Bowldog Hálaadást!

NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
más hírekben: Grant Hill visszavonult.
egy újabb ikon abból a korból, amikor elkezdtem követni a ligát.

😥
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ezt a mocskos korrupt NBA bíráskodást. Eszem megáll. Mindenesetre aki azt mondja, hogy ez a Heat 6 gyűrűt fog nyerni, azt megkérdezem, mit ivott. Én kettőt néztem ki belőlük, de ennek a keretnek sztem ez az utolsó igazán jó éve.füligjimmy
Az ez az utolsó jó évük pnot annyira egy kiszámíthatatlan tipp, minthogy nyernek 6-ot ... Az egyik pozitív a másik negatív oldalról elfogult. Ha nagy 3-as továbbra is marad akkor minden évben esélyesek. Ilyen gyenge Keleten ahol egyelőre a Pacers tudja csak megszorítani őket egyelőre top favoritok jövőre is onnan.
Nyugatról emgm ost is beleszaladhatnak valamibe és minél több címet nyernek annál nagyobb lehet a motiválatlanság faktor. Szóval szerintem nyerhetnek 4-5t, hogy egymás után, azt kétlem.
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
Kikerült a draft mockunk:

www.nba1.hu/index.php?lap=draft2013

Noel, Bennett, McLemore, Oladipo, Zeller, McCollum, Paul olvasható. Muhammad, Porter, Crabbe, Hardaway, Caldwell-Pope kész, a napokban kinn lesznek, de a többieket is kiszórjuk a következő 2 hétben.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Birdman következő meccsről eltiltva. Hogyan maradhatott a pályán!!!! Ezek a meccsek centiken múlnak, szóval talán nem elcsépelt frázis a meccsdöntő hiba kifejezés.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
 www.nba.com/2013/news/05/31/report-former-hawk-blaylock-crash/index.html

azt mondjuk kevésbé értem, hogy ha voltak ájulásai korábban, akkor egyáltalán hogy lehet jogosítványa, de hát a hatóságok - úgy tűnik - nem feltétlenül csak nálunk lehetnek következetlenek
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ezt a mocskos korrupt NBA bíráskodást. Eszem megáll. Mindenesetre aki azt mondja, hogy ez a Heat 6 gyűrűt fog nyerni, azt megkérdezem, mit ivott. Én kettőt néztem ki belőlük, de ennek a keretnek sztem ez az utolsó igazán jó éve.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Azért még mindig a Miami a toronymagas favorit, 1.5 alatti oddssal.
A Spurs 3 fölött, a Pacers 10.
Az, hogy 2-2 nem változtat a játékerőn.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
2:2 fajin 😊 Még 3 meccs erejére folytatódhatna a "flopparty"Blaise
Most komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉Jughead
az 1 hét pihenő max az első meccsen üthet vissza onnantól a spursé az előny.eaglesmcnabb
Heat kb 2 hónapja pihen,eddig a palyoffba is pihent. Jót tesz neki, hogy végre van ellenfél így kicsit felpörögnek a döntőre 😊Toca
Én szerintem azért ez közel sem olyan tuti, hogy a Heat megy a döntőbe.
Egyszerűen annyira nem tudnak mit kezdeni a magas emberekkel, hogy az már nevetséges... A Pacers meg ezt tökéletesen ki is használja. És hát ahogy látom, most nagyon nagy lökést kaptak, egyáltalán nem lepne meg, ha kinyalna a Heat.
A Spurs viszont már sokkal nehezebb lesz szerintem.

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 548 — Ajmo Vatreni
chris mullins vajon mivel foglalkozhat ?MMMS
Mullin, egyébként valamelyik ESPN műsorban szakértő.

Én örülök Hornaceknek, remélem az új GM-mel egyetemben lesz valami elképzelés Arizonában.
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Most komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉Jughead
Szóval úgy gondolod, hogy 9 nap pihenő az egész párharcot figyelembe véve rosszabb, mint 3, úgy hogy a közte 6-ban játszol 4 meccset és megjárod a Miami-Indiana távolságot 3x (plusz a mentális igénybe vétel)? A rozsda kijöhet az első meccsen, de az egész párharc alatt jobban fog jönni a pihenő ez szinte 100%. Ráadásul egy NBA nagy döntőre egy ilyen rutinos csapat ne tudna felpörögni azt erősen kétlem.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
az 1 hét pihenő max az első meccsen üthet vissza onnantól a spursé az előny.eaglesmcnabb
Heat kb 2 hónapja pihen,eddig a palyoffba is pihent. Jót tesz neki, hogy végre van ellenfél így kicsit felpörögnek a döntőre 😊
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
az 1 hét pihenő max az első meccsen üthet vissza onnantól a spursé az előny.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 221
Most komolyan szerinted akármelyiket a kettő közül meg fogja viselni a 7 meccs annyira, hogy abból a Spurs bármit is megérezzen? Nehezen hiszem... Sőt szerintem a Spurs rosszabbul jár az 1 hét pihenéssel, mint a későbbi keleti döntős azzal a talán 7 meccsel. 😉
több mint 11 éve
2:2 fajin 😊 Még 3 meccs erejére folytatódhatna a "flopparty"
több mint 11 éve
Na, hat ez el is dolt, megvan az egyenlites. Jo meccs volt, James meg mindig hatalmas clutch, ha nem pontozodik ki... A biraskodas mondjuk vicces volt, a Heatet szivattak. Mondjuk amit a palank alatt muvelt a Miami, meg is erdemeltek, semmit sem tudtak kezdeni a magas emberekkel es buktak be a tamado lepattanokat sorra. George meg egy allat. :-P barki is megy tovabb, elegge faradt lesz a pihent Spurs ellen.

több mint 11 éve
No comment baszki, miket dobalnak be a !Pacers playak, minden osszejon ma nekik. Bosh meg persze, hogy megint leserul. Jo kis parharc ez, 7 meccses lesz szerintem.

több mint 11 éve
No 4-0 a legmerészebb álmaimban sem 😊Egyértelműen a jobb csapat jutott tovább, nem tudom volt e egy negyednél (3, meccs) hosszabb időszak amikor a MEM kontrollálta a játékot. Ötlettelen támadójáték, ami csak azért szerez meccsenként 90 pontot mert a palánk alatt vitathatatlanul dominánsak és nem csak védő oldalon. Megjegyzem, hogy a Gasol pislogás akkor Z-Bo-nak fújások legalább annyira irritálóak 😉 Keleten meg jöhet a 7 meccses párharc, remélhetőleg pürrhoszi győzelemmel 😀
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Gasolnak már azért is faltot fújnak, ha rápislog Duncanre, első két meccsen jóval inkább lejtett a hazai pálya, mint itt...

Parker meg hihetetlen, ha fingik egyet még az is csont nélkül beszáll a gyűrűbe, egyszerűen minden beakad neki, ilyen nem létezik...
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Duncan az NBA Illés Bélája, szinte csak a legalapabb dolgokat csinálja amit már kb. 8 éves korban tanítanak + mindenki tudja mit fog csinálni, ennek ellenére szinte mindig sikerül neki. Nagyon fog hiányozni ha nem lesz. De amíg Parker itt lesz addig a PO az tuti!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ez van, ha van egy kiemelkedő magasembered, egy kiemelkedő kinti dobód, és egy kiemelkedő alacsony embered, aki nagyon jól tör be. melléjük már csak kiegészítő emberek kellene, és állandóan ott lehetsz a végelszámolásnál.slowmotion
Ez ki lenne? Bowen? Jughead
nekem Manu annak számít, ha akar játszani
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 221
ez van, ha van egy kiemelkedő magasembered, egy kiemelkedő kinti dobód, és egy kiemelkedő alacsony embered, aki nagyon jól tör be. melléjük már csak kiegészítő emberek kellene, és állandóan ott lehetsz a végelszámolásnál.slowmotion
Ez ki lenne? Bowen?
Mindenesetre a Spurs csapat építéséhez írjuk hozzá a jó adag mázlit is azért, mert szakértelem ide, szakértelem oda egy Parkert meg Ginobilit ennyire hátul szerencse nélkül lehetetlen találni. 😉

Amúgy régen nagyon utáltam őket (Bowennel az élen), de mostanra megtanultam értékelni a játékukat, sőt Duncant meg Popovichot egészen megkedveltem, ennek ellenére továbbra se tudok nekik szurkolni csak a Lakers ellenében. 😊 Meg mondjuk most is, de csak azért, mert mint James szurkoló a Spurs-t jobb matchupnak gondolom a Miaminak... Előtte azonban nem ártana, ha a Heat túl jutna a Pacersen. 😀

Szerk: Ja igen és erre is reagálni akartam:

ha jol tudom egyetlen csapatnak sikerült eddig az NBA történetében egyáltalán csak vissza jönni egy 7dik meccsre 0-3ról de azt el buktákCowboykarcsi
3 csapatnak sikerült eddig 0-3-ról 3-3-ig zárkózni (nyerni sose): 1951-ben a Knicksnek, 94-ben a Nuggetsnek és 2003-ban a Blazersnek. A dolog érdekessége, hogy a 2003-ban a Mavs ellen felálló Blazersnek a felállásban a vezére a végérvényesen akkor berobbanó Z-Bo volt, aki az első 3 meccsen átlagolt 5 pontot a cserepadról, majd a 4. meccsen kezdő lett belőle és a következő 3-an 23-at átlagolt. Ebben bízhat a Grizzlies. 😀
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
A nap videója:

www.youtube.com/watch?v=dOhIMh4aoh0

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 11 éve
Én örülnék neki a legjobban de kizártnak tartom hogy 0-3ról fordítana a Grizz,ha jol tudom egyetlen csapatnak sikerült eddig az NBA történetében egyáltalán csak vissza jönni egy 7dik meccsre 0-3ról de azt el bukták.Sajnos amúgy sem az a choker típusú csapat a spurs,pedig nekem már a faszom ki van velük hogy több mint egy évtizede gyakorlatilag állandó contender csapat.A sunsba ez idő alatt lement 3 dinasztia.Cowboykarcsi
Hála a jóégnek idén nem mondtam meg Eaglesmcnabbnek hogy aSPurs öreg és nem lesz döntőben mint az elmúlt 4 évben 😀Toca
na látod csak is a te hibád hogy ott leszünk 😀

HA Duncan megy akkor Pop is, legalább is ezt nyilatkozta tavaly.

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Ennyire szar lett nyugat (kelet meg ugye alapból az volt 😛 ), megpróbáltam nézni pár meccset, dögunalom. Az OKC Hardennel simán ütné idén is a Spurst egyébként, ha az a Thunder roster egy nagy piacon jön össze, sokszoros bajnokok lettek volna.Jakehomer
Csak egy nagy piacú város csapata nem választ a drafton egymás utáni években a következő helyeken: 1/2, 1/4, 1/3.gdavid
Ebben igazad van, de az én érvem szempontjából igazából mindegy, hogy milyen módon alakul ki egy komoly társaság draft/cserék/FA-k tetszőleges kombinációjaként. Állati ritka az az NBA-ben, amikor pályája csúcsán vagy annak közelében lévő szupersztárt cserélnek, ha előfordul, akkor annak általában az szokott az oka lenni, hogy ő akar menni, nem az, hogy nem akar a csapat luxusadót fizetni.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Én örülnék neki a legjobban de kizártnak tartom hogy 0-3ról fordítana a Grizz,ha jol tudom egyetlen csapatnak sikerült eddig az NBA történetében egyáltalán csak vissza jönni egy 7dik meccsre 0-3ról de azt el bukták.Sajnos amúgy sem az a choker típusú csapat a spurs,pedig nekem már a faszom ki van velük hogy több mint egy évtizede gyakorlatilag állandó contender csapat.A sunsba ez idő alatt lement 3 dinasztia.Cowboykarcsi
Meg egy korszakos edző,szerintem talán a legfontosabb eleme a spurs sikerének PopovicsCowboykarcsi
Meg hogy kb nagyobb hatalma vna már a Spursben mint bárkinek.
Mondjuk azért Dönci visszavonulásása után lesznek bajok.Toca
A bajok tovább fognak nőni, ha Popovich is úgy gondolja, hogy megy Timmyvel nyugdíjba. De amíg Ő marad a HC addig nehezen tudok SAS mentes PO-t elképzelni.