OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Jah, én a tippjáték miatt akartam, de ha csak pénzes, akkor kenjék a hajukraÉn azért nem vagyok egy elveszett ember az internet világában, de erre a fűzővelkifelére, hogy az anyámba lehet regisztrálni? 😀Annyi értelmetlen penzkoltesi lehetőség van, ami nagyobb élményt ad...
Hanni
empty taxi
több mint 3 éve
Én azért nem vagyok egy elveszett ember az internet világában, de erre a fűzővelkifelére, hogy az anyámba lehet regisztrálni? 😀Annyi értelmetlen penzkoltesi lehetőség van, ami nagyobb élményt ad...
Hanni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Én azért nem vagyok egy elveszett ember az internet világában, de erre a fűzővelkifelére, hogy az anyámba lehet regisztrálni? 😀
több mint 3 éve
Nemigen paasszol ez ide mert akinek parlagfű allergiája van az 1-2 hétre pontosan tudja,hogy mikor kezdődik a szezonMegint tanultam valamit.
peach
több mint 3 éve
persze. párom is már pár héttel a szezon előtt elkezdi szedni a bogyókat.alap.Nemigen paasszol ez ide mert akinek parlagfű allergiája van az 1-2 hétre pontosan tudja,hogy mikor kezdődik a szezonÉs mielőtt elesnél, inkább ülj le. Alap.Habár én nem vagyok allergiás de úgy tudom ,hogy szezon előtt 1-2 hónappal kellene elkezdeni szedni a bogyókat nem pedig akkor amikor már ég a házSemmi nem használ. Van értelme elmenni allergia vizsgálatra? 12.900Aszkorbinsav 3 kiskanállal a másfeles pillébe! Nekem érezhetően segít azáltal, hogy nem gyengül el a szervezetem, a szokásos allergia-szövődmény őszi betegséget is segít dodzsolni.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
Tünetek: kapar a torok, tele az orr, gennyes a szem, pici köhögés, közepes tüsszentés. Egyszer a jobb szem éget, két ór múlva a bal. És vérvörös 😀
Mozogni jelenleg sérülés miatt nem tudok, de megbolondulok itthon ez miatt a szar miatt. Kaptam egy aprószemű allergia gyógyszert, ami halottnak a csók kb.
Valaki tudna segíteni? Bárhogy? 😀
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
gyeek
jobbágy#JC6
peach
Őszentsége Sobri Jóska
peach
több mint 3 éve
Nemigen paasszol ez ide mert akinek parlagfű allergiája van az 1-2 hétre pontosan tudja,hogy mikor kezdődik a szezonÉs mielőtt elesnél, inkább ülj le. Alap.Habár én nem vagyok allergiás de úgy tudom ,hogy szezon előtt 1-2 hónappal kellene elkezdeni szedni a bogyókat nem pedig akkor amikor már ég a házSemmi nem használ. Van értelme elmenni allergia vizsgálatra? 12.900Aszkorbinsav 3 kiskanállal a másfeles pillébe! Nekem érezhetően segít azáltal, hogy nem gyengül el a szervezetem, a szokásos allergia-szövődmény őszi betegséget is segít dodzsolni.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
Tünetek: kapar a torok, tele az orr, gennyes a szem, pici köhögés, közepes tüsszentés. Egyszer a jobb szem éget, két ór múlva a bal. És vérvörös 😀
Mozogni jelenleg sérülés miatt nem tudok, de megbolondulok itthon ez miatt a szar miatt. Kaptam egy aprószemű allergia gyógyszert, ami halottnak a csók kb.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
gyeek
jobbágy#JC6
peach
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
És mielőtt elesnél, inkább ülj le. Alap.Habár én nem vagyok allergiás de úgy tudom ,hogy szezon előtt 1-2 hónappal kellene elkezdeni szedni a bogyókat nem pedig akkor amikor már ég a házSemmi nem használ. Van értelme elmenni allergia vizsgálatra? 12.900Aszkorbinsav 3 kiskanállal a másfeles pillébe! Nekem érezhetően segít azáltal, hogy nem gyengül el a szervezetem, a szokásos allergia-szövődmény őszi betegséget is segít dodzsolni.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
gyeek
jobbágy#JC6
peach
több mint 3 éve
Habár én nem vagyok allergiás de úgy tudom ,hogy szezon előtt 1-2 hónappal kellene elkezdeni szedni a bogyókat nem pedig akkor amikor már ég a házSemmi nem használ. Van értelme elmenni allergia vizsgálatra? 12.900Aszkorbinsav 3 kiskanállal a másfeles pillébe! Nekem érezhetően segít azáltal, hogy nem gyengül el a szervezetem, a szokásos allergia-szövődmény őszi betegséget is segít dodzsolni.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
gyeek
jobbágy#JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Semmi nem használ. Van értelme elmenni allergia vizsgálatra? 12.900Aszkorbinsav 3 kiskanállal a másfeles pillébe! Nekem érezhetően segít azáltal, hogy nem gyengül el a szervezetem, a szokásos allergia-szövődmény őszi betegséget is segít dodzsolni.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
gyeek
több mint 3 éve
Aszkorbinsav 3 kiskanállal a másfeles pillébe! Nekem érezhetően segít azáltal, hogy nem gyengül el a szervezetem, a szokásos allergia-szövődmény őszi betegséget is segít dodzsolni.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Mi múlt héten voltunk a nagyobbik gyerekkel vizsgálaton, mert időnként rájön a tüsszögés, aztán mégse akarják már hazaküldeni a suliból, ha nem beteg 😄Fiamnak az Aerius tabletta bevált.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
dande2
Prick teszt szerint a fűkeverékre algériás, szerencsére nem vész, csak 4/10.
Ő is Aeriust kapott, csak szirup formában, meg Allergodil orrcseppet. Még egyiket sem próbáltuk 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Fiamnak az Aerius tabletta bevált.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
több mint 3 éve
Szokj ra a cigire 😀 miota dohanyzom sokkal kevesbe intenziv.Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
Duff
+ koltozz be a belvarosba, a szmog felfogja a pollen nagyreszet 😀
Az a durva, hogy ugyan ugy mint a teli honapok eltolodasanal, a parlagfu szezonnal is erezheto a globalis felmelegedes.
Regen egesz augusztusban megpusztultam, most mar csak 2 het szeptemberben.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Szart se ér egyik se szerintem, ha az ember durván allergiás. Én a parlagfű miatt konkrétan haldoklom minden szeptemberben. Loratadine, Desloratadine, levocetirizine stb... Halottnak a csók volt az összes. Az allegrát még nem próbáltam de nem is fogom már szerintem. Inkább túladagolom az orrsprayt, ami szintén jár kellemetlenséggel, de legalább kapok levegőt.Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
Allergia, valaki? 😀desloratadin a barátod
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Allergia, valaki? 😀Csakis a Miele légtisztító berendezéseit tudnám ajánlani.
Megint elkezdődött.
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Utánanéztem ki is ez a sebészeti lézer pontosságú szemrevaló fehérnép, mert kamunak hittem először a videót...Igazi Strapa Kanca!
The accuracy 🎯 😱 @espnW
— SportsCenter (@SportsCenter) September 4, 2022
(via jennabrandy21/IG) pic.twitter.com/AYui6EN2h4
gyeek
Nyami🤪

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Allergia, valaki? 😀Megint elkezdődött.
több mint 3 éve
Hát tuti volt valami, különben nem vet véget az életének egy megcsalás miatt. Sohasem értettem meg az öngyilkosokat, persze lehetnek szélsőséges életszituációk, de a megcsalás nálam nem az. El nem ítélem egyik öngyilkost sem, de megérteni sosem fogom.
Meghát szvsz a szar élet is jobb mint a semmilyen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Simán benne van...eddig minden szipi-szupi volt a felszínen, aztán simán lehet, hogy csak épp tartotta magát, mert próbált megfelelni, egy ilyen eset meg ilyen felfokozott érzelmi állapotban belelökte a mélységbe.Vagy mondjuk borderline személyiségzavar.Itt jó hosszasan vesézik ki a sztoriját.Valszeg mentálisan labilis volt és ennek nem volt tudatában, nem volt kezelve.Öngyilkos lett a 27 éves Neena Pacholke, akivel a 38 éves vőlegénye 7 héttel az esküvőjük előtt szakított.Asszony mutatta tegnap a cikket.
A lány hazament, ahol egy női bugyit talált, majd végett vetett az életének.
Hány és hány ilyen férfitársam van, remélem visszakapja…
Ez a lány gyönyörű volt és okos, ráadásul nagyon cuki. Egy aranybánya…
Nagyon dühös vagyok..
jobbágy#JC6
Namost, egy temetésen összejön a csaj egy nős fickóval. Utána is többször felmerült, hogy megcsalta. Mégis, mi a lófaszra számítanak ilyenkor? Majd megváltozik? Aztán amikor ténylegesen bebizonyosodott, akkor ő lesz öngyilkos. Hát nálam ez az ostoba, életképtelen liba kategória, bocs.
warr_b
Ostoba ember szerintem ilyet nem csinál, mert ilyen szerintem vagy mentálisan beteg embereknél vagy tizenéveseknél fordul elő, akik meg a korukból kifolyólag tudnak érzelmileg és mentálisan labilisak lenni ilyen események hatására.
Ostobaság csak annyi, hogy hitt neki, de valszeg befolyásolható volt szegény.
Lúdas Solymi
www.dailymail.co.uk/news/article-11174255/Wisconsin-news-anchor-took-life-fianc-called-wedding.html
Szerencsétlent nagyon rossz ízléssel verte meg a sors. Meg pár hete még arról beszélt valami suicide prevention témában a kollégájának, hogy mennyire nem érti az öngyilkosokat, mert olyan önző dolog ha megölik magukat... Egyszer már összetörték a szívét és ez lett volna az indok? Ez is önző volt és bosszú szaga is van. Szerette az egész család, a kollégái, népszerű volt városszerte és mégis ezt választotta. Lehet sajnálni, de a saját rossz döntéseinek a halmaza vezetett idáig.
gyeek
Vagy egyéb mentális zavar.
Ezt innen igencsak nehéz tudni, megmondani és megítélni.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Vagy mondjuk borderline személyiségzavar.Itt jó hosszasan vesézik ki a sztoriját.Valszeg mentálisan labilis volt és ennek nem volt tudatában, nem volt kezelve.Öngyilkos lett a 27 éves Neena Pacholke, akivel a 38 éves vőlegénye 7 héttel az esküvőjük előtt szakított.Asszony mutatta tegnap a cikket.
Nagyon dühös vagyok..
jobbágy#JC6
Namost, egy temetésen összejön a csaj egy nős fickóval. Utána is többször felmerült, hogy megcsalta. Mégis, mi a lófaszra számítanak ilyenkor? Majd megváltozik? Aztán amikor ténylegesen bebizonyosodott, akkor ő lesz öngyilkos. Hát nálam ez az ostoba, életképtelen liba kategória, bocs.
warr_b
Ostoba ember szerintem ilyet nem csinál, mert ilyen szerintem vagy mentálisan beteg embereknél vagy tizenéveseknél fordul elő, akik meg a korukból kifolyólag tudnak érzelmileg és mentálisan labilisak lenni ilyen események hatására.
Lúdas Solymi
www.dailymail.co.uk/news/article-11174255/Wisconsin-news-anchor-took-life-fianc-called-wedding.html
Szerencsétlent nagyon rossz ízléssel verte meg a sors. Meg pár hete még arról beszélt valami suicide prevention témában a kollégájának, hogy mennyire nem érti az öngyilkosokat, mert olyan önző dolog ha megölik magukat... Egyszer már összetörték a szívét és ez lett volna az indok? Ez is önző volt és bosszú szaga is van. Szerette az egész család, a kollégái, népszerű volt városszerte és mégis ezt választotta. Lehet sajnálni, de a saját rossz döntéseinek a halmaza vezetett idáig.
gyeek
Vagy egyéb mentális zavar.
Ezt innen igencsak nehéz tudni, megmondani és megítélni.
több mint 3 éve
Utánanéztem ki is ez a sebészeti lézer pontosságú szemrevaló fehérnép, mert kamunak hittem először a videót...The accuracy 🎯 😱 @espnW
— SportsCenter (@SportsCenter) September 4, 2022
(via jennabrandy21/IG) pic.twitter.com/AYui6EN2h4
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Itt jó hosszasan vesézik ki a sztoriját.Valszeg mentálisan labilis volt és ennek nem volt tudatában, nem volt kezelve.Öngyilkos lett a 27 éves Neena Pacholke, akivel a 38 éves vőlegénye 7 héttel az esküvőjük előtt szakított.Asszony mutatta tegnap a cikket.
Nagyon dühös vagyok..
jobbágy#JC6
warr_b
Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Valszeg mentálisan labilis volt és ennek nem volt tudatában, nem volt kezelve.Öngyilkos lett a 27 éves Neena Pacholke, akivel a 38 éves vőlegénye 7 héttel az esküvőjük előtt szakított.Asszony mutatta tegnap a cikket.
Nagyon dühös vagyok..
jobbágy#JC6
warr_b
több mint 3 éve
Öngyilkos lett a 27 éves Neena Pacholke, akivel a 38 éves vőlegénye 7 héttel az esküvőjük előtt szakított.Asszony mutatta tegnap a cikket.
Nagyon dühös vagyok..
jobbágy#JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"