OFF topik
31 feliratkozó
több mint 5 éve
Mondjuk őszintén szólva első blikkre azt hittem, hogy "Idióta vagyok" egy titkos ismerősöm, aki azért idéz, hogy így üzenjen nekem, aztán törli a hsz-t. Nem rossz trükk... 😀
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
No, minden út Rómába vezet, szóval "Idióta vagyok" eredete alább részben megmagyarázható. Szabad tudnom mi történt? 🧐
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 5 éve
RendbenJC6 te vagy az?
Szeretném kérni a törlésem az oldalról
Előre is köszönöm szépen
Rózsa Sándor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rendben Szeretném kérni a törlésem az oldalról
Előre is köszönöm szépen
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=48sCx-wBs34
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Blast from the past - szó szerint egyenesen 1896-ból! This is incredible. A snowball fight filmed by cinema pioneers the Lumiere bros in France, 1896. It's been colourised and had the speed adjusted. pic.twitter.com/xnxwpFpN8K
— All The Right Movies (@right_movies) October 5, 2020
több mint 5 éve
Aki férfinek hiszi magát az nő. Akinek fingja sincs ő micsoda az férfi. Elsőnek van petesejtje, a másodiknak spermiumja. Ha ezek összejönnek a természet törvényei alapján (azok nem veszik figyelembe a transgenderizmust mert a természet kirekesztő és szélsőjobbos) megtörténik a megtermékenyítés. Géza ezek szerint a méhét és petefészkét sem távolítatta el, és anyai ösztönei maradtak (pedig ffi wtf), és több éves androgénkúra ellenére kihordta. Az orvos meg irreleváns ebben a történetben, hogy férfinek, nőnek, pillangónak, ufonak vagy minek tartja magát.www.google.com/amp/s/www.mirror.co.uk/news/uk-news/transgender-man-gives-birth-non-21177808.ampÉn már a címet sem értem.
Én ezt nem értem hogy ez így hogy jött ki 😀
Heisman Trophy
Mikey

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
www.google.com/amp/s/www.mirror.co.uk/news/uk-news/transgender-man-gives-birth-non-21177808.ampÉn már a címet sem értem.
Én ezt nem értem hogy ez így hogy jött ki 😀
Heisman Trophy
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
www.google.com/amp/s/www.mirror.co.uk/news/uk-news/transgender-man-gives-birth-non-21177808.ampÉn ezt nem értem hogy ez így hogy jött ki 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ezt a labdát AJ Green se kaphatta volna el szebben a Bengalsból. Csak le ne igazolj holnapig a Cincy. 😊 GATITO LINDO...
— laurent (@solivan675) October 3, 2020
😍😍😍😉😉😀
by exploradoresciclos2018/IG
. pic.twitter.com/yCEqjKwhpC
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Elindult a Telex.hu. Nagyon remélem hogy megtudnak maradni hosszútávon is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Mit csodálkozunk, MKB meg Telenor...24.hu/fn/gazdasag/2020/09/22/mkb-bank-telenor-sim-kartya-csalas-internetbank-sms-bankszamla/de milyen kedvesek:
Azert ez verlazito.
Teny:nem szabadna feltelepiteni ilyen szirszarokat.
Viszont h a telenor mossa a kezet h nem hibaztak egy vicc.
Mire fel kernek alairasi mintapeldanyt ha nem nezik meg foleg ugy, hogy nem a kartyatulajdonosa kerte a sim cseret.
ZoliMP
Egyben jelezték, hogy az illetéktelen személy által kezdeményezett kártyacsere díját (5100 forintot előfizetésenként) nem kell kifizetniük.Negritis
Egyébként a sztoriban a nő is buta volt, mert a nagy elővigyázatossága ellenére, csak csőbehúzták, mert valszeg erősebb volt benne a vágy a jó üzlet megszerzésére mint az elővigyázatosság.
Nem tárol jelszót a gépén, de egy vadidegen ember utasítására bármit feltelepít a gépére...
Egyébként tény, hogy hiába vannak különböző szabályok, nagyon keveset tartanak/tartatnak be.
Nekem egyszer egy utalásom azért stornózta a bank, mert nem egyezett meg az aláírásom a rendszerükben lévővel.
Nem is csodálom, mert a rendszerben lévőt 18 évesen írtam, kb. ahogy az iskolában tanuljuk, az utalást meg már 2x évesen csináltam, totál más aláírásstílussal.
De ez ugyanaz mint amikor ellenőrzik, hogy alá van-e írva a bankkártyád...tök jó, hogy megnézik, de ha személyit nem kérnek mellé, nem sokat ér.
több mint 5 éve
24.hu/fn/gazdasag/2020/09/22/mkb-bank-telenor-sim-kartya-csalas-internetbank-sms-bankszamla/de milyen kedvesek:
Azert ez verlazito.
Mire fel kernek alairasi mintapeldanyt ha nem nezik meg foleg ugy, hogy nem a kartyatulajdonosa kerte a sim cseret.
ZoliMP
Egyben jelezték, hogy az illetéktelen személy által kezdeményezett kártyacsere díját (5100 forintot előfizetésenként) nem kell kifizetniük.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
24.hu/fn/gazdasag/2020/09/22/mkb-bank-telenor-sim-kartya-csalas-internetbank-sms-bankszamla/Azert ez verlazito.
több mint 5 éve
Beszéltük itt a Lölö - Várkonyi Andrea dolgot, hát utóbbinak most lett is egyből egy médiacége.Sogenannte üzletasszony.
több mint 5 éve
Ezt akartam,m 1youtu.be/aaaEy8MQOd8
több mint 5 éve
Ma még behorpadt és a ceo lemondottyoutu.be/7ynupYBLlyA
több mint 5 éve
En nem látom rajta hogy ez milyen nymtatvány lenne.Ha beszélsz angolul én a helyedben felhívnám őket telefonon. Nekem anno 5 perc alatt sikerült átállíttatnom az adó-besorolásom. Lehet neked se telne több idődbe elintézni a visszatérítést.
Egy egyszerű levélnek tűnik, Adótöbbletet igényelhetsz vissza, a felül irott adóévre vonatkozolag. NI number stb. Erre és erre az összegre csatolva küldtünk egy csekket. Es a levél aljához perforálva ott a csekk.
Tax kalkuláció ennyi van irva rá. Sőt azt irják hogy részletes kimutatást a visszaigényelhető összegről, majd még külön fogok kapni. Esetleg az lenne a P800?
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
En nem látom rajta hogy ez milyen nymtatvány lenne. Egy egyszerű levélnek tűnik, Adótöbbletet igényelhetsz vissza, a felül irott adóévre vonatkozolag. NI number stb. Erre és erre az összegre csatolva küldtünk egy csekket. Es a levél aljához perforálva ott a csekk.
Tax kalkuláció ennyi van irva rá. Sőt azt irják hogy részletes kimutatást a visszaigényelhető összegről, majd még külön fogok kapni. Esetleg az lenne a P800?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
P800ast kaptál?Kaptunk az HMRC-től egy ilyen adóvisszaigénylős csekket.Ki más foglalkozna? 😊
Kérdés ezt én itthon hol tudom beváltani? A bankok foglalkoznak ilyennel?
Cowboykarcsi90
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Kaptunk az HMRC-től egy ilyen adóvisszaigénylős csekket.Ki más foglalkozna? 😊
Kérdés ezt én itthon hol tudom beváltani? A bankok foglalkoznak ilyennel?
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Kaptunk az HMRC-től egy ilyen adóvisszaigénylős csekket. Kérdés ezt én itthon hol tudom beváltani? A bankok foglalkoznak ilyennel?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
nem feltétlen számít a telefonod, ha a torony cella adatokat nézik, akkor elég a sim kártya és akkor a szolgáltató számítMarmint ugy ertettem , hogy akiknek az adatait "lekertek" toluk kertek engedelyt vagy mar a mobilod megvasarlaskor "alairod" , hogy barmit nezhetnek.Volt itt errol szo mar.sztem ez gaz.vagy beleegyeztek az adatok felhasznalasaba?mire vagy kíváncsi?
index.hu/gazdasag/2020/09/20/a_mobilunk_elarulja_hol_vagyunk/
ZoliMP
a kérdés az hogy a cella adatokat kitől kapták meg?
a mobil szolgáltatótól a googletől? eleve a mobilgyártótól?
nem vágom a tos-okat de simán lehet hogy benne van
hogy gáz vagy sem abba nem megyek bele, csak ezek után azon aggódni hogy Kína hogy kémked az vicces nekem
Negritis
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 511
Marmint ugy ertettem , hogy akiknek az adatait "lekertek" toluk kertek engedelyt vagy mar a mobilod megvasarlaskor "alairod" , hogy barmit nezhetnek.Volt itt errol szo mar.sztem ez gaz.vagy beleegyeztek az adatok felhasznalasaba?mire vagy kíváncsi?
index.hu/gazdasag/2020/09/20/a_mobilunk_elarulja_hol_vagyunk/
ZoliMP
a kérdés az hogy a cella adatokat kitől kapták meg?
a mobil szolgáltatótól a googletől? eleve a mobilgyártótól?
nem vágom a tos-okat de simán lehet hogy benne van
hogy gáz vagy sem abba nem megyek bele, csak ezek után azon aggódni hogy Kína hogy kémked az vicces nekem
Negritis