NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

30 feliratkozó

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Szerinted pókerben kit kell legyőzz?
Ott is csak az ellenfeled.
Nézz egy headsupot.
Van rengeteg leosztás, ugyananyniszor lesz mindkettőnknek AA is, 72o is.
ugyanannyi coller parti lesz, mint ahányszor nálad 58, nálam 59, nálad A4, nálam AT, és még sorolhatnám.
Az nyer, aki ugyanabból a többet hozza ki.
Rettentőn el vagy tévedve, de én bent vagyok a ps-en, várlak, hogy gyere, és be is bizonyíthatod az igazadat.
Ez azért egy jó vita, mert el lehet pikk-pakk dönteni, nem kell a végtelenségig érvelgetni.
Regisztrálj a klubba, játszunk, nyerj. vagy ne veszíts, akkor is te nyersz, ahogy ígértem.
És ne feledd, teniszben se kell hozni minden game-t, vannak setek, meccsek, ugyanígy pókerben is.
Nem kell minden leosztást megnyernem, se neked, elég ha a meccset megnyered/em. Gyere.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Hozzál fél milát, játszunk 10 headsupot.
Ha szerencsejáték 5-5ször fogunk nyerni.
Ha te nyersz 6szor vagy többször, adok még fél milát.
Ha én nyerek 6 vagy többször, akkor buktad a pénzed.
De ha a 10 kevés, lehet 20 vagy bármennyi.
Sőt, belépsz a bowl.hu-s klubba a pokerstarson, és akár egy nap alatt letolhatunk 200-at is.
Azt is vállalom, hogy ha csak 110-et nyerek, az is olyan, mintha te nyertél volna.
Vállalod, vagy csak írogatod a sztereotip hülyeségeket?Sobri Jóska
Igen magas a szerencsefaktor. Az összes többi sport a felkészültségtől, az erőtől, és a gyakorlástól függ. Lehetsz bármennyire felkészült pókerjátékos, a szerencsefaktor mindig igen nagy tényező marad.
Aki ezt nem veszi észre (főleg úgy hogy gyakorlott pókerjátékos) az ne hülyézze le a másik gondolatát.

a te felvetésed alapján...
tudod mit? kiállok ellened 10 szer 5 km-es futóversenyre. vállalom hogy 10-ből 10-er legyőzlek.
te vállalod hogy 10-ből 10 leosztásból elversz pókerben? Gondolom nem. Pedig sokkal jobb játékos vagy mint én.

Nagyapámnak van egy teóriája egyébként... miszerint egy sport akkor sport ha ott van az olimpián. 😀eaglesmcnabb
Igen, kiállok ellened, és 10ből 10szer megverlek, egy 1000bb deep fl holdem headsup sng-ben.
Egyébként pont annyi a szerencsefaktor a pókerben, mint mondjuk az olimpiai boxban, ahol nincs kiemelés, és kaphatsz 3 bikaerős boxolót is a döntőig, és 3 harmatgyengét. A lényeg, mindet le kell győzd. De a végén aki nyer, az a bajnok.
Jelentkezz a pokerstarson a bowl.hu klubba, csinálok olyan hu asztalt ahol lejátszhatjuk, a győztes viszi a lét.
(A pókeres topicban részletesen le van írva a jelentkezés menete, ha elakadnál)Sobri Jóska
😂 😂 Na ez a hülyeség! A boxban csak az ellenfelet kell legyőznöd. Ő az egyetlen tényező rajtad kívül. Más tényező nincs. (ha a bunda, vagy a bírói csalás nem tényező).

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nagyapámnak van egy teóriája egyébként... miszerint egy sport akkor sport ha ott van az olimpián. 😀eaglesmcnabb
mond ezt majd pl. az öttusázóinknak, mikor a lobbi miatt elveszik a sportág olimpiai státuszát
JJ
Sajnos a vízilabdának sem sok kell, hogy kivegyék... :/
Sobri: hol írtam hogy CSAK szerencse kérdése? JASEHOL. Értem...eaglesmcnabb
Azt ítad: szerencejáték, mint pl a rulett.
Mivel a rulett CSAK a szerencséről szól, a pókerben pedig SEMMI szerepe a szerecsének hosszútávon, csak nem leosztást kell nézni (mint ahogy fociban sem csak nullára lehet nyerni), így kihátrálhatsz a faszságod mögül, én csak örülök neki.

több mint 14 éve
A póker szerencsejáték, nem sport.
ennyi erővel a tippmixelés is sport, vagy a rulett és a black jack.eaglesmcnabb
Sőt, belépsz a bowl.hu-s klubba a pokerstarson, és akár egy nap alatt letolhatunk 200-at is.
Azt is vállalom, hogy ha csak 110-et nyerek, az is olyan, mintha te nyertél volna.
Igen magas a szerencsefaktor. Az összes többi sport a felkészültségtől, az erőtől, és a gyakorlástól függ. Lehetsz bármennyire felkészült pókerjátékos, a szerencsefaktor mindig igen nagy tényező marad.
Aki ezt nem veszi észre (főleg úgy hogy gyakorlott pókerjátékos) az ne hülyézze le a másik gondolatát.

tudod mit? kiállok ellened 10 szer 5 km-es futóversenyre. vállalom hogy 10-ből 10-er legyőzlek.
te vállalod hogy 10-ből 10 leosztásból elversz pókerben? Gondolom nem. Pedig sokkal jobb játékos vagy mint én.

Igen, kiállok ellened, és 10ből 10szer megverlek, egy 1000bb deep fl holdem headsup sng-ben.
Egyébként pont annyi a szerencsefaktor a pókerben, mint mondjuk az olimpiai boxban, ahol nincs kiemelés, és kaphatsz 3 bikaerős boxolót is a döntőig, és 3 harmatgyengét. A lényeg, mindet le kell győzd. De a végén aki nyer, az a bajnok.
Jelentkezz a pokerstarson a bowl.hu klubba, csinálok olyan hu asztalt ahol lejátszhatjuk, a győztes viszi a lét.
(A pókeres topicban részletesen le van írva a jelentkezés menete, ha elakadnál)

több mint 14 éve
mond ezt majd pl. az öttusázóinknak, mikor a lobbi miatt elveszik a sportág olimpiai státuszát
JJ
Sajnos a vízilabdának sem sok kell, hogy kivegyék... :/
Sobri: hol írtam hogy CSAK szerencse kérdése? JASEHOL. Értem...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Szóval a WSOP az a pókervilágbajnokság, ahol minden évben rengeteg különböző típusú versenyszám van, különböző nevezési díjért.
Idén lesz a 42. WSOP, május 31-én indul, 58 event lesz, itt a teljes menetrend: http://www.pokerakademia.com/hirek/wsop_2011/hivatalos_wsop_2011_menetrend/
Mind az 58 győztes világbajnoknak számít, de természetesen a ME (Main Event, ez egy 10k dolláros nevezési díjú, lassú vakemelkedésű, deepstack freezout torna) bajnoka a "király".
Hazánknak 3 világbajnoka van, Traply péter (belabacsi), Gelencsér Péter (iteopepe88) és a Full Tilt magyar profija Kwaysser Valdemár, alias Luigi.
Tavaly a ME-n az össz pénzdíj majdnem 69 millió dollár volt, a győztes kanadai Duhamel majdnem 9 milát kapott. Idén a pókeres fekete péntek miatt biztos nem lesz annyi induló, mint tavaly (ugye az online szatelitek a nagy termekben nem elérhetőek az USA-ból), de így is valószínű 50 mila fölött lesz az összpénzdíja ennek az egyetlen versenynek, az első 8 mila fölött fog kapni.
Májusban addig játszik a kb 5000 induló (ez nyilt verseny, bárki indulhat), amíg nem maradnak kilencen.
Akkor mindenki megkapja a 9.helyezetnek járó pénzdíjat (ez kb 8-900k dollár), és a döntőt november elején játszák le, és veszik fel.
Így az ESPN-nek 5 hónapja van "felépíteni" a 9 döntőst, hogy az ft-közvetítés méltó legyen híréhez.
Egyébként aki szerint nem sport a póker, vagyis azt hiszi, hogy bárki odaérhet felkészületlenül, vagyis pusztán szerencsével, azt arra bíztatom, hogy próbáljon meg csak kijutni egy eventre a WSOP-n, nemhogy megnyerni.
A pokerstarson vannak freerollok is.
Aki szerint csak szerencs kérdése, az olvassa el a szabályokat, és fogjon hozzá, hiszen neki is sikerülhet.

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 289 — no es importante

Valamint a november nine az nem nov.9-et jelenti, hanem 9 játékost, a final table 9 résztvevőjét. Tavaly pl 6-án kezdték az ft-t.Sobri Jóska
ja tudom, belenéztem már a tavalyiba (http://www.youtube.com/watch?v=NMk7INSdqXQ), nem rossz, egy kiemelést mindenképp megérdemel 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
nyilván hülyeség volt a rulettet belekeverni. Csupán annyit akartam mondani, hogy ahol az ellenfelek mellé a szerencse 3. tényezőként beszáll a versenyben, az az én ítéletem alapján nem sport. De kövezzen meg aki nem így gondolja!

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
attól h a póker nem sport nem feltétlenül szerencsejáték. nyilván függ attól de hosszútávon profi szinten kis százalékban. ez inkább egy hobbi v szórakozási műfaj, v akár munka is a szerencsésebbnek(?)

mindenesetre tényleg felesleges vitázni róla
több mint 14 éve

Nagyapámnak van egy teóriája egyébként... miszerint egy sport akkor sport ha ott van az olimpián. 😀

több mint 14 éve
Mint a Weber-kupa bowlingban.
A szcénában kiemelkedő, de egy allsport top20-top30-ba tán nem fér be.

Valamint a november nine az nem nov.9-et jelenti, hanem 9 játékost, a final table 9 résztvevőjét. Tavaly pl 6-án kezdték az ft-t.

több mint 14 éve
billiárdjátékokban a Mosconi Cup hova sorolható?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
parttalan és értelmetlen vitákba ne menjünk bele, de azért olyanokkal összehasonlítani egy játékot, ahol abszolút nem te magad uralod a szerencsédet, elég vicces
szerintem se sport a póker, de Sobri érvelését el tudom fogadni, tényleg van helye legalább november kilencedikének a naptárban, meg is nézem majd 😊

---
több mint 14 éve
Vállalod, vagy csak írogatod a sztereotip hülyeségeket?

több mint 14 éve
ennyi erővel a tippmixelés is sport, vagy a rulett és a black jack.

több mint 14 éve
Hurka segített, hogy a döntő asztal és esemény a November Nine, ez jól is hangzik 😊

szerk.: bocs, most látom csak, hogy te is írtad, akkor a WSOP November Nine-t beszorítottam a kalendárba 😛

---
több mint 14 éve
1. az ESPN a kő-papír-olló vb-t is közvetíti, ezért nem fogom a sportok közé sorolni a pókertJJ
Neked nem kell oda sorolnod, attól még az.
Persze akármit csinálhatsz, arról írsz, amiről akarsz, de komolytalan egy olyan sportkalendár amiben nincs benne a WSOP.
Valamint melyik kő-papír-olló versenynek van 50 milás összdíjazása (ez csak a WSOP Main Event), és kap a győztes 10 milát? És melyiket követnek több százmillióan live?Sobri Jóska
Ennyi erővel a legyen ön is milliomos is sport.... 😛apeszos
Amennyiben bárki indulhatna, élőben menne, a világon 1 milliárd embert érdekelne, és sportbéli kritériumoknak kéne megfelelni a győzelemhez, lehetne...

és a "main event" mikor van és hogy van?JJ
Most indul, és a november nine novemberben.
Ha beveszed írok róla egy részletes "hogy van"-t szívesen neked, amivel tudsz dolgozni.

http://www.wsop.com/

több mint 14 éve
BL-esre 2 Verzsiön mivel még nincs topic ezért ide nyomom
Eredeti:
Sig méret:
Ilyen koncepció kell, vagy színesebb, vidámabb? Esetleg a méretre valami tanács?Laki
a méreteket és a "győztes" kilétét döntsétek el ti 😊 szerintem a lényeg, hogy legyen kifejező, ennél ez nem biztos, hogy fennáll

---
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
1. az ESPN a kő-papír-olló vb-t is közvetíti, ezért nem fogom a sportok közé sorolni a pókertJJ
Persze akármit csinálhatsz, arról írsz, amiről akarsz, de komolytalan egy olyan sportkalendár amiben nincs benne a WSOP.
Valamint melyik kő-papír-olló versenynek van 50 milás összdíjazása (ez csak a WSOP Main Event), és kap a győztes 10 milát? És melyiket követnek több százmillióan live?Sobri Jóska
Ennyi erővel a legyen ön is milliomos is sport.... 😛
több mint 14 éve
habib Seattle Seahawks 484 — Seahawks fan
A két kutya fejes amerikai csatornát lehet valahol fogni neten? 😊
Ez: http://www.razorandtie.com/thewhip/mtv2.jpg

több mint 14 éve
és a "main event" mikor van és hogy van?

---
több mint 14 éve
Valamint melyik kő-papír-olló versenynek van 50 milás összdíjazása (ez csak a WSOP Main Event), és kap a győztes 10 milát? És melyiket követnek több százmillióan live?

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
BL-esre 2 Verzsiön mivel még nincs topic ezért ide nyomom
Eredeti:
Sig méret:
Ilyen koncepció kell, vagy színesebb, vidámabb? Esetleg a méretre valami tanács?

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Nathan's Hot Dog Eating Contest- azaz a július 4.ei hotdog evő verseny 😀braxa88
ez majd a másik eresztésbe 😊

kösz előre a műveket, sok sikert hozzá :cool:

---
több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Igaz, főnök 😊

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."