OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Erre a jóízlés keretein belül nehezen tudnék válaszolni. Maradjunk annyiban, hogy az eső már nem esik be, így be lehetett költözni, egyebekben még irodai munkára korlátozottan alkalmas. 😊épülni épült, de már be is lakták?Már nem, épült egy újabb tömb.Én a 10-ben nyomom 😊10 is van? nem a k&h az utolsó a 9-es szám alatt?
somoskovig
slowmotion
somoskovig
slowmotion
több mint 3 éve
Én is a 7-ben nyomom, csak nem ott...😊En a 7-ben dolgoztam, de nem banknal 😊jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
van ki jókor megy arábiába én meg jókor megyek bankárokhoz 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
eaglesmcnabb
Lúdas Solymi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Lechner Ödön "fasor". Milyen fasor van ott, vazz?Hát a Soroksárival párhuzamos út mellett végig vannak fák ültetve... 'sztennyi
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
En a 7-ben dolgoztam, de nem banknal 😊jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Lechner Ödön "fasor". Milyen fasor van ott, vazz?
több mint 3 éve
épülni épült, de már be is lakták?Már nem, épült egy újabb tömb.10 is van? nem a k&h az utolsó a 9-es szám alatt?Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
slowmotion
somoskovig
több mint 3 éve
jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Már nem, épült egy újabb tömb.10 is van? nem a k&h az utolsó a 9-es szám alatt?Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
slowmotion
több mint 3 éve
ja persze, klm... mondjuk a Morgannek vannak a 7-ben is irodái, nem?Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
több mint 3 éve
10 is van? nem a k&h az utolsó a 9-es szám alatt?Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
több mint 3 éve
Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
több mint 3 éve
Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
www.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381van ki jókor megy arábiába én meg jókor megyek bankárokhoz 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sajnos ilyenkor előkerülnek az alkalmi sofőrök, totál bénák, agyatlanok, jól felhúzzák az embert.Na ezért sem kéne a 480-as benyát osztani a Népnek!!
NB2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
"All hail the Bar-tailed Godwit! This bird is a champion flyer and once again an individual has broken the world record for the longest continual flight.
This week a juvenile godwit just 5 months old landed in Ansons Bay in northeast Tasmania. It had been tagged in Alaska and departed there on October 13, 2022 before flying non-stop to Tasmania.
Godwits are regular visitors to Tasmania so it’s likely that many undertake a similar flight but it's the first time a tagged bird has flown between Alaska and Tasmania.
This bird flew a minimum of 13,560 km in 11 days 1 hour, that’s an average of over 51kmh continually for those 11 days. And don’t forgot there will be no eating, drinking or sleeping during that journey!
Simply unbelievable!"

Igaz, nem tudom honnan tudják, hogy nem állt meg mondjuk tuvaluban tankolni, de kemény.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sajnos ilyenkor előkerülnek az alkalmi sofőrök, totál bénák, agyatlanok, jól felhúzzák az embert.
több mint 3 éve
Hát mert félnek elindulni máshogy. Bár akkor minek vezetnek? De az is igaz, hogy a rosszul beállított tompított tud úgy vakítani, mint a távolsági...Rengetegen mennek világítás nélkül... cserébe, viszont sokan mennek bekapcsolt ködfényszóróval tiszta időben, ill. távolságival nappal. De... miért???És akkor itt beszéljünk a nappali fénnyel autókázók lelki világáról. Pécstől Paksig kb 20 ilyet láttam a változó sűrűségű ködben, pedig az M6-on elég gyér a forgalom. A kedvencem a fehér és szürke autó hátsó fény nélkül.Ráadásul ilyen fos időben a mentőhelikopterek sem tudnak felszállni.Azért az nem volt egyszerű, hogy Pécsen ma négy óra körül még gyönyörűen sütött a nap, még utána a 6-os úton is jó ideig, aztán Botykapeterdnél hirtelen beleszaladtunk a ködbe...Na akkor képzeld el a 62-es útra ugyanazt a ködöt, ezt a részt
slowmotion
maps.app.goo.gl/ZCAdLQds88EVziDH9
és hogy két barom itt akart egyszerre két autót megelőzni...
Természetesen a többi részvevőn múlt, hogy nem maradtunk ott, egyszerűen félelmetes, hogy mekkora idióták ülnek a volán mögött
r.baggio
Pont meg is jegyeztem ezt a kölöknek, mert Szigetvárnál nagyon tépett egy mentő Pécs felé, hát onnan az még minimum 25 perc ebben az időben...
slowmotion
Matthew99
Mikey
több mint 3 éve
Rengetegen mennek világítás nélkül... cserébe, viszont sokan mennek bekapcsolt ködfényszóróval tiszta időben, ill. távolságival nappal. De... miért???És akkor itt beszéljünk a nappali fénnyel autókázók lelki világáról. Pécstől Paksig kb 20 ilyet láttam a változó sűrűségű ködben, pedig az M6-on elég gyér a forgalom. A kedvencem a fehér és szürke autó hátsó fény nélkül.Ráadásul ilyen fos időben a mentőhelikopterek sem tudnak felszállni.Azért az nem volt egyszerű, hogy Pécsen ma négy óra körül még gyönyörűen sütött a nap, még utána a 6-os úton is jó ideig, aztán Botykapeterdnél hirtelen beleszaladtunk a ködbe...Na akkor képzeld el a 62-es útra ugyanazt a ködöt, ezt a részt
slowmotion
Természetesen a többi részvevőn múlt, hogy nem maradtunk ott, egyszerűen félelmetes, hogy mekkora idióták ülnek a volán mögött
r.baggio
Pont meg is jegyeztem ezt a kölöknek, mert Szigetvárnál nagyon tépett egy mentő Pécs felé, hát onnan az még minimum 25 perc ebben az időben...
slowmotion
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
És akkor itt beszéljünk a nappali fénnyel autókázók lelki világáról. Pécstől Paksig kb 20 ilyet láttam a változó sűrűségű ködben, pedig az M6-on elég gyér a forgalom. A kedvencem a fehér és szürke autó hátsó fény nélkül.Ráadásul ilyen fos időben a mentőhelikopterek sem tudnak felszállni.Azért az nem volt egyszerű, hogy Pécsen ma négy óra körül még gyönyörűen sütött a nap, még utána a 6-os úton is jó ideig, aztán Botykapeterdnél hirtelen beleszaladtunk a ködbe...Na akkor képzeld el a 62-es útra ugyanazt a ködöt, ezt a részt
slowmotion
r.baggio
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 515
Azért az nem volt egyszerű, hogy Pécsen ma négy óra körül még gyönyörűen sütött a nap, még utána a 6-os úton is jó ideig, aztán Botykapeterdnél hirtelen beleszaladtunk a ködbe...Van ahol egesz nap kod mindenhol..kb 3 napja es nem volgyrol beszelunk
slowmotion
több mint 3 éve
Ráadásul ilyen fos időben a mentőhelikopterek sem tudnak felszállni.Azért az nem volt egyszerű, hogy Pécsen ma négy óra körül még gyönyörűen sütött a nap, még utána a 6-os úton is jó ideig, aztán Botykapeterdnél hirtelen beleszaladtunk a ködbe...Na akkor képzeld el a 62-es útra ugyanazt a ködöt, ezt a részt
slowmotion
r.baggio
több mint 3 éve
Azért az nem volt egyszerű, hogy Pécsen ma négy óra körül még gyönyörűen sütött a nap, még utána a 6-os úton is jó ideig, aztán Botykapeterdnél hirtelen beleszaladtunk a ködbe...Na akkor képzeld el a 62-es útra ugyanazt a ködöt, ezt a részt
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Azért az nem volt egyszerű, hogy Pécsen ma négy óra körül még gyönyörűen sütött a nap, még utána a 6-os úton is jó ideig, aztán Botykapeterdnél hirtelen beleszaladtunk a ködbe...