OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Fel kellene oldani lassan azokat az orosz botokat, amik hekkelték az oldaltHa cirillben tidnám írni nwkwd hwgy hwggywmwn... 😉
Willie Parker
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
@Helmut pont annyi mint eddig!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
Picidzé tesótokkal anno személyesen ütköztem. Fumbbl-en keresztül azonosítottuk be magunkat, az Pécs-Pest tengely volt. Aztán egy szép nap a transzfer nem vitt oda időben, opció... még fb se volt! De műszakis szakadt ACLes Dzé ( Wolves) bevállalt! Soha életemben nem ettem olyan finom sütős krumplit!Ment egy szavazat bro, egyrészt valaha vendéglátós voltam, másrészt Pécs szomszédvár!Gyeek még tolhatod a gyűlöletes kommentjeiket, mert mindjárt befizetek egy pakisztáni botfarmra, aztán megbaszódhat a vén geci.Beszórtam fűszernek pár gyöngyszemet, azóta is született egy pár új | spoiler: skynet vagytok | , de most épp ultizok öregekkel, nem tudok szemezgetni. Kapnak még kis időt bődületesebb birkaságokat összebégetni, aztán csokorba gyűjtöm. 😊
Hanni
gyeek
Off: Ulti, ha esetleg félkézből játszotok, a betlit alapból kontrázzuk....😊
csi77
[Off: ezek az arcok a félkezes hívásokat kiröhögik, majd kontrázzák.]
több mint 3 éve
Üdv SportTv!VPNnel nyomtam kb 15 szavazatot gyorsan telefonon, csak az a baj hogy nem sokat tudtak vele hozni, mert ők is folyamatosan pörgetik. Nem tudom mennyire figyelik, de próbáltam olyan országokat választani ahol sok magyar él biztos ami biztos 😊100 szavazattal vesztésre állunk 😕Még 4 nap! 😉
Heisman nádor
gyeek
Heisman nádor
Helmut vagyok az Anktartiszról, azt szeretném kérdezni, hogy mekkora a statisztikai valószìnűsége, hogy Pete Carroll lenyeli a rágóját egy tévesen bedobott piros zászlónál?
Willie Parker
A Pécs legjobb éttermén össz 1000 szavazat vanHejes!
ez tízszeresen van megpörögve eddig
gondóxom vane valami török vonalam, azt ott bedobni, hogy ez ijen görög-török szavazás
Gróf de sutianap
több mint 3 éve
A Pécs legjobb éttermén össz 1000 szavazat vanez tízszeresen van megpörögve eddig
gondóxom vane valami török vonalam, azt ott bedobni, hogy ez ijen görög-török szavazás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Fel kellene oldani lassan azokat az orosz botokat, amik hekkelték az oldalt
több mint 3 éve
Ment egy szavazat bro, egyrészt valaha vendéglátós voltam, másrészt Pécs szomszédvár!Gyeek még tolhatod a gyűlöletes kommentjeiket, mert mindjárt befizetek egy pakisztáni botfarmra, aztán megbaszódhat a vén geci.Beszórtam fűszernek pár gyöngyszemet, azóta is született egy pár új | spoiler: skynet vagytok | , de most épp ultizok öregekkel, nem tudok szemezgetni. Kapnak még kis időt bődületesebb birkaságokat összebégetni, aztán csokorba gyűjtöm. 😊
Hanni
gyeek
Off: Ulti, ha esetleg félkézből játszotok, a betlit alapból kontrázzuk....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tegnap is este nyomták meg, reggelre fordult vissza
több mint 3 éve
100 szavazattal vesztésre állunk 😕Az Ikarusok idővel lerobbannak...
Heisman nádor
több mint 3 éve
Üdv SportTv!VPNnel nyomtam kb 15 szavazatot gyorsan telefonon, csak az a baj hogy nem sokat tudtak vele hozni, mert ők is folyamatosan pörgetik. Nem tudom mennyire figyelik, de próbáltam olyan országokat választani ahol sok magyar él biztos ami biztos 😊100 szavazattal vesztésre állunk 😕Még 4 nap! 😉
Heisman nádor
gyeek
Heisman nádor
Helmut vagyok az Anktartiszról, azt szeretném kérdezni, hogy mekkora a statisztikai valószìnűsége, hogy Pete Carroll lenyeli a rágóját egy tévesen bedobott piros zászlónál?
több mint 3 éve
És Eagleszös vagy Commanderszes?Szavaztam, de cserébe a hétvégén a kötelező szopás a minimum. 😉Van egy meleg szakácsunk, őt jószívvel felajánlom e célra. 😀
ozibozi
gyeek
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 514
En is toltam meg1et.VPNnel nyomtam kb 15 szavazatot gyorsan telefonon, csak az a baj hogy nem sokat tudtak vele hozni, mert ők is folyamatosan pörgetik. Nem tudom mennyire figyelik, de próbáltam olyan országokat választani ahol sok magyar él biztos ami biztos 😊100 szavazattal vesztésre állunk 😕Még 4 nap! 😉
Heisman nádor
gyeek
Heisman nádor
Aztan probalok majd vpnrol is😀
több mint 3 éve
VPNnel nyomtam kb 15 szavazatot gyorsan telefonon, csak az a baj hogy nem sokat tudtak vele hozni, mert ők is folyamatosan pörgetik. Nem tudom mennyire figyelik, de próbáltam olyan országokat választani ahol sok magyar él biztos ami biztos 😊100 szavazattal vesztésre állunk 😕Még 4 nap! 😉
Heisman nádor
gyeek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
100 szavazattal vesztésre állunk 😕Még 4 nap! 😉
Heisman nádor
több mint 3 éve
100 szavazattal vesztésre állunk 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
75te megy IkároszDe mi csalunk... 😀
Gróf de sutianap
Én már az ultikocsmánkat is aktiváltam, motivációként megnézték a fb bejegyzéseiket. Jót röhögtek, toltak minket instára. (Mármint a csaposok, az öregeknek Nokiája van, és még ez is sok, de az asszony ragaszkodik hozzá.)
több mint 3 éve
75te megy Ikárosz

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Gyeek még tolhatod a gyűlöletes kommentjeiket, mert mindjárt befizetek egy pakisztáni botfarmra, aztán megbaszódhat a vén geci.Beszórtam fűszernek pár gyöngyszemet, azóta is született egy pár új | spoiler: skynet vagytok | , de most épp ultizok öregekkel, nem tudok szemezgetni. Kapnak még kis időt bődületesebb birkaságokat összebégetni, aztán csokorba gyűjtöm. 😊
Hanni
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 514
Mekkora háború lett, szóltam a focicsapatomnak is... 😀A rangersnek?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Mekkora háború lett, szóltam a focicsapatomnak is... 😀
több mint 3 éve
Gyeek még tolhatod a gyűlöletes kommentjeiket, mert mindjárt befizetek egy pakisztáni botfarmra, aztán megbaszódhat a vén geci.
több mint 3 éve
Egye fene diakonisszának felszentellek 😀azóta 2 perc alatt kaptak 20 szavazatot, ha ezek nem csalnak bazdmeg, akkor református apáca leszek3699 vs 3755 mostMagabiztos, 64 szavazatos előny 😊 hajrá!Elvesztem...mi a hely neve kire kell szavazni?
YoungZeeZeeigen szavazzon mki, mert az Ikarus vezet most 50+ szavazattal.református apáca leszek
itt a link ujra:
bahir.hu/2022/09/06/melyik-pecs-legjobb-gyorsetterme-bufeje-szavazzon/?fbclid=IwAR12tuBkhRG4vYDxNwC0XSrW9df88-LHCyWKcbsjrW88ONBFnxHTZM-vpm8
csebi
Mumi's Kebab
Köszi néked is!
gyeek
MC12
Ment tolem is a mumira
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Beszaras, 30on belül vannak percek alatt. Ott is lehet egy fórum a háttérben 😆azóta 2 perc alatt kaptak 20 szavazatot, ha ezek nem csalnak bazdmeg, akkor református apáca leszek3699 vs 3755 mostMagabiztos, 64 szavazatos előny 😊 hajrá!Elvesztem...mi a hely neve kire kell szavazni?
YoungZeeZeeigen szavazzon mki, mert az Ikarus vezet most 50+ szavazattal.református apáca leszek
itt a link ujra:
bahir.hu/2022/09/06/melyik-pecs-legjobb-gyorsetterme-bufeje-szavazzon/?fbclid=IwAR12tuBkhRG4vYDxNwC0XSrW9df88-LHCyWKcbsjrW88ONBFnxHTZM-vpm8
csebi
Mumi's Kebab
Köszi néked is!
gyeek
MC12
Ment tolem is a mumira
YoungZeeZee
eaglesmcnabb
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Bahiresek tudnák, mekkora shitstormot szabadítottak el 😀😀😀
több mint 3 éve
azóta 2 perc alatt kaptak 20 szavazatot, ha ezek nem csalnak bazdmeg, akkor református apáca leszek3699 vs 3755 mostMagabiztos, 64 szavazatos előny 😊 hajrá!Elvesztem...mi a hely neve kire kell szavazni?
itt a link ujra:
csebi
Mumi's Kebab
Köszi néked is!
gyeek
MC12
Ment tolem is a mumira
YoungZeeZee
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!