OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
index.hu/kulfold/2022/09/04/repulogep-motor-baleset-utkozes-ketten-meghaltak/😳
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Öngyilkos lett a 27 éves Neena Pacholke, akivel a 38 éves vőlegénye 7 héttel az esküvőjük előtt szakított.A lány hazament, ahol egy női bugyit talált, majd végett vetett az életének.
Hány és hány ilyen férfitársam van, remélem visszakapja…
Ez a lány gyönyörű volt és okos, ráadásul nagyon cuki. Egy aranybánya…
Nagyon dühös vagyok..
több mint 3 éve
meló közbe ma elég wtf dolgokba futottam 😀linux.die.net/man/3/fascistcheck
programtalk.com/python-examples/cracklib.VeryFascistCheck/
aszittem a jomaheart-tal én tolom túl az easter eggeket, de nope 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Usa topikba berakott twitteres link szétcseszte a topikot. Bocsi. Valaki admin ki tudja törölni? Köszi!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
24.hu/tech/2022/08/31/wizz-air-london-chisinau-jarat-penisz-rajz-kapitany-flightradar/Tökös Gyerek ez a Kapitány!🤣
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
24.hu/tech/2022/08/31/wizz-air-london-chisinau-jarat-penisz-rajz-kapitany-flightradar/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
ha a 24 főoldal nem tölt be, akkor mi a pék faszát kell csinálni? kukit már kitöröltem, mit kell még esetleg?Töröld ki a popsit is.
előre is köszi
slowmotion
Amúgy nálam elég lassan, de betölt chrome alatt.
több mint 3 éve
ha a 24 főoldal nem tölt be, akkor mi a pék faszát kell csinálni? kukit már kitöröltem, mit kell még esetleg?előre is köszi
több mint 3 éve
Elhalasztva az indítás szept.2 18.48,-

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
youtu.be/21X5lGlDOfgÉrdemes a spacejunkies srácokt hallgatni, nagyon informatívak és ők is élők lesznek.
Artemis 1 kilövés LIVE
12.30,- Kezdődik a Start közvetítés
14.33,- Megnyílik a két órás kilövési időablak
nagir
youtu.be/zlspHKcjHQk
több mint 3 éve
Artemis 1 kilövés LIVE
12.30,- Kezdődik a Start közvetítés
14.33,- Megnyílik a két órás kilövési időablak
Szerkesztette: nagir

több mint 3 éve
Mindenképpen, bár az asszonynak nincs érvényes jogsija, én meg nem szeretem a nullásat 😮Na legközelebb ha erre jártok, majd sörözünk egyet 😀hát... igazából végül semmit, mert elég lassan értünk át, az alagutat is sikerült benéznem, és mire az érdemi részre sor került volna, addigra leesett az eső.Mi jót néztetek meg errefelé?Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.Mikey elől menekült 😄
De hogy a toszba keveredett oda?
slowmotion
| Parkolóban szoktatok pihenni? 😬😳 |
warr_b
Átruccantunk Grazba, a két kis bélpoklos vinnyogott, hogy éhenhal két órával reggeli után.
A teszkó parkoló jó választásnak tűnt, útba is esett, meg töküres volt (kivéve azt a cseszkó családot, akij a lakókocsijukban tőlünk nem messze sütötték a szalonnás tojásrántottát, nekik ezúton üzenném, hogy kapják be 😛).
slowmotion
Brotesz
autókáztunk kicsit a kerületekben, néztük mi hogy néz ki, bótolás | (osztrák Ariel vásárlás, mert az asszony szerint jobb a szaga, mint az itthoninak) | , ilyenek. ebéd,
slowmotion
Brotesz
De.majd valami megoldás lett lészen.
több mint 3 éve
Na legközelebb ha erre jártok, majd sörözünk egyet 😀hát... igazából végül semmit, mert elég lassan értünk át, az alagutat is sikerült benéznem, és mire az érdemi részre sor került volna, addigra leesett az eső.Mi jót néztetek meg errefelé?Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.Mikey elől menekült 😄
slowmotion
warr_b
Átruccantunk Grazba, a két kis bélpoklos vinnyogott, hogy éhenhal két órával reggeli után.
A teszkó parkoló jó választásnak tűnt, útba is esett, meg töküres volt (kivéve azt a cseszkó családot, akij a lakókocsijukban tőlünk nem messze sütötték a szalonnás tojásrántottát, nekik ezúton üzenném, hogy kapják be 😛).
slowmotion
Brotesz
autókáztunk kicsit a kerületekben, néztük mi hogy néz ki, bótolás | (osztrák Ariel vásárlás, mert az asszony szerint jobb a szaga, mint az itthoninak) | , ilyenek. ebéd,
slowmotion
több mint 3 éve
Töketlen 😀444.hu/2022/08/24/kecskevagasrol-almodott-a-penisze-banta

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Amit senki sem szívesen lát:On Tuesday night a VivaAerobus A320 suffered a right engine surge climbing out of Guadalajara, crew stopped the climb at 13000ft and returned safely, video courtesy of @kimbertothelee
— Flight Emergency (@FlightEmergency) August 24, 2022
pic.twitter.com/cKamcL6iPT
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=oGhtfSwTKGQ
több mint 3 éve
Áh, ez a kérdés 20adlagos itt és most.ugye onnan indul hogy ki az a mazsi 😊De amikor megláttam a Ripost egyik cikkének a címét, hát, feladom, én sose tudtam volna ilyet összerakni.Én alapvetően értelmes és intelligens embernek tartom magam. De ez a cím mit is jelent? 😀
“Választ roppantott a Mazsi felett tört pálca 😮💔“
MC12
Mikey
Negritis, a vajda
@Mikey szerintem ezen nem szabad gondolkodni, ezt élvezni kell. Egy dadaista remekmű.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
hát... igazából végül semmit, mert elég lassan értünk át, az alagutat is sikerült benéznem, és mire az érdemi részre sor került volna, addigra leesett az eső.Mi jót néztetek meg errefelé?Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.Mikey elől menekült 😄
slowmotion
warr_b
slowmotion
Brotesz
több mint 3 éve
ugye onnan indul hogy ki az a mazsi 😊De amikor megláttam a Ripost egyik cikkének a címét, hát, feladom, én sose tudtam volna ilyet összerakni.Én alapvetően értelmes és intelligens embernek tartom magam. De ez a cím mit is jelent? 😀
MC12
Mikey
több mint 3 éve
De amikor megláttam a Ripost egyik cikkének a címét, hát, feladom, én sose tudtam volna ilyet összerakni.Én alapvetően értelmes és intelligens embernek tartom magam. De ez a cím mit is jelent? 😀
MC12
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Fiatalon lófasz pénzért bedolgoztunk a Blikknek, mint komm szakos fősulisok, kis színeseket kellett beküldeni a szerkesztőnek (rohadt meleg van, mész a strandon és interjúztatsz embereket - a melegről) aztán ha lehozták kaptál pénzt, ha nem nem. Korai clicbait volt, hogy igyekeztünk mindefèle elvetemült címet adni, hátha a miénk megy be. De amikor megláttam a Ripost egyik cikkének a címét, hát, feladom, én sose tudtam volna ilyet összerakni.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Mi jót néztetek meg errefelé?Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.Mikey elől menekült 😄
slowmotion
warr_b
slowmotion
több mint 3 éve
Nem jártam arra, szóval nem előlem futott.Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.Mikey elől menekült 😄
slowmotion
warr_b
slowmotion
Amúgy de jó más baján poénkodni. 😛
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Kaja-kaja 😁Asz lenni szarvasz, esz lenni pici őszJah, ő ütött el egyet vagy két hete 😁Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.Mikey elől menekült 😄
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"