OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
UK-ban élők várjátok az Emergency Alertet?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Viccelődtem is azzal, hogy legközelebb majd 10 deka hekket fogok kérni. Amúgy a budafoki Vasmacska Teraszon nem szarakodnak a dekákkal: a hekk hasábkrumplival 3990.Kissé meghökkentem, hogy a Szúnyog-szigeten (Bp) már 690 HUF-ba kerül 10 deka hekk a sörkertnek nevezett büfében. Rákerestem egy másik külterületi hely, a város túlsó felén lévő Halas Guszti étlapjára: ott 890…ezektol a kiirasoktol kivagyok, hogy 10 dkg ennyi.
A Róma-partot meg se merem nézni.
nagylaza, főpohárnok
aztan ramutatsz egy "husra", azt sem tudod mennyi lesz 😀
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 649
Kissé meghökkentem, hogy a Szúnyog-szigeten (Bp) már 690 HUF-ba kerül 10 deka hekk a sörkertnek nevezett büfében. Rákerestem egy másik külterületi hely, a város túlsó felén lévő Halas Guszti étlapjára: ott 890…ezektol a kiirasoktol kivagyok, hogy 10 dkg ennyi.
A Róma-partot meg se merem nézni.
nagylaza, főpohárnok
aztan ramutatsz egy "husra", azt sem tudod mennyi lesz 😀
több mint 3 éve
Kissé meghökkentem, hogy a Szúnyog-szigeten (Bp) már 690 HUF-ba kerül 10 deka hekk a sörkertnek nevezett büfében. Rákerestem egy másik külterületi hely, a város túlsó felén lévő Halas Guszti étlapjára: ott 890… A Róma-partot meg se merem nézni.
több mint 3 éve
Ezért ma szaroztakRamadankor nem szaroznakTegnap vége lett a ramadannak
ozibozi
r.baggio
több mint 3 éve
Ramadankor nem szaroznakTegnap vége lett a ramadannak
ozibozi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ramadankor nem szaroznak
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2023/04/21/lurdy-haz-verekedesmivé lesz a világ, már nem is a cék verekednek össze a Lurdyban...
mondjuk ma reggel az Alléeban is annyi arabot láttam egyszerre, mint az előző tíz évben összesen....
több mint 3 éve
Hopp... :-/ infostart.hu/bunugyek/2023/04/18/varatlan-fordulat-a-hableany-perben-baj-lehetett-a-magyar-hajoval#

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
És akkor India már a legnépesebb ország a földön...
több mint 3 éve
Ha vki igazán extrém sportot akar magának, akkor mindenképp menjen el Köröshegyre a Tulipánszüretre a napokban. Igazán remek móka a sárban Tulipánt szüretelni. 🤪
több mint 3 éve
Van esetleg itt valakinek espn player előfizetése? Ma estére kellene csak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2023/04/14/kisebb-tuz-volt-egy-budapesti-kollegiumban/hát baszki, valahogy éreztem, hogy a tarkaréti lesz az
több mint 3 éve
Mondjuk a Vasas aztán rengeteg borsot tört az orrunk alá mostanábansőt még ehhez vedd hozzá a Fradi-Vasas ellentétet is 😊plus sharks-ducks is.NFC East barátság?😊na akkor leirnam a maltai privat korhazos tapasztalatomat tegnaprol (igen, husvethetfon itt dolgoznak, nem locsolkodnak).Na, nővé operáltak? 😄😉
szoval becsekkolas konnyen megy, ott az egy agyas szoba, jol felszerelt, kenyelmes, mint egy hotel szoba, talan nagyobb is annal. alaposen kikerdezes ugy h mar mult heten is volt, odafigyelnek mindenre. mutet utani kajanak valaszthatok 4 kulonfele szendvicsbol 3 kulonfele kenyerbol. picit kesobb van a mutet, sztem a doki ert ide kesobb, de mki jon, elmondja mi lesz (aneszt nover, aneszt orvos, ortoped), besetalok a mutoszobaba furdokopenybe, elalaltatnak, visszatolnak, noverek ram-ramneznek de hagynak pihenni, podcastet hallgattam elso oraban utan meg Bad Batch volt mikor mar tisztultam. hoztak vizet, toltottek is ha epp ures volt a poharam (de jo hideg volt, olyan jol esett 😊 ) aztan jon a kaja, semmi extra, de frissen keszitve. hazaengedes picit elhuzodott, mert ujra kellett kotozni a sebemet, doki amugy nem nezett mar ram, de reggel irt whatsappon, meg bmikor el tudtam erni. ahhoz kepest h mennyibe kerul, azert nem estem hasra, de nyilvan a privat szoba sokat dob az egeszen. viszont itt a privat korhaz rohadt sokba kerul meg a hazaihoz is hasonlitva.
csebi
warr_b
NB2
csebi
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Mivel eredménykövető még soká lesz, addig ide egy esélyes a csöcs topikba:A profilja alapján néha golfozik
player.hu/sport-3/grace-charis-golfjatekos-instagram
nagir
több mint 3 éve
Mivel eredménykövető még soká lesz, addig ide egy esélyes a csöcs topikba:player.hu/sport-3/grace-charis-golfjatekos-instagram

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
sőt még ehhez vedd hozzá a Fradi-Vasas ellentétet is 😊plus sharks-ducks is.NFC East barátság?😊na akkor leirnam a maltai privat korhazos tapasztalatomat tegnaprol (igen, husvethetfon itt dolgoznak, nem locsolkodnak).Na, nővé operáltak? 😄😉
szoval becsekkolas konnyen megy, ott az egy agyas szoba, jol felszerelt, kenyelmes, mint egy hotel szoba, talan nagyobb is annal. alaposen kikerdezes ugy h mar mult heten is volt, odafigyelnek mindenre. mutet utani kajanak valaszthatok 4 kulonfele szendvicsbol 3 kulonfele kenyerbol. picit kesobb van a mutet, sztem a doki ert ide kesobb, de mki jon, elmondja mi lesz (aneszt nover, aneszt orvos, ortoped), besetalok a mutoszobaba furdokopenybe, elalaltatnak, visszatolnak, noverek ram-ramneznek de hagynak pihenni, podcastet hallgattam elso oraban utan meg Bad Batch volt mikor mar tisztultam. hoztak vizet, toltottek is ha epp ures volt a poharam (de jo hideg volt, olyan jol esett 😊 ) aztan jon a kaja, semmi extra, de frissen keszitve. hazaengedes picit elhuzodott, mert ujra kellett kotozni a sebemet, doki amugy nem nezett mar ram, de reggel irt whatsappon, meg bmikor el tudtam erni. ahhoz kepest h mennyibe kerul, azert nem estem hasra, de nyilvan a privat szoba sokat dob az egeszen. viszont itt a privat korhaz rohadt sokba kerul meg a hazaihoz is hasonlitva.
csebi
warr_b
NB2
csebi
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
sőt még ehhez vedd hozzá a Fradi-Vasas ellentétet is 😊plus sharks-ducks is.NFC East barátság?😊na akkor leirnam a maltai privat korhazos tapasztalatomat tegnaprol (igen, husvethetfon itt dolgoznak, nem locsolkodnak).Na, nővé operáltak? 😄😉
csebi
warr_b
NB2
csebi
több mint 3 éve
plus sharks-ducks is.NFC East barátság?😊na akkor leirnam a maltai privat korhazos tapasztalatomat tegnaprol (igen, husvethetfon itt dolgoznak, nem locsolkodnak).Na, nővé operáltak? 😄😉
csebi
warr_b
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
NFC East barátság?😊na akkor leirnam a maltai privat korhazos tapasztalatomat tegnaprol (igen, husvethetfon itt dolgoznak, nem locsolkodnak).Na, nővé operáltak? 😄😉
csebi
warr_b
több mint 3 éve
Ezen mekkorát röhögtem. Abban az országban nem talál párt a magassága miatt, ahol egy rakat 2 méteres ember van. Vagy válogatós vagy stikkes.Vagy mindkettő.
index.hu/mindekozben/poszt/2023/04/11/egy-kozel-190-centis-no-szerint-lehetetlen-ilyen-magassaggal-part-talalni/
Matthew99
több mint 3 éve
Ezen mekkorát röhögtem. Abban az országban nem talál párt a magassága miatt, ahol egy rakat 2 méteres ember van. Vagy válogatós vagy stikkes.ez a csaj egy kretén ...
index.hu/mindekozben/poszt/2023/04/11/egy-kozel-190-centis-no-szerint-lehetetlen-ilyen-magassaggal-part-talalni/
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
nem, itt nyugaton azt csak az ovisokkal teszik tudod ...na akkor leirnam a maltai privat korhazos tapasztalatomat tegnaprol (igen, husvethetfon itt dolgoznak, nem locsolkodnak).Na, nővé operáltak? 😄😉
csebi
warr_b
terdemben volt a hiba, tavaly novemberben kb ket hetig lepni sem birtam, eloszor porcra gyanakodtak, de az MRI kimutatta, hogy az rendben van, de a qudriceps tendonban volt egy korabbi serules maradvanya (2016 Kairoban a fociban tortent, mai napig emlekszem a hangra mintha elpattant volna vmi a terdemben, de utana 2-3 nappal mar nem is ereztem), ezt javitotta ki.
több mint 3 éve
Ezen mekkorát röhögtem. Abban az országban nem talál párt a magassága miatt, ahol egy rakat 2 méteres ember van. Vagy válogatós vagy stikkes.index.hu/mindekozben/poszt/2023/04/11/egy-kozel-190-centis-no-szerint-lehetetlen-ilyen-magassaggal-part-talalni/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.