OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
\m/
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
W
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
biztos van valami gond ott fejbennemúgyvót, hogy megállunkTúltoltuk, Béláim! Na, 9999-nél jobban figyeljetek!
6666-nál
tanító jelleggel?
Gróf de sutianap
Amúgy új kifejezést tanultam a nyelvrombolótól: "karbatett".
gyeek
több mint 3 éve
A "kebabos manók" se rossz.nemúgyvót, hogy megállunkTúltoltuk, Béláim! Na, 9999-nél jobban figyeljetek!
6666-nál
tanító jelleggel?
Gróf de sutianap
gyeek
több mint 3 éve
nemúgyvót, hogy megállunkTúltoltuk, Béláim! Na, 9999-nél jobban figyeljetek!
6666-nál
tanító jelleggel?
Gróf de sutianap
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
na a végén hozzáraktam még hármat, innen nem kéne elatlantázni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nemúgyvót, hogy megállunk6666-nál
tanító jelleggel?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Igen... Eljött a Ragyogó Lámpavas Párt ideje! Szóljatok az ácsoknak!Ha vége lesz ennek az egésznek, javasolnám átnevezni a két helyet Ikarosznak és MumusnakSzerintem meg ezt a topikot kellene atnevezni gyeekre, aztan lassan elindulhatna a parlamenti valasztasokon is, olyan tomeget es szavazohullamot hoztunk neki ossze. 😀
slowmotion
Stez
több mint 3 éve
Aki korábban szavazott szavazhat újra mert enged többször szavazni naponta.
több mint 3 éve
Ha vége lesz ennek az egésznek, javasolnám átnevezni a két helyet Ikarosznak és MumusnakSzerintem meg ezt a topikot kellene atnevezni gyeekre, aztan lassan elindulhatna a parlamenti valasztasokon is, olyan tomeget es szavazohullamot hoztunk neki ossze. 😀
slowmotion
több mint 3 éve
6617-6303 háromszáz az előny... Védjük meg a 
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ha vége lesz ennek az egésznek, javasolnám átnevezni a két helyet Ikarosznak és Mumusnak
több mint 3 éve
ikaruson kívül mindenre toltam 1et 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
öt szavazat ment a Mumisra
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
6094 - 5979.
több mint 3 éve
Babgulyás... Na jó, nem rossz, de hol van egy Jókai bableveshez? A kebab helyett meg cigánypecsenye koviubival ☺️

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Csak engedmény? Mondhattad volna előbb is... na, melyik is az ellenfél, akire szavazni kell?Aztan ha nyertek, ugye lesz csoportos bowl.hu-s kajalas a kontodra? 😀Mondom hogy csóró vagyok, de a szakácsnál én is jobban sztrippelek, pedig még nem is próbáltam. Max az. 😛
Stez
Amúgy biztos adunk majd valami engedményt ha nyerünk és betértek hozzánk. Vagy meghívok közületek akárkit haverom kocsmájában egy korsó cseh Budra vagy Kronen Blancra.
gyeek
szerk.: Babgulyást igért appám.
Eladtam a lelkem. Sorry... 😕
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 3 éve
Jó móka lenne egy fórumtali, mondjuk nem biztos hogy Pécsig leutaznék miatta 😄Aztan ha nyertek, ugye lesz csoportos bowl.hu-s kajalas a kontodra? 😀Azt írta az ikarusos forma, hogy babgulyásra mindenki a vendége amint lezárul ez a jihad. Az lenne a nagy move, ha lemennénk 😀
Stez
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Kurvára leszarja, mi lesz az eredmény, tényleg:Aztan ha nyertek, ugye lesz csoportos bowl.hu-s kajalas a kontodra? 😀Azt írta az ikarusos forma, hogy babgulyásra mindenki a vendége amint lezárul ez a jihad. Az lenne a nagy move, ha lemennénk 😀
Stez
Hanni
ObladiBlada.....
Nem feledjétek holnapi nap Vasárnap zárva tartunk.
Szavazni ér...
Hülyéknek üzenem ne keressenek szabadságon vagyok.
Csavalava.
(Tolmácsot kérek.)
Ha valaki nekem szemtől szemben azt mondaná, hogy "csavalava", egészen biztos, hogy beindulna a rücskös fal effektus. Mármint, hogy bele a fejét.
több mint 3 éve
Aztan ha nyertek, ugye lesz csoportos bowl.hu-s kajalas a kontodra? 😀Azt írta az ikarusos forma, hogy babgulyásra mindenki a vendége amint lezárul ez a jihad. Az lenne a nagy move, ha lemennénk 😀
Stez
több mint 3 éve
Nem akarok szerénytelen lenni, de most: 6035 - 5937.Na, most már én is komolyabban bevetem magam. (Mindezt egy Dallas-drukkerért. Hova süllyed még a világ?!😊)+1És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊Pillanatnyilag 5917 - 5861 ide.
Matthew99
nagylaza, főpohárnok
mehmet ali agcsa is leadott a borjúra...
Gróf de sutianap
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Hat en innen Budapest mellol nem tudom, mikor jutok el oda, ha egyaltalan eljutok. De orulok, ha nyertek es ezzel valamit segitunk is.Dagadnak a golyóim a büszkeségtől, végződjön akárhogy is a szavazás. 😀
Stez