22%3A515554738507714}&action_type_map={%2210151513921443521%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ma 22.30-tól adja a Sport2 a Spurs-Grizzlies meccset.Gondolom csúsztatva mert magyar idő szerint 21.30kor kezd a meccs.
több mint 11 éve
csezdmeg nyújork...
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
bright things are yet to come in the bay area!a.kacsa???
holnap nem lesz felhős az ég?
több mint 11 éve
Ez is egy megközelítés:ha az OKC helyére behelyettesíted a Bobcatset akkor is kijön---> bárki nyerhet 😀
2010: LA beat OKC, won Finals
2011: Dallas beat OKC, won Finals
2012: Miami beat OKC, won Finals
2013: Memphis beat OKC, ...danyly
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ez is egy megközelítés:2010: LA beat OKC, won Finals
2011: Dallas beat OKC, won Finals
2012: Miami beat OKC, won Finals
2013: Memphis beat OKC, ...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
bright things are yet to come in the bay area!
több mint 11 éve
Nem értem miért nem játszatja többet Wood ezt a Copeland gyereket. Ha ő nincs, már kiestünk volna...
„Ha megmentesz egy lelket, az egész világot mented meg.”
több mint 11 éve
jaj de jó lenne behúzni ezt a mait... aztán 3-3ról jöhet az oroszrulettGO DUBS!!!!!
több mint 11 éve
Helyes reméljük szép lassan folyik tovább az építkezés ami hellyel közzel már elkezdődött és nem lesz túl nagy érvágás, ha mondjuk PP KG és RR nagyjából egyszerre eltűnik a képből.
több mint 11 éve
"Now that it's official, next season will be Doc Rivers' 10th as coach of the Celtics."Örülök ennek a hírnek bár nem vagyok Boston drukker.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Az a baj, hogy ez az OKC semmi újat sem tud felmutatni már 2-3 éve, ez a jelenlegi pedig még Westbrookkal is kevés volt, nem hogy nélküle. Oké, konstans PO csapat az pipa, csak szerintem azért ennél több kellene lassan.StezOffseasonban muszáj lesz nekik kicsit átalakítani a csapatot. perkinst elvileg már csak erre a szezonra tartották meg. Valakit kell hozni. kevin Martin szerződése is lejárt vagy újítani kell vagy mást hozni. Az biztos, hogy a stílus nem változik de új emberek új színt vihetnek majd a csapatba. De ez a jövő zenéje. Ennél én is többre számítottam. Durant megtett mindent, de a Grizzlies ellen kevés volt.