OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
A hét/hónap legelgondolkodtatóbb videója megérkezett.www.youtube.com/watch?v=0IsMhFY0QCA
több mint 3 éve
áh, egyelőre még csak ketten vagyunk, de akár a duplájára is nőhetMentek mind a hárman?Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Szoljal nyugodtan, ha verekedni kell, Mocsa nagymesterrel kivezenyeljuk a tomeget, jonnek segiteni az MTK-ultrak is!
gyeek
Stez
😀
zemanla
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mentek mind a hárman?Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Szoljal nyugodtan, ha verekedni kell, Mocsa nagymesterrel kivezenyeljuk a tomeget, jonnek segiteni az MTK-ultrak is!
gyeek
Stez
😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Szoljal nyugodtan, ha verekedni kell, Mocsa nagymesterrel kivezenyeljuk a tomeget, jonnek segiteni az MTK-ultrak is!
gyeek
több mint 3 éve
Gratula Gyeek, ugyan rohadt messze vagyok Pécstöl, de ha mégis arra járnék majd, akkor mindenképp beugrok egy egy extra hús, csípös, paradicsom nélküli-re. 😀
több mint 3 éve
Sírok ezen a csávóm, olyan kommenteket nyom, mint egy hatéves. Hogy vezethet ez bármilyen céget, hogy adhat szolgáltatást?ezért irtam h van itt baj fejben, merthogy ha csak annyi lenne h szar nyelvtanból oké de itt ennél több gond van
Nevetséges.
Cumi van öreg..
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Sírok ezen a csávóm, olyan kommenteket nyom, mint egy hatéves. Hogy vezethet ez bármilyen céget, hogy adhat szolgáltatást?Nevetséges.
Cumi van öreg..
több mint 3 éve
Engedj meg nekem is néhány gondolatot. Bár sokszor elmondtad nem fontos a végeredmény, folyamatosan az állással foglalkoztál. Alig láttam posztot a fejlődésről, kajákról, vagy egyéb vicces mondatokkal, amiket szeretek. Csak hogy értsd miért értelmetlen a számokat nézni: ha 30 ismerősöd szavaz naponta, 20 napon keresztül, az 600 szavazat. Ettől nem ismernek 600-al többen. Kevés szavazat ment több helyre, amiből azt gondolhatnánk nem szeretik őket. Nézz rá bármelyikre mennyi értékelés és milyen van rájuk Google Maps-en, meg fogsz lepődni. Emellett ezeken a helyeken tömött sorban állnak a vendégek. A pénz pedig a valós vendégből van, nem a szavazatból gondoltból. Biztosan sok emberhez eljutott a híretek, és remélem el is mennek hozzátok, de fogadd el ezen szavazatok nagyrésze (vélhetően nem csak nálatok) szimpátia szavazás volt és nem vendégértékelés. További sok sikert, remélem most már a korábban megszokott posztok jönnek tőled!Ezt idézd már be léci ha tudod/lehet 😊Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Azért szerencsére egy szép hosszú posztban irányba rakták, teljesen korrekt módon. 😊
gyeek
eaglesmcnabb
dande2
örülök, mert jónak szántam. Tényleg kívánom, hogy a sok Facebook huszár menjen is el hozzátok, és akkor már meg is érte!
Nem én írtam. Aki nem képes civilizáltan viselkedni egy ilyen szavazás miatt, azt én simán leírom.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
jahogy. azt hittem, szurkolói emlékeka házfelujitós müsorra referáltam ahol a busz mindig elállta az eredményt a nézők elől és mindenki skandálta h menjen a busz menjen a buszmenjen a busz menjen a buszyou mean 'indul a busz, indul a busz'?
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Ezt idézd már be léci ha tudod/lehet 😊Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Azért szerencsére egy szép hosszú posztban irányba rakták, teljesen korrekt módon. 😊
gyeek
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=n5MTVKTqT2kyoutu.be/Kja6a6yf-t8a házfelujitós müsorra referáltam ahol a busz mindig elállta az eredményt a nézők elől és mindenki skandálta h menjen a busz menjen a buszmenjen a busz menjen a buszyou mean 'indul a busz, indul a busz'?
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
youtu.be/Kja6a6yf-t8a házfelujitós müsorra referáltam ahol a busz mindig elállta az eredményt a nézők elől és mindenki skandálta h menjen a busz menjen a buszmenjen a busz menjen a buszyou mean 'indul a busz, indul a busz'?
Kúrfürst briareos
slowmotion
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
a házfelujitós müsorra referáltam ahol a busz mindig elállta az eredményt a nézők elől és mindenki skandálta h menjen a busz menjen a buszmenjen a busz menjen a buszyou mean 'indul a busz, indul a busz'?
Kúrfürst briareos
slowmotion
több mint 3 éve
menjen a busz menjen a buszyou mean 'indul a busz, indul a busz'?
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Már a vonaton ülök, három órán belül ott vagyok. (Ja, hogy vasárnap zárva... Ezzel nem kalkuláltam.)
gyeek
több mint 3 éve
Jah, csak összeszenvedték valahogy 😊az egyetlen csoport ahol már mindenki SB winner, még a filinek is összegyütt egyecske 😊))Don't fuck with the NFC East 😀Azt hiszem, egész Pécs beleremeg ebbe a győzelembe.😊 Grat!Még a holdról is látszik
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
warr_b
ozibozi

több mint 3 éve
Don't fuck with the NFC East 😀Azt hiszem, egész Pécs beleremeg ebbe a győzelembe.😊 Grat!Még a holdról is látszik
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Azért szerencsére egy szép hosszú posztban irányba rakták, teljesen korrekt módon. 😊
gyeek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Azt hiszem, egész Pécs beleremeg ebbe a győzelembe.😊 Grat!Még a holdról is látszik
nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Azt hiszem, egész Pécs beleremeg ebbe a győzelembe.😊 Grat!
több mint 3 éve
Látom sima W a vége, az Ikarusnak nem jött be az onside kick és kitérdeltük a végét 😄

több mint 3 éve
coub.com/view/22t5bz
több mint 3 éve
\m/huginak 🖤
gyeek
youtu.be/AMRc81zkXgY
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak