OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Hat en innen Budapest mellol nem tudom, mikor jutok el oda, ha egyaltalan eljutok. De orulok, ha nyertek es ezzel valamit segitunk is.
több mint 3 éve
Aztan ha nyertek, ugye lesz csoportos bowl.hu-s kajalas a kontodra? 😀Mondom hogy csóró vagyok, de a szakácsnál én is jobban sztrippelek, pedig még nem is próbáltam. Max az. 😛
Stez
Amúgy biztos adunk majd valami engedményt ha nyerünk és betértek hozzánk. Vagy meghívok közületek akárkit haverom kocsmájában egy korsó cseh Budra vagy Kronen Blancra.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Aztan ha nyertek, ugye lesz csoportos bowl.hu-s kajalas a kontodra? 😀
több mint 3 éve
Az asszony, anyósom és apósom is szavazott. A gyerekeknek még nincs telefon, sorry gyeek. De, esetleg, ha fontos neked a verseny, szeretik az IPhone-okat…Botcsinálta vendéglátos vagyok, nem Rockefeller. 😊
🤣
jobbágy#JC6
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Az asszony, anyósom és apósom is szavazott. A gyerekeknek még nincs telefon, sorry gyeek. De, esetleg, ha fontos neked a verseny, szeretik az IPhone-okat…🤣
több mint 3 éve
Én is beletettem a hármat, amit tudtam. 😊
több mint 3 éve
Úgy is fel lehet fogni, hogy kompenzálom MM-t.gyeek egyesit.Na, most már én is komolyabban bevetem magam. (Mindezt egy Dallas-drukkerért. Hova süllyed még a világ?!😊)+1És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊Pillanatnyilag 5917 - 5861 ide.
Matthew99
nagylaza, főpohárnok
mehmet ali agcsa is leadott a borjúra...
Gróf de sutianap
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Egyíík mind felett, egyííík kegyetlenNa, most már én is komolyabban bevetem magam. (Mindezt egy Dallas-drukkerért. Hova süllyed még a világ?!😊)+1És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊Pillanatnyilag 5917 - 5861 ide.
Matthew99
nagylaza, főpohárnok
Gróf de sutianap
nagylaza, főpohárnok
a másik Daidalossza megyen a levesbe...
hugi vagy nem hugi?
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 514
gyeek egyesit.Na, most már én is komolyabban bevetem magam. (Mindezt egy Dallas-drukkerért. Hova süllyed még a világ?!😊)+1És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊Pillanatnyilag 5917 - 5861 ide.
Matthew99
nagylaza, főpohárnok
Gróf de sutianap
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Na, most már én is komolyabban bevetem magam. (Mindezt egy Dallas-drukkerért. Hova süllyed még a világ?!😊)+1És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊Pillanatnyilag 5917 - 5861 ide.
Matthew99
nagylaza, főpohárnok
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
+1És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊Pillanatnyilag 5917 - 5861 ide.
Matthew99
nagylaza, főpohárnok

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊Pillanatnyilag 5917 - 5861 ide.
Matthew99
több mint 3 éve
És eljött az utolsó nap. Egy utolsó szavazat hullám kell még, mert csak nem akar lemaradni a busz 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Azért egy ex-titkosrendőrben több gógyinak kell lennie, mintsem hogy a fészen nyíltan proklamálja a cloak-and-dagger szavazási machinációt. Egyezzünk ki egy ÁVH portásban!ÁVH lesz a cég, amit írni akartál...😁84 szavazat az előny, de jön az este...Hugi tuti portás volt, még éjjel 1 után is a számlálót csekkolta tegnap.
warr_b
gyeek
nagir
több mint 3 éve
ÁVH lesz a cég, amit írni akartál...😁84 szavazat az előny, de jön az este...Hugi tuti portás volt, még éjjel 1 után is a számlálót csekkolta tegnap.
warr_b
gyeek

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
84 szavazat az előny, de jön az este...Hugi tuti portás volt, még éjjel 1 után is a számlálót csekkolta tegnap.
warr_b
több mint 3 éve
84 szavazat az előny, de jön az este...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Az égervölgyi tűzből is megpróbált PR stuntot csinálni.www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=416475900610197&id=100067433703633Én 6-nál járok, mindenképp kell gyeek valami titkos jelszó, ami ha bemondunk, jár az extra csípős meg a sokhús 😆 (a komment szekció valóban aranybánya)De hol, de hol, de hol???!!! 🤗
MC12
Vitézlő Titoknok tomz
bohócok 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=416475900610197&id=100067433703633Én 6-nál járok, mindenképp kell gyeek valami titkos jelszó, ami ha bemondunk, jár az extra csípős meg a sokhús 😆 (a komment szekció valóban aranybánya)De hol, de hol, de hol???!!! 🤗
MC12
Vitézlő Titoknok tomz
bohócok 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Szavaztam. Viszont bent ulok meloban, kajasan, maganyosan. Kurvat ne kuldjetek, viszont egy kebabbal megdobhatnatok. 😀
több mint 3 éve
Aha, megvan ez a tuskó Györkő. Igazi botozni való faszparaszt a legalacsonyabb parasztkasztból."🤮🤮🤮 Mumis kebab egy okádék hitvány szar, és az üzletvezető is egy paraszt…"Kegyetlen milyen konteo elméletek vannak a kommentszekcióban, óriási 😃
Gábor Györkő
mehet a chop block
Gróf de sutianap
jobbágy#JC6
"Netpincer alkalmazáson keresztül rendeltem egy kebapot tőlük, amire 250 Ft kiszallítasi díjat számoltak fel, ami elfogadható, tekintve a komoly 2 km-es távolságot és a legtöbb kebapos Pécsen belüli díjtalan szállítását... Na történt, hogy felhívtak az étteremből, dolgoztam, nem tudtam felvenni. Visszahivtam őket, ahol jelezték rendelésem úton van, de a netpincer hibásan adta meg a szállítási díjat, ami nem 250 hanem 750 Ft és mivel mindketten hibáztunk egyezzünk meg félúton és fizessek 500 Ft kiszallítasi díjat. Nem éltem ezzel a fantasztikus ajánlattal, mert én nem hibáztam, megkértem, hogy a szállítási díjjal kapcsolatos hibát a netpincer üzemeltetőjevel legyen szíves megoldani. Majd az étterem vezetője minősíthetetlen, bunkó stílusban közölte velem, hogy nekem többet nem szállítanak és nem szeretnének az éttermükben sem vendégül látni a jövőben. Kikérem magamnak ezt a stílust! Nem fogok betérni hozzájuk többet.
A rendelt ételt természetesen visszaküldtem!
Erősen nem ajánlott kategória!"
"Tisztelt Györkő Úr!
Velem beszélt telefonon. A rendelését illetően fontos részlet, hogy ön egy harmadik félen keresztül veszi igénybe a mi szolgáltatásunkat. A harmadik (Netpincér) hibásan szabta meg a szállítási díjat. Ez a papírján 250 Ft, voltaképp 750 Ft lenne (illetékes fél már megkapta az üzenetet hogy javítsák a hibát), én arra kértem önt tisztelettel, hogy fél úton találkozzunk az összegben, azaz 750 Ft helyett 500 Ft-os szállítási díjat szíveskedjen adni. Valóban nem hibázott, azonban mi sem. Napi több ilyen kellemetlen esetet kell nekem vagy kollégáimnak kezelnie. Higgye el, nekünk se kellemes, de szerencsére 10-ből 9 vendég megértő. Ez az eset a 10.
Állításának azt a részét, hogy én minősíthetetlen, bunkó stílusban közöltem önnel, hogy a jövőben nem szeretnénk az Ön részére ételt szállítani nem csak visszautasítom, hanem rosszindulatú hazugságnak nevezem és én is kikérem magamnak. Az általam elhangzott mondat így szólt, igyekszem majdnem szóról szóra idézni: "Rendben, megértem a döntését, ezt az ételt most a jelzett áron legyen szíves fizetni, viszont a jövőben nem szeretnénk Önnek ételt kiszállítani, remélem ezt is megérti." Mire jelezte, hogy ezt egy kedves visszajelzéssel értékelné, javasoltam hogy ezen a platformon próbálkozzon, ugyanis a Netpincér "megújulása" óta gyakorlatilag semmilyen korábban működő funkciója nem elérhető, vagy csak nehezen (továbbá nem teljesített rendelést nekünk törölnünk kell, mivel minden rendelés után fizetnek az éttermek a Netpincérnek). Azt, hogy az éttermünkben nem szolgáljuk ki egy szóval SEM mondtam. Elbúcsúzni nem állt módomban, ugyanis addigra rám nyomta a telefont. Nem az első "problematikus" beszélgetésem volt ez, van mondhatni van rutinom és nem szeretném a mondandómmal illetve a stílusommal megkönnyíteni a vonal túloldalán levő fél dolgát. Az arroganciánál csak azt viselem nehezebben ha meghazudtolnának, Önnek mindkettőből sikerült merítenie.
Ételét futárunk visszahozta, nekem ez lesz a napi menüm.
Tisztelettel:
A "faszkalap főnök" "
Tovább is volt még, de az már nem túl érdekes. Gyakorlatilag a netcincér balfaszkodása miatt volt neki rosszul feltüntetve a szállítási díj. 750 lett volna. Ez a sötét gyalog szaros 250Ft miatt csapta ezt a hisztit. És emlékezetessé is tettem neki! Ja, utánanéztem az általa említett "komoly 2 km-nek". Tényleg elég komoly, mert igazából 3 és fél és semmi fogalma illetve köze ahhoz hogy milyen alapon szabjuk meg a terület határainkat. Az ő esetében egy város széli telephelyről volt szó egyébként.
Szerkesztette: gyeek
több mint 3 éve
Szolgálati Közlemény.Nekem is kifolyik a szemem ha olvasom... A közösségéről meg annyit, hogy ha egy bizonyos Hugi a húzóembere ezeknek a legjobbaknak, aki először explicit leírja hogy egész délután szavazatokat gyártott, majd pár sorral később politikusokat meghazudtoló módon caps-szal dobálózik a "tisztesség" fogalmával, akkor szerintem Jim Jonesnak vagy David Koreshnek jobb közössége volt. De amellett se menjünk el, hogy a facebook fog egy átlagos embert és gátlásait lehámozva totál őrjöngő birkává változtatja őket.
Legjobb Facebook közösség!!!
BAHÍR szavazós játéka már... már inkább háború mint játék..
Majdnem mi leszünk a BAHÍR felmérése szerint a legjobbakat...
Ha Mumis nyer azért... Ha netán mi nyenénk akkor meg azért.... Mert lemondunk az díjról.. A jelenleg harmadik helyen álló MACI LÁNGOSOZÓ javára.
Akárhogy van...volt.... lesz.... A legjobb Facebook közösség mi vagyunk.
És ez számomra jelen pillanatban minden díjnál többet ér.
Köszönöm.
lyézusohm
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 514
Srácok, lehet, hogy nekem egyiket sem adja fel az oldal, sem a MUmit, se a másikat.....Nekem most felhozta.
csi77
több mint 3 éve
Srácok, lehet, hogy nekem egyiket sem adja fel az oldal, sem a MUmit, se a másikat.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
mindjárt bekommentelem posztjuk alá h én is szavaztam Mumira kellett ugye? és mikor utaljátok a pénzt? sógoroknak is ők is szavaztak