NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Az NBAhez totál laikusként kérdezem,Rose térde vagy milyen ment szét ennyire szarul van még mindig?Vagy vele sem lenne sokkal több esélye a csapatnak és fölöslegesen inkább nem is kockáztatják?Nekem baromi furcsa hogy egy egyértelmű franchise player ilyen hosszan üljön mikor látszólag már rég játszhatna.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
No, hát a Bulls hivatalosan is dirty csapat lett. Nem semmi, amit az elmúlt két meccsen odapirítottak a Heat-nek. (2 meccs alatt 3 kiállítás össze is jött 😀 ) Az a baj, hogy "arc" brigádot nem nagyon tudtuk megtörni ezzel a pszichikai hadviseléssel. Kellett volna nagyon ez a 3. meccs, hogy életben maradjanak a remények, de valljuk be, cserepad nélkül nem lehet nyerni. A kezdők 0-ra fáradtak a végre.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Azt hiszem Duncan a modern NBA történetének legjobb négyese. Ez nem ember.szabaNehéz lenne ezzel vitatkozni, de szerintem ha simán minden idők legjobb négyesét mondunk akkor sem járunk messze az igazságtól.
Viszont szerintem a tegnapi meccs embere sokkal inkább Tony volt az első félidőben. Az, hogy Thompson nem tudott rajta fogást találni (beb*szna, ha folyamatosan tudna rajta egy 6,7 magas játékos) azt jelentette, hogy Jack sokkal többet kellett pályán lennie (2. meccsen 22 perc, most 34), így védekezésben el lehetett rajta bújtatni Parkert. Kawhi és Danny pedig szívhatta a két shooter vérét. Curry valami 2/19-et dob Green ellen... Az első két meccs után bennem volt a para de most optimista vagyok 😊 biztos lesz egy meccs még amikor nagyon el fog sülni a kezük, de hogy 3 meccset bukjunk... azt nem hiszem. GO SPURS!
több mint 11 éve
szaba
10 553
Azt hiszem Duncan a modern NBA történetének legjobb négyese. Ez nem ember.
több mint 11 éve
szinkronBusquetsezők
Ezért mindkettejükkel a büntetés dupláját fizettetném meg...Blaise
Just Win Baby!
több mint 11 éve
Ezért mindkettejükkel a büntetés dupláját fizettetném meg...
több mint 11 éve
Ha esetleg valaki lemaradt volna a legfrissebb Shaqtin a fool-ról 😊 www.youtube.com/watch?v=hsC7lMIAv5I
több mint 11 éve
Megint majdnem sikerult elverni magunkat, de jol jatszott az egesz CSAPAT. Go Dubs
több mint 11 éve
na, csak sikerült elhozni egy meccset a SpurstőlThompson felébredt. végre. jó lenne ha nem tűnne el megint 3 meccsre
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Ott van Hamilton csak edzői döntésre nem játszott a Heat ellen. Amúgy sem sokat játszott eddig a PO-ban (10 perc összesen 2 meccsen a Nets ellen), de valszeg ezután sem nagyon számítanak rá. Nem azért mert sérült, hanem Thibodeau mondta, hogy sok meccset kihagyott az alapszakaszban és ezért még vissza kell nyernie a dobó formáját, ezért egyelőre csak pár percre állítja be. De ha Robinson és Belinelli ilyen jól teljesít, a shooting guard poszt meg van oldva.Hamiltonnal mi van a Bullsban? Sérült? Mert őt sehol se említik.Iceman88A Brooklyn elleni utolsó meccsen ott virított a padon melegítőben meg fejpántban. Szerintem bevethető lett volna, csak nem cserélték be. Persze lehet, hogy tévedek, de ott volt, az tuti. (Heat elleni game 1-t nem láttam, csak összefoglalót.)Darksun3
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Negyedikben nagyon lemészárolta a Knicks a Pacerst. 😮Előtte viszont jó kis pörgős, zúzós meccs volt. Tetszik ez a széria eddig.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Hamiltonnal mi van a Bullsban? Sérült? Mert őt sehol se említik.Iceman88A Brooklyn elleni utolsó meccsen ott virított a padon melegítőben meg fejpántban. Szerintem bevethető lett volna, csak nem cserélték be. Persze lehet, hogy tévedek, de ott volt, az tuti. (Heat elleni game 1-t nem láttam, csak összefoglalót.)
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Iceman88
50
Hamiltonnal mi van a Bullsban? Sérült? Mert őt sehol se említik.
több mint 11 éve
Arról egy szó sem esett még, hogy Lebron mily hősiesen helytállt a gyáván az életére törő Nate - Óriás - Robinson ellen? 😊
DS!
több mint 11 éve
Megnézve a meccset Curry szét lett játszatva. Az utolsó 20 percben dobott kb 6 pontot. Az egész sorozatban 3-4 ember fog rajta rotálva védekezni szóval a védő láb mindig frissebb lesz vele szemben és ez a 60 perc érződni fog szerintem. Jacksont nem irigylem, mert ez heart breaking loss volt, komoly meló lesz összerázni a csapatot egy ilyen meccs után amit Inkább a GSW vesztett el, mintsem a Spurs nyert meg. Green clutch triplája és a game winner előtt is ellámázták a védekezést, és büntetőket sem ártana bedobálni... Egyébként jól védték a festéket, bár Timmy beteg volt ez azért érződött rajta vastagon. Jó csapat ez a GSW de nagyon sok volt a rutinnal kiküszöbölhető butaság a játékukban (Thompson kipontozódása, Barnes védekezései), remélem a párharc alatt ezeket nem sikerül orvosolni50 mp-vel a vége előtt azért Manu is megcsinálta a hatalmas marhaságot, ami azért egy ilyen rutin játékostól hatványozottan qwa gáz, de szerencsére javított. 1-0 GO SPURS!
Bullsnak meg hatalmas respekt
több mint 11 éve
nincs bajom azzal ha a legtöbbet van fenn mindenki közül, de hogy egy fél percet ne pihentessük.. főleg amikor 10en valahány pontos előnyünk volt, leültethettük volna szépen egy 2-3 percre, hogy 'friss és üde' legyen a meccs kritikus szakaszára, amikor MINDIG szerencsétlenkedünk. szerintem a denver elleni meccsekből (is) meg év közbeniekből is tanulhatott volna Jackson. Curryn látszott hogy kicsit meg van halva. olyan csutkákat dobott, Leo emberezése ide vagy oda..
több mint 11 éve
én sztem ezt a emccset akarta jackson elhozni mindenképpen, és ezért kellett h a legjobbja végig legyen. idén már azért egy normálisan egészséges curryről beszéltünk, aki kaphatott terhelést rendesen.Nem lenne olyan nagy probléma ez azért ilyen fontos meccsen, csak mondjuk pont nem Curryt kéne erőltetni, akinek szar a térde, romokban a bokája.Én nem tudom elképzelni, hogy ennek ne lenne nyoma a következő meccsen. Azért ez rohadt sok, ennyihez nincs hozzászokva egy játékos szervezete sem.SchleckCsak a boxscore-t láttam, de ennél rosszabb nem nagyon lehetett volna, minthogy 58 percet játszik Curry és ki is kap a Warriors.Schlecknem értem h mért olyan nagy baj h egy 24 éves ember végigjátsza a meccset. a fizikuma megvan hozzá azért...a.kacsa
Bár abból a szempontból meg azért érthető, hogy Curry puszta jelenléte is hatalmas lökést ad a csapatnak, de ő még azért dobálja is a 30-40 pontokat, szóval viszi a csapatot a hátán.
De mondjuk az milyen hiba volt, ahogy Ginobili üresre futhatott 2 másodperccel a vége előtt...Stez
több mint 11 éve
Igen, lehet félreérthető voltam. Nem azt mondom, hogy hülye volt Jackson, hogy ennyit játszatta Curryt, hanem hogy ez az egyik legrosszabb forgatókönyv valósult meg azzal, hogy kikapott a GSW és még Curry is szét lett játszatva.Nem lenne olyan nagy probléma ez azért ilyen fontos meccsen, csak mondjuk pont nem Curryt kéne erőltetni, akinek szar a térde, romokban a bokája.Én nem tudom elképzelni, hogy ennek ne lenne nyoma a következő meccsen. Azért ez rohadt sok, ennyihez nincs hozzászokva egy játékos szervezete sem.SchleckCsak a boxscore-t láttam, de ennél rosszabb nem nagyon lehetett volna, minthogy 58 percet játszik Curry és ki is kap a Warriors.Schlecknem értem h mért olyan nagy baj h egy 24 éves ember végigjátsza a meccset. a fizikuma megvan hozzá azért...a.kacsa
Bár abból a szempontból meg azért érthető, hogy Curry puszta jelenléte is hatalmas lökést ad a csapatnak, de ő még azért dobálja is a 30-40 pontokat, szóval viszi a csapatot a hátán.
De mondjuk az milyen hiba volt, ahogy Ginobili üresre futhatott 2 másodperccel a vége előtt...Stez
A meccset pedig nem láttam sajnos, még nem tudom, hogy az ismétlést megnézzem-e. 😀
több mint 11 éve
Nem lenne olyan nagy probléma ez azért ilyen fontos meccsen, csak mondjuk pont nem Curryt kéne erőltetni, akinek szar a térde, romokban a bokája.Én nem tudom elképzelni, hogy ennek ne lenne nyoma a következő meccsen. Azért ez rohadt sok, ennyihez nincs hozzászokva egy játékos szervezete sem.SchleckCsak a boxscore-t láttam, de ennél rosszabb nem nagyon lehetett volna, minthogy 58 percet játszik Curry és ki is kap a Warriors.Schlecknem értem h mért olyan nagy baj h egy 24 éves ember végigjátsza a meccset. a fizikuma megvan hozzá azért...a.kacsa
De mondjuk az milyen hiba volt, ahogy Ginobili üresre futhatott 2 másodperccel a vége előtt...
több mint 11 éve
Én nem tudom elképzelni, hogy ennek ne lenne nyoma a következő meccsen. Azért ez rohadt sok, ennyihez nincs hozzászokva egy játékos szervezete sem.Csak a boxscore-t láttam, de ennél rosszabb nem nagyon lehetett volna, minthogy 58 percet játszik Curry és ki is kap a Warriors.Schlecknem értem h mért olyan nagy baj h egy 24 éves ember végigjátsza a meccset. a fizikuma megvan hozzá azért...a.kacsa
több mint 11 éve
Csak a boxscore-t láttam, de ennél rosszabb nem nagyon lehetett volna, minthogy 58 percet játszik Curry és ki is kap a Warriors.Schlecknem értem h mért olyan nagy baj h egy 24 éves ember végigjátsza a meccset. a fizikuma megvan hozzá azért...
több mint 11 éve
Húh de nagy meccs volt ez a Spurs-Warriors! Iszonyat izgalmak és Manu bele mert állni újra a hármasba a 2. OT-ben (mert egyet ugye 45 mp-el a vége előtt elrontott és jöhetett a Golden State 1 pont hátrányból, és azt be is dobta). Brutál kis párharc lesz.A Miami meccs 2. félidejét sajna bealudtam, de jobb is, mert csúnya blama lett ez. Első negyedben 15 (!) pont? Az egész alapszakaszban + rájátszásban nem kezdtek ilyen gyengén idén egy meccset sem (értsd 15 pontnál mindig több jött össze). Nagyon rosszul dobtak, akár kintről, akár palánk alól, akár büntetőzésről beszélünk. Szerintem kicsit nagy pofájúak voltak és nagyon leeresztettek a Bucks söprése után. Kicsit rendet kell tenni a fejekben. Deng, Hinrich, Rose nincs, 7 perc után Boozer, 9 perc után Noah 2 személyi. Ilyeneket ki kellene használni. James-en és Wade-en kívül más nem játszott elfogadhatóan. Csak hát a Chicago-nál vékonyabb a cserepad, Gibsonon kívül más nem nagyon van (lenne csak nem olyan szint vagy sérült). Deng állítólag kedden csatlakozik a csapathoz (hogy játszik e azt egyelőre nem tudni) és valszeg szerdától Hinrich is bevetető. Sorozatban 4 W. Persze Miami. Rendben lesz itt téve minden.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Öcsém, év közepén mikor kiderült, hogy a Philly idén nem lesz PO-s, úgy döntöttem, hogy innentől Golden State Warriors bandwagonra ülök fel, hát jól tettem 😀 Bár a Denvert is bírtam, de a Spurs ellen nagyon nekik szorítok, nem bírom a SA társaságot túlzottan, de a tapasztalat mellettük szól nem kicsit. Ha Bogut rendben tud maradni, akkor totál megérte Ellist eltakarítani. Egyébként lassan egy méterrel kijebbre is húzhatnak egy vonalat Currynek, már a mostani kicsit túl könnyű neki 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!