OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Az, hogy Kakadu felcsapott egy focipályát a nyaralója mellé gondolom nem is érdekli a nercsicska médiát. Pedig erősen gyanítom, hogy csak egy picit volt több, mint a lovaglás 😀Az én mércémmel nézve de, elképesztő összegbe kerül bármilyen görög szigeten egy semmilyen nyaralás is. 😊De ebben most mi a hiba?Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságotAz origótól talán mást várnál?
r.baggio
Mikey
Nem kerülhet egy átlagos, semmi extra görög szigeten egy nyaralás "elképesztő összegbe"?
A Balcsin is el lehet baszni, bulizni, veretni 10 milliót egy hétvégén, és Párizsban is lehet nyaralni félmillióból egy hétig.
Nem a helyszín a lényeges, a tengeri lovaglás van górcső alatt, nem a repülőjegy árak.
Sobri Jóska
Mikey
több mint 4 éve
Vagy csak könyörög, hogy had élhessen.Nagy dolog.És a medve fizet neki.
Putyin ugyanezt egy medvén csinálja.
ozibozi
warr_b
több mint 4 éve
Nagy dolog.És a medve fizet neki.
Putyin ugyanezt egy medvén csinálja.
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Okos nép ez a görög. Fizet egy bolond a belovaglásért egy másik meg a kilovaglásért és így a lómosdatás is megvan.Eddig én is csak a belovaglásról a tengerbe naplementével, amit csomagban a holttest nélküli temetési búcsúszerrtartás buzukival, három zokogó népviseletbe öltözött öregasszonnyal, ouzóval kedvezményes áron el lehetett eddig hozni.Én csak röhögök ezen, az életben nem hallottam még ilyesmiről 🤪Tengerből kilovaglás, amiért kicsengetnek egy valag lóvét. Mindennap meg tud az ember lepődni, mekkora orbitális faszságokra képesek emberek 😄Na te vagy a nép, akit triggerelnek az ilyen értelmetlen luxusfaszságok, haszontalan veretések. 😊
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Dehogy kilovaglás..., mondjuk vizilovon nagyobbat szólna.
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Eddig én is csak a belovaglásról a tengerbe naplementével, amit csomagban a holttest nélküli temetési búcsúszerrtartás buzukival, három zokogó népviseletbe öltözött öregasszonnyal, ouzóval kedvezményes áron el lehetett eddig hozni.Én csak röhögök ezen, az életben nem hallottam még ilyesmiről 🤪Tengerből kilovaglás, amiért kicsengetnek egy valag lóvét. Mindennap meg tud az ember lepődni, mekkora orbitális faszságokra képesek emberek 😄Na te vagy a nép, akit triggerelnek az ilyen értelmetlen luxusfaszságok, haszontalan veretések. 😊
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Dehogy kilovaglás..., mondjuk vizilovon nagyobbat szólna.
több mint 4 éve
Én csak röhögök ezen, az életben nem hallottam még ilyesmiről 🤪Tengerből kilovaglás, amiért kicsengetnek egy valag lóvét. Mindennap meg tud az ember lepődni, mekkora orbitális faszságokra képesek emberek 😄Na te vagy a nép, akit triggerelnek az ilyen értelmetlen luxusfaszságok, haszontalan veretések. 😊
warr_b
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Tengerből kilovaglás, amiért kicsengetnek egy valag lóvét. Mindennap meg tud az ember lepődni, mekkora orbitális faszságokra képesek emberek 😄Na te vagy a nép, akit triggerelnek az ilyen értelmetlen luxusfaszságok, haszontalan veretések. 😊
warr_b
több mint 4 éve
Az én mércémmel nézve de, elképesztő összegbe kerül bármilyen görög szigeten egy semmilyen nyaralás is. 😊De ebben most mi a hiba?Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságotAz origótól talán mást várnál?
r.baggio
Mikey
Nem kerülhet egy átlagos, semmi extra görög szigeten egy nyaralás "elképesztő összegbe"?
A Balcsin is el lehet baszni, bulizni, veretni 10 milliót egy hétvégén, és Párizsban is lehet nyaralni félmillióból egy hétig.
Nem a helyszín a lényeges, a tengeri lovaglás van górcső alatt, nem a repülőjegy árak.
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Tengerből kilovaglás, amiért kicsengetnek egy valag lóvét. Mindennap meg tud az ember lepődni, mekkora orbitális faszságokra képesek emberek 😄

több mint 4 éve
Megnyugodtam, nehogymár egy Leisztingernének ne legyen annyi pénze, hogy simán kilovagolhat bárhonnan (amúgy 80 euróért), csak az ilyen haszontalan faszságokkal lehet rendesen triggerelni az embereket. Az origo is ezt teszi.Hurkafán 25-40 juró, Dahabba kihozzák 20ból, görögöcskébe mongyuk duplájaDe ebben most mi a hiba?Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságotAz origótól talán mást várnál?
r.baggio
Mikey
Sobri Jóska
na lehet veretni mekkora az összehasonlítási értéke Akármi MRD jaktokkal
sutianap
Én egy ismerősömet egyszer egy évig hallottam picsogni, hogy "baszki, XY-nak mercije van, nekem meg egy fos skodával kell járnom", mindezt úgy, hogy XY tizenéves mercije érhetett akkor uszkve egy-másfél milliót, az ő páréves skodája meg 3-4-t, de ez ilyen tipik proli dolog, "merci baszki, mercije van".
Az embereket triggereli a veretés, hát most eladták nekik ezt így.
Kb. ez egy propagandalap dolga.
Ahogy az ellenoldali propagandalapok meg ráfeszülnek Lölő esküvőjére, ki jön, ki megy, naponta hoznak valamit, hogy nyígjon a nép a luxusveretése a "mi pénzünkből", miközben életében nem volt összesen annyi pénze, nem keresett annyit, nem állított elő annyi értéket, mint amennyi Lölőnél csak catering lesz.
több mint 4 éve
Hurkafán 25-40 juró, Dahabba kihozzák 20ból, görögöcskébe mongyuk duplájaDe ebben most mi a hiba?Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságotAz origótól talán mást várnál?
r.baggio
Mikey
Sobri Jóska
na lehet veretni mekkora az összehasonlítási értéke Akármi MRD jaktokkal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
NER pénzből van az is.
több mint 4 éve
De ebben most mi a hiba?Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságotAz origótól talán mást várnál?
r.baggio
Mikey
több mint 4 éve
Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságotAz origótól talán mást várnál?
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságotÉs mennyi egy tengeri lovaglás?
r.baggio
több mint 4 éve
Végülis csak BP-ről naponta három-négy charter megy ide és a szigetről az nem hallott aki a föld alatt él, de ferdítsük csak meg a valóságot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
belügyes bejelentés, gondolom - irányayardElképzelhető.öö bejelentés köteles, szerintem mindenhol 8 napon belül - lehet katonai célokra használhatatlan, de arról is minősítés kell, meg valszeg leheggesztik, mer attul, hogy nem gurul egy métertse, Hans papa barkácsol kicsit azt kilövi a fődszintet.Arról nem szólt a fáma, hogy éles vagy hatástalanított lő- és robbanószerek voltak-e (mondjuk én pl hülye lennék éles robbanószert tartani otthon...).Ez a sztori csak nekem nem kerek? 😄A fegyverek es a loszerek egy resze meg hasznalhato, gondolom az a bibi.
telex.hu/kulfold/2021/08/03/felfuggesztett-bortont-kapott-a-vilaghaborus-fegyverek-nemet-gyujtoje-akinek-egy-ritka-parduc-tank-is-volt-a-pincejeben
Szóval ki is mondták, hogy igazából nem csinált semmi rosszat, de ~1 év felfüggesztett börtön + 90 millió forintnak megfelelő pénzbírság?? Mivan?
Amúgy mióta büntetendő fegyvereket gyűjteni? Vagy itt megint annyi a bűn, hogy 2. Vh-s német fegyverekről van szó? Ha szamurájkardokat gyűjt az öreg, vagy kovás puskákat, akkor nem lett volna gond? Netán ha egy T-34-es lapul a pinyóban a Párduc helyett, vagy egy Sherman, akkor még meg is dícsérik, hogy milyen szépen karbantartotta? 😆
warr_b
A tanknal meg sztem vmi specko engedely kell hozza, foleg ha mukodokepes (elv a fegyverzete mar nem az, de menni lehet vele).
A szelsojobb ujboli erosodese miatt sztem hatvanyozottan odafigyelnek a nagyobb fegyvergyujtemenyekre, hat meg ha egy 40+ tonnas lanctalpas is van benne 😀
Borbinho
A tankról viszont írták, hogy harci, katonai célokra használhatatlan volt. Fasza lenne, ha lenne egy tankom 😄
Na mindegy, csak kicsit súlyosnak tűnt a büntetés...
warr_b
gondolom a halmozat miatt ennyi, van egy szuronya leszarják
sutianap
Azért elképzelem, ahogy beslattyog az ember az önkormányzathoz bejelenteni, hogy keziccsókolom, vettem egy Párduc tankot, 45 tonna, mit kell aláírni? 😆
warr_b

több mint 4 éve
Elképzelhető.öö bejelentés köteles, szerintem mindenhol 8 napon belül - lehet katonai célokra használhatatlan, de arról is minősítés kell, meg valszeg leheggesztik, mer attul, hogy nem gurul egy métertse, Hans papa barkácsol kicsit azt kilövi a fődszintet.Arról nem szólt a fáma, hogy éles vagy hatástalanított lő- és robbanószerek voltak-e (mondjuk én pl hülye lennék éles robbanószert tartani otthon...).Ez a sztori csak nekem nem kerek? 😄A fegyverek es a loszerek egy resze meg hasznalhato, gondolom az a bibi.
telex.hu/kulfold/2021/08/03/felfuggesztett-bortont-kapott-a-vilaghaborus-fegyverek-nemet-gyujtoje-akinek-egy-ritka-parduc-tank-is-volt-a-pincejeben
Szóval ki is mondták, hogy igazából nem csinált semmi rosszat, de ~1 év felfüggesztett börtön + 90 millió forintnak megfelelő pénzbírság?? Mivan?
Amúgy mióta büntetendő fegyvereket gyűjteni? Vagy itt megint annyi a bűn, hogy 2. Vh-s német fegyverekről van szó? Ha szamurájkardokat gyűjt az öreg, vagy kovás puskákat, akkor nem lett volna gond? Netán ha egy T-34-es lapul a pinyóban a Párduc helyett, vagy egy Sherman, akkor még meg is dícsérik, hogy milyen szépen karbantartotta? 😆
warr_b
A tanknal meg sztem vmi specko engedely kell hozza, foleg ha mukodokepes (elv a fegyverzete mar nem az, de menni lehet vele).
A szelsojobb ujboli erosodese miatt sztem hatvanyozottan odafigyelnek a nagyobb fegyvergyujtemenyekre, hat meg ha egy 40+ tonnas lanctalpas is van benne 😀
Borbinho
A tankról viszont írták, hogy harci, katonai célokra használhatatlan volt. Fasza lenne, ha lenne egy tankom 😄
warr_b
sutianap
Azért elképzelem, ahogy beslattyog az ember az önkormányzathoz bejelenteni, hogy keziccsókolom, vettem egy Párduc tankot, 45 tonna, mit kell aláírni? 😆

több mint 4 éve
öö bejelentés köteles, szerintem mindenhol 8 napon belül - lehet katonai célokra használhatatlan, de arról is minősítés kell, meg valszeg leheggesztik, mer attul, hogy nem gurul egy métertse, Hans papa barkácsol kicsit azt kilövi a fődszintet.Arról nem szólt a fáma, hogy éles vagy hatástalanított lő- és robbanószerek voltak-e (mondjuk én pl hülye lennék éles robbanószert tartani otthon...).Ez a sztori csak nekem nem kerek? 😄A fegyverek es a loszerek egy resze meg hasznalhato, gondolom az a bibi.
warr_b
Borbinho
warr_b

több mint 4 éve
Arról nem szólt a fáma, hogy éles vagy hatástalanított lő- és robbanószerek voltak-e (mondjuk én pl hülye lennék éles robbanószert tartani otthon...).Ez a sztori csak nekem nem kerek? 😄A fegyverek es a loszerek egy resze meg hasznalhato, gondolom az a bibi.
warr_b
Borbinho

több mint 4 éve
Ez a sztori csak nekem nem kerek? 😄A fegyverek es a loszerek egy resze meg hasznalhato, gondolom az a bibi.
warr_b
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ez a sztori csak nekem nem kerek? 😄telex.hu/kulfold/2021/08/03/felfuggesztett-bortont-kapott-a-vilaghaborus-fegyverek-nemet-gyujtoje-akinek-egy-ritka-parduc-tank-is-volt-a-pincejeben

több mint 4 éve
iho.hu/hirek/magyar-gep-az-operencian-tulrol-uton-hazafele-a-jak-18-asKirályság 😊 <3

több mint 4 éve
Csak reméltem indukálok egy böffenésnél tartalmasabb választ, ha már a melegkérdésben egy platformon vagyunk. És lőn.nem huzigattyuk a zorszlán pajszát!Nalátod, tudsz te, ha akarsz.Csupán annyi a hibás állítás, hogyAzon töprengek, hogy mi a hsz-edben a cáfolat, ellenérv, vagy bármi, ami igazolná, hogy fals információkat állítok, és ami plusz és releváns infó lenne nekem vagy bárki másnak.Megint szakérted a jogot, persze ismét nagy magabiztossággal állítasz fals információkat valónak!Forma 1 közvetítés közben reklám. Előtte a figyelemfelhívás, hogy a következő műsor 12 éven aluliaknak nem ajánlott. Majd jön egy 8K TV reklám, és vissszatérnek a közvetítéshez.Minden reklám 12-es, gyerekeknek egyáltalán nem lehet semmit se reklámozni.
Na most egy TV reklámban mi a 12-es karikás? Semmi szivárvány sem volt benne, szóval nem értem. 😂
Mikey
Ez így van uszkve 20 éve.
Sobri Jóska
VanillaSky
De nem lelem.
Sobri Jóskagyerekeknek egyáltalán nem lehet semmit reklámozni.De lehet reklámozni, sőt a mindennapi életben tömegesen előforduló, különösebb megfontolást nem igénylő szerződéseket is köthet egy gyermek. Annyi a megkötés, hogy nem motiválhat közvetlenül vásárlásra vagy szolgáltatás igénybevételére, valamint közvetve a szülők gyermekek általi meggyőzésének kikövetelését is tiltja a törvény! Maga a reklám nem tilos!
Minden reklám 12-esNem, nem minden reklám 12-es, különböző korhatár besorolás vonatkozik rájuk, legalábbis a tartalomszolgáltatók perpill túlkompenzálnak a gyagyások törvénykezése miatt. A klasszifikációs eljárás a reklámokra eleddig nem vonatkozott, most már vonatkozik. Az Mttv.-t módosította az elhíresült gyermekvédelmi/pedofil/melegellenes törvény [2010. évi CLXXXV. törvény 9§. (1) - (6) módosította a 2021. évi LXXIX. tv] Olyan szintű gumiszabályokkal, hogy ehhez képest a jogállam fogalma Brüsszeltől dogma!
Ez így van uszkve 20 éve.Nem nincs így 20 éve. Reklámozni lehet, csak a korhatár besorolás nélküli reklámok tűntek el, egészen pontosan 2021.07.08-tól!
Minden más helytálló volt.
VanillaSky
Sobri Jóska
sutianap
Ettől még gyerekekre nem lehet hirdetést targetálni, gyereket nem lehet vásárlásra ösztönözni, így minden reklám 12-es (legfeljebb most "ratifikálták" egy tróger törvénybe szuszakolva) és ez nem újkeletű, így volt már 20 éve is, de ezt mind ki lehet olvasni a "hibák részletes ismertetéseiből", így ebbe felesleges belemenni, ha már úgyis ugyanazt gondoljuk a homofób-törvenyről. 😉