NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
az a baj hogy nem Westy a legnagyobb hiánya ennek a csapatnak hanem hogy Perkinsbe Brooks bele van szeretve ...Negritisén onnan ismerem, hogy Hurka állandóan őt szidja 😊
Kendrick Perkins finished with a NEGATIVE PER in the playoffs. -0.7 = worst ever with 200+ mins
bkref.com/tiny/78uvJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az a baj, hogy ez az OKC semmi újat sem tud felmutatni már 2-3 éve, ez a jelenlegi pedig még Westbrookkal is kevés volt, nem hogy nélküle. Oké, konstans PO csapat az pipa, csak szerintem azért ennél több kellene lassan.
több mint 11 éve
az a baj hogy nem Westy a legnagyobb hiánya ennek a csapatnak hanem hogy Perkinsbe Brooks bele van szeretve ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Azért én nem veszem ezt ilyen biztosra, Durantnek azért sok ideje nem volt beleszokni abba a szerepkörbe, hogy akkor mostantól minden alkalommal neki kell a hátán vinnie a csapatot, én megnézném még mondjuk egy-két éven keresztül, hogy hogyan változna meg a játéka és a stílusa, ha Westbrook nem lenne. Szerintem előnyére válna és sokkal jobb játékos válna belőle, még ha nem is James szintű.Azt én se gondolom, de hogy nem 5 meccsen estek volna ki a Memphis ellen, 2-t otthon bukva, abban szinte biztos vagyok.
De hogy most ez beárazta volna Westbrookot? Nem tudom, szerintem nem árazta be. Nyilván jobb játékos Fishernél meg a többi PG-nél, így meg is látszik, hogy nem ő van bent, de nem gondolom, hogy vele ez az OKC kisöpörte volna a divízióját.Stez
több mint 11 éve
Azért én nem veszem ezt ilyen biztosra, Durantnek azért sok ideje nem volt beleszokni abba a szerepkörbe, hogy akkor mostantól minden alkalommal neki kell a hátán vinnie a csapatot, én megnézném még mondjuk egy-két éven keresztül, hogy hogyan változna meg a játéka és a stílusa, ha Westbrook nem lenne. Szerintem előnyére válna és sokkal jobb játékos válna belőle, még ha nem is James szintű.De hogy most ez beárazta volna Westbrookot? Nem tudom, szerintem nem árazta be. Nyilván jobb játékos Fishernél meg a többi PG-nél, így meg is látszik, hogy nem ő van bent, de nem gondolom, hogy vele ez az OKC kisöpörte volna a divízióját.
több mint 11 éve
Nyilván más a helyzet, ha erre épül egy csapat, hogy nincs Westbrook, csak Durant, mint ha ezt 2 nap alatt a PO közepén kellene megoldani, de ez utóbbi nem igazán sikerült.Pedig Sport tv-n rájátszás előtt pont, azon filoztak, hogy Durant egyedül jobb játékos is lehetne és nincs "szerencséje" a Thundernak mert ez nem fog kiderülni, mivel westbrrok egy vasember, sosem sérült.zinedine5Na a Memphis a nyugati döntőben.Innentől egyértelműen nekik drukkolok. Bazska is mondta hogy ha valamelyik néhai nagymuterja adna egy tíz ezrest neki akkor azt megtenné egy Grizzlies bajnoki címre.CowboykarcsiEz nagyjából be is árazta azért Westbrookot is, illetve megmutatta, mit is ér nélküle a Thunder.somoskovig
több mint 11 éve
Pedig Sport tv-n rájátszás előtt pont, azon filoztak, hogy Durant egyedül jobb játékos is lehetne és nincs "szerencséje" a Thundernak mert ez nem fog kiderülni, mivel westbrrok egy vasember, sosem sérült.Na a Memphis a nyugati döntőben.Innentől egyértelműen nekik drukkolok. Bazska is mondta hogy ha valamelyik néhai nagymuterja adna egy tíz ezrest neki akkor azt megtenné egy Grizzlies bajnoki címre.CowboykarcsiEz nagyjából be is árazta azért Westbrookot is, illetve megmutatta, mit is ér nélküle a Thunder.somoskovig
több mint 11 éve
Na a Memphis a nyugati döntőben.Innentől egyértelműen nekik drukkolok. Bazska is mondta hogy ha valamelyik néhai nagymuterja adna egy tíz ezrest neki akkor azt megtenné egy Grizzlies bajnoki címre.CowboykarcsiEz nagyjából be is árazta azért Westbrookot is, illetve megmutatta, mit is ér nélküle a Thunder.
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Tegnap a csapattulajdonosok 22-8 arányban leszavazták a Kings Seattle-be költöztetését, így maradnak SacTownban. 😉
több mint 11 éve
Na a Memphis a nyugati döntőben.Innentől egyértelműen nekik drukkolok. Bazska is mondta hogy ha valamelyik néhai nagymuterja adna egy tíz ezrest neki akkor azt megtenné egy Grizzlies bajnoki címre.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Nyugati csapat szurkolójaként meglettem volna egy ilyen erős Warriors nélkül is... Miért nem tudnak keleten ilyen szinten csapatot építeni?! Szinte, (talán minden) poszton megvannak az emberik és egy teljes értékű Leevel a fedélzeten... Remélem nem lesz 7. meccs, mert a Mackók finoman szólva is meggyőzőek, jó lenne ha eltudná húzni az OKC még ha a továbbjutásukra egy garast sem tennék most.
több mint 11 éve
19/74 mezőnyből már-már szánalmas, a 65 dobott pont szintén. Robinson 0/12-es mutatójáról nem is beszélte. Nem vártam, hogy nyerünk a Heat ellen, csak reméltem, hogy megszorongatjuk őket egy kicsit... 😕 "Tégla" nehézségű lábakkal nem lehet játszani.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Na érdekes lenne egy jó kis Grizzlies - Warriors konferencia döntő. Az OKC nem látom mitől tudna 3 meccset zsinórban hozni, így az egyik fele könnyen teljesülhet, míg a Warriorsnál szükség lesz egy kis szerencsére, meg Curry agy elpattanásaira.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Talán Tőrös Balázs mondta, már nem emlékszem hol, hogy a Bulls orvosi stábja híresen "szadista" (vagy valami ilyesmi kifejezést használt)BlaiseA legutóbbi Alley-Oop podcastba beszélt erről Bazska
több mint 11 éve
Ne haragudj de ebben nem volt semmi nagyképű. Ezt a kifejezést én írtam pont a Heat játékosokkal kapcsolatban az első meccs után (lentebb a topicban). Nem volt meg az alázat a játék iránt, lazán játszottak és kicsit le is nézték talán a Bulls-t.De pont az ahogy danyly írta nagyképűen hangzott. Persze hogy tudom, hogy a Bullsnak nincs esélye és a párharc előtt is azt szerettem volna, hogy egy meccset legalább nyerjenek plusz, keményen játszanak ellenük, hogy ne legyen könnyű dolguk. Az 1. és 3. meccs ezt mutatta és ennek már örülök.FucuElhozták igen, Heatnek is lehet szar napja de Rosesal sem lennenek semmivel eselyesebbek ezt te is tudod. Foleg egy forma nelkuli Rosesal. Ez nem nagykepuseg , csak teny.Egy cikket említett Bazska amit olvasott ezzel a Denges történettel, pont én is olvastam és tényleg érdekes a Bulls orvosi stáb felfogása és ez alapján jogos Rose döntése.Talán Tőrös Balázs mondta, már nem emlékszem hol, hogy a Bulls orvosi stábja híresen "szadista" (vagy valami ilyesmi kifejezést használt), szóval aki még tud lépni azt pályára zavarják azonnal. Denget hozta fel akit vizsgáltak MRI-vel és játékra alkalmasnak találtak, majd másnap nem bírt játszani a fájdalomtól. Elment egy semleges szakihoz is megvizsgáltatni a lábát és fáradásos törése volt. Szóval lehet ez is belejátszik a Rose sztoriba ezért húzza halasztja, illetve lehet az orvosi stáb már játszatná miközben még nem 100%. Minden esetre már nem hiszem, hogy osztana szorozna, ha egészséges ha nem. Egyszerűen ha vissza is térne nincs játékban/formában. Most már tényleg totál értelmetlen lenne erőltetni.BlaiseRose ide-vagy oda, vele sem lenne esélye a Bulls-nak a Heat ellen, így nincs mit erőltetni. Főleg úgy, hogy tényleg nincs rendben csak a Bulls orvosi stábja mondja.danyly
danyly: érdekes azért az első meccset így is csak elhozták a NAGY ÉS VERHETETLEN Heat otthonából...Fucu
Ettol meg fordithatnak csak nehez lesz 😊Toca
Egyszerűen azért éreztem "lényegtelennek" Rose játékba való bekapcsolódását, mert egyszerűen a Heat-nek nincs ellenfele keleten, akár a Bulls-t nézzük akár más csapatot. A PO-ban max. az Indiana tudja esetleg megszorongatni őket (max. 2W).
Azért a Miami sem tud mindig max. fordulatszámon pörögni és nem fog tudni minden meccset megnyerni, mivel ők is emberek és egyéb elcsépelt közmondás. De az első meccs után megkapták a fejmosást és meg is lett az eredménye. Bár James legnagyobb kritikusa saját maga, aki nem szereti ha veszít a csapat és ő sem játszik elfogadhatóan (bár talán még ő játszott elfogadhatóan [+Wade] az első Bulls elleni meccsen).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
ilyen ostoba playt befejezőnek
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
De pont az ahogy danyly írta nagyképűen hangzott. Persze hogy tudom, hogy a Bullsnak nincs esélye és a párharc előtt is azt szerettem volna, hogy egy meccset legalább nyerjenek plusz, keményen játszanak ellenük, hogy ne legyen könnyű dolguk. Az 1. és 3. meccs ezt mutatta és ennek már örülök.Elhozták igen, Heatnek is lehet szar napja de Rosesal sem lennenek semmivel eselyesebbek ezt te is tudod. Foleg egy forma nelkuli Rosesal. Ez nem nagykepuseg , csak teny.Egy cikket említett Bazska amit olvasott ezzel a Denges történettel, pont én is olvastam és tényleg érdekes a Bulls orvosi stáb felfogása és ez alapján jogos Rose döntése.Talán Tőrös Balázs mondta, már nem emlékszem hol, hogy a Bulls orvosi stábja híresen "szadista" (vagy valami ilyesmi kifejezést használt), szóval aki még tud lépni azt pályára zavarják azonnal. Denget hozta fel akit vizsgáltak MRI-vel és játékra alkalmasnak találtak, majd másnap nem bírt játszani a fájdalomtól. Elment egy semleges szakihoz is megvizsgáltatni a lábát és fáradásos törése volt. Szóval lehet ez is belejátszik a Rose sztoriba ezért húzza halasztja, illetve lehet az orvosi stáb már játszatná miközben még nem 100%. Minden esetre már nem hiszem, hogy osztana szorozna, ha egészséges ha nem. Egyszerűen ha vissza is térne nincs játékban/formában. Most már tényleg totál értelmetlen lenne erőltetni.BlaiseRose ide-vagy oda, vele sem lenne esélye a Bulls-nak a Heat ellen, így nincs mit erőltetni. Főleg úgy, hogy tényleg nincs rendben csak a Bulls orvosi stábja mondja.danyly
danyly: érdekes azért az első meccset így is csak elhozták a NAGY ÉS VERHETETLEN Heat otthonából...Fucu
Ettol meg fordithatnak csak nehez lesz 😊Toca
több mint 11 éve
Elhozták igen, Heatnek is lehet szar napja de Rosesal sem lennenek semmivel eselyesebbek ezt te is tudod. Foleg egy forma nelkuli Rosesal. Ez nem nagykepuseg , csak teny.Egy cikket említett Bazska amit olvasott ezzel a Denges történettel, pont én is olvastam és tényleg érdekes a Bulls orvosi stáb felfogása és ez alapján jogos Rose döntése.Talán Tőrös Balázs mondta, már nem emlékszem hol, hogy a Bulls orvosi stábja híresen "szadista" (vagy valami ilyesmi kifejezést használt), szóval aki még tud lépni azt pályára zavarják azonnal. Denget hozta fel akit vizsgáltak MRI-vel és játékra alkalmasnak találtak, majd másnap nem bírt játszani a fájdalomtól. Elment egy semleges szakihoz is megvizsgáltatni a lábát és fáradásos törése volt. Szóval lehet ez is belejátszik a Rose sztoriba ezért húzza halasztja, illetve lehet az orvosi stáb már játszatná miközben még nem 100%. Minden esetre már nem hiszem, hogy osztana szorozna, ha egészséges ha nem. Egyszerűen ha vissza is térne nincs játékban/formában. Most már tényleg totál értelmetlen lenne erőltetni.BlaiseRose ide-vagy oda, vele sem lenne esélye a Bulls-nak a Heat ellen, így nincs mit erőltetni. Főleg úgy, hogy tényleg nincs rendben csak a Bulls orvosi stábja mondja.danyly
Ettol meg fordithatnak csak nehez lesz 😊
több mint 11 éve
Egy cikket említett Bazska amit olvasott ezzel a Denges történettel, pont én is olvastam és tényleg érdekes a Bulls orvosi stáb felfogása és ez alapján jogos Rose döntése.Talán Tőrös Balázs mondta, már nem emlékszem hol, hogy a Bulls orvosi stábja híresen "szadista" (vagy valami ilyesmi kifejezést használt), szóval aki még tud lépni azt pályára zavarják azonnal. Denget hozta fel akit vizsgáltak MRI-vel és játékra alkalmasnak találtak, majd másnap nem bírt játszani a fájdalomtól. Elment egy semleges szakihoz is megvizsgáltatni a lábát és fáradásos törése volt. Szóval lehet ez is belejátszik a Rose sztoriba ezért húzza halasztja, illetve lehet az orvosi stáb már játszatná miközben még nem 100%. Minden esetre már nem hiszem, hogy osztana szorozna, ha egészséges ha nem. Egyszerűen ha vissza is térne nincs játékban/formában. Most már tényleg totál értelmetlen lenne erőltetni.BlaiseRose ide-vagy oda, vele sem lenne esélye a Bulls-nak a Heat ellen, így nincs mit erőltetni. Főleg úgy, hogy tényleg nincs rendben csak a Bulls orvosi stábja mondja.danyly
danyly: érdekes azért az első meccset így is csak elhozták a NAGY ÉS VERHETETLEN Heat otthonából...
több mint 11 éve
OKC megint kikapott, nem lesz itt döntő ismét, ha így folytatják. Heat-SAS finálét várok.
több mint 11 éve
Talán Tőrös Balázs mondta, már nem emlékszem hol, hogy a Bulls orvosi stábja híresen "szadista" (vagy valami ilyesmi kifejezést használt), szóval aki még tud lépni azt pályára zavarják azonnal. Denget hozta fel akit vizsgáltak MRI-vel és játékra alkalmasnak találtak, majd másnap nem bírt játszani a fájdalomtól. Elment egy semleges szakihoz is megvizsgáltatni a lábát és fáradásos törése volt. Szóval lehet ez is belejátszik a Rose sztoriba ezért húzza halasztja, illetve lehet az orvosi stáb már játszatná miközben még nem 100%. Minden esetre már nem hiszem, hogy osztana szorozna, ha egészséges ha nem. Egyszerűen ha vissza is térne nincs játékban/formában. Most már tényleg totál értelmetlen lenne erőltetni.BlaiseRose ide-vagy oda, vele sem lenne esélye a Bulls-nak a Heat ellen, így nincs mit erőltetni. Főleg úgy, hogy tényleg nincs rendben csak a Bulls orvosi stábja mondja.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Talán Tőrös Balázs mondta, már nem emlékszem hol, hogy a Bulls orvosi stábja híresen "szadista" (vagy valami ilyesmi kifejezést használt), szóval aki még tud lépni azt pályára zavarják azonnal. Denget hozta fel akit vizsgáltak MRI-vel és játékra alkalmasnak találtak, majd másnap nem bírt játszani a fájdalomtól. Elment egy semleges szakihoz is megvizsgáltatni a lábát és fáradásos törése volt. Szóval lehet ez is belejátszik a Rose sztoriba ezért húzza halasztja, illetve lehet az orvosi stáb már játszatná miközben még nem 100%. Minden esetre már nem hiszem, hogy osztana szorozna, ha egészséges ha nem. Egyszerűen ha vissza is térne nincs játékban/formában. Most már tényleg totál értelmetlen lenne erőltetni.
több mint 11 éve
Az NBAhez totál laikusként kérdezem,Rose térde vagy milyen ment szét ennyire szarul van még mindig?Vagy vele sem lenne sokkal több esélye a csapatnak és fölöslegesen inkább nem is kockáztatják?Nekem baromi furcsa hogy egy egyértelmű franchise player ilyen hosszan üljön mikor látszólag már rég játszhatna.Cowboykarcsiez egy hosszú és bonyolult story.
A lényeg, hogy nem játszik és majd csak jövőre fog, reméljük akkorra már tényleg nem lesz akadálya hogy pályára léphessen.