OFF topik
31 feliratkozó
több mint 2 éve
A hegymászás egy extrém sport. Bele lehet halni. Nemhiszem, hogy az összes hegymászó, ejtőernyős, siklóernyős stb ember gyerektelen lenne. Szerintem se fér bele a kettő egymás mellett, de szerintem az alap gondolkodás mód nagyon különböző egy atlag ember meg egy extrém sportoló között.az extrémsportolók úgy vannak vele, hogy a sportágban történhet baj, csak nem velük fog történni. ha pedig így gondolják, akkor náluk belefér a gyerek is a saját logikájuk szerint.
peach
több mint 2 éve
A hegymászás egy extrém sport. Bele lehet halni. Nemhiszem, hogy az összes hegymászó, ejtőernyős, siklóernyős stb ember gyerektelen lenne. Szerintem se fér bele a kettő egymás mellett, de szerintem az alap gondolkodás mód nagyon különböző egy atlag ember meg egy extrém sportoló között.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Vannak emberek, akik úgy vállalnak gyereket, hogy nincsenek vele 100%-ig tisztában, hogy ez az egész életükre a halálukig óriási hatással lesz vagy ha tudják is, nem foglalkoznak vele és azt hiszik, majd megoldják a maguk módján? Hááát ez teljességgel hihetetlen...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Morbid, de a csúcson kell abbahagyni. Hegymászóként amúgy tuti ilyen halált szeretett volna. | (valóban meglehet hogy még él csak még nem jelzett, bár nem túl valószínű) | A feleségét annyira viszont már nem tudom sajnálni, a gyerekkel ellentétben pont tisztában volt vele hogy mit választott. Nem lehet viszont elmenni amellett, hogy így meg jól kibaszott a gyerekkel.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Teljesen egyet értek. Vannak akik nem tudnak élni valamilyen extrém sport/hobbi nélkül. Nincs is ezzel baj amíg a saját életével játszik. De onnantól, hogy családot alapít már nem csak a saját élete a tét.Szerinted egy 5 éves gyereknek csak a vélt érdeke, hogy az apjával nőjön fel?Legalább várnál 3 napot az ítélkezéssel...Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...vállalom hogy megint én leszek a fasz:
peach
szegény jó családját kéne inkább sajnálni, hogy apának az egója picit fontosabb volt, mint felnevelni a saját kölykét. persze szép dolog, hogy (valószínűleg) aközben halt meg, amit szeret csinálni, de mégis jó lenne, ha az ilyen emberek vagy nem vállalnának gyereket vagy körültekintőbben választanának kihívást
Fontos_Vidra
Szerintem nem csak a gyerek – általad vélt – érdeke határoz meg egy embert. Nem lehet mindenben alárendelned magad annak az egyetlen szerepnek, hogy vannak gyerekeid. Sajnos tragédiák mindig voltak, vannak és mindig lesznek.
Semmi sem megelőzhető otthonüléssel. Szilárd ilyen típus volt, nem tudott otthon ülni. Ha abba kényszeríted bele, annak lehet, hogy a családja issza meg a levét, mert pl agresszívé válik, pl a semmit tevésben el kezd inni stb. Akkor jó apa, mert nem utazott el?
vpi
Amúgy Vidra se azt írta, hogy az a baj, hogy ilyen típus, és nem változott meg, hanem, hogy akkor ne vállaljon gyereket.
Jughead
Azért amellett sem mennék el, hogy az otthon ülés és a szabad mászás a Himaláján között van elég sok lépcsőfok.
több mint 2 éve
mire várjak 3 napot? ha előkerül, fasza, de valszeg ugyanúgy visszamegy majd, ahogy Erőss Zsolt tette, ilyen ember. egyszerűen az nem tetszik, hogy ez egy nyilvánvalóan kockázatos vállakozás, ami mások életét is meghatározza. nem lehet annyival elintézni, hogy “de hát annyi gyerek nő fel egyik szülő nélkül”, mert balesetek, csúnya válások vannak, de ez tulajdonképpen kimeríti a kísérti a sorsot kifejezést.Legalább várnál 3 napot az ítélkezéssel...Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...vállalom hogy megint én leszek a fasz:
peach
szegény jó családját kéne inkább sajnálni, hogy apának az egója picit fontosabb volt, mint felnevelni a saját kölykét. persze szép dolog, hogy (valószínűleg) aközben halt meg, amit szeret csinálni, de mégis jó lenne, ha az ilyen emberek vagy nem vállalnának gyereket vagy körültekintőbben választanának kihívást
Fontos_Vidra
Szerintem nem csak a gyerek – általad vélt – érdeke határoz meg egy embert. Nem lehet mindenben alárendelned magad annak az egyetlen szerepnek, hogy vannak gyerekeid. Sajnos tragédiák mindig voltak, vannak és mindig lesznek.
Semmi sem megelőzhető otthonüléssel. Szilárd ilyen típus volt, nem tudott otthon ülni. Ha abba kényszeríted bele, annak lehet, hogy a családja issza meg a levét, mert pl agresszívé válik, pl a semmit tevésben el kezd inni stb. Akkor jó apa, mert nem utazott el?
vpi
több mint 2 éve
Azért még ne temessétek
több mint 2 éve
Szerinted egy 5 éves gyereknek csak a vélt érdeke, hogy az apjával nőjön fel?Legalább várnál 3 napot az ítélkezéssel...Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...vállalom hogy megint én leszek a fasz:
peach
Fontos_Vidra
vpi
Amúgy Vidra se azt írta, hogy az a baj, hogy ilyen típus, és nem változott meg, hanem, hogy akkor ne vállaljon gyereket.
több mint 2 éve
Ettől függetlenül hegyet mászni (meg ejtőernyőzni, vagy bungee jumpingolni) szerintem faszság 😊Legalább várnál 3 napot az ítélkezéssel...Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...vállalom hogy megint én leszek a fasz:
peach
Fontos_Vidra
vpi
(just my two cents of course)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Legalább várnál 3 napot az ítélkezéssel...Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...vállalom hogy megint én leszek a fasz:
peach
Fontos_Vidra
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 2 éve
"Semmi közöm a hegymászáshoz, mégis sokat adott az életemhez ahogy ő a döntéseiről beszélt. Az hogy kihangsúlyozta, hogy ezek az ő döntései rávilágígott arra, hogy az életben tényleg mindenki csak a saját döntéseiért felelős."Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...vállalom hogy megint én leszek a fasz:
peach
Fontos_Vidra
Erőss halálakor ment ugyanitt egy nagy vita, de kár még egyszer lefolytatni, ha ő ezt az utat választotta, a felesége meg ebben támogatta, akkor ez van, a helyzeten már semmit nem változtat.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...Lehetett még bízni abban, hogy tényleg szar a jeladó, de ahogy jöttek a ma reggeli hírek, hogy egyik csúcstámadó alakulat sem látta az elmúlt 20 órában, az viszonylag minimálisra csökkentette az esélyeit a jóhírnek sajnos.
peach
több mint 2 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...vállalom hogy megint én leszek a fasz:
peach
több mint 2 éve
csipkelli
4 010
A sokszor cikizett Klein Dávid a hegynemmegmászó jelzőt is megkapta, de eddig mindig hazajött.
több mint 2 éve
Nagyon úgy néz ki, hogy a szegény jó Suhajda Szilárd ott maradt az everesten...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Akkor ez valami belső céges policyből következő határidő, mert ezt a számlát még könnyedén lekönyvelhetik - ha akarják.Két hete vettem kb., szóval friss. De azóta ültek rajta. És 15 ezer forinton szórakoznak, mert csak annyit fizetnek, hiába volt 32 a cipő és hiába jó három évig. Természetesen nem ezen a 15 ezren múlik a boldogságom, de ha egyszer jár, miért ne kérném vissza. 😌Újabb jogi kérdés. Általam vett munkavédelmi cipőmről visszahozták a számlát, mondván nem fizeti ki a cég, mert március 15. a határideje a számla leadásának. Ilyen határidő létezik törvényileg?Mi a számla dátuma?
Mikey
Ha március eleji, azt nehéz lenne most már lekönyvelni.
Ha meg friss, akkor küldd vissza, hogy még rengeteg idejük van jövő márciusig iktatni, könyvelni, kifizetni. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Természetesen nem volt kihirdetve sem a határidő, a csopveznél elakadt az információ. Szóval nem is tudott róla senki és többen is vennének most már hogy kiderült általam, bizony megéri.
Mikey
több mint 2 éve
Két hete vettem kb., szóval friss. De azóta ültek rajta. És 15 ezer forinton szórakoznak, mert csak annyit fizetnek, hiába volt 32 a cipő és hiába jó három évig. Természetesen nem ezen a 15 ezren múlik a boldogságom, de ha egyszer jár, miért ne kérném vissza. 😌Újabb jogi kérdés. Általam vett munkavédelmi cipőmről visszahozták a számlát, mondván nem fizeti ki a cég, mert március 15. a határideje a számla leadásának. Ilyen határidő létezik törvényileg?Mi a számla dátuma?
Mikey
Ha meg friss, akkor küldd vissza, hogy még rengeteg idejük van jövő márciusig iktatni, könyvelni, kifizetni. 😉
Őszentsége Sobri Jóska
Természetesen nem volt kihirdetve sem a határidő, a csopveznél elakadt az információ. Szóval nem is tudott róla senki és többen is vennének most már hogy kiderült általam, bizony megéri.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Újabb jogi kérdés. Általam vett munkavédelmi cipőmről visszahozták a számlát, mondván nem fizeti ki a cég, mert március 15. a határideje a számla leadásának. Ilyen határidő létezik törvényileg?Mi a számla dátuma?
Mikey
több mint 2 éve
Újabb jogi kérdés. Általam vett munkavédelmi cipőmről visszahozták a számlát, mondván nem fizeti ki a cég, mert március 15. a határideje a számla leadásának. Ilyen határidő létezik törvényileg?
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Szerintem ugyanarra gondoltatok. Itt több keresnivalója van a gyászhírének mint a mjúzik topikban.Ezt most viccesnek gondoltad?Nem tudom, melyik topikba tegyem. Meghalt Lang Györgyi...Off topic
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Ezt most viccesnek gondoltad?Nem tudom, melyik topikba tegyem. Meghalt Lang Györgyi...Off topic
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
több mint 2 éve
Nem tudom, melyik topikba tegyem. Meghalt Lang Györgyi...Off topic
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Nem tudom, melyik topikba tegyem. Meghalt Lang Györgyi...
több mint 2 éve
Kortárs népmese.index.hu/belfold/2023/05/19/tapiobicske-maja-von-hohenzollern-ovadi-peter-menhely-eletmentes/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Jó érzés lehetett ma a Wizzair hullámvasúton Madeiránál 😊Hmm, azért ezt talán le lehetett volna tenni... Persze lehet pont rosszkor tolta meg a szél.
WizzAir Airbus A321N (HA-LGB, built 2022) performed a very high angle-of-attack go-around maneuver on final approach to Funchal Airport (LPMA), Madeira, Portugal in windy conditions. Flight #WZZ2397 from Budapest is still airborne in a holding pattern. https://t.co/nUeGaGVeON pic.twitter.com/J62UKte8wD
— JACDEC (@JacdecNew) May 16, 2023
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"