OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Don't fuck with the NFC East 😀Azt hiszem, egész Pécs beleremeg ebbe a győzelembe.😊 Grat!Még a holdról is látszik
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!Azért szerencsére egy szép hosszú posztban irányba rakták, teljesen korrekt módon. 😊
gyeek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nna! Visszamenőleg most röhögtem ki a büfés bácsi és hugi összes proli, vádaskodó, vergődő kommentjét. Lehet ő büszke a facebook gangjére, de a nyomába se ér az itt összekovácsolódott OG-knek. Köszönöm szépen a segítséget srácok! Szóljatok időben ha Pécsre vet titeket a sors és kajásak lesztek!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Azt hiszem, egész Pécs beleremeg ebbe a győzelembe.😊 Grat!Még a holdról is látszik
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Azt hiszem, egész Pécs beleremeg ebbe a győzelembe.😊 Grat!
több mint 3 éve
Látom sima W a vége, az Ikarusnak nem jött be az onside kick és kitérdeltük a végét 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
coub.com/view/22t5bz
több mint 3 éve
\m/huginak 🖤
gyeek
youtu.be/AMRc81zkXgY
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
\m/
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
W
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
biztos van valami gond ott fejbennemúgyvót, hogy megállunkTúltoltuk, Béláim! Na, 9999-nél jobban figyeljetek!
6666-nál
tanító jelleggel?
Gróf de sutianap
Amúgy új kifejezést tanultam a nyelvrombolótól: "karbatett".
gyeek
több mint 3 éve
A "kebabos manók" se rossz.nemúgyvót, hogy megállunkTúltoltuk, Béláim! Na, 9999-nél jobban figyeljetek!
6666-nál
tanító jelleggel?
Gróf de sutianap
gyeek
több mint 3 éve
nemúgyvót, hogy megállunkTúltoltuk, Béláim! Na, 9999-nél jobban figyeljetek!
6666-nál
tanító jelleggel?
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
na a végén hozzáraktam még hármat, innen nem kéne elatlantázni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nemúgyvót, hogy megállunk6666-nál
tanító jelleggel?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Igen... Eljött a Ragyogó Lámpavas Párt ideje! Szóljatok az ácsoknak!Ha vége lesz ennek az egésznek, javasolnám átnevezni a két helyet Ikarosznak és MumusnakSzerintem meg ezt a topikot kellene atnevezni gyeekre, aztan lassan elindulhatna a parlamenti valasztasokon is, olyan tomeget es szavazohullamot hoztunk neki ossze. 😀
slowmotion
Stez
több mint 3 éve
Aki korábban szavazott szavazhat újra mert enged többször szavazni naponta.
több mint 3 éve
Ha vége lesz ennek az egésznek, javasolnám átnevezni a két helyet Ikarosznak és MumusnakSzerintem meg ezt a topikot kellene atnevezni gyeekre, aztan lassan elindulhatna a parlamenti valasztasokon is, olyan tomeget es szavazohullamot hoztunk neki ossze. 😀
slowmotion
több mint 3 éve
6617-6303 háromszáz az előny... Védjük meg a 
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Ha vége lesz ennek az egésznek, javasolnám átnevezni a két helyet Ikarosznak és Mumusnak
több mint 3 éve
ikaruson kívül mindenre toltam 1et 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
öt szavazat ment a Mumisra
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png