OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Az mas. A klasszikus deli olasz kultura nagyon vonzo szerintem, de Napoly egy putri. Koszos, budos, a nicnstelen bevandorlok es bandak kozpontja. A foldrajzi adottsaok miatt raadasul epiteszetileg is korlatozottak a lehetosegek. A fel varos omladozik. Delre tole, az obol tuloldalan az amalfi partvidek viszont meltan vilaghiru, nagyon jo nyaralasi elmeny, foleg, ha nem csucs szezonban mesz.Nem tudom. Én sokat voltam északon, ahol full normális mindenki. Egyszer voltam Bariban (ami ugye közel van Nápolyhoz, de lehet nem ugyanaz a hangulat), ahol még mindig az a klasszikus olasz volt minden. Olyan, mint amiről híresek lettek. Üvöltöznek, száguldoznak, senki nem tud angolul, minden kocsi meg van nyomva... Én imádtam 😀Napoly egy putri. Csak addig erdemes oda betenni a labad, amig transzferelsz az Amalfi partra.Napolyban nem a buz a gaz.mondjuk nem voltam még annyira büdös helyen mint New YorkMielőtt New Yorkba utaztam, olvastam egy blogot, amit kinn élő magyar kiscsaj írt. Az Ő megfogalmazásat találónak gondolom: "Ha Pesten tudod milyen szitukat és kapualjakat kell elkerülni, akkor nem lesz gond itt se!"Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreCovid előtt voltunk éppen. Februárban...
Klaci79
Nagyon, nagyon jó hely!
Én is paráztam előtte kicsit, de minden jó volt!
Ha gondolod, írj PM et...
zemanla
nagir
minden annyira szaglott mint a Lujza utca
Negritis, a vajda
Azert ott mar nem olaszok elnek 100%ban ami bem baj.csak mashiogy gondolkodnak.
YoungZeeZee
undisputedly
dugo93
több mint 3 éve
Nem tudom. Én sokat voltam északon, ahol full normális mindenki. Egyszer voltam Bariban (ami ugye közel van Nápolyhoz, de lehet nem ugyanaz a hangulat), ahol még mindig az a klasszikus olasz volt minden. Olyan, mint amiről híresek lettek. Üvöltöznek, száguldoznak, senki nem tud angolul, minden kocsi meg van nyomva... Én imádtam 😀Napoly egy putri. Csak addig erdemes oda betenni a labad, amig transzferelsz az Amalfi partra.Napolyban nem a buz a gaz.mondjuk nem voltam még annyira büdös helyen mint New YorkMielőtt New Yorkba utaztam, olvastam egy blogot, amit kinn élő magyar kiscsaj írt. Az Ő megfogalmazásat találónak gondolom: "Ha Pesten tudod milyen szitukat és kapualjakat kell elkerülni, akkor nem lesz gond itt se!"Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreCovid előtt voltunk éppen. Februárban...
Klaci79
Nagyon, nagyon jó hely!
zemanla
nagir
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
undisputedly
több mint 3 éve
😂Olaszok nagy lehuzok tularazott minden.Nincs sok tapasztalatom Olaszországgal, de lehet, hogy ezek a negatívumok ott kb általánosak? Nemrég volt egy Milano-Firenze-Pisa hosszúhétvégénk, az általad leírtak kb mindegyikét tapasztaltam. Milanoban egészen szürreális volt a katedrális környékén a hajléktalanok száma, meg a közvetlenül a katedrális mellett tuc-tuc zenére ugrabugráló 60 körüli "előadóművész" akinek a zenéje szépen be is szűrődött a katedrálisba. a tetőn meg a másik oldalon előadó "Nirvana tribute" bandát lehetett kiválóan hallani. Firenzében a történelmi belváros azért rendben van, bár ott is sok a tukmálós utcai árus, de a vasútállomás környéke igazán gáz, amikor utolsó nap hajnalban mentünk át Pisába rengeteg rosszarcú elem tobzódott ott, rendesen félelmetes volt. Firenze mondjuk ettől függetlenül varázslatos, ott még az utcazene is más szinten van, vasárnap este igazi koncertélményt adott egy a Ponte Vecchio híd közepén zenélő banda, az Uffizinál meg komolyzenét nyomott egy vonóspáros. Visszavágyunk kicsit hosszabb időre, tavaszra be van tervezve.Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreSzerencsere csak átutazóban voltunk (szigetre mentunk) tavaly is és idén is (tavaly egy estet megszalltunk a másnap korai indulas miatt).
Klaci79
Talan a sziget tisztasága, rendezettsege tette magasra a lecet (illetve a mi szeperzetunk), am tavaly, miközben setaltunk at a kikotobol a varos masik szegletebe egesz rossz volt latni ily “szetbombazott” várost. Szemetes, tormelekek itt-ott, graffitik, fekete bevandorlok, az autók nagy resze megtorve-meghuzva-megkarcolva, eszetlen kozlekedes, a vödör vizet öntik az utcara az erkelyrol (ez inkabb a szűkebb utcákra jellemzo, mintsem a fo utvonalra), hajelktalanok (idén láttunk egyet aki volt terulve a járdán, úgy nézett ki, mint aki elpatkolt).
Szóvá szamunkra negativ elmeny volt az a ropke nehany ora, s nem is kivanjuk jelenleg felfedezni. Termeszetesen lesznek szep helyei, történelmi latnivaloi, de nem a megjeleneserol lesz maradando.
Felfedezni, utazni mindig jó! Kellemes utat kivanok! :- )
Ventura
És ez így nyilván baromi hasznos a Nápolyra kérdezőnek. 😀
Henderson
Ha mediterran flash kell akkor spanyolorszag.
YoungZeeZee
10 éve jarunk ki a haverokkal évente többször meccsre és girora de még egyszer sem próbáltak lehúzni semmivel...mondjuk aki engem letud azzal kezetfogok... 🙂
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 515
Olaszok nagy lehuzok tularazott minden.Nincs sok tapasztalatom Olaszországgal, de lehet, hogy ezek a negatívumok ott kb általánosak? Nemrég volt egy Milano-Firenze-Pisa hosszúhétvégénk, az általad leírtak kb mindegyikét tapasztaltam. Milanoban egészen szürreális volt a katedrális környékén a hajléktalanok száma, meg a közvetlenül a katedrális mellett tuc-tuc zenére ugrabugráló 60 körüli "előadóművész" akinek a zenéje szépen be is szűrődött a katedrálisba. a tetőn meg a másik oldalon előadó "Nirvana tribute" bandát lehetett kiválóan hallani. Firenzében a történelmi belváros azért rendben van, bár ott is sok a tukmálós utcai árus, de a vasútállomás környéke igazán gáz, amikor utolsó nap hajnalban mentünk át Pisába rengeteg rosszarcú elem tobzódott ott, rendesen félelmetes volt. Firenze mondjuk ettől függetlenül varázslatos, ott még az utcazene is más szinten van, vasárnap este igazi koncertélményt adott egy a Ponte Vecchio híd közepén zenélő banda, az Uffizinál meg komolyzenét nyomott egy vonóspáros. Visszavágyunk kicsit hosszabb időre, tavaszra be van tervezve.Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreSzerencsere csak átutazóban voltunk (szigetre mentunk) tavaly is és idén is (tavaly egy estet megszalltunk a másnap korai indulas miatt).
Klaci79
Talan a sziget tisztasága, rendezettsege tette magasra a lecet (illetve a mi szeperzetunk), am tavaly, miközben setaltunk at a kikotobol a varos masik szegletebe egesz rossz volt latni ily “szetbombazott” várost. Szemetes, tormelekek itt-ott, graffitik, fekete bevandorlok, az autók nagy resze megtorve-meghuzva-megkarcolva, eszetlen kozlekedes, a vödör vizet öntik az utcara az erkelyrol (ez inkabb a szűkebb utcákra jellemzo, mintsem a fo utvonalra), hajelktalanok (idén láttunk egyet aki volt terulve a járdán, úgy nézett ki, mint aki elpatkolt).
Szóvá szamunkra negativ elmeny volt az a ropke nehany ora, s nem is kivanjuk jelenleg felfedezni. Termeszetesen lesznek szep helyei, történelmi latnivaloi, de nem a megjeleneserol lesz maradando.
Ventura
Henderson
Ha mediterran flash kell akkor spanyolorszag.
több mint 3 éve
Itt a Mecsekben foltokban van, de olyan módon, hogy elindulok otthonról napsütésben, elérek egy ilyen ködfoltot, ahol minimális a látótávolság, mindenki 40-el megy, és olyan mint ha este lenne. Megyek benne 10-15km-t, kiérek, és megint hétágra süt a nap, egy felhő sincs az égen.Mi volt ez a ma hajnali köd, azanyámat. Bicske előtt olyan 7-8 km-től Bicskéig olyan tejköd volt, max. 20 m lehetett a látótávolság. Nem akarok többet ekkora ködben vezetni, borzasztó volt.Én szeretem a ködöt, hangulatos. Vezetni is, legalább van egy kis izgalom ☺️
Mikey
warr_b
Az elmúlt 1-2 hétben ez elég gyakori volt felénk.
több mint 3 éve
Mi volt ez a ma hajnali köd, azanyámat. Bicske előtt olyan 7-8 km-től Bicskéig olyan tejköd volt, max. 20 m lehetett a látótávolság. Nem akarok többet ekkora ködben vezetni, borzasztó volt.Én szeretem a ködöt, hangulatos. Vezetni is, legalább van egy kis izgalom ☺️
Mikey

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Mi volt ez a ma hajnali köd, azanyámat. Bicske előtt olyan 7-8 km-től Bicskéig olyan tejköd volt, max. 20 m lehetett a látótávolság. Nem akarok többet ekkora ködben vezetni, borzasztó volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Sztem engedjük el.Mindenkinek más jön be. Én nagyon élveztem Nápolyt és az ottani embereket.
Bízzuk rájuk, ha már megvették a repjegyet!
😄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Nincs sok tapasztalatom Olaszországgal, de lehet, hogy ezek a negatívumok ott kb általánosak? Nemrég volt egy Milano-Firenze-Pisa hosszúhétvégénk, az általad leírtak kb mindegyikét tapasztaltam. Milanoban egészen szürreális volt a katedrális környékén a hajléktalanok száma, meg a közvetlenül a katedrális mellett tuc-tuc zenére ugrabugráló 60 körüli "előadóművész" akinek a zenéje szépen be is szűrődött a katedrálisba. a tetőn meg a másik oldalon előadó "Nirvana tribute" bandát lehetett kiválóan hallani. Firenzében a történelmi belváros azért rendben van, bár ott is sok a tukmálós utcai árus, de a vasútállomás környéke igazán gáz, amikor utolsó nap hajnalban mentünk át Pisába rengeteg rosszarcú elem tobzódott ott, rendesen félelmetes volt. Firenze mondjuk ettől függetlenül varázslatos, ott még az utcazene is más szinten van, vasárnap este igazi koncertélményt adott egy a Ponte Vecchio híd közepén zenélő banda, az Uffizinál meg komolyzenét nyomott egy vonóspáros. Visszavágyunk kicsit hosszabb időre, tavaszra be van tervezve.Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreSzerencsere csak átutazóban voltunk (szigetre mentunk) tavaly is és idén is (tavaly egy estet megszalltunk a másnap korai indulas miatt).
Klaci79
Ventura
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 3 éve
Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreSzerencsere csak átutazóban voltunk (szigetre mentunk) tavaly is és idén is (tavaly egy estet megszalltunk a másnap korai indulas miatt).
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Tekerőpataki ismerőseim épp most járnak a Budapest-Bamakon, ma fejezik be egy Dacia 1310-essel. Ha valakit érdekelnének a beszámolók, képek, videóanyagok, akkor ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt: www.facebook.com/GMR2Bamako/
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Napoly egy putri. Csak addig erdemes oda betenni a labad, amig transzferelsz az Amalfi partra.Napolyban nem a buz a gaz.mondjuk nem voltam még annyira büdös helyen mint New YorkMielőtt New Yorkba utaztam, olvastam egy blogot, amit kinn élő magyar kiscsaj írt. Az Ő megfogalmazásat találónak gondolom: "Ha Pesten tudod milyen szitukat és kapualjakat kell elkerülni, akkor nem lesz gond itt se!"Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreCovid előtt voltunk éppen. Februárban...
Klaci79
Nagyon, nagyon jó hely!
zemanla
nagir
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 515
Napolyban nem a buz a gaz.mondjuk nem voltam még annyira büdös helyen mint New YorkMielőtt New Yorkba utaztam, olvastam egy blogot, amit kinn élő magyar kiscsaj írt. Az Ő megfogalmazásat találónak gondolom: "Ha Pesten tudod milyen szitukat és kapualjakat kell elkerülni, akkor nem lesz gond itt se!"Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreCovid előtt voltunk éppen. Februárban...
Klaci79
Nagyon, nagyon jó hely!
zemanla
nagir
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
mondjuk nem voltam még annyira büdös helyen mint New YorkMielőtt New Yorkba utaztam, olvastam egy blogot, amit kinn élő magyar kiscsaj írt. Az Ő megfogalmazásat találónak gondolom: "Ha Pesten tudod milyen szitukat és kapualjakat kell elkerülni, akkor nem lesz gond itt se!"Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreCovid előtt voltunk éppen. Februárban...
Klaci79
Nagyon, nagyon jó hely!
zemanla
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mielőtt New Yorkba utaztam, olvastam egy blogot, amit kinn élő magyar kiscsaj írt. Az Ő megfogalmazásat találónak gondolom: "Ha Pesten tudod milyen szitukat és kapualjakat kell elkerülni, akkor nem lesz gond itt se!"Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreCovid előtt voltunk éppen. Februárban...
Klaci79
Nagyon, nagyon jó hely!
zemanla
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekreCovid előtt voltunk éppen. Februárban...
Klaci79
Nagyon, nagyon jó hely!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Volt valaki mostanában Nápolyban? Megyek nov végén, kiváncsi lennék véleményekre
több mint 3 éve
csak annyit mondok, hogy a déli szomszédban dolgozok. ott van 3 tenant, akár el is találhatod.Akkor gyurd ki a pisztolyt he. 👺NemmondommegAz komoly, hogy ennyi Lechner utcai titan van itt. Ki melyik kámpöniben?Én is a 7-ben nyomom, csak nem ott...😊En a 7-ben dolgoztam, de nem banknal 😊jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
van ki jókor megy arábiába én meg jókor megyek bankárokhoz 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
eaglesmcnabb
Lúdas Solymi
csi77
Ventura
slowmotion
Ventura
több mint 3 éve
Akkor gyurd ki a pisztolyt he. 👺NemmondommegAz komoly, hogy ennyi Lechner utcai titan van itt. Ki melyik kámpöniben?Én is a 7-ben nyomom, csak nem ott...😊En a 7-ben dolgoztam, de nem banknal 😊jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
eaglesmcnabb
Lúdas Solymi
csi77
Ventura
slowmotion
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
totalcar.hu/magazin/technika/2022/11/05/olcso-gumi-a-premium-ellen/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Én annyit írtam, hogy a 7-ben nyomom. Csak másik városban és utcában....😊Az komoly, hogy ennyi Lechner utcai titan van itt. Ki melyik kámpöniben?Én is a 7-ben nyomom, csak nem ott...😊En a 7-ben dolgoztam, de nem banknal 😊jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
eaglesmcnabb
Lúdas Solymi
csi77
Ventura
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Húbaszki. Elég nagy para, amikor a gyereknek fáj a torka, belenézel, és gégefedő figyel vissza odabentről... még akkor is, ha ez állítólag nem gáz.
több mint 3 éve
NemmondommegAz komoly, hogy ennyi Lechner utcai titan van itt. Ki melyik kámpöniben?Én is a 7-ben nyomom, csak nem ott...😊En a 7-ben dolgoztam, de nem banknal 😊jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
eaglesmcnabb
Lúdas Solymi
csi77
Ventura
több mint 3 éve
Az komoly, hogy ennyi Lechner utcai titan van itt. Ki melyik kámpöniben?Én is a 7-ben nyomom, csak nem ott...😊En a 7-ben dolgoztam, de nem banknal 😊jó tudni hogy a fél fórum ott dolgozik, a 9-ben toltam majdnem 8 évig 😀 1 éve jöttem el.Én a 10-ben nyomom 😊Ejj, itt leszel a szomszed epuletben. 😁jah december elejével ott kezdekwww.portfolio.hu/bank/20221103/elbocsatasokat-tervez-a-morgan-stanley-576381hogy mi? jössz a Lechner 8-ba? 😮 😀
Negritis, a vajda
slowmotion
Negritis, a vajda
Ventura
somoskovig
eaglesmcnabb
Lúdas Solymi
csi77
több mint 3 éve
Azért amikor a telefonról (magyar hálózaton) magyar oldal cikkét olvasom, és a hirdetésben befigyel a világ egyetlen nyelve, amit az ábécé utolsó öt betűjére húztak fel... na az priceless 😀