OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Nem különösebben gondolkozom váltáson, viszont megkerestek egy team lead pozícióval, ami felkeltette az érdeklődésem. Nyilván fizuban is elég nagy ugrás lett volna. Telefonos beszélgetés alapján még megvolt a kölcsönös szimpátia, viszont kicsit jobban utána néztem a cégnek és kiderült, hogy igazi NER közeli cég, rengeteg állami megbízással. Ma le is mondtam a további köröket. Kicsit jó érzés, hogy győzött az erkölcs, de egyben szomorú is hogy itt tartunk.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 515
Talan ide:Spanyolorszag,villany.
Van olyan altalad valasztott ket ora ami utab nem kell fizetned(naponta).
De amugy 0.19 cent ment ra minden kw-ra
Igy a 30-40 eur havibol lett kb 100.
több mint 3 éve
John Oliver múzeumokkal foglalkozó LWT epizódjából. Órákig tudnám nézni ennek a faszinak a bemutatóját. www.youtube.com/watch?v=6rXD69gn2Ic
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
mint a vírusirtó ami nem jelez?😊Mondjuk nekem mindig az a gyanusabb aki soha semmit nem hiv vissza... 😀a lidl-n ritka ez...vicces hogy a lidl reklámoknál fullba tolják hogy ki a beszerzőindex.hu/belfold/2022/10/05/lidl-auchan-szalmonella-termekvisszahivas-aflatoxin/hívogató munkahely, jó fizuk, plusz a dolgozóknak a cafeteria mellé all you can eat ingyen nápolyi 2 hónapon keresztül. El is gondolkodtam!
Es bazzzz memnyi mindent nem talalnak meg vagyis nincs ido mindent atnezni es mi meg esszuk.
Aldi, onnan mindig visszahivnak vmi fagyasztott kajat.
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
vajon ezek után marad? 😀
Negritis, a vajda
komolyan az auchan es az aldi a ket kirivo bolt.
YoungZeeZee
rokaur
több mint 3 éve
rokaur
876
Mondjuk nekem mindig az a gyanusabb aki soha semmit nem hiv vissza... 😀a lidl-n ritka ez...vicces hogy a lidl reklámoknál fullba tolják hogy ki a beszerzőindex.hu/belfold/2022/10/05/lidl-auchan-szalmonella-termekvisszahivas-aflatoxin/hívogató munkahely, jó fizuk, plusz a dolgozóknak a cafeteria mellé all you can eat ingyen nápolyi 2 hónapon keresztül. El is gondolkodtam!
Es bazzzz memnyi mindent nem talalnak meg vagyis nincs ido mindent atnezni es mi meg esszuk.
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
vajon ezek után marad? 😀
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 515
a lidl-n ritka ez...vicces hogy a lidl reklámoknál fullba tolják hogy ki a beszerzőindex.hu/belfold/2022/10/05/lidl-auchan-szalmonella-termekvisszahivas-aflatoxin/hívogató munkahely, jó fizuk, plusz a dolgozóknak a cafeteria mellé all you can eat ingyen nápolyi 2 hónapon keresztül. El is gondolkodtam!
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
vajon ezek után marad? 😀
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
vicces hogy a lidl reklámoknál fullba tolják hogy ki a beszerzőindex.hu/belfold/2022/10/05/lidl-auchan-szalmonella-termekvisszahivas-aflatoxin/hívogató munkahely, jó fizuk, plusz a dolgozóknak a cafeteria mellé all you can eat ingyen nápolyi 2 hónapon keresztül. El is gondolkodtam!
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
vajon ezek után marad? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ha sportban nem is, a tukkóságban világelsők. 1 pitch invasion, legalább 174 (százhetvennégy) halálos áldozat. Fulladás, agyontaposás. Ebbe az országba se megyek nyaralni evör.www.express.co.uk/sport/football/1677035/Football-riot-fans-police-supporters-children-dead-pitch-invasion?dicbo=v2-5da1cc402d533a9469e3ef78901a3719
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
index.hu/belfold/2022/10/05/lidl-auchan-szalmonella-termekvisszahivas-aflatoxin/hívogató munkahely, jó fizuk, plusz a dolgozóknak a cafeteria mellé all you can eat ingyen nápolyi 2 hónapon keresztül. El is gondolkodtam!
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 515
index.hu/belfold/2022/10/05/lidl-auchan-szalmonella-termekvisszahivas-aflatoxin/Es bazzzz memnyi mindent nem talalnak meg vagyis nincs ido mindent atnezni es mi meg esszuk.
több mint 3 éve
nem csak magyar virtus meg majd-megoldjuk-okosba' van a világon (feltéve, hogy ők nem kint élő magyarok):www.yahoo.com/lifestyle/disney-world-guest-catches-family-201319467.html
több mint 3 éve
Szőrén-szálán eltűnt.Amikor maga az Anyaföld bodyshame-el.Az egyik nő Epilator Gabriela Carvalho 😂
24.hu/elet-stilus/2022/10/03/zuhanas-buli-lyuk-uttest-tancolo-nok-brazilia-video/
gyeek
jobbágy#JC6
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 3 éve
ne legyél már ennyire szőrszálhasogató 😊Amikor maga az Anyaföld bodyshame-el.Az egyik nő Epilator Gabriela Carvalho 😂
24.hu/elet-stilus/2022/10/03/zuhanas-buli-lyuk-uttest-tancolo-nok-brazilia-video/
gyeek
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Amikor maga az Anyaföld bodyshame-el.Az egyik nő Epilator Gabriela Carvalho 😂
gyeek
több mint 3 éve
Amikor maga az Anyaföld bodyshame-el. 24.hu/elet-stilus/2022/10/03/zuhanas-buli-lyuk-uttest-tancolo-nok-brazilia-video/
több mint 3 éve
Most megpróbáltam végignézni az eredeti videót, le a kalappal a rendőrök előtt, én kb 1:10-nél lőttem volna szét a faszfej agyát.Nem hát, ráadásul (ha jól értem) valami olyasmi törvényre hivatkozik magyar kormánynál, ami csak USA-ra terjed ki? 😀bpiautosok.hu/megszolalt-az-ev-igazoltatasan-atesett-ferfi/Sokat javította megítélésén. Ja nem...
Beki
Matthew99
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem hát, ráadásul (ha jól értem) valami olyasmi törvényre hivatkozik magyar kormánynál, ami csak USA-ra terjed ki? 😀bpiautosok.hu/megszolalt-az-ev-igazoltatasan-atesett-ferfi/Sokat javította megítélésén. Ja nem...
Beki
Matthew99
több mint 3 éve
bpiautosok.hu/megszolalt-az-ev-igazoltatasan-atesett-ferfi/Sokat javította megítélésén. Ja nem...
Beki

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Hogy csináltam, nem tudom. 😀Bell pole Talladegában, Gragson P7, ami természetesen eddigi legjobbja.Szétoffolod a topikot😀
Mindjárt Truck Series verseny, aztán este 10-től Xfinity verseny, érdekes szombat estének ígérkezik, különösen akkor ha ébren tudok maradni.
Let's go Noah! Let's go Zane!
Mikey
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Bell pole Talladegában, Gragson P7, ami természetesen eddigi legjobbja.Szétoffolod a topikot😀
Mindjárt Truck Series verseny, aztán este 10-től Xfinity verseny, érdekes szombat estének ígérkezik, különösen akkor ha ébren tudok maradni.
Let's go Noah! Let's go Zane!
Mikey
több mint 3 éve
Bicska az alap.www.vezess.hu/vezetunk/2022/09/30/filleres-eszkozzel-altak-bosszut-a-pofatlanul-parkolo-autosokon/Na de kinél nincs egy bicska a zsebben, vagy egy Leatherman az autóban?
Nagyon jó! Van is otthon egy csomag erős gyorskötözőm, meg mindíg van jó pár százas a kocsiban... 😈
nagir
Őszentsége Sobri Jóska
Bár már vendégségben nem veszem elő vacsorázni.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
www.vezess.hu/vezetunk/2022/09/30/filleres-eszkozzel-altak-bosszut-a-pofatlanul-parkolo-autosokon/Na de kinél nincs egy bicska a zsebben, vagy egy Leatherman az autóban?
Nagyon jó! Van is otthon egy csomag erős gyorskötözőm, meg mindíg van jó pár százas a kocsiban... 😈
nagir
több mint 3 éve
www.vezess.hu/vezetunk/2022/09/30/filleres-eszkozzel-altak-bosszut-a-pofatlanul-parkolo-autosokon/Nagyon jó! Van is otthon egy csomag erős gyorskötözőm, meg mindíg van jó pár százas a kocsiban... 😈

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!