NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Én örülnék neki a legjobban de kizártnak tartom hogy 0-3ról fordítana a Grizz,ha jol tudom egyetlen csapatnak sikerült eddig az NBA történetében egyáltalán csak vissza jönni egy 7dik meccsre 0-3ról de azt el bukták.Sajnos amúgy sem az a choker típusú csapat a spurs,pedig nekem már a faszom ki van velük hogy több mint egy évtizede gyakorlatilag állandó contender csapat.A sunsba ez idő alatt lement 3 dinasztia.Cowboykarcsi
ez van, ha van egy kiemelkedő magasembered, egy kiemelkedő kinti dobód, és egy kiemelkedő alacsony embered, aki nagyon jól tör be. melléjük már csak kiegészítő emberek kellene, és állandóan ott lehetsz a végelszámolásnál.slowmotion
Meg egy korszakos edző,szerintem talán a legfontosabb eleme a spurs sikerének PopovicsCowboykarcsi
Meg hogy kb nagyobb hatalma vna már a Spursben mint bárkinek.
Mondjuk azért Dönci visszavonulásása után lesznek bajok.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Én örülnék neki a legjobban de kizártnak tartom hogy 0-3ról fordítana a Grizz,ha jol tudom egyetlen csapatnak sikerült eddig az NBA történetében egyáltalán csak vissza jönni egy 7dik meccsre 0-3ról de azt el bukták.Sajnos amúgy sem az a choker típusú csapat a spurs,pedig nekem már a faszom ki van velük hogy több mint egy évtizede gyakorlatilag állandó contender csapat.A sunsba ez idő alatt lement 3 dinasztia.Cowboykarcsi
ez van, ha van egy kiemelkedő magasembered, egy kiemelkedő kinti dobód, és egy kiemelkedő alacsony embered, aki nagyon jól tör be. melléjük már csak kiegészítő emberek kellene, és állandóan ott lehetsz a végelszámolásnál.slowmotion
Meg egy korszakos edző,szerintem talán a legfontosabb eleme a spurs sikerének Popovics

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
NBA-ben max. az 1/5, ami még top picknek számít, de ezt te is tudod. Így marad a Philly (a Dallast te húztad ki 😉), akik jók is lettek Brownnal a PO-ra évekig.

De, hogy közös nevezőre jussunk, kiegészítem magam: általában nem választ.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Ennyire szar lett nyugat (kelet meg ugye alapból az volt 😛 ), megpróbáltam nézni pár meccset, dögunalom. Az OKC Hardennel simán ütné idén is a Spurst egyébként, ha az a Thunder roster egy nagy piacon jön össze, sokszoros bajnokok lettek volna.Jakehomer
Csak egy nagy piacú város csapata nem választ a drafton egymás utáni években a következő helyeken: 1/2, 1/4, 1/3.

Egyébként szerintem az agyhalott Westy-vel idén is meg lehetett volna a nagydöntő, de egyszemélyes csapatként (Ibakával másfél) már a Memphis is sok volt a Sonicsnak.gdavid
nem ?
boston celtics 96 1/10; 97 1/3, 1/6; 98 1/10
philadelphia 76ers 92 1/9; 93 1/2; 94 1/6; 95 1/3; 96 1/1; 97 1/2; 98 1/8 (es ezen kivul volt meg 1/20 is meg egy regiment 2. koros a vizsgalt idoszakban, tehat nem a tradelgetes eredmenye volt a sok toppick)
dallas mavericks (meg mielott egy multimilliardos esz nelkul elkezdte vna a penzt onteni a csapatba) 91 1/6; 92 1/4; 93 1/4; 94 1/2

jo tudom, h foleg a mavericks-pelda nem korrekt, de a masik kettobe is belelehet kotni, mert igen reg volt es akkor azert meg nem teljesen igy mukodtek a dolgok, mint manapsag, de sztem azert megha nem is altalanos a pelda, de az allitasod cafolatara eleg bizonyitek talan. es eharom csapat nem azert nem lett Thunder-szintu anno, mert javareszt hasznalhatatlan szarokat valasztottak vna, hanem azert, mert elkurtak a rostermenedzselesuket/szar edzojuk volt/rossz volt a prospectfejlesztes, tehat ellentetben az OKCvel ennek nem anyagi okai voltak, h szetkellett verjek a keretet.
a Dallas a pickjeivel a kovetkezoket intezte maganak: Doug Smith, Jim Jackson, Jamal Mashburn, Jason Kidd
a Boston: Antoine Walker, Chauncey Billups, Ron Mercer, Paul Pierce
a 76ers: Clarence Weatherspoon, Shawn Bradley, Sharone Wright, Jerry Stackhouse, Allen Iverson, Keith Van Horn (egybol tradelve), Larry Hughes

14 ev utan hatalmas elmeny lesz a Spursnek szurkolni a dontoben. akkor Robinsonert, most a cHeat ellen. elegge sokatmondo ez az NBAre nezve sajnos.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Ennyire szar lett nyugat (kelet meg ugye alapból az volt 😛 ), megpróbáltam nézni pár meccset, dögunalom. Az OKC Hardennel simán ütné idén is a Spurst egyébként, ha az a Thunder roster egy nagy piacon jön össze, sokszoros bajnokok lettek volna.Jakehomer
Csak egy nagy piacú város csapata nem választ a drafton egymás utáni években a következő helyeken: 1/2, 1/4, 1/3.

Egyébként szerintem az agyhalott Westy-vel idén is meg lehetett volna a nagydöntő, de egyszemélyes csapatként (Ibakával másfél) már a Memphis is sok volt a Sonicsnak.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Ennyire szar lett nyugat (kelet meg ugye alapból az volt 😛 ), megpróbáltam nézni pár meccset, dögunalom. Az OKC Hardennel simán ütné idén is a Spurst egyébként, ha az a Thunder roster egy nagy piacon jön össze, sokszoros bajnokok lettek volna.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Hát azért a Warriors ennél nagyobb ellenfele volt a Spursnek, mint most a Grizlik..
én nagyon nem örültem volna ha ők lennének a döntőben, akkor már inkább a Spurs picsázza ki a Heatet. De a legjobb lenne egy Pacers-Spurs, és akkor hajrá Pacers, hamár a GS már kiesett. most nekik szorítok.

Just Win Baby!
több mint 11 éve
ja aztan rajottem h indokolatlan volt a tobbesszam.
es gm is volt a golden state-nel, ugyhogy o tuti nem.
varejao lesz akkor.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
bazze a csehszlovak banyaszarcelbol nba hc lett :o
laettner lesz a kovetkezo 😀 chris mullins vajon mivel foglalkozhat ?MMMS
Mullin.
"He is currently an NBA analyst for ESPN."

több mint 11 éve
bazze a csehszlovak banyaszarcelbol nba hc lett :o
laettner lesz a kovetkezo 😀 chris mullins vajon mivel foglalkozhat ?

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
"Jeff Hornacek Agrees To Become Head Coach Of Suns."Sixo67
már csak arra lennék kíváncsi, hogy továbbra is megsimogatja-e az arcát a büntetők előtt, vagy ezt csak a meccsek előtt és/vagy után fogja végrehajtani?
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
És van egy Greg Popovich a padon. 😉
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
"Jeff Hornacek Agrees To Become Head Coach Of Suns."

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
ez van, ha van egy kiemelkedő magasembered, egy kiemelkedő kinti dobód, és egy kiemelkedő alacsony embered, aki nagyon jól tör be. melléjük már csak kiegészítő emberek kellene, és állandóan ott lehetsz a végelszámolásnál.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Hála a jóégnek idén nem mondtam meg Eaglesmcnabbnek hogy aSPurs öreg és nem lesz döntőben mint az elmúlt 4 évben 😀
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Én örülnék neki a legjobban de kizártnak tartom hogy 0-3ról fordítana a Grizz,ha jol tudom egyetlen csapatnak sikerült eddig az NBA történetében egyáltalán csak vissza jönni egy 7dik meccsre 0-3ról de azt el bukták.Sajnos amúgy sem az a choker típusú csapat a spurs,pedig nekem már a faszom ki van velük hogy több mint egy évtizede gyakorlatilag állandó contender csapat.A sunsba ez idő alatt lement 3 dinasztia.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Amíg néztem 10+ponttal vezettünk,erre... 😕 Remélem nem söpör ki minket a Spurs.Newman
4-1 lesz, ha nem basszuk el mint tavaly az OKC ellen 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Amíg néztem 10+ponttal vezettünk,erre... 😕 Remélem nem söpör ki minket a Spurs.

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
A Miami már megint a frász hozta rám. James csuda jó védekezése George-on, az utóbbi utolsó dobásánál 0.7 mp a vége előtt?! Kicsit jobban kell figyelni a végjátéknál. Azt gondolta, hogy kisodródott és rossz a pozíció nincs értelme megkockáztatni a szabálytalanságot.
Mindegy nyertünk. Az első meccset mindig elaludjuk, de utána jön a henger. Max. kettőt nyer az Indiana és akkor jöhet a SAS elleni nagy döntő. 😊

Azért így Reggie-nek izgalmasabb NBA PO-t közvetítenie, hogy volt (egyetlen) csapata is ott van. Sajnos ő nem nyert gyűrűt, pedig igen csak megérdemelte volna (2000-ben majdnem sikerült).

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Cavs need to use the No. 1 pick to get a QB for the Browns

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Pedig milyen jó lenne egy Memphis - Indiana döntő!Duff
Volt már egy New York-Indi párharc ne akarjuk azt alulmúlni...Blaise
Már miért múlnák alul? A Grizzlies játéka nem annyi mint a NY-é, hogy odaadják a SF-nek vagy a sixth man-nek, hogy tessék baszd rá vagy bemegy, vagy nem.Duff
Ez igaz, de mégiscsak a döntőről beszélünk, és egy Pacers-Grizzlies párharcban ha lesz 200 pont egy meccsen az kb 3x-i OT.,. Plussz Spurs drukkerként, ha már nem a csapatom jut a döntőbe akkor tűzijátékot szeretnék látni, ez pedig max a MEM-MIA meccsen lenne, ami még izgalmas is lehetne és el is nézném 7 meccsig MEM győzelemmel 😊.Blaise
Há' bámeg, te Ravens fanként így mersz beszélni a védelmekről? 😀
Nincs azzal semmi baj, egy 180 pontos meccs is lehet pont ugyanolyan jó, mint egy 210 pontos.Stez
Nem a védelmekkel van a probléma, hanem azzal, hogy a két csapat védelme nagy valószínűség szerint megfojtaná a támadójátékokat. Egy AFC North slugfestet évi 2x-3x (szigorúan Ravens győzelemmel 😀 ) simán vigyorogva végignézek, de kosárban egy 5-6-7 meccses kiadását, már nem.

Egyébként ha a jó-t kicseréljük izgalmasra a mondatodban akkor egyetértenék. A tegnapi MEM-SAS is csak elfogult szurkolóként volt jó, mert a mackók támadóoldali bénázása a meccs nagy részén vagy a spurs 4. negyedbeli dobálózása minden volt csak jó nem viszont izgalmas lett a vége.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Már miért múlnák alul? A Grizzlies játéka nem annyi mint a NY-é, hogy odaadják a SF-nek vagy a sixth man-nek, hogy tessék baszd rá vagy bemegy, vagy nem.Duff
Ez igaz, de mégiscsak a döntőről beszélünk, és egy Pacers-Grizzlies párharcban ha lesz 200 pont egy meccsen az kb 3x-i OT.,. Plussz Spurs drukkerként, ha már nem a csapatom jut a döntőbe akkor tűzijátékot szeretnék látni, ez pedig max a MEM-MIA meccsen lenne, ami még izgalmas is lehetne és el is nézném 7 meccsig MEM győzelemmel 😊.Blaise
Há' bámeg, te Ravens fanként így mersz beszélni a védelmekről? 😀
Nincs azzal semmi baj, egy 180 pontos meccs is lehet pont ugyanolyan jó, mint egy 210 pontos.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A legnagyobb balfasz meg a Bobcats... 😕Newman
= hornets 😀Höri
Na igen, utálom is a Hornets nevet, tuti átpártolok maximálisan a Grizzliesre, ha ez bekövetkezik. 😀

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Ez igaz, de mégiscsak a döntőről beszélünk, és egy Pacers-Grizzlies párharcban ha lesz 200 pont egy meccsen az kb 3x-i OT.,. Plussz Spurs drukkerként, ha már nem a csapatom jut a döntőbe akkor tűzijátékot szeretnék látni, ez pedig max a MEM-MIA meccsen lenne, ami még izgalmas is lehetne és el is nézném 7 meccsig MEM győzelemmel 😊.
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
na 0-2...nehogymá' a spurs menjen döntőbe én már viszketek tőlük...Cowboykarcsi
😀

Duff az indinek én is örülnék a döntőben, bár tökmindegy, talán ez az utolsó dobása ennek a generációnak, idén bárki jön: meg kell csapni őket!eaglesmcnabb
Az elmúlt 10 évben, 3x ők lettek a bajnokok. Legyen nekik elég annyi 😀