OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
m.hvg.hu/itthon/20221028_Magyar_lany_lett_Europa_legjobb_apoloja?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR32J2nXonL8PfSm4sQBFJ4wAIR6IDNNLCAFoRga7mqZxY4ZAGEpgZNLCxs#Echobox=1666976078

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Van egy rakás selejtes tűzőgép ammo az étteremben, amiknek az egyik oldala el van csúszva a másikhoz képest, ezért a tűzőgép nem tudja kinyomni a rövidebbet. Tényleg elég sok, elkezdtem gyűjteni őket a dobozaikban. Azt írtam az elsőre, hogy "ferde". A másodiknál már nem bírtam ki és "ferde hajlamú" lett ráfilcezve. Aztán megmutattam a szakácsunknak.Aztán odavittem a 99es rendelést neki és azt mondtam, hogy "you got 99 problems but the bitch ain't one." Ezt nem értette.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
hogyan kell az autóipar kedvéért szétbaszni élhető városokatwww.youtube.com/watch?v=KkO-DttA9ew
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Valaki magyarázza el, az hogyan lehet, miszerint bankkártyás gázszámla fizetésnél kiírja a rendszer, hogy kétfaktoros ügyfélazonosítás kötelező, majd simán enged fizetni biztonsági kód nélkül. Csekkoltam, nem kamu oldal.Nekem tegnap kérte mind az SMS, mind a biztonsági kódot.
Dzsokijuing
több mint 3 éve
rokaur
876
Valaki magyarázza el, az hogyan lehet, miszerint bankkártyás gázszámla fizetésnél kiírja a rendszer, hogy kétfaktoros ügyfélazonosítás kötelező, majd simán enged fizetni biztonsági kód nélkül. Csekkoltam, nem kamu oldal.Lehet kiemelt partnerkent van kezelve, pl Erstenel azoknal nem kell ketfaktoros ha jol emlekszem.
Dzsokijuing
több mint 3 éve
Valaki magyarázza el, az hogyan lehet, miszerint bankkártyás gázszámla fizetésnél kiírja a rendszer, hogy kétfaktoros ügyfélazonosítás kötelező, majd simán enged fizetni biztonsági kód nélkül. Csekkoltam, nem kamu oldal.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
ja igen, meg olyan pletykát hallottam még, hogy akik önerőböl rakattak elemet azokat békén hagyják '24 január 1 után is, viszont akik állami pályázat keretein belül jutottak napelemhez azokat szépen átpakolják bruttós elszámolásbasztem felkeszul a h tarifa 😊igaz, hogy eus irányelv a dolog, de mivel tudjuk,hogy hol és milyen országban élünk nem lepődnék meg, ha mindenkit megszopatnának.Hátha valaki jobban informált ebben a témában. Ha valakinek 3 éve van napelemes rendszere és szaldó elszámolásban van, akkor 2024 január 1-je után is marad a szaldó elszámolás vagy rá is vonatkozik az hogy átkerül bruttó havi elszámolás alá?Szó sincs róla, hogy átkerülnènk más elszámolás alá, ez eddig nem merült fel, maradunk ahol vagyunk. Csak azokról volt szó ezzel kapcsolatban, akik majd újonnan kerülnek a rendszerbe. Aztán majd nèzünk mi is nagyot 😛
Bruce
dande2
amúgy ahogy willie is írta, legkésőbb inverter cserekor vége a dalnak, szóval a 7-8 éves megtérüléssel számolva marad 1, jobb esetben 2 év amikor lehet "keresni"
peach
YoungZeeZee
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 515
sztem felkeszul a h tarifa 😊igaz, hogy eus irányelv a dolog, de mivel tudjuk,hogy hol és milyen országban élünk nem lepődnék meg, ha mindenkit megszopatnának.Hátha valaki jobban informált ebben a témában. Ha valakinek 3 éve van napelemes rendszere és szaldó elszámolásban van, akkor 2024 január 1-je után is marad a szaldó elszámolás vagy rá is vonatkozik az hogy átkerül bruttó havi elszámolás alá?Szó sincs róla, hogy átkerülnènk más elszámolás alá, ez eddig nem merült fel, maradunk ahol vagyunk. Csak azokról volt szó ezzel kapcsolatban, akik majd újonnan kerülnek a rendszerbe. Aztán majd nèzünk mi is nagyot 😛
Bruce
dande2
amúgy ahogy willie is írta, legkésőbb inverter cserekor vége a dalnak, szóval a 7-8 éves megtérüléssel számolva marad 1, jobb esetben 2 év amikor lehet "keresni"
peach
több mint 3 éve
igaz, hogy eus irányelv a dolog, de mivel tudjuk,hogy hol és milyen országban élünk nem lepődnék meg, ha mindenkit megszopatnának.Hátha valaki jobban informált ebben a témában. Ha valakinek 3 éve van napelemes rendszere és szaldó elszámolásban van, akkor 2024 január 1-je után is marad a szaldó elszámolás vagy rá is vonatkozik az hogy átkerül bruttó havi elszámolás alá?Szó sincs róla, hogy átkerülnènk más elszámolás alá, ez eddig nem merült fel, maradunk ahol vagyunk. Csak azokról volt szó ezzel kapcsolatban, akik majd újonnan kerülnek a rendszerbe. Aztán majd nèzünk mi is nagyot 😛
Bruce
dande2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
'szt maradjon is így 😀Annie még nincs kint, majd az esti lóverés után jönOFF: @negritis hülye "viccei" miatt lett lezárva a Viccek topik?valahogy meg kell akadályozni, hogy a szokásos szőke csajszis kontentet feltegye
😀 😀 😀
jobbágy#JC6
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Annie még nincs kint, majd az esti lóverés után jönOFF: @negritis hülye "viccei" miatt lett lezárva a Viccek topik?valahogy meg kell akadályozni, hogy a szokásos szőke csajszis kontentet feltegye
😀 😀 😀
jobbágy#JC6
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
OFF: @negritis hülye "viccei" miatt lett lezárva a Viccek topik?valahogy meg kell akadályozni, hogy a szokásos szőke csajszis kontentet feltegye
😀 😀 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
OFF: @negritis hülye "viccei" miatt lett lezárva a Viccek topik?annak idején szittes sem birta ezt elérni az ótvar vicceivel szóval kétlem
😀 😀 😀
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
OFF: @negritis hülye "viccei" miatt lett lezárva a Viccek topik?😀 😀 😀
több mint 3 éve
www.mnnsz.hu/napelemmel-termelt-aram-szaldo-elszamolasa-most-es-2024-tol/A 2024-től telepített napelemes rendszerek esetében már az új, bruttó elszámolásos rendszert fogják alkalmazni. A 2024 előtt telepített napelemes rendszerek esetében azonban megmarad a szaldós elszámolás de fontos. hogy ez egészen addig érvényes a korábban kialakított rendszerekre, amíg nincs szükség új hálózati csatlakozási szerződésre (pl. amíg nincs inverter csere).
több mint 3 éve
Ha a szaldót teljesen kivezetik, az kb katasztrófa lenne a HMKE rendszereknél. Az olyan lenne, mint a napkollektor, ami nyáron hasznos, de akkor nemm fűtünk (max a melegvíz), télen pedig lófütty...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Hátha valaki jobban informált ebben a témában. Ha valakinek 3 éve van napelemes rendszere és szaldó elszámolásban van, akkor 2024 január 1-je után is marad a szaldó elszámolás vagy rá is vonatkozik az hogy átkerül bruttó havi elszámolás alá?Szó sincs róla, hogy átkerülnènk más elszámolás alá, ez eddig nem merült fel, maradunk ahol vagyunk. Csak azokról volt szó ezzel kapcsolatban, akik majd újonnan kerülnek a rendszerbe. Aztán majd nèzünk mi is nagyot 😛
Bruce
több mint 3 éve
Hátha valaki jobban informált ebben a témában. Ha valakinek 3 éve van napelemes rendszere és szaldó elszámolásban van, akkor 2024 január 1-je után is marad a szaldó elszámolás vagy rá is vonatkozik az hogy átkerül bruttó havi elszámolás alá?Marad a szaldó. Ez az amit én is nagyon sokáig rosszul tudtam. Kb egy hónapja világosodtam meg, szóval gyorsan bele is kezdtünk.
Bruce
Illetve addig marad, amíg nem kell szerződést módosítanod a szolgáltatóval.
több mint 3 éve
Hátha valaki jobban informált ebben a témában. Ha valakinek 3 éve van napelemes rendszere és szaldó elszámolásban van, akkor 2024 január 1-je után is marad a szaldó elszámolás vagy rá is vonatkozik az hogy átkerül bruttó havi elszámolás alá?
több mint 3 éve
A hozzászólásból úgy tűnik, hogy elég rosszul érezte volna magát egy ilyen helyen. Úgyhogy ebből a szempontból pragmatikusan döntött. 😀Nem különösebben gondolkozom váltáson, viszont megkerestek egy team lead pozícióval, ami felkeltette az érdeklődésem. Nyilván fizuban is elég nagy ugrás lett volna. Telefonos beszélgetés alapján még megvolt a kölcsönös szimpátia, viszont kicsit jobban utána néztem a cégnek és kiderült, hogy igazi NER közeli cég, rengeteg állami megbízással. Ma le is mondtam a további köröket. Kicsit jó érzés, hogy győzött az erkölcs, de egyben szomorú is hogy itt tartunk.Ahogy Sobri mondaná: nem vagy pragmatikus.
dugo93
Mikey
több mint 3 éve
Nem különösebben gondolkozom váltáson, viszont megkerestek egy team lead pozícióval, ami felkeltette az érdeklődésem. Nyilván fizuban is elég nagy ugrás lett volna. Telefonos beszélgetés alapján még megvolt a kölcsönös szimpátia, viszont kicsit jobban utána néztem a cégnek és kiderült, hogy igazi NER közeli cég, rengeteg állami megbízással. Ma le is mondtam a további köröket. Kicsit jó érzés, hogy győzött az erkölcs, de egyben szomorú is hogy itt tartunk.Ahogy Sobri mondaná: nem vagy pragmatikus.
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
telex.hu/pr-cikk/2022/10/13/meg-nagyobb-kedvezmeny-140-magazin-75-engedmennyel-osszesen-havonta-csak-373-forint-x-4Ez nagoyn hasznos, köszi, hogy betetted!
könyvekbe nem akartam betenni
NB2
több mint 3 éve
Nem különösebben gondolkozom váltáson, viszont megkerestek egy team lead pozícióval, ami felkeltette az érdeklődésem. Nyilván fizuban is elég nagy ugrás lett volna. Telefonos beszélgetés alapján még megvolt a kölcsönös szimpátia, viszont kicsit jobban utána néztem a cégnek és kiderült, hogy igazi NER közeli cég, rengeteg állami megbízással. Ma le is mondtam a további köröket. Kicsit jó érzés, hogy győzött az erkölcs, de egyben szomorú is hogy itt tartunk.Hamar rájöttél legalább, rengeteg ismerősömnek nem mondják el hogy mi a project, 4 körön át szopódás után benyögik hogy ja amúgy állami project. Ok köszi csá
dugo93
több mint 3 éve
telex.hu/pr-cikk/2022/10/13/meg-nagyobb-kedvezmeny-140-magazin-75-engedmennyel-osszesen-havonta-csak-373-forint-x-4könyvekbe nem akartam betenni