OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
nalátod, íme egy példa, mikor éppen gyeek hülyeséget beszéltHülyeséget meg mindenki beszél néha, te én, Sobri, stb.Én?!?!?
gyeek
Őszentsége Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Az élő közvetítés megtekintéséhez patreon előfizetés szükséges. Kérem, kapcsolja ki!Megfordult, most mi megyünk 50-el!igen szavazzon mki, mert az Ikarus vezet most 50+ szavazattal.Kiegyenlítettem!
itt a link ujra:
bahir.hu/2022/09/06/melyik-pecs-legjobb-gyorsetterme-bufeje-szavazzon/?fbclid=IwAR12tuBkhRG4vYDxNwC0XSrW9df88-LHCyWKcbsjrW88ONBFnxHTZM-vpm8
csebi
Willie Parker
Micsoda izgalmak!
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Hülyeséget meg mindenki beszél néha, te én, Sobri, stb.Én?!?!?
gyeek
több mint 3 éve
és mikor lesz a ból-nap a kebabba? meccsnézésse...Semmi bajom veled, for ríl. Nem vagy rosszindulatú, ez nyilvánvaló szerintem mindenkinek, ennyi elég hozzá nekem -- lásd élni és élni hagyni. Hülyeséget meg mindenki beszél néha, te én, Sobri, stb.Engem nem szeretsz, de ilyenkor ez nem számít, már körbe küldtem az összes ismerős között 😃A faszi konkrétan busz-rajongó kluboknál kopogtat. Még nektek is több közötök van hozzám, mint az ők szavazatainak 90%-a hozzá.Állítólag valamilyen soccer fórumon nyomulnakKözben az Ikarus átvette a vezetésthülye köcsögök, szerintem úgy kilincselnek a szavazatokért! ez nem fair!!4!négy!
NB2
slowmotion
jobbágy#JC6
gyeek
jobbágy#JC6
És köszi megint!
gyeek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Török-magyar fúzió. Pont mint Pécs. A baconkockákkal megpakolt pitától pokolra jutnának Mehmedék.Semmi bajom veled, for ríl. Nem vagy rosszindulatú, ez nyilvánvaló szerintem mindenkinek, ennyi elég hozzá nekem -- lásd élni és élni hagyni. Hülyeséget meg mindenki beszél néha, te én, Sobri, stb.Ingyen turkise kebab, yeahhh!!
És köszi megint!
gyeek
jobbágy#JC6
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Semmi bajom veled, for ríl. Nem vagy rosszindulatú, ez nyilvánvaló szerintem mindenkinek, ennyi elég hozzá nekem -- lásd élni és élni hagyni. Hülyeséget meg mindenki beszél néha, te én, Sobri, stb.Ingyen turkise kebab, yeahhh!!
És köszi megint!
gyeek
több mint 3 éve
Semmi bajom veled, for ríl. Nem vagy rosszindulatú, ez nyilvánvaló szerintem mindenkinek, ennyi elég hozzá nekem -- lásd élni és élni hagyni. Hülyeséget meg mindenki beszél néha, te én, Sobri, stb.Engem nem szeretsz, de ilyenkor ez nem számít, már körbe küldtem az összes ismerős között 😃A faszi konkrétan busz-rajongó kluboknál kopogtat. Még nektek is több közötök van hozzám, mint az ők szavazatainak 90%-a hozzá.Állítólag valamilyen soccer fórumon nyomulnakKözben az Ikarus átvette a vezetésthülye köcsögök, szerintem úgy kilincselnek a szavazatokért! ez nem fair!!4!négy!
NB2
slowmotion
jobbágy#JC6
gyeek
jobbágy#JC6
És köszi megint!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Megfordult, most mi megyünk 50-el!igen szavazzon mki, mert az Ikarus vezet most 50+ szavazattal.Kiegyenlítettem!
itt a link ujra:
bahir.hu/2022/09/06/melyik-pecs-legjobb-gyorsetterme-bufeje-szavazzon/?fbclid=IwAR12tuBkhRG4vYDxNwC0XSrW9df88-LHCyWKcbsjrW88ONBFnxHTZM-vpm8
csebi
Willie Parker
Micsoda izgalmak!
több mint 3 éve
Én is behúztam az Ikarusra, ne hagyjuk magunkat! 😀 | #irony |igen szavazzon mki, mert az Ikarus vezet most 50+ szavazattal.Kiegyenlítettem!
itt a link ujra:
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
igen szavazzon mki, mert az Ikarus vezet most 50+ szavazattal.Kiegyenlítettem!
itt a link ujra:
csebi
több mint 3 éve
igen szavazzon mki, mert az Ikarus vezet most 50+ szavazattal.itt a link ujra:
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Engem nem szeretsz, de ilyenkor ez nem számít, már körbe küldtem az összes ismerős között 😃A faszi konkrétan busz-rajongó kluboknál kopogtat. Még nektek is több közötök van hozzám, mint az ők szavazatainak 90%-a hozzá.Állítólag valamilyen soccer fórumon nyomulnakKözben az Ikarus átvette a vezetésthülye köcsögök, szerintem úgy kilincselnek a szavazatokért! ez nem fair!!4!négy!
NB2
slowmotion
jobbágy#JC6
gyeek
több mint 3 éve
A faszi konkrétan busz-rajongó kluboknál kopogtat. Még nektek is több közötök van hozzám, mint az ők szavazatainak 90%-a hozzá.Állítólag valamilyen soccer fórumon nyomulnakKözben az Ikarus átvette a vezetésthülye köcsögök, szerintem úgy kilincselnek a szavazatokért! ez nem fair!!4!négy!
NB2
slowmotion
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Állítólag valamilyen soccer fórumon nyomulnakKözben az Ikarus átvette a vezetésthülye köcsögök, szerintem úgy kilincselnek a szavazatokért! ez nem fair!!4!négy!
NB2
slowmotion
több mint 3 éve
ezt gondolom már mindenki elsütötte neki 😊Nem szokásom ilyet tenni, most is kissé zavarban vagyok a kérés miatt, de! Van egy szavazás Pécs legjobb gyorsétterme címért. Nos, az áldott Gyűlölködjünk topikban elég jól dokumentált mennyi vér, veríték és könny van a boltban a magam részéről. Egy eddig számomra ismeretlen átalakított Ikarusz busz a maga szerény vásárló körével, de Lance Armstrong győzni akarásával nagyon szoros veresenyben van velünk, és a harmadik helyezett ami szintén jóval ismertebb labdába se rúghat. A rivális (egy fószer viszi) minket rágalmaz csalással, a fotelgyilkos nyugger rajongói a maguk primitív még fullabban tolják a kretént és az egész helyzet olyan mostanra mint azok az afrikai prédikátorok akik a búzákat keresztre feszíttetnék, aztán kiderül róluk, hogy kisfiúkkal fajtalankodnak titokban.Ok, szavaztam, a család is, de nyilván tudod, hogy semmi sincs ingyen. Ha legközelebb Pécsen járok, és éhes leszek, benyújtom a számlát. 😀
Egy szó mint száz, ha valamelyikőtök szánna rá pár klikket, privátban átküldeném a linket amin lehet szavazni és amiért nagyon hálás lennék. Köszi!
SZERK.
Kis biztatásra kiteszem az egészet a könnyű elérhetőség érdekében. Őszintén hálás vagyok a segítségetekért!
Mumi's Kebab
gyeek
Jan
viszont ha mindenki szervez külön utat oda, mert megéri, akkor fel lehet terjeszteni mislencsillagra, mert az pont az olyan helyeket takarja, amikbe már önmagában megéri elutazni, nem?
több mint 3 éve
Közben az Ikarus átvette a vezetésthülye köcsögök, szerintem úgy kilincselnek a szavazatokért! ez nem fair!!4!négy!
NB2
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Tőlünk is ment kettő.😊 (Mármint a feleségem és én, külön laptopról.)
több mint 3 éve
Közben az Ikarus átvette a vezetést
több mint 3 éve
Én futárhajcsár vagyok, kaját gyártson a fehérnép!igen, szép név, de gyeek meg felkelt 7-kor marhát pucolni, nehogymá olyan nyerjen aki nem tud főzni!Nem szokásom ilyet tenni, most is kissé zavarban vagyok a kérés miatt, de! Van egy szavazás Pécs legjobb gyorsétterme címért. Nos, az áldott Gyűlölködjünk topikban elég jól dokumentált mennyi vér, veríték és könny van a boltban a magam részéről. Egy eddig számomra ismeretlen átalakított Ikarusz busz a maga szerény vásárló körével, de Lance Armstrong győzni akarásával nagyon szoros veresenyben van velünk, és a harmadik helyezett ami szintén jóval ismertebb labdába se rúghat. A rivális (egy fószer viszi) minket rágalmaz csalással, a fotelgyilkos nyugger rajongói a maguk primitív még fullabban tolják a kretént és az egész helyzet olyan mostanra mint azok az afrikai prédikátorok akik a búzákat keresztre feszíttetnék, aztán kiderül róluk, hogy kisfiúkkal fajtalankodnak titokban.Szavaztam, nem sokkal de vezettek.
Egy szó mint száz, ha valamelyikőtök szánna rá pár klikket, privátban átküldeném a linket amin lehet szavazni és amiért nagyon hálás lennék. Köszi!
SZERK.
Kis biztatásra kiteszem az egészet a könnyű elérhetőség érdekében. Őszintén hálás vagyok a segítségetekért!
Mumi's Kebab
gyeek
Viszont bajban voltam, mert az Anyám Pitája valami eszméletlenül fergeteges név 😆
jobbágy#JC6
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Képzeld el az arcom amikor 666-szor sütik el a halál kebabot vagy a halas kebabot (bármi okból), illetve a közelmúltban egy 3 csillagos fúdpénisz reviewban hiányolta valaki a babot a ke mellől.Ez csak a pécsi tajszolas miatt van, a kérdés: Ke’ bab?én is de azért ne menjünk el szó nélkül a probléma mellett.Ja, egy tőlünk távozó kis csaj dolgozik ott. Nem tudnék túl sok jót mondani a jelleméről, személy szerint a pitája se érdekel. 😊Nem szokásom ilyet tenni, most is kissé zavarban vagyok a kérés miatt, de! Van egy szavazás Pécs legjobb gyorsétterme címért. Nos, az áldott Gyűlölködjünk topikban elég jól dokumentált mennyi vér, veríték és könny van a boltban a magam részéről. Egy eddig számomra ismeretlen átalakított Ikarusz busz a maga szerény vásárló körével, de Lance Armstrong győzni akarásával nagyon szoros veresenyben van velünk, és a harmadik helyezett ami szintén jóval ismertebb labdába se rúghat. A rivális (egy fószer viszi) minket rágalmaz csalással, a fotelgyilkos nyugger rajongói a maguk primitív még fullabban tolják a kretént és az egész helyzet olyan mostanra mint azok az afrikai prédikátorok akik a búzákat keresztre feszíttetnék, aztán kiderül róluk, hogy kisfiúkkal fajtalankodnak titokban.Szavaztam, nem sokkal de vezettek.
SZERK.
Mumi's Kebab
gyeek
Viszont bajban voltam, mert az Anyám Pitája valami eszméletlenül fergeteges név 😆
jobbágy#JC6
Kösz a voksot!
gyeek
kebab?
mi ez a migráncskaja? magyar gyomorba magyar étket!!!!!!4444!!!!négy
Kúrfürst briareos
somoskovig
több mint 3 éve
igen, szép név, de gyeek meg felkelt 7-kor marhát pucolni, nehogymá olyan nyerjen aki nem tud főzni!Nem szokásom ilyet tenni, most is kissé zavarban vagyok a kérés miatt, de! Van egy szavazás Pécs legjobb gyorsétterme címért. Nos, az áldott Gyűlölködjünk topikban elég jól dokumentált mennyi vér, veríték és könny van a boltban a magam részéről. Egy eddig számomra ismeretlen átalakított Ikarusz busz a maga szerény vásárló körével, de Lance Armstrong győzni akarásával nagyon szoros veresenyben van velünk, és a harmadik helyezett ami szintén jóval ismertebb labdába se rúghat. A rivális (egy fószer viszi) minket rágalmaz csalással, a fotelgyilkos nyugger rajongói a maguk primitív még fullabban tolják a kretént és az egész helyzet olyan mostanra mint azok az afrikai prédikátorok akik a búzákat keresztre feszíttetnék, aztán kiderül róluk, hogy kisfiúkkal fajtalankodnak titokban.Szavaztam, nem sokkal de vezettek.
SZERK.
Mumi's Kebab
gyeek
jobbágy#JC6
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
PTE... nuff said.én is de azért ne menjünk el szó nélkül a probléma mellett.Ja, egy tőlünk távozó kis csaj dolgozik ott. Nem tudnék túl sok jót mondani a jelleméről, személy szerint a pitája se érdekel. 😊Nem szokásom ilyet tenni, most is kissé zavarban vagyok a kérés miatt, de! Van egy szavazás Pécs legjobb gyorsétterme címért. Nos, az áldott Gyűlölködjünk topikban elég jól dokumentált mennyi vér, veríték és könny van a boltban a magam részéről. Egy eddig számomra ismeretlen átalakított Ikarusz busz a maga szerény vásárló körével, de Lance Armstrong győzni akarásával nagyon szoros veresenyben van velünk, és a harmadik helyezett ami szintén jóval ismertebb labdába se rúghat. A rivális (egy fószer viszi) minket rágalmaz csalással, a fotelgyilkos nyugger rajongói a maguk primitív még fullabban tolják a kretént és az egész helyzet olyan mostanra mint azok az afrikai prédikátorok akik a búzákat keresztre feszíttetnék, aztán kiderül róluk, hogy kisfiúkkal fajtalankodnak titokban.Szavaztam, nem sokkal de vezettek.
SZERK.
Mumi's Kebab
gyeek
jobbágy#JC6
Kösz a voksot!
gyeek
kebab?
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Az előzetes bizalom megvan.Ha Pécsett járok (fogok!) majd tesztelem is.
(Max visszavonom a szavazatot...😀)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
nekem krumplis hal kőEz csak a pécsi tajszolas miatt van, a kérdés: Ke’ bab?én is de azért ne menjünk el szó nélkül a probléma mellett.Ja, egy tőlünk távozó kis csaj dolgozik ott. Nem tudnék túl sok jót mondani a jelleméről, személy szerint a pitája se érdekel. 😊Nem szokásom ilyet tenni, most is kissé zavarban vagyok a kérés miatt, de! Van egy szavazás Pécs legjobb gyorsétterme címért. Nos, az áldott Gyűlölködjünk topikban elég jól dokumentált mennyi vér, veríték és könny van a boltban a magam részéről. Egy eddig számomra ismeretlen átalakított Ikarusz busz a maga szerény vásárló körével, de Lance Armstrong győzni akarásával nagyon szoros veresenyben van velünk, és a harmadik helyezett ami szintén jóval ismertebb labdába se rúghat. A rivális (egy fószer viszi) minket rágalmaz csalással, a fotelgyilkos nyugger rajongói a maguk primitív még fullabban tolják a kretént és az egész helyzet olyan mostanra mint azok az afrikai prédikátorok akik a búzákat keresztre feszíttetnék, aztán kiderül róluk, hogy kisfiúkkal fajtalankodnak titokban.Szavaztam, nem sokkal de vezettek.
SZERK.
Mumi's Kebab
gyeek
jobbágy#JC6
Kösz a voksot!
gyeek
kebab?
Kúrfürst briareos
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ez csak a pécsi tajszolas miatt van, a kérdés: Ke’ bab?én is de azért ne menjünk el szó nélkül a probléma mellett.Ja, egy tőlünk távozó kis csaj dolgozik ott. Nem tudnék túl sok jót mondani a jelleméről, személy szerint a pitája se érdekel. 😊Nem szokásom ilyet tenni, most is kissé zavarban vagyok a kérés miatt, de! Van egy szavazás Pécs legjobb gyorsétterme címért. Nos, az áldott Gyűlölködjünk topikban elég jól dokumentált mennyi vér, veríték és könny van a boltban a magam részéről. Egy eddig számomra ismeretlen átalakított Ikarusz busz a maga szerény vásárló körével, de Lance Armstrong győzni akarásával nagyon szoros veresenyben van velünk, és a harmadik helyezett ami szintén jóval ismertebb labdába se rúghat. A rivális (egy fószer viszi) minket rágalmaz csalással, a fotelgyilkos nyugger rajongói a maguk primitív még fullabban tolják a kretént és az egész helyzet olyan mostanra mint azok az afrikai prédikátorok akik a búzákat keresztre feszíttetnék, aztán kiderül róluk, hogy kisfiúkkal fajtalankodnak titokban.Szavaztam, nem sokkal de vezettek.
SZERK.
Mumi's Kebab
gyeek
jobbágy#JC6
Kösz a voksot!
gyeek
kebab?
Kúrfürst briareos