OFF topik

31 feliratkozó

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/kulfold/2022/09/04/repulogep-motor-baleset-utkozes-ketten-meghaltak/

😳

Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 962
Öngyilkos lett a 27 éves Neena Pacholke, akivel a 38 éves vőlegénye 7 héttel az esküvőjük előtt szakított.

A lány hazament, ahol egy női bugyit talált, majd végett vetett az életének.

Hány és hány ilyen férfitársam van, remélem visszakapja…

Ez a lány gyönyörű volt és okos, ráadásul nagyon cuki. Egy aranybánya…

Nagyon dühös vagyok..
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 784 — The Mathematician
meló közbe ma elég wtf dolgokba futottam 😀

linux.die.net/man/3/fascistcheck
 programtalk.com/python-examples/cracklib.VeryFascistCheck/

aszittem a jomaheart-tal én tolom túl az easter eggeket, de nope 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 102 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Usa topikba berakott twitteres link szétcseszte a topikot. Bocsi. Valaki admin ki tudja törölni? Köszi!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
 24.hu/tech/2022/08/31/wizz-air-london-chisinau-jarat-penisz-rajz-kapitany-flightradar/
empty taxi
Tökös Gyerek ez a Kapitány!🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
 24.hu/tech/2022/08/31/wizz-air-london-chisinau-jarat-penisz-rajz-kapitany-flightradar/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 549
ha a 24 főoldal nem tölt be, akkor mi a pék faszát kell csinálni? kukit már kitöröltem, mit kell még esetleg?
előre is köszi
slowmotion
Töröld ki a popsit is.

Amúgy nálam elég lassan, de betölt chrome alatt.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 370 — Cowboys fan
ha a 24 főoldal nem tölt be, akkor mi a pék faszát kell csinálni? kukit már kitöröltem, mit kell még esetleg?
előre is köszi
több mint 3 éve
Elhalasztva az indítás szept.2 18.48,-

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 551 — Patriot
 youtu.be/21X5lGlDOfg
Artemis 1 kilövés LIVE

12.30,- Kezdődik a Start közvetítés
14.33,- Megnyílik a két órás kilövési időablak
nagir
Érdemes a spacejunkies srácokt hallgatni, nagyon informatívak és ők is élők lesznek.

youtu.be/zlspHKcjHQk
több mint 3 éve

Artemis 1 kilövés LIVE

12.30,- Kezdődik a Start közvetítés
14.33,- Megnyílik a két órás kilövési időablak

Szerkesztette: nagir

több mint 3 éve
A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.
De hogy a toszba keveredett oda?
slowmotion
Mikey elől menekült 😄

| Parkolóban szoktatok pihenni? 😬😳 |
warr_b
Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...

Átruccantunk Grazba, a két kis bélpoklos vinnyogott, hogy éhenhal két órával reggeli után.
A teszkó parkoló jó választásnak tűnt, útba is esett, meg töküres volt (kivéve azt a cseszkó családot, akij a lakókocsijukban tőlünk nem messze sütötték a szalonnás tojásrántottát, nekik ezúton üzenném, hogy kapják be 😛).
slowmotion
Mi jót néztetek meg errefelé?
Brotesz
hát... igazából végül semmit, mert elég lassan értünk át, az alagutat is sikerült benéznem, és mire az érdemi részre sor került volna, addigra leesett az eső.
autókáztunk kicsit a kerületekben, néztük mi hogy néz ki, bótolás | (osztrák Ariel vásárlás, mert az asszony szerint jobb a szaga, mint az itthoninak) | , ilyenek. ebéd,
slowmotion
Na legközelebb ha erre jártok, majd sörözünk egyet 😀
Brotesz
Mindenképpen, bár az asszonynak nincs érvényes jogsija, én meg nem szeretem a nullásat 😮
De.majd valami megoldás lett lészen.
több mint 3 éve
Brotesz Indianapolis Colts 153
A mai nap wtf pillanata: állunk a kiccsaláddal a szombathelyi teszkó parkolójában pihenés gyanánt, nézelődünk körbe - erre jön egy őzbak, és átszáguld a parkolón.
slowmotion
Mikey elől menekült 😄

warr_b
Mikey elől? Megkérdezzük, bár szvsz Tébányától Szhelyig menekülni nem túl gazdaságos...

Átruccantunk Grazba, a két kis bélpoklos vinnyogott, hogy éhenhal két órával reggeli után.
A teszkó parkoló jó választásnak tűnt, útba is esett, meg töküres volt (kivéve azt a cseszkó családot, akij a lakókocsijukban tőlünk nem messze sütötték a szalonnás tojásrántottát, nekik ezúton üzenném, hogy kapják be 😛).
slowmotion
Brotesz
hát... igazából végül semmit, mert elég lassan értünk át, az alagutat is sikerült benéznem, és mire az érdemi részre sor került volna, addigra leesett az eső.
autókáztunk kicsit a kerületekben, néztük mi hogy néz ki, bótolás | (osztrák Ariel vásárlás, mert az asszony szerint jobb a szaga, mint az itthoninak) | , ilyenek. ebéd,
slowmotion
Na legközelebb ha erre jártok, majd sörözünk egyet 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Töketlen 😀
 444.hu/2022/08/24/kecskevagasrol-almodott-a-penisze-banta

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 966
Amit senki sem szívesen lát:
több mint 3 éve
 www.youtube.com/watch?v=oGhtfSwTKGQ

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
 felvizsga.eu/

😕 😰😰😰

Nekünk sokat segített...
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 419
De amikor megláttam a Ripost egyik cikkének a címét, hát, feladom, én sose tudtam volna ilyet összerakni.

“Választ roppantott a Mazsi felett tört pálca 😮💔“
MC12
Én alapvetően értelmes és intelligens embernek tartom magam. De ez a cím mit is jelent? 😀
Mikey
ugye onnan indul hogy ki az a mazsi 😊
Negritis, a vajda
Áh, ez a kérdés 20adlagos itt és most.

@Mikey szerintem ezen nem szabad gondolkodni, ezt élvezni kell. Egy dadaista remekmű.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
slowmotion
Mikey elől menekült 😄

warr_b

slowmotion
Brotesz
több mint 3 éve
De amikor megláttam a Ripost egyik cikkének a címét, hát, feladom, én sose tudtam volna ilyet összerakni.

MC12
Én alapvetően értelmes és intelligens embernek tartom magam. De ez a cím mit is jelent? 😀
Mikey
ugye onnan indul hogy ki az a mazsi 😊

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 233

MC12

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 419
Fiatalon lófasz pénzért bedolgoztunk a Blikknek, mint komm szakos fősulisok, kis színeseket kellett beküldeni a szerkesztőnek (rohadt meleg van, mész a strandon és interjúztatsz embereket - a melegről) aztán ha lehozták kaptál pénzt, ha nem nem. Korai clicbait volt, hogy igyekeztünk mindefèle elvetemült címet adni, hátha a miénk megy be.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Brotesz Indianapolis Colts 153
slowmotion
Mikey elől menekült 😄

warr_b

slowmotion
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 233
slowmotion
Mikey elől menekült 😄

warr_b
slowmotion
Nem jártam arra, szóval nem előlem futott.

Amúgy de jó más baján poénkodni. 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
slowmotion
Mikey elől menekült 😄

warr_b

slowmotion
Jah, ő ütött el egyet vagy két hete 😁
warr_b
Asz lenni szarvasz, esz lenni pici ősz
slowmotion
Kaja-kaja 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"